monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:05 Η monaxiko brizolaki: #81 27-07-22 14:05 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Click για ανάπτυξη... Να εχει και αυτος βυζ , κωλ και ποδια , αυτα κοιταμε κοκλε JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:07 Ο JasonPap έγραψε: #82 27-07-22 14:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Να εχει και αυτος βυζ , κωλ και ποδια , αυτα κοιταμε κοκλε Click για ανάπτυξη... Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Ο Guest 302501: #83 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Ο hl_amhxanos: #84 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πραγματικα αφηστε τον καθεναν να κανει ο,τι θελει εν τελει. Θελει ο καγκουρας να ριχτει με ατακες του σνικ ; Ας το κανει. Θελει η αλλη να ανεβασει τα ποδια της σε ινστα ποστ ας το κανει. Μην ειμαστε κομπλεξικοι. Ο καθενας εχει τα δικα του στανταρτς αφτερ ολ. Δεν οδηγει πουθενα αυτη η κουβεντα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Συμβαινει και στους καλυτερους Click για ανάπτυξη... Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Η αγάπη για τα μαθηματικά αντί για την αγάπη για το Σπριντερ το 125αρι τελικά δεν σε πάει πολύ μακρυά σε αυτόν τον τομέα χαχα monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Η monaxiko brizolaki: #85 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Click για ανάπτυξη... Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:09 Ο hl_amhxanos: #86 27-07-22 14:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν ξέρω τα σοκάκια δίπλα από το σπίτι μου για να οδηγάμε μηχανές είμαστε τώρα ; JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:10 Ο JasonPap έγραψε: #87 27-07-22 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:12 Ο nPb έγραψε: #88 27-07-22 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Η Eclipse έγραψε: #89 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Ο JasonPap έγραψε: #90 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Click για ανάπτυξη... Να εχει και αυτος βυζ , κωλ και ποδια , αυτα κοιταμε κοκλε
JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:07 Ο JasonPap έγραψε: #82 27-07-22 14:07 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Να εχει και αυτος βυζ , κωλ και ποδια , αυτα κοιταμε κοκλε Click για ανάπτυξη... Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Ο Guest 302501: #83 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Ο hl_amhxanos: #84 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πραγματικα αφηστε τον καθεναν να κανει ο,τι θελει εν τελει. Θελει ο καγκουρας να ριχτει με ατακες του σνικ ; Ας το κανει. Θελει η αλλη να ανεβασει τα ποδια της σε ινστα ποστ ας το κανει. Μην ειμαστε κομπλεξικοι. Ο καθενας εχει τα δικα του στανταρτς αφτερ ολ. Δεν οδηγει πουθενα αυτη η κουβεντα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Συμβαινει και στους καλυτερους Click για ανάπτυξη... Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Η αγάπη για τα μαθηματικά αντί για την αγάπη για το Σπριντερ το 125αρι τελικά δεν σε πάει πολύ μακρυά σε αυτόν τον τομέα χαχα monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Η monaxiko brizolaki: #85 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Click για ανάπτυξη... Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:09 Ο hl_amhxanos: #86 27-07-22 14:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν ξέρω τα σοκάκια δίπλα από το σπίτι μου για να οδηγάμε μηχανές είμαστε τώρα ; JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:10 Ο JasonPap έγραψε: #87 27-07-22 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:12 Ο nPb έγραψε: #88 27-07-22 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Η Eclipse έγραψε: #89 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Ο JasonPap έγραψε: #90 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Να εχει και αυτος βυζ , κωλ και ποδια , αυτα κοιταμε κοκλε Click για ανάπτυξη... Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης.
Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Ο Guest 302501: #83 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Ο hl_amhxanos: #84 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πραγματικα αφηστε τον καθεναν να κανει ο,τι θελει εν τελει. Θελει ο καγκουρας να ριχτει με ατακες του σνικ ; Ας το κανει. Θελει η αλλη να ανεβασει τα ποδια της σε ινστα ποστ ας το κανει. Μην ειμαστε κομπλεξικοι. Ο καθενας εχει τα δικα του στανταρτς αφτερ ολ. Δεν οδηγει πουθενα αυτη η κουβεντα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Συμβαινει και στους καλυτερους Click για ανάπτυξη... Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Η αγάπη για τα μαθηματικά αντί για την αγάπη για το Σπριντερ το 125αρι τελικά δεν σε πάει πολύ μακρυά σε αυτόν τον τομέα χαχα monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Η monaxiko brizolaki: #85 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Click για ανάπτυξη... Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:09 Ο hl_amhxanos: #86 27-07-22 14:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν ξέρω τα σοκάκια δίπλα από το σπίτι μου για να οδηγάμε μηχανές είμαστε τώρα ; JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:10 Ο JasonPap έγραψε: #87 27-07-22 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:12 Ο nPb έγραψε: #88 27-07-22 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Η Eclipse έγραψε: #89 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Ο JasonPap έγραψε: #90 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό.
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Ο hl_amhxanos: #84 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πραγματικα αφηστε τον καθεναν να κανει ο,τι θελει εν τελει. Θελει ο καγκουρας να ριχτει με ατακες του σνικ ; Ας το κανει. Θελει η αλλη να ανεβασει τα ποδια της σε ινστα ποστ ας το κανει. Μην ειμαστε κομπλεξικοι. Ο καθενας εχει τα δικα του στανταρτς αφτερ ολ. Δεν οδηγει πουθενα αυτη η κουβεντα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Συμβαινει και στους καλυτερους Click για ανάπτυξη... Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Η αγάπη για τα μαθηματικά αντί για την αγάπη για το Σπριντερ το 125αρι τελικά δεν σε πάει πολύ μακρυά σε αυτόν τον τομέα χαχα monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Η monaxiko brizolaki: #85 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Click για ανάπτυξη... Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:09 Ο hl_amhxanos: #86 27-07-22 14:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν ξέρω τα σοκάκια δίπλα από το σπίτι μου για να οδηγάμε μηχανές είμαστε τώρα ; JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:10 Ο JasonPap έγραψε: #87 27-07-22 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:12 Ο nPb έγραψε: #88 27-07-22 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Η Eclipse έγραψε: #89 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Ο JasonPap έγραψε: #90 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πραγματικα αφηστε τον καθεναν να κανει ο,τι θελει εν τελει. Θελει ο καγκουρας να ριχτει με ατακες του σνικ ; Ας το κανει. Θελει η αλλη να ανεβασει τα ποδια της σε ινστα ποστ ας το κανει. Μην ειμαστε κομπλεξικοι. Ο καθενας εχει τα δικα του στανταρτς αφτερ ολ. Δεν οδηγει πουθενα αυτη η κουβεντα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Συμβαινει και στους καλυτερους Click για ανάπτυξη... Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Η αγάπη για τα μαθηματικά αντί για την αγάπη για το Σπριντερ το 125αρι τελικά δεν σε πάει πολύ μακρυά σε αυτόν τον τομέα χαχα
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:08 Η monaxiko brizolaki: #85 27-07-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Click για ανάπτυξη... Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:09 Ο hl_amhxanos: #86 27-07-22 14:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν ξέρω τα σοκάκια δίπλα από το σπίτι μου για να οδηγάμε μηχανές είμαστε τώρα ; JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:10 Ο JasonPap έγραψε: #87 27-07-22 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:12 Ο nPb έγραψε: #88 27-07-22 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Η Eclipse έγραψε: #89 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Ο JasonPap έγραψε: #90 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Πόσες χυλόπιτες έχουμε φάει που δεν είμαστε κάγκουρες... άσε Click για ανάπτυξη... Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια …
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:09 Ο hl_amhxanos: #86 27-07-22 14:09 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν ξέρω τα σοκάκια δίπλα από το σπίτι μου για να οδηγάμε μηχανές είμαστε τώρα ; JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:10 Ο JasonPap έγραψε: #87 27-07-22 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:12 Ο nPb έγραψε: #88 27-07-22 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Η Eclipse έγραψε: #89 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Ο JasonPap έγραψε: #90 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε γινε και εσυ σνικ με γκανια και αμαξια … Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν ξέρω τα σοκάκια δίπλα από το σπίτι μου για να οδηγάμε μηχανές είμαστε τώρα ;
JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:10 Ο JasonPap έγραψε: #87 27-07-22 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:12 Ο nPb έγραψε: #88 27-07-22 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Η Eclipse έγραψε: #89 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Ο JasonPap έγραψε: #90 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Little_detective: Όπως όλοι ξέρουμε, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εμένα πάντως με ελκύει ιδιαίτερα το βλέμμα του άλλου, ο τρόπος που κοιτάει. Επίσης μου αρέσουν τα σκούρα καφέ μάτια. Αλλά ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα?
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:12 Ο nPb έγραψε: #88 27-07-22 14:12 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Η Eclipse έγραψε: #89 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Ο JasonPap έγραψε: #90 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Πόδια αποκλείεται να κοιτάνε γιατί δεν είναι ωραία στους άντρες. Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Η Eclipse έγραψε: #89 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Ο JasonPap έγραψε: #90 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βυζ δεν έχουν οι άντρες επίσης. Click για ανάπτυξη... Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου.
JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:13 Ο JasonPap έγραψε: #90 27-07-22 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aπό αυτό και μόνο βλέπουν πόσο μπίχλας είναι ο άλλος ειδικά αν έχει βρώμικα νύχια και κακοσμία στόματος. Δυστυχώς παίζει ρόλο και η περιποίηση, η καθαριότητα. Click για ανάπτυξη... Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας?
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Η monaxiko brizolaki: #91 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Εγω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Τρίχα είναι κακό να έχει ο άντρας? Click για ανάπτυξη... Ναι , η λατινοπουλου δεν εγκρινει
JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:14 Ο JasonPap έγραψε: #92 27-07-22 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Α μη το λες, οι περισσότεροι που ξέρω εχω παρατηρήσει πως έχουν μεγαλύτερο στήθος από το δικό μου. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:15 Η Eclipse έγραψε: #93 27-07-22 14:15 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις. Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Ναι επειδή κάνουν όλη μέρα γυμναστική. Δεν είναι φυσικό προσόν. Click για ανάπτυξη... Το γυμνασμένο δεν χουφτώνεται εύκολα…. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Για να γκρινιάζεις για το ποιος πρέπει να κάνει πρώτες κινήσεις, λογικά κάτι κανεις λάθος ή νιώθεις πιεσμένος να δημιουργήσεις καταστάσεις.
Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:19 Ο Guest 302501: #94 27-07-22 14:19 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Δηλαδή πχ η φαλάκρα δε σε ενοχλεί? Το να έιναι πολύ αδύνατος και αγύμναστος ή χοντρός όυτε? Τα δόντια άμα είναι κίτρινα? Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δεν ξέρω κάποιο άτομο στην ηλικία μου να έχει φαλάκρα για να σου πω. Το σώμα πάντως είτε πολύ αδύνατο είτε αγύμναστο είτε με παραπάνω κιλά δεν με χαλάει. Τα κίτρινα δόντια, αν είναι κίτρινα από αιτίες εξαιρουμένης της έλλειψης καθαριότητας τότε οκ.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:23 Η Pak έγραψε: #95 27-07-22 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι απλά αυτό είναι μια διαπίστωση που χρυσώνει το χάπι γιατί δεν συμβαίνει. Ή αν συμβαίνει είναι σε ποσοστό μη μετρήσιμο. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα για έναν μέσο νέο που ενδεχόμενα δεν ανήκει στην σφαίρα των αρέσιμων από την πρώτη ματιά. Click για ανάπτυξη... Οταν λέω ότι μου άρεσε κάποιος πολύ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Βέβαια κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι δε θα κάνω κίνηση σε κάποιον εντελώς τυχαίο, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξέρω κάτι για αυτόν και γενικά να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Βασικά έχω και άλλη μια απορία Τι βρίσκει εξωτερικά ωραίο μια γυναίκα σε έναν άνδρα? Πχ όλοι οι άντρες συμφωνούμε σε πολλά πράματα για το τι κοιτάμε εμφανισιακά σε μια γυναίκα. Τα γνωστά βυζ, κωλ, πόδια κλπ Με τις γυναίκες δε βγαίνει άκρη σχετικά με το τι τις αρέσει. Να έχει μούσια και μουστάκι ή όχι? Να έχει τρίχες στο στήθος ή όχι? Να είναι φαλακρός ή με μαλλιά? Πως είναι το πρότυπο για αυτές? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουλίου 2022 Click για ανάπτυξη... Είναι ένα ξεκάθαρα υποκειμενικό θέμα. Θα μπορούσα να αναφέρω ποια χαρακτηριστικά βρίσκω ελκυστικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μιλήσω καθαρά για μένα και όχι για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.008 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:24 Η Joji έγραψε: #96 27-07-22 14:24 Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικότερα για τον γυναικείο πληθυσμό αλλά θα σου πω τι στάση έχω παρατηρήσει από φίλες μου αλλά και από εμένα. Αν κάποιος είναι ανοιχτός και κοινωνικός είναι μεγάλο plus, να ξέρει να μιλήσει, να μην είναι αμήχανος δηλαδή. Να είναι προσεγμένος, όχι και στην πένα πάντα αλλά να φαίνεται ότι κάνει στοιχειώδη περιποίηση. Γιατί ποιος θα θελήσει κάποιον ο οποίος δεν μπορεί καν να προσέξει τον εαυτό του; Αντικειμενικά τώρα. Πως να εμπιστευτώ εγώ τέτοιον άνθρωπο να με «προσέχει»; Δεν ξέρω, θεωρώ ότι έχει μείνει λίγο πίσω ο εγκέφαλος από άποψη ωριμότητας. Μετά έρχεται η εξυπνάδα, που νομίζω βασικά η εξυπνάδα πάει πακέτο με όλα τα θετικά που προανέφερα. Μετά τα γούστα, εντάξει. Αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Και ας μην έκανες σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δηλαδή θα θεωρήσεις ότι είναι όμορφος, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων. Προσωπικά αν ο άλλος είναι witty, δεν έχει κολλήματα και κόμπλεξ (που όλοι έχουμε αλλά εννοώ σε υπερβολικό βαθμό που κάνει την επικοινωνία μαζί του απλώς δυσάρεστη), δεν ζει σε μια γυάλα και είναι υπεύθυνος, δεν θα κοίταγα καθόλου πόσο ελκυστικός είναι. Υ.Γ. Σπάνια βλέπω όμορφο άνθρωπο να μην του κόβει, but that’s another story.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:26 Ο nPb έγραψε: #97 27-07-22 14:26 Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η monaxiko brizolaki: #98 27-07-22 14:31 Αχ με αυτα που λετε εδω μεσα θα φαω μπαν αν απαντησω. Αφου δεν καταληγουμε καπου τι συνεχιζουμε ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Η Pak έγραψε: #99 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Το κέντρισμα του ενδιαφέροντος πάνω σε τι χαρακτηριστικά βασίζεται; Click για ανάπτυξη... Στο αν έχει φουσκωμένο πορτοφόλι, είμαι γνωστή gd. Εξάλλου αυτό δεν κοιτάνε οι γυναίκες; Και για να μιλήσουμε και σοβαρά είναι πολλά πολλά πράγματα όπως το πως κινείται σε έναν χώρο, αν είναι κοινωνικός, έχει στόχους, ξέρει να μιλήσει (πολύ πολύ βασικό). Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι να μου κάνει το κλικ που λέμε. Ενας από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους είναι αυτούς που μιλάει για τους στόχους του.
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:31 Ο hl_amhxanos: #100 27-07-22 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: αμήχανος Click για ανάπτυξη...