DarthFederer
Διάσημο μέλος

Τα στικάκια είναι καλύτερη λύση από το να βάλω ίντερνετ σε κάποια υπηρεσία όπως π.χ. στη forthnet?
Ξεκαθαρα οχι. Καμια σχεση η ποιοτητα της σταθερης συνδεσης με την συνδεση απο στικακια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Προσωρινά μέχρι να μπει το internet συμφέρουν;Όχι στικάκια ρε παιδιά! Χάσιμο χρημάτων είναι...

Δηλαδη πόσο κρατάνε;
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Προσωρινά μέχρι να μπει το internet συμφέρουν;![]()
Δηλαδη πόσο κρατάνε;
Της Vodafone θελει ετησιο συμβολαιο
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Της Vodafone θελει ετησιο συμβολαιο
κάτι τέτοιο θα συνέφερε?
DarthFederer
Διάσημο μέλος

κάτι τέτοιο θα συνέφερε?
Nope, σε καμια περιπτωση. Κανε μια σταθερη συνδεση να ξενοιασεις. Εγω ζω σε προαστιο της Αθηνας, πυκνοκατοικημενο. Ε επειδη το δωματιο μου δεν ειναι πανω στο δρομο, πολλες φορες δεν επιανε καλο σημα το στικακι, αρα δεν ειχα ιντερνετ. Και επισης ξεχνας βιντεο στο YouTube, κατεβασμα, online ταινιες, σειρες κλπ.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Nope, σε καμια περιπτωση. Κανε μια σταθερη συνδεση να ξενοιασεις. Εγω ζω σε προαστιο της Αθηνας, πυκνοκατοικημενο. Ε επειδη το δωματιο μου δεν ειναι πανω στο δρομο, πολλες φορες δεν επιανε καλο σημα το στικακι, αρα δεν ειχα ιντερνετ. Και επισης ξεχνας βιντεο στο YouTube, κατεβασμα, online ταινιες, σειρες κλπ.
Μάλιστα... σύνδεση θα κάνω αλλά ήθελα να εξετάσω κι αυτό το ενδεχόμενο.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

gavroulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

muahahahahaΚαι όταν φεύγω, τελικά, από το σπίτι για το πανεπιστήμιο, αποφασίζει ο πατέρας μου να βάλει VDSL.... Υψηλή 35αρά σύνδεση για όλη την οικογένεια (όπως λέει η διαφήμιση), ΕΚΤΟΣ από τον γιο...![]()

Anthraxos
Νεοφερμένο μέλος

*Σημειωση:Αν παρω την περιβοητη μεταγγραφη φετος (μενω Αθηνα αλλα περασα Λαμια) το συμβολαιο που θα κανω με την εταιρεια για την παροχη ιντερνετ μπορει να "σπασει"? η θα το πληρωνω μεχρι να ληξει?
DarthFederer
Διάσημο μέλος

ΥΓ. Δεν ξερω αν εχει cyta στη Λαμια, τσεκαρε το στο site τους. Βαλε ενα τυχαιο νουμερο της πολης και θα σου πει
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

αν σπασεισ το συμβολαιο 8α πληρωσεισ μια ρητρα π αναγραφει πανω...Παιδες γνωριζει κανεις καποιο φοιτητικο πακετο ΜΟΝΟ ιντερνετ το πολυ στα 15 ευρω?..Η και ακομα με σταθερη γραμμη γιατι απο οτι γνωριζω το στικακι δεν ειναι 100% αξιοπιστο..αλλα παλι στα 15 ευρω και πολλα λεω....
*Σημειωση:Αν παρω την περιβοητη μεταγγραφη φετος (μενω Αθηνα αλλα περασα Λαμια) το συμβολαιο που θα κανω με την εταιρεια για την παροχη ιντερνετ μπορει να "σπασει"? η θα το πληρωνω μεχρι να ληξει?
Anthraxos
Νεοφερμένο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θες να σπάσεις το συμβόλαιο μετά από πόσους μήνες μπορείς να το κάνεις και ποιο θα είναι το κόστος;
Εγώ θέλω να βάλω φόρτνετ οπότε θα ήθελα να μου πείτε αν εκεί έχει συμβόλαιο αν γνωρίζεται.
gavroulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σχετικά με το στικάκι της βόνταφον...
Αν θες να σπάσεις το συμβόλαιο μετά από πόσους μήνες μπορείς να το κάνεις και ποιο θα είναι το κόστος;
Εγώ θέλω να βάλω φόρτνετ οπότε θα ήθελα να μου πείτε αν εκεί έχει συμβόλαιο αν γνωρίζεται.
Θα πληρώσεις αρχικά τέλη αποσύνδεσης 10 ευρώ+τον λογαριασμό του τελευταίου μήνα (4,74 €)+την υποχρέωση επιστροφής (επιδότηση) του USB-Stick που είναι ως εξής:
Μήνες Παραμονής-Υποχρέωση Επιστροφής
0-6 μήνες: 100% (22,90 €)
7 μήνες: 83% (19,00 €)
8 μήνες: 66% (15,11 €)
9 μήνες: 49% (11,22 €)
10 μήνες: 32% (7,33 €)
11 μήνες: 16% (3,66 €)
12 μήνες: 0% (0 €)
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Έκανα τη βλακεια κ έκανα αίτηση στη hol ενώ ειμαι στον οτε κ μετά είδα ότι πρέπει να πληρώσω τα υπολοιπομενα πάγια. Γίνεται να πάρω τηλέφωνο να την ακυρώσουν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.