Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο Ηράκλειο το ίντερνετ είναι στα 2 mbps και στο Ρέθυμνο στα 24mbps.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Αlireza αφου εβαλεσ cyta εσυ 8α 3ερεισπωσ ειναι ?? εχω ακουσει οτι κολλαει κ εινια αργο?
![]()
Κοίτα στο σπίτι μου είχαμε παλιά και ήταν μια χαρά, δεν είχε διακοπές. Και το σταθερό και το ιντερνετ (μετά βάλαμε forthnet μόνο επειδή ήταν πιο φθηνό τότε)
Τώρα στο καινούριο σπίτι βάλαμε cyta με μέγιστη ταχύτητα internet τα 21 mbps (από τα 24 που δίνει καθώς ποτέ δεν πιάνεται το απόλυτο) και απεριόριστα τηλέφωνα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά δε νομίζω να έχει πρόβλημα, αν κρίνω από την εμπειρία μου. Μεθαύριο που θα εγκατασταθώ θα σου πω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια προσεξτε μονο το κοστος για την εγκατασταση της γραμμης,για οποιαδηποτε εταιρια..εμενα με βολεψε η σπιτονοικοκυρα μου δινοντας τον κωδικο της![]()
Πιανει καλα το ιντερνετ;
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Για cyta τι λετε;
Είχα για δύο περίπου χρόνια cyta και ήταν οκ. Θέμα είναι να παρουσίασε πρόβλημα 2-3 φορές από τότε που την βάλαμε. Η τελευταία, για παράδειγμα, ήταν κάποια στιγμή μετά τα Χριστούγεννα, και αυτό για 2 μέρες. Εκ τότε, δεν έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.
@Alireza:
Μήπως το πήρες με κάποια προσφορά? Αυτό το πακέτο είχαμε επί 2 χρόνια και, επίσης, το έκανα ενεργοποίηση το Σάββατο για το σπίτι μου. Αλλά η τιμή ήταν 23Ε το μήνα και όχι 18Ε. 24άρι internet, απεριόριστα σταθερά, 60 (?) λεπτά προς κινητά.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

???
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Για βοηθειστε με λιγο...θα μεινω τον πρωτο χρονο στο σπιτι της θειας μου( το δευτερο χρονο-καλως εχοντων των πραγματων-θα ερθει η αδελφη μου και θα μεινουμε μαζι). Στο σπιτι της θειας μου δεν εχει ιντερνετ και δε νομιζω να θελουν να βαλουν...ξερετε τι με συμφερει να κανω για να εχω ιντερνετ στο λαπτοπ και στο κινητο μου
???
Για το λαπτοπ ή παιρνεις απο γειτονα (με ή χωρις τη συναινεση του) ή παιρνεις στικακι Vodafone 4GB με 4,74€ το μηνα.
Για το κινητο θα εχεις καρτοκινητο ή Vodafone ή Wind και με 5€ πανω κατω το μηνα θα εχεις σχεδον απεριοριστο τηλεφωνο και ιντερνετ.
Παντως αν εχουν μονο τηλεφωνο απεριοριστο, μπορει να ειναι στα ιδια λεφτα να βαλουν και ιντερνετ ή αν ειναι μικρη η διαφορα να τη δινεις εσυ, καλο το στικακι αλλα δεν ειναι σταθερη γραμμη.
x4r7s
Εκκολαπτόμενο μέλος

heydelilah
Νεοφερμένο μέλος

Έβαλα με 24Mbps, απεριόριστα σταθερά και 240' προς κινητά. Αν έχεις και vodafone είναι -5 ευρώ από 22. Αλλά το πακέτο είναι 24μηνο. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τα routers που δίνει η hol είναι λίγο παρακμιακά και υπερθερμαίνονται αλλά τι να κάνουμε, τουλάχιστον από τα 24mbps που τάζουν, πιάνει 17 και κάτι

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ φέτος άλλαξα πακέτο στη hol, είχα το απλό μόνο με ίντερνετ χωρίς δωρεάν κλήσεις και πλήρωνα πόσα έξτρα αν τύχαινε να πάρω κανένα τηλέφωνο
Έβαλα με 24Mbps, απεριόριστα σταθερά και 240' προς κινητά. Αν έχεις και vodafone είναι -5 ευρώ από 22. Αλλά το πακέτο είναι 24μηνο. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τα routers που δίνει η hol είναι λίγο παρακμιακά και υπερθερμαίνονται αλλά τι να κάνουμε, τουλάχιστον από τα 24mbps που τάζουν, πιάνει 17 και κάτι![]()
αυτο το πακετο με ποσο το μηνα ειναι?

heydelilah
Νεοφερμένο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Είχα για δύο περίπου χρόνια cyta και ήταν οκ. Θέμα είναι να παρουσίασε πρόβλημα 2-3 φορές από τότε που την βάλαμε. Η τελευταία, για παράδειγμα, ήταν κάποια στιγμή μετά τα Χριστούγεννα, και αυτό για 2 μέρες. Εκ τότε, δεν έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.
@Alireza:
Μήπως το πήρες με κάποια προσφορά? Αυτό το πακέτο είχαμε επί 2 χρόνια και, επίσης, το έκανα ενεργοποίηση το Σάββατο για το σπίτι μου. Αλλά η τιμή ήταν 23Ε το μήνα και όχι 18Ε. 24άρι internet, απεριόριστα σταθερά, 60 (?) λεπτά προς κινητά.
18 το έβαλα εγώ. Δεν ξέρω αν το πήρα με προσφορά πάντως πιάνει τέλεια. Πεντακάθαρη συνομιλία, πολύ γρήγορο ίντερνετ

nPb
Επιφανές μέλος

18 το έβαλα εγώ. Δεν ξέρω αν το πήρα με προσφορά πάντως πιάνει τέλεια. Πεντακάθαρη συνομιλία, πολύ γρήγορο ίντερνετ![]()
για άνετο facebooking με τις συμφοιτήτριες

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

για άνετο facebooking με τις συμφοιτήτριες![]()
Σε παρακαλώ. skyping.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Σε παρακαλώ. skyping.
![]()
Πλακα πλακα, μονο γι' αυτο θα χρησιμευσει ο υπολογιστης και το ιντερνετ

(off topic, μια φιλη μου αγορασε λαπτοπ με μνημη 1 terabyte και απο χθες, που μου το ειπε, αναρωτιεμαι τι στο καλο θα βαζει μεσα

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.