Crookshanks
Διάσημο μέλος

-----------------------------------------
*Κατά κύριο λόγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Η οικονομική ανέχεια φταίει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην γενικολογεις , σε ποιες δουλειες αναφερεσαι.Εγω που δουλευα σε οικοδομη ,οσα λεφτα επαιρνα εγω αλλα τοσο και οι αλλοπαδαποι που δουλευαν εκει , οταν φυσικα καναμε τις ιδιες δουλειες αλλιως το αφεντικο τους εδινε περισσοτερα.Σε ασθενή οικονομική κατάσταση βρίσκονται επίσης πολλοί Έλληνες. Δε γίνονται εγκληματίες αυτοί; Δε φταίει ο μετανάστης, αν ο Έλληνας δε τον πληρώνει κανονικό μεροκάματο.
Εγινες και οικονομολογος τωρα, εντελως αυθαιρετο συμπερασμα.Μπα δεν νομίζω.
Η οικονομική ανέχεια φταίει.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι απλή λογική.Εγινες και οικονομολογος τωρα, εντελως αυθαιρετο συμπερασμα.]
Ένας άνθρωπος κλέβει επειδή δεν έχει για να ζήσει
Part time job.Μην γενικολογεις , σε ποιες δουλειες αναφερεσαι.Εγω που δουλευα σε οικοδομη ,οσα λεφτα επαιρνα εγω αλλα τοσο και οι αλλοπαδαποι που δουλευαν εκει , οταν φυσικα καναμε τις ιδιες δουλειες αλλιως το αφεντικο τους εδινε περισσοτερα.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Μην γενικολογεις , σε ποιες δουλειες αναφερεσαι.Εγω που δουλευα σε οικοδομη ,οσα λεφτα επαιρνα εγω αλλα τοσο και οι αλλοπαδαποι που δουλευαν εκει , οταν φυσικα καναμε τις ιδιες δουλειες αλλιως το αφεντικο τους εδινε περισσοτερα.
Δεν ξέρω για οικοδομές, ξέρω όμως ότι τους αλλοδαπούς εργάτες που μπορείς να πάρεις στα χωράφια, τους πληρώνουν λιγότερο από ό,τι τους Έλληνες.
*Καλά βρε παιδί μου, δεν έχουμε πόλεμο, συζητάμε

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι part time , οταν δουλευεις τις ιδιες ωρες και κανεις την ιδια εργασια λογικο ειναι να πληρωνεσαι το ιδιο , με την καπιταλιστικη λογικη.Οι αλλοδαποι που ηταν εκει απο καιρο εκαναν αλλες εργασιες , οποτε και το εισοδημα τους ηταν διαφορετικο.Είναι απλή λογική.
Ένας άνθρωπος κλέβει επειδή δεν έχει για να ζήσει
Part time job.
Η οικονομικη ανεχεια η προσωπικη και οχι η κρατικη μπορει πραγματι να ωθησει καποιον σε εγκληματικες πραξεις ομως , εφοσον ομως η δομη της κρατικης οικονομιας απορροφάει τους μεταναστες δεν θα πρεπε να υπαρχει προβλημα , η δομη του καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος ομως επιρρεαζει την απορροφητικοτητα.
Ποσοι ομως απο τους οικονομικους μεταναστες εχουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης , ποσοι ειναι εγκληματιες.Αυτες οι στατιστικες ερευνες περι αυξησης εγκληματικοτητας δεν ειναι αξιοπιστες , διοτι περιλαμβανονται τοσοι λογοι , μια σουμαδα οικονομικης εξελιξης , δημοσιων ταμειων κτλ
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεταναστες:
Tι προσφερουν ?
Αυξηση της εγκληματικοτητας .
Μειονεται η Ελληνικοτητα της Ελλαδας
Αφηνουν πολλους Ελληνες ανεργους .
Τι καλο κανουν ? Που συμβαλουν ?
Γιατι να ειναι στην Ελλαδα αφου δεν εχουν τπτ να προσφερουν .
Θα μου πεις ανθρωποι ειναι και αυτοι εχουν δικαιωματα δεν χρειαζεται να προσφερουν κατι για να ερθουν .
Αλλα εφοσον μονο προβληματα προκαλουν κλινεις τα συνορα και υσηχαζεις .
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πρόβλημα βασικά νομίζω είναι στην εκμετάλλευση που υφίστανται οι μετανάστες από τους εργοδότες δηλαδή ότι παίρνουν πολύ χαμηλά μεροκάματα.Η οικονομικη ανεχεια η προσωπικη και οχι η κρατικη μπορει πραγματι να ωθησει καποιον σε εγκληματικες πραξεις ομως , εφοσον ομως η δομη της κρατικης οικονομιας απορροφάει τους μεταναστες δεν θα πρεπε να υπαρχει προβλημα , η δομη του καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος ομως επιρρεαζει την απορροφητικοτητα
Άμεση συνέπεια αυτού είναι και η εγκληματικότητα.
Εντάξει φταίει και ο ρατσισμός αλλά πιο πολύ ευθύνονται οι όροι διαβίωσης των μεταναστών.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Για την αύξηση της εγκληματικότητας επίσης έχει γίνει ανάλυση σε προηγούμενα ποστ.
Ξαναρωτάω, τί σημαίνει "Ελληνικότητα" της Ελλάδας;
Δεν ξέρω πολλούς Έλληνες που έχουν βλέψεις στην οικοδομή και στα χωράφια, αντί για το Δημόσιο και την ξάπλα.
Να υποθέσω πως πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα και προς τα άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε.; Να κηρύξουμε εμπάργκο σε όλους; Θα πεθάνουμε από την πείνα.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίτα βασικά εδώ θα συμφωνήσω με τον Crook.Μειονεται η Ελληνικοτητα της Ελλαδας
H Ελλάδα εχεί ισχυρό πολιτισμό και δεν θα διαβρωθεί ο πολιτισμός της από τους μετανάστες.
Πιο πολύ πρέπει να προσέχουμε τη διάβρωση του ελληνικού πολιτισμού από το πολιτισμό των USA παρά από τους μετανάστες.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Ξέρεις κάτι ούτε εγώ θεωρώ πως προσφέρω τίποτα προς το παρόν.Εσύ τι προσφέρεις;Βαλε κατω τα πραγματα και σκεψου , πολυ απλα .
Μεταναστες:
Tι προσφερουν ?
Αυξηση της εγκληματικοτητας .
Μειονεται η Ελληνικοτητα της Ελλαδας
Αφηνουν πολλους Ελληνες ανεργους .
Τι καλο κανουν ? Που συμβαλουν ?
Γιατι να ειναι στην Ελλαδα αφου δεν εχουν τπτ να προσφερουν .
Θα μου πεις ανθρωποι ειναι και αυτοι εχουν δικαιωματα δεν χρειαζεται να προσφερουν κατι για να ερθουν .
Αλλα εφοσον μονο προβληματα προκαλουν κλινεις τα συνορα και υσηχαζεις .
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Για δειξε με παραθεση . Δεν μιλησα για εμπαρκο ...Στο τί προσφέρουν έχουν δοθεί πολλές απαντήσεις σε προηγούμενα ποστ.
Για την αύξηση της εγκληματικότητας επίσης έχει γίνει ανάλυση σε προηγούμενα ποστ.
Ξαναρωτάω, τί σημαίνει "Ελληνικότητα" της Ελλάδας;
Δεν ξέρω πολλούς Έλληνες που έχουν βλέψεις στην οικοδομή και στα χωράφια, αντί για το Δημόσιο και την ξάπλα.
Να υποθέσω πως πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα και προς τα άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε.; Να κυρήξουμε εμπάργκο σε όλους; Θα πεθάνουμε από την πείνα.
Αμα ειναι σε ενα κρατος με 10 εκατομμυρια 1 μυριο μεταναστες αριθμος που θα αυξηθει κατα πολυ τα επομενα χρονια τι γινεται

Ναι σωστα και απο οτι βλεπω εχει επηρεασει την γενια μου κατα πολυ ...Κοίτα βασικά εδώ θα συμφωνήσω με τον Crook.
H Ελλάδα εχεί ισχυρό πολιτισμό και δεν θα διαβρωθεί ο πολιτισμός της από τους μετανάστες.
Πιο πολύ πρέπει να προσέχουμε τη διάβρωση του ελληνικού πολιτισμού από το πολιτισμό των USA παρά από τους μετανάστες.

Εγκληματικοτητα θα υπηρχε και χωρις τους μεταναστες, εφ'οσον υπαρχουν και φτωχοι Ελληνες. Φυσικα δεν ειναι μονο οι φτωχοι που κανουν εγκληματα. Οι κλεφτες με τις γραβατες δε σε ενοχλουν;
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Για δειξε με παραθεση . Δεν μιλησα για εμπαρκο ...
Αμα ειναι σε ενα κρατος με 10 εκατομμυρια 1 μυριο μεταναστες αριθμος που θα αυξηθει κατα πολυ τα επομενα χρονια τι γινεται
Oι μετανάστες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μόνιμοι ξένοι, αλλά ως υποψήφιοι Έλληνες.
Επειδή το να το γράψω θα μου πάρει λιγότερη ώρα από το να κάτσω να το ψάξω, σου γράφω τα εξής: εργατικό δυναμικό, χτίσιμο των κτιρίων μας (κακά τα ψέματα, οι μισοί οικοδόμοι αλλοδαποί είναι), τόνωση των ηλικιακά μικρότερων πληθυσμιακών ομάδων (είμεθα χώρα γερόντων), εξοικείωση με διαφορετικούς πολιτισμούς και άνοιγμα του μυαλού.
Κοίτα βασικά εδώ θα συμφωνήσω με τον Crook.
Μπα; Παράξενο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.