sydney96
Δραστήριο μέλος

eχαριστω παρα πλυυ παντωσ για την βοηθεια!ενταξει ναι δεν μετρανε οι βαθμοι απλωσ ενταξει επειδη 2α κ 3η λυκειου ειναι σημαντικεσ χρονιεσ!το proficiency mπορω ν τ παρω και στο απνεπιστημιοα αλλα γιατι θελω να περασω αγγλικη φιλολογια απλωσ ν εχω τσ γνωσεισ!Κ πλ ευχαριστωω![]()
Τίποτα,να 'σαι καλά.Καλή επιτυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946
Επισκέπτης

sydney96
Δραστήριο μέλος

Guest 018946
Επισκέπτης

sydney96
Δραστήριο μέλος

Ελπίζω να μου βγει καλό!
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

sydney96
Δραστήριο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

marggrit
Νεοφερμένο μέλος

είμαι β' λυκείου και επειδή δεν θέλω να κάνω φροντιστήρια και μαθήματα θέλω να αρχίσω να εντάσσω την ύλη της ΄γ στο προσωπικό μου διάβασμα.
Είμαι θετική κατεύθυνση και έχω πολύ καλές βάσεις χωρίς κενά από τις προηγούμενες χρονιές. Θέλω να μου πείτε από που θα με συνέφερε να αρχίσω την ύλη των μαθηματικών, μιγαδικούς ή συναρτήσεις, ώστε να μπορέσω να κάνω κάτι.
πείτε μου τι κάνετε σε φροντιστήρια ή ιδιαίτερα ή αν έχετε άλλες πληροφορίες.

marggrit
Νεοφερμένο μέλος

Μια ερώτηση: Συνήθως πόσα τμήματα θεωρητικής σχηματίζονται π.χ. από μια τάξη με 3 τμήματα? Ενδεικτικά.
εξαρτάται σίγουρα από το πόσα παιδιά έχει η τάξη πόσοι καθηγητές είναι διαθέσιμοι κλπ.
εμάς που είμαστε 60 παιδιά στην β λυκειου μας εχουν χωρίσει σε 2 θεωριτικές 2 θετικές και 1 τεχνολογικη αλλα εχει να κάνει και με το πόσα παιδια δηλωνουν στην κάθε κατεύθυνση.
ευχομαι να σε βοηθησα...!

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

εξαρτάται σίγουρα από το πόσα παιδιά έχει η τάξη πόσοι καθηγητές είναι διαθέσιμοι κλπ.
εμάς που είμαστε 60 παιδιά στην β λυκειου μας εχουν χωρίσει σε 2 θεωριτικές 2 θετικές και 1 τεχνολογικη αλλα εχει να κάνει και με το πόσα παιδια δηλωνουν στην κάθε κατεύθυνση.
ευχομαι να σε βοηθησα...!![]()
Αχααα, κατάλαβα πανω κάτω την αναλογία. Ευχαριστώ πολύ.

βαντα.μγ96
Νεοφερμένο μέλος

mairiboo!
Νεοφερμένο μέλος

''Αυτή ήτον η Ακριβούλα
η εγγόνα της γρια-Λούκαινας.
Φύκια'ναι τα στεφάνια της,
κοχύλια τα προικιά της...
κι η γριά ακόμη μοιρολογά
τα γεννοβόλια της τα παλιά.
Σαν να'χαν ποτέ τελειωμό
τα πάθια κι οι καημοί του κόσμου.''
Κ μας ειπαν να κανουμε σχολιασμο των στοιχων...ποιος θα με βοηθησειι?
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Phewey
Νεοφερμένο μέλος

Πως θα κάνεις μιγαδικούς αν δεν ξέρεις τι είναι το διάνυσμα... Μόνη σου προετοιμασία είναι αδύνατο να κάνεις, ακόμα και Βιολογία Κατεύθυνσηςαν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει,
είμαι β' λυκείου και επειδή δεν θέλω να κάνω φροντιστήρια και μαθήματα θέλω να αρχίσω να εντάσσω την ύλη της ΄γ στο προσωπικό μου διάβασμα.
Είμαι θετική κατεύθυνση και έχω πολύ καλές βάσεις χωρίς κενά από τις προηγούμενες χρονιές. Θέλω να μου πείτε από που θα με συνέφερε να αρχίσω την ύλη των μαθηματικών, μιγαδικούς ή συναρτήσεις, ώστε να μπορέσω να κάνω κάτι.
πείτε μου τι κάνετε σε φροντιστήρια ή ιδιαίτερα ή αν έχετε άλλες πληροφορίες.
ευχαριστώω!
![]()
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με συστηματικό διάβασμα και να έχεις όρεξη και θα πετύχεις το στόχο σου.Καλησπεραθα ηθελα να μαθω και γω καποια πραγματα..συγκεκριμενα με τις κατευθυνσεις.Παω Β λυκειου και ειμαι θετικη κατευθυνση...και θελω να περασω στην ιατρικη σχολη!Οπουδηποτε! Αλλα δεν ξερω ποσο δυσκολο ειναι να γραψεις πανελληνιες πανω απο 18 χιλιαδες μορια...την Α λυκειου την τελειωσα με 18,1 αν μετραει καθολου αυτο..απλα θελω βοηθεια γιατι νομιζω οτι δεν θα τα καταφερω και με εχει παρει απο κατω...εφτασα σε σημειο να σκεφτομαι να αλλαξω κατευθυνση και να παω θεωρητικη γιατι ειμαι καλη και στα θεωρητικα..! Θα ηθελα πολυ την γνωμη σας!Ευχαριστω
![]()

Πρώτα απ΄όλα,πρέπει να δίωξεις το αγχος διοτί το άγχος είναι κακός σύμβουλος (αν θες διάβασε αυτό:https://www.schoolofthefuture.gr/sz/?p=442).Επίσης ειναί λογίκο να αυξηθεί ο χρόνος που αφιερώνεις στο διάβασμα αφου περνάς σε μεγαλύτερο μαθησιακό επίπεδο.Μην ξεχνάς οι πανελλήνιες ειναι απλές εξετάσεις αν έχεις προετοιμαστεί σωστά θα πετύχεις το στόχο σουΓεια σαςΕιμαι καινουρια στο σαιτ και ακομα δεν εχω μαθει να το χειριζομαι καλα! Αποφασισα να γινω μελος γιατι διαβασα πολλες συζητησεις για τις πανελλαδικες κ.λπ. Μιας και πλεον ειμαι 2α λυκειου χρειαζομαι καποιες συμβουλες.. ειδικα απο φοτητες οι οποιοι το εζησαν και ξερουν πως ειναι. Ειμαι σαν ατομο πολυ αγχωδης και εδω και ενα μηνα που εχουμε ξεκινησει στα φροντ εχω αυπνοιες και δε μπορω να σταματησω να σκεφτομαι το θεμα των Πανελλαδικων! Θα παρω θετικη κατευθυνση γιατι εχω ως πρωτο στοχο τη φαρμακευτικη αλλα ειμαι πολυ αγχωδης και πολυ φοβαμαι οτι αυτο θα με παει πισω! Επισης, απο το γυμνασιο ειχα συνηθισει χωρις να πολυδιαβαζω να παιρνω αριστους βαθμους και τωρα μου κακοφαινεται γιατι ειναι λες και πλησιασε πολυ αποτομα το μελλον και δεν προλαβαινω! Ευχαριστω για το χρονο σας
![]()
IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος

επειδή στο σχολείο μου φυσική καθηγητή ακόμα δεν έχουμε και για τα δύο (μας έκανε γενικής αρχικά και τώρα θα μας κάνει λίγο κατεύθυνση) και άρχισαν οι καταλήψεις

μήπως έχει κανείς κάποιο link ή κάτι παρόμοιο σαν αυτό που (υποθέτω πως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- littlebean
- Kanastasia_5883
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.