Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το θέμα είναι ότι δε μπορούν όλοι να ελέγξουν τα κιλά τους...
Συμφωνώ Χ1000 ! Αλλά μπορούν να προσπαθήσουν έστω λίγο ?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Και να το προσπαθησουν,θα τον για να νιωθουν καλα οι ιδιοι με τον εαυτο τους,και οχιγια να αρεσουν σε σενα.Συμφωνώ Χ1000 ! Αλλά μπορούν να προσπαθήσουν έστω λίγο ?????![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελεος.
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και να το προσπαθησουν,θα τον για να νιωθουν καλα οι ιδιοι με τον εαυτο τους,και οχιγια να αρεσουν σε σενα.![]()
Δεν είπα για εμενα για τους ιδιους ειπα.
Και αν νιώθουν καλά με το πως είναι δεν νομίζω να σε ρωτησουν![]()
Σιγουρο αυτο...
Πολυ το ψαχνετε, ουτε εμενα μου αρεσει να βλεπω χοντρους και χοντρες με πατσαδες να περισσευουν δωθε κειθε.
Ελεος.
Ακριβώς,εγώ όταν θα τελείωσω θα το σκεφτώ το θέμα γιατί σκέφτομαι έτσι...

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εμένα αλλά δεν το θεωρώ ρατσισμό.Πολυ το ψαχνετε, ουτε εμενα μου αρεσει να βλεπω χοντρους και χοντρες με πατσαδες να περισσευουν δωθε κειθε.
Ελεος.
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εμένα αλλά δεν το θεωρώ ρατσισμό.
άρα τι είμαι τελικά ? είμαι για δεν είμαι ?

κ φυσικα η συμπεριφορα σου προς αυτους και η γνωμη σου ποια θα ειναι
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ίδιο ισχύει με μένα που είμαι λαπάς και δε μπορώ να φοράω σούπερ κολλητά ρούχα για άτομα με φέτες και με τη γριά που είναι γριά και δε μπορεί να φοράει σέξυ ρούχα.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει μια λογική δεν λέωΤο πρόβλημα με όσους είναι υπέρβαροι ή έχουν κάποια κιλά παραπάνω, είναι ότι χρειάζεται να υπάρχουν κάποια όρια. Δε μπορεί κάποια με παραπανίσια κιλά να φοράει ένα μίνι. Είναι αντιαισθητικό.
Το ίδιο ισχύει με μένα που είμαι λαπάς και δε μπορώ να φοράω σούπερ κολλητά ρούχα για άτομα με φέτες και με τη γριά που είναι γριά και δε μπορεί να φοράει σέξυ ρούχα.
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχει μια λογική δεν λέω
Αν νιώθουν άνετα με τις μίνι φούστες ας τις φορέσουν. Εγώ με τα σούπερ κολλητά δε νιώθω, γίνομαι μπλε.

Το πρόβλημα με όσους είναι υπέρβαροι ή έχουν κάποια κιλά παραπάνω, είναι ότι χρειάζεται να υπάρχουν κάποια όρια. Δε μπορεί κάποια με παραπανίσια κιλά να φοράει ένα μίνι. Είναι αντιαισθητικό.
Αντιαισθητικο μπορει να ειναι για σενα αλλα της αλληνης (μη σου πω και καποιων που μπορει να το θεωρουν σεξυ) της αρεσει και νιωθει ανετα και θελει να το φοραει, επομενως δε σου πεφτει κανενας λογος. Ενταξει μπορεις να εχεις τη γνωμη σου αλλα δε μπορεις να λες να μη το κανει ή να της βαζεις τα ορια, με ποιο δικαιωμα; Κ εγω βλεπω κοπελες στο δρομο που δε μου αρεσουν με αυτα που φορανε αλλα χεστηκα...
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντιαισθητικο μπορει να ειναι για σενα αλλα της αλληνης (μη σου πω και καποιων που μπορει να το θεωρουν σεξυ) της αρεσει και νιωθει ανετα και θελει να το φοραει, επομενως δε σου πεφτει κανενας λογος. Ενταξει μπορεις να εχεις τη γνωμη σου αλλα δε μπορεις να λες να μη το κανει ή να της βαζεις τα ορια, με ποιο δικαιωμα; Κ εγω βλεπω κοπελες στο δρομο που δε μου αρεσουν με αυτα που φορανε αλλα χεστηκα...
Κοίτα εγώ είμαι καλούλης και δε πρόκειται να πάω ποτέ σε κανέναν και να του πω τι δε μου αρέσει πάνω του. Απλά εκφράζω την άποψη μου επί του θέματος (όπως σωστά είπες). Από εκεί και πέρα, όλο και κάποιος που είναι πιο κωλόπαιδο από μένα θα βρεθεί και θα τη κοροϊδέψει, ο ρατσισμός που λέμε.
Απλούστατα, απ' τη στιγμή που επιλέγει να φορέσει μίνι πρέπει να είναι προετοιμασμένη για το τι ενδέχεται να ακούσει. Ε, η κοινωνία μας είναι σκατά, το ξέρουμε.

Κοίτα εγώ είμαι καλούλης και δε πρόκειται να πάω ποτέ σε κανέναν και να του πω τι δε μου αρέσει πάνω του. Απλά εκφράζω την άποψη μου επί του θέματος (όπως σωστά είπες). Από εκεί και πέρα, όλο και κάποιος που είναι πιο κωλόπαιδο από μένα θα βρεθεί και θα τη κοροϊδέψει, ο ρατσισμός που λέμε.
Απλούστατα, απ' τη στιγμή που επιλέγει να φορέσει μίνι πρέπει να είναι προετοιμασμένη για το τι ενδέχεται να ακούσει. Ε, η κοινωνία μας είναι σκατά, το ξέρουμε.
OK ετσι οπως το θετεις τωρα συμφωνω.
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έτσι για να μη νομίζεται πως είμαι "κυνηγός" υπέρβαρων.

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλοι μας κρίνουμε το διαφορετικό θεωρώντας τους εαυτούς μας καλύτερους
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά παντού υπάρχει ρατσισμός.
Όλοι μας κρίνουμε το διαφορετικό θεωρώντας τους εαυτούς μας καλύτερους
Και όχι μόνο. Το όλο θέμα έχει να κάνει με τα πρότυπα των ημερών μας και το επίπεδο μόρφωσης που έχουμε σαν άτομα.
Αυτός με τα παραπανίσια κιλά θα σχολιαστεί αρνητικά επειδή παντού (στη τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τα περιοδικά*) βλέπουμε ανθρώπους με γυμνασμένα σώματα, λεπτά.
Αυτός που έχει ακμή θα σχολιαστεί αρνητικά επειδή παντού* βλέπουμε άτομα με τέλεια δέρματα (βασικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο).
κ.ο.κ
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.