nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Δικιο εχεις.νευρικο κλονισμο μυριζομαι, σορρυ κι ολας![]()
Εμενα η περιεργεια μου ειναι:αμα κανουμε ολη τη χρονια 3 ωρες την εβδομαδα προετοιμασια στην φυσικη δεν θα βγαλουμε ολη την υλη της γ λυκειου;ε και στην τριτη τοτε τι θα κανουμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Τα δικα μου τα βάσανα ξεκίναν στις 3 από τον Σεπτέμβρη. Θα θελα να ρωτησω όμως: εσείς που πατε Χημεία φροντ ξεκινήσατε με τη Γενικής η την Κατεύθυνσης; Και επίσης Βιολογία 3ης πότε έχετε σκοπό να ξεκινήσετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

sydney96
Δραστήριο μέλος

Δικιο εχεις.
Εμενα η περιεργεια μου ειναι:αμα κανουμε ολη τη χρονια 3 ωρες την εβδομαδα προετοιμασια στην φυσικη δεν θα βγαλουμε ολη την υλη της γ λυκειου;ε και στην τριτη τοτε τι θα κανουμε;
Εμβάθυνση

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Για ενα ολοκληρο χρονο;Εμβάθυνση![]()
sydney96
Δραστήριο μέλος

Για ενα ολοκληρο χρονο;
Αμέ

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

sydney96
Δραστήριο μέλος

Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

βοηθεια pleaseee
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

και τα φροντηστηρια αρχισαν![]()
Απο τώρα?Κι εγώ άρχισα χτες.Έλα ρε συ.Το φροντιστήριο είναι πιο ωραίο από το σχολείο.Κάνεις μόνο τα μαθήματα που σ'αρέσουν.
Ε βασικά αφού είναι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική(έχει αποκλείσει τη θεωρητική)και δεν ξέρει τι θέλει ας πάει θετική για να είναι καλυμμένος.

Υπερβολικότατο. Κάποια πράγματα απλά δεν μπορείς να τα κάνεις σωστά αν δεν έχεις ολοκληρώσει την β. Για παράδειγμα οι γεωμετρικοί τόποι στους μιγαδικούς, οι ηλεκτρικές ταλαντώσεις στη φυσική.Λοιπον, πηγα χτες να γραφτω φροντιστηριο και ακουστε προγραμμα που μου δωσαν:2 ωρες μαθηματικα κατευθυνσης,2 ωρες αλγεβρα,2 ωρες μαθηματικα προετοιμασιας για γ λυκειου,3 ωρες φυσικη προετοιμασιας για γ λυκειου και 2 ωρες φυσικη κατευθυνσης.Και μαλιστα ειπε οτι ειναι απαραιτητο να ξεκινησουμε απο τωρα προετοιμασια για γ λυκειου.Τι να πω δεν ξερω!!!
Τι τώρα κάνουν και τη βιολογία από την β?Εγώ φέτος αποφάσισα να κάνω ιδιαίτερα Έκθεση όπως και περσυ, Άλγεβρα και Φυσική σε φροντιστήριο.
Τα δικα μου τα βάσανα ξεκίναν στις 3 από τον Σεπτέμβρη. Θα θελα να ρωτησω όμως: εσείς που πατε Χημεία φροντ ξεκινήσατε με τη Γενικής η την Κατεύθυνσης; Και επίσης Βιολογία 3ης πότε έχετε σκοπό να ξεκινήσετε;

Αμα ξεκινήσεις στα θερινά της γ θα είσαι μια χαρά.

sydney96
Δραστήριο μέλος

Απο τώρα?Εμείς πέρυσι είχαμε ξεκινήσει την δευτερη εβδομάδα του σχολείου και μια χαρά βγάλαμε την ύλη...
Και πέρυσι 28 είχαμε ξεκινήσει.Κάποιες φίλες μου ξεκίνησαν από τις 20 φέτος και μπήκαν κατευθείαν στην καινούρια ύλη.
Εμείς αυτή τη βδομάδα κάναμε περισσότερο επανάληψη για να δουν κιόλας πως θα μας χωρίσουν σε τμήματα.Από Δευτέρα νομίζω ξεκινάμε κανονικά κι εμείς!
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν μπορειτεεεεεε βοηθηστεεεεkalimera παιδια...θελω μια βοηθεια!!λοιπον μπορω να πω οτι ειμαι μια πολυ καλη μαθητρια ειδικα ωψ τριτη γυμνασιου!περσι λογω οιογενειακων προβληματων,λογω προσαρμογησ στο λυκειο οι βαθμοι μ επεσαν λιγακι κ εδινα proficiency to opoio den t phra g 2 monade sdioti t prohgoymeno brady eixa arrvsthsei!!εχω βαλει υψηλουσ στοχουσ και ειμαι θεωρητικη κατευθυνση!!κ θελω την βοηθεια σασ ν μ πειτε πωσ να συνεχισω στην δευτερα ωστε ν μν μ επηρεασει τιποτα τονσ τοχο κ αν επισησ μπορω ν δωσω κ τ προficiency m ton xrono pou tha exw!
vohtheiaaaaa pleaseee![]()
sydney96
Δραστήριο μέλος

kalimera παιδια...θελω μια βοηθεια!!λοιπον μπορω να πω οτι ειμαι μια πολυ καλη μαθητρια ειδικα ωψ τριτη γυμνασιου!περσι λογω οιογενειακων προβληματων,λογω προσαρμογησ στο λυκειο οι βαθμοι μ επεσαν λιγακι κ εδινα proficiency to opoio den t phra g 2 monade sdioti t prohgoymeno brady eixa arrvsthsei!!εχω βαλει υψηλουσ στοχουσ και ειμαι θεωρητικη κατευθυνση!!κ θελω την βοηθεια σασ ν μ πειτε πωσ να συνεχισω στην δευτερα ωστε ν μν μ επηρεασει τιποτα τονσ τοχο κ αν επισησ μπορω ν δωσω κ τ προficiency m ton xrono pou tha exw!
vohtheiaaaaa pleaseee![]()
Αν γενικά είσαι καλή μαθήτρια όπως λες και απλά έτυχε φέτος λόγω οικογενειακών/προσωπικών προβλημάτων να πέσουν οι βαθμοί σου και να χάσεις για λίγες μονάδες το proficiency φέτος αφού όπως είπες τα ξεπέρασες και έχεις βάλει και υψηλούς στόχους το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να διαβάσεις.Να διαβάσεις πολύ.Το prof που θα το ξαναδώσεις σίγουρα θα σου τρώει κάποιο χρόνο από το διάβασμά σου για το σχολείο,αλλά αφού έχεις ήδη δώσει μια φορά δε νομίζω να σε καθυστερήσει τόσο όσο η πρώτη με την έννοια ότι έχεις κάνει ήδη μια προετοιμασία.
Αυτά!Καλή επιτυχία!

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

ξερεισ τι τα προβληματα δεν ξρ αν τ εχω ξεπερασει!!κ αυτο ακριβωσ φοβαμαι ενω εχω βαλει στοχουσ κ μπορω νδιαβασω και θελω που θα βρω την δυναμη??δν θελω ν παρασυρομαι λογου αυτα!!κ g t proficiency einai ena mikro thmataki gia ts wres!!γιατι εχβω κ τ ελληνικα φροντ!Κ δν ξρ αν θ εχ χρονο!μηπωσ αυτο επηρεασει στο σχολειο μ τσ βαθμουσ !!Αν γενικά είσαι καλή μαθήτρια όπως λες και απλά έτυχε φέτος λόγω οικογενειακών/προσωπικών προβλημάτων να πέσουν οι βαθμοί σου και να χάσεις για λίγες μονάδες το proficiency φέτος αφού όπως είπες τα ξεπέρασες και έχεις βάλει και υψηλούς στόχους το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να διαβάσεις.Να διαβάσεις πολύ.Το prof που θα το ξαναδώσεις σίγουρα θα σου τρώει κάποιο χρόνο από το διάβασμά σου για το σχολείο,αλλά αφού έχεις ήδη δώσει μια φορά δε νομίζω να σε καθυστερήσει τόσο όσο η πρώτη με την έννοια ότι έχεις κάνει ήδη μια προετοιμασία.
Αυτά!Καλή επιτυχία!![]()
sydney96
Δραστήριο μέλος

ξερεισ τι τα προβληματα δεν ξρ αν τ εχω ξεπερασει!!κ αυτο ακριβωσ φοβαμαι ενω εχω βαλει στοχουσ κ μπορω νδιαβασω και θελω που θα βρω την δυναμη??δν θελω ν παρασυρομαι λογου αυτα!!κ g t proficiency einai ena mikro thmataki gia ts wres!!γιατι εχβω κ τ ελληνικα φροντ!Κ δν ξρ αν θ εχ χρονο!μηπωσ αυτο επηρεασει στο σχολειο μ τσ βαθμουσ !!
Προσπάθησε να μη σε επηρεάζουν.Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό.Εσύ ξέρεις μόνο πως θα το κάνεις.
Κοίτα το στόχο σου και αν το θέλεις πάρα πολύ θα τη βρεις τη δύναμη.
Θα πιεστείς λίγο αλλά θα τα προλάβεις και τα δύο.
Οι βαθμοί να μη σε απασχολούν και πολύ.Δε σημαίνουν τίποτα.Δεν έχουν κανένα νόημα.Κοίτα να κατανοήσεις καλά κυρίως τα μαθήματα της κατεύθυνσης και να πάρεις το πτυχίο στα αγγλικά σου και δεν πειράζει αν πας κάνα δυο φορές αδιάβαστη στα θρησκευτικά και το project.

eχαριστω παρα πλυυ παντωσ για την βοηθεια!ενταξει ναι δεν μετρανε οι βαθμοι απλωσ ενταξει επειδη 2α κ 3η λυκειου ειναι σημαντικεσ χρονιεσ!το proficiency mπορω ν τ παρω και στο απνεπιστημιοα αλλα γιατι θελω να περασω αγγλικη φιλολογια απλωσ ν εχω τσ γνωσεισ!Κ πλ ευχαριστωωΠροσπάθησε να μη σε επηρεάζουν.Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό.Εσύ ξέρεις μόνο πως θα το κάνεις.
Κοίτα το στόχο σου και αν το θέλεις πάρα πολύ θα τη βρεις τη δύναμη.
Θα πιεστείς λίγο αλλά θα τα προλάβεις και τα δύο.
Οι βαθμοί να μη σε απασχολούν και πολύ.Δε σημαίνουν τίποτα.Δεν έχουν κανένα νόημα.Κοίτα να κατανοήσεις καλά κυρίως τα μαθήματα της κατεύθυνσης και να πάρεις το πτυχίο στα αγγλικά σου και δεν πειράζει αν πας κάνα δυο φορές αδιάβαστη στα θρησκευτικά και το project.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- littlebean
- Kanastasia_5883
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.