Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:49 Η Pak έγραψε: #121 27-07-22 14:49 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Μια χαρά τα έχω με τον εαυτό μου, απλώς έχω κάποιες απορίες. Δεν είναι κακό να τις έχεις. Click για ανάπτυξη... Πάντως για να λέμε την αλήθεια στο στέκι έπρεπε να ανοίξεις το θρεντ, αλλά μιας και το άνοιξες στο ι σκουλ θα σου φέρω το στέκι εδώ. @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Ο hl_amhxanos: #122 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έχεις σκεφτεί να φυτέψεις μαλλί-γκαζόν; Click για ανάπτυξη... Κάπως δύσκολο αυτό γιατί όσα φυτέψεις δεν θα πέσουν ποτέ ενώ τα υπόλοιπα θα συνεχίσουν να πέφτουν οπότε κινδυνεύεις να έχεις μαλλιά μπροστά και πίσω να μην έχεις τίποτα σαν τον Zidane ένα πράμα αλλά αυτουνού στα 40 άρχισαν να πέφτουν και τα μπροστά... Με τις τωρινές μετεμφυτευσεις δεν πέφτουν... Και τωρα να κάνεις μετεμφυτευση μετά να το πάρεις απόφαση ότι είσαι οκ και καραφλός και να τρέχεις για λέιζερ λίγο χαζό μου φαίνεται Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η Eclipse έγραψε: #123 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... It’s okay, we like you anyway monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η monaxiko brizolaki: #124 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Μια χαρά τα έχω με τον εαυτό μου, απλώς έχω κάποιες απορίες. Δεν είναι κακό να τις έχεις. Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι τα εχεις τοσο καλα , αν κρινω απο τα προηγουμενα μηνυματα που εκραζες τυπισσες που ανεβαζουν ποστ με ποδια , οτι το παιζουν ντιβες οτι καβαλανε το καλαμι κλπ κλπ κλπ. και τι αποριες εχεις , η απορια «τι αρεσει σε μια κοπελα» λετζιτ δεν ειναι μια απορια που θα λαβει στανταρ απαντησεις. Ειναι φουλ υποκειμενικα. Απλα να εισαι ο εαυτος σου και η τυπισσα που σε θεωρει κομπλε θα σε προσεγγισει και θα σε κρατησει Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η Eclipse έγραψε: #125 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πάντως για να λέμε την αλήθεια στο στέκι έπρεπε να ανοίξεις το θρεντ, αλλά μιας και το άνοιξες στο ι σκουλ θα σου φέρω το στέκι εδώ. @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Νομίζω η @Nelliel είναι πιο προχω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Ο nPb έγραψε: #126 27-07-22 14:52 Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Η monaxiko brizolaki: #127 27-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:53 Η Eclipse έγραψε: #128 27-07-22 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nPb: από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Από εκεί που είχες ίσιο μαλλί ξαφνικά θα έχεις μπουκλωτο. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Ο hl_amhxanos: #129 27-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Η δοτρια περιοχή σε μετεμφυτευση είναι συνήθως λίγο πιο κάτω από το πίσω όσο οστό του κρανίου γιατί εκεί οι τρίχες ξαναβγαινουν πιο γρήγορα και σπανίως το σημείο αυτό το πιάνει η ανδρική αλωπεκία... Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ο ασθενής θέλει να εμφυτευσει πολλά τριχοθυλακια κάποιοι γιατροί παίρνουν τρίχες και από άλλα σημεία το σώματος, συνήθως από το στήθος nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:04 Ο nPb έγραψε: #130 27-07-22 15:04 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Μια χαρά τα έχω με τον εαυτό μου, απλώς έχω κάποιες απορίες. Δεν είναι κακό να τις έχεις. Click για ανάπτυξη... Πάντως για να λέμε την αλήθεια στο στέκι έπρεπε να ανοίξεις το θρεντ, αλλά μιας και το άνοιξες στο ι σκουλ θα σου φέρω το στέκι εδώ. @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες;
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Ο hl_amhxanos: #122 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έχεις σκεφτεί να φυτέψεις μαλλί-γκαζόν; Click για ανάπτυξη... Κάπως δύσκολο αυτό γιατί όσα φυτέψεις δεν θα πέσουν ποτέ ενώ τα υπόλοιπα θα συνεχίσουν να πέφτουν οπότε κινδυνεύεις να έχεις μαλλιά μπροστά και πίσω να μην έχεις τίποτα σαν τον Zidane ένα πράμα αλλά αυτουνού στα 40 άρχισαν να πέφτουν και τα μπροστά... Με τις τωρινές μετεμφυτευσεις δεν πέφτουν... Και τωρα να κάνεις μετεμφυτευση μετά να το πάρεις απόφαση ότι είσαι οκ και καραφλός και να τρέχεις για λέιζερ λίγο χαζό μου φαίνεται Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η Eclipse έγραψε: #123 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... It’s okay, we like you anyway monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η monaxiko brizolaki: #124 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Μια χαρά τα έχω με τον εαυτό μου, απλώς έχω κάποιες απορίες. Δεν είναι κακό να τις έχεις. Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι τα εχεις τοσο καλα , αν κρινω απο τα προηγουμενα μηνυματα που εκραζες τυπισσες που ανεβαζουν ποστ με ποδια , οτι το παιζουν ντιβες οτι καβαλανε το καλαμι κλπ κλπ κλπ. και τι αποριες εχεις , η απορια «τι αρεσει σε μια κοπελα» λετζιτ δεν ειναι μια απορια που θα λαβει στανταρ απαντησεις. Ειναι φουλ υποκειμενικα. Απλα να εισαι ο εαυτος σου και η τυπισσα που σε θεωρει κομπλε θα σε προσεγγισει και θα σε κρατησει Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η Eclipse έγραψε: #125 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πάντως για να λέμε την αλήθεια στο στέκι έπρεπε να ανοίξεις το θρεντ, αλλά μιας και το άνοιξες στο ι σκουλ θα σου φέρω το στέκι εδώ. @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Νομίζω η @Nelliel είναι πιο προχω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Ο nPb έγραψε: #126 27-07-22 14:52 Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Η monaxiko brizolaki: #127 27-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:53 Η Eclipse έγραψε: #128 27-07-22 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nPb: από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Από εκεί που είχες ίσιο μαλλί ξαφνικά θα έχεις μπουκλωτο. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Ο hl_amhxanos: #129 27-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Η δοτρια περιοχή σε μετεμφυτευση είναι συνήθως λίγο πιο κάτω από το πίσω όσο οστό του κρανίου γιατί εκεί οι τρίχες ξαναβγαινουν πιο γρήγορα και σπανίως το σημείο αυτό το πιάνει η ανδρική αλωπεκία... Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ο ασθενής θέλει να εμφυτευσει πολλά τριχοθυλακια κάποιοι γιατροί παίρνουν τρίχες και από άλλα σημεία το σώματος, συνήθως από το στήθος nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:04 Ο nPb έγραψε: #130 27-07-22 15:04 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: έχεις σκεφτεί να φυτέψεις μαλλί-γκαζόν; Click για ανάπτυξη... Κάπως δύσκολο αυτό γιατί όσα φυτέψεις δεν θα πέσουν ποτέ ενώ τα υπόλοιπα θα συνεχίσουν να πέφτουν οπότε κινδυνεύεις να έχεις μαλλιά μπροστά και πίσω να μην έχεις τίποτα σαν τον Zidane ένα πράμα αλλά αυτουνού στα 40 άρχισαν να πέφτουν και τα μπροστά... Με τις τωρινές μετεμφυτευσεις δεν πέφτουν... Και τωρα να κάνεις μετεμφυτευση μετά να το πάρεις απόφαση ότι είσαι οκ και καραφλός και να τρέχεις για λέιζερ λίγο χαζό μου φαίνεται
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η Eclipse έγραψε: #123 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... It’s okay, we like you anyway monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η monaxiko brizolaki: #124 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Μια χαρά τα έχω με τον εαυτό μου, απλώς έχω κάποιες απορίες. Δεν είναι κακό να τις έχεις. Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι τα εχεις τοσο καλα , αν κρινω απο τα προηγουμενα μηνυματα που εκραζες τυπισσες που ανεβαζουν ποστ με ποδια , οτι το παιζουν ντιβες οτι καβαλανε το καλαμι κλπ κλπ κλπ. και τι αποριες εχεις , η απορια «τι αρεσει σε μια κοπελα» λετζιτ δεν ειναι μια απορια που θα λαβει στανταρ απαντησεις. Ειναι φουλ υποκειμενικα. Απλα να εισαι ο εαυτος σου και η τυπισσα που σε θεωρει κομπλε θα σε προσεγγισει και θα σε κρατησει Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η Eclipse έγραψε: #125 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πάντως για να λέμε την αλήθεια στο στέκι έπρεπε να ανοίξεις το θρεντ, αλλά μιας και το άνοιξες στο ι σκουλ θα σου φέρω το στέκι εδώ. @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Νομίζω η @Nelliel είναι πιο προχω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Ο nPb έγραψε: #126 27-07-22 14:52 Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Η monaxiko brizolaki: #127 27-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:53 Η Eclipse έγραψε: #128 27-07-22 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nPb: από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Από εκεί που είχες ίσιο μαλλί ξαφνικά θα έχεις μπουκλωτο. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Ο hl_amhxanos: #129 27-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Η δοτρια περιοχή σε μετεμφυτευση είναι συνήθως λίγο πιο κάτω από το πίσω όσο οστό του κρανίου γιατί εκεί οι τρίχες ξαναβγαινουν πιο γρήγορα και σπανίως το σημείο αυτό το πιάνει η ανδρική αλωπεκία... Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ο ασθενής θέλει να εμφυτευσει πολλά τριχοθυλακια κάποιοι γιατροί παίρνουν τρίχες και από άλλα σημεία το σώματος, συνήθως από το στήθος nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:04 Ο nPb έγραψε: #130 27-07-22 15:04 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... It’s okay, we like you anyway
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η monaxiko brizolaki: #124 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Μια χαρά τα έχω με τον εαυτό μου, απλώς έχω κάποιες απορίες. Δεν είναι κακό να τις έχεις. Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι τα εχεις τοσο καλα , αν κρινω απο τα προηγουμενα μηνυματα που εκραζες τυπισσες που ανεβαζουν ποστ με ποδια , οτι το παιζουν ντιβες οτι καβαλανε το καλαμι κλπ κλπ κλπ. και τι αποριες εχεις , η απορια «τι αρεσει σε μια κοπελα» λετζιτ δεν ειναι μια απορια που θα λαβει στανταρ απαντησεις. Ειναι φουλ υποκειμενικα. Απλα να εισαι ο εαυτος σου και η τυπισσα που σε θεωρει κομπλε θα σε προσεγγισει και θα σε κρατησει Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η Eclipse έγραψε: #125 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πάντως για να λέμε την αλήθεια στο στέκι έπρεπε να ανοίξεις το θρεντ, αλλά μιας και το άνοιξες στο ι σκουλ θα σου φέρω το στέκι εδώ. @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Νομίζω η @Nelliel είναι πιο προχω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Ο nPb έγραψε: #126 27-07-22 14:52 Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Η monaxiko brizolaki: #127 27-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:53 Η Eclipse έγραψε: #128 27-07-22 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nPb: από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Από εκεί που είχες ίσιο μαλλί ξαφνικά θα έχεις μπουκλωτο. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Ο hl_amhxanos: #129 27-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Η δοτρια περιοχή σε μετεμφυτευση είναι συνήθως λίγο πιο κάτω από το πίσω όσο οστό του κρανίου γιατί εκεί οι τρίχες ξαναβγαινουν πιο γρήγορα και σπανίως το σημείο αυτό το πιάνει η ανδρική αλωπεκία... Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ο ασθενής θέλει να εμφυτευσει πολλά τριχοθυλακια κάποιοι γιατροί παίρνουν τρίχες και από άλλα σημεία το σώματος, συνήθως από το στήθος nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:04 Ο nPb έγραψε: #130 27-07-22 15:04 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JasonPap: Μια χαρά τα έχω με τον εαυτό μου, απλώς έχω κάποιες απορίες. Δεν είναι κακό να τις έχεις. Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι τα εχεις τοσο καλα , αν κρινω απο τα προηγουμενα μηνυματα που εκραζες τυπισσες που ανεβαζουν ποστ με ποδια , οτι το παιζουν ντιβες οτι καβαλανε το καλαμι κλπ κλπ κλπ. και τι αποριες εχεις , η απορια «τι αρεσει σε μια κοπελα» λετζιτ δεν ειναι μια απορια που θα λαβει στανταρ απαντησεις. Ειναι φουλ υποκειμενικα. Απλα να εισαι ο εαυτος σου και η τυπισσα που σε θεωρει κομπλε θα σε προσεγγισει και θα σε κρατησει
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:50 Η Eclipse έγραψε: #125 27-07-22 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πάντως για να λέμε την αλήθεια στο στέκι έπρεπε να ανοίξεις το θρεντ, αλλά μιας και το άνοιξες στο ι σκουλ θα σου φέρω το στέκι εδώ. @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Νομίζω η @Nelliel είναι πιο προχω nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Ο nPb έγραψε: #126 27-07-22 14:52 Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Η monaxiko brizolaki: #127 27-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:53 Η Eclipse έγραψε: #128 27-07-22 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nPb: από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Από εκεί που είχες ίσιο μαλλί ξαφνικά θα έχεις μπουκλωτο. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Ο hl_amhxanos: #129 27-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Η δοτρια περιοχή σε μετεμφυτευση είναι συνήθως λίγο πιο κάτω από το πίσω όσο οστό του κρανίου γιατί εκεί οι τρίχες ξαναβγαινουν πιο γρήγορα και σπανίως το σημείο αυτό το πιάνει η ανδρική αλωπεκία... Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ο ασθενής θέλει να εμφυτευσει πολλά τριχοθυλακια κάποιοι γιατροί παίρνουν τρίχες και από άλλα σημεία το σώματος, συνήθως από το στήθος nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:04 Ο nPb έγραψε: #130 27-07-22 15:04 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πάντως για να λέμε την αλήθεια στο στέκι έπρεπε να ανοίξεις το θρεντ, αλλά μιας και το άνοιξες στο ι σκουλ θα σου φέρω το στέκι εδώ. @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Νομίζω η @Nelliel είναι πιο προχω
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Ο nPb έγραψε: #126 27-07-22 14:52 Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Η monaxiko brizolaki: #127 27-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:53 Η Eclipse έγραψε: #128 27-07-22 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nPb: από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Από εκεί που είχες ίσιο μαλλί ξαφνικά θα έχεις μπουκλωτο. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Ο hl_amhxanos: #129 27-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Η δοτρια περιοχή σε μετεμφυτευση είναι συνήθως λίγο πιο κάτω από το πίσω όσο οστό του κρανίου γιατί εκεί οι τρίχες ξαναβγαινουν πιο γρήγορα και σπανίως το σημείο αυτό το πιάνει η ανδρική αλωπεκία... Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ο ασθενής θέλει να εμφυτευσει πολλά τριχοθυλακια κάποιοι γιατροί παίρνουν τρίχες και από άλλα σημεία το σώματος, συνήθως από το στήθος nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:04 Ο nPb έγραψε: #130 27-07-22 15:04 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Η monaxiko brizolaki: #127 27-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:53 Η Eclipse έγραψε: #128 27-07-22 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nPb: από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Από εκεί που είχες ίσιο μαλλί ξαφνικά θα έχεις μπουκλωτο. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Ο hl_amhxanos: #129 27-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Η δοτρια περιοχή σε μετεμφυτευση είναι συνήθως λίγο πιο κάτω από το πίσω όσο οστό του κρανίου γιατί εκεί οι τρίχες ξαναβγαινουν πιο γρήγορα και σπανίως το σημείο αυτό το πιάνει η ανδρική αλωπεκία... Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ο ασθενής θέλει να εμφυτευσει πολλά τριχοθυλακια κάποιοι γιατροί παίρνουν τρίχες και από άλλα σημεία το σώματος, συνήθως από το στήθος nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:04 Ο nPb έγραψε: #130 27-07-22 15:04 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 14:53 Η Eclipse έγραψε: #128 27-07-22 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nPb: από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Από εκεί που είχες ίσιο μαλλί ξαφνικά θα έχεις μπουκλωτο. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Ο hl_amhxanos: #129 27-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Η δοτρια περιοχή σε μετεμφυτευση είναι συνήθως λίγο πιο κάτω από το πίσω όσο οστό του κρανίου γιατί εκεί οι τρίχες ξαναβγαινουν πιο γρήγορα και σπανίως το σημείο αυτό το πιάνει η ανδρική αλωπεκία... Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ο ασθενής θέλει να εμφυτευσει πολλά τριχοθυλακια κάποιοι γιατροί παίρνουν τρίχες και από άλλα σημεία το σώματος, συνήθως από το στήθος nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:04 Ο nPb έγραψε: #130 27-07-22 15:04 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Από εκεί που είχες ίσιο μαλλί ξαφνικά θα έχεις μπουκλωτο.
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Ο hl_amhxanos: #129 27-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Η δοτρια περιοχή σε μετεμφυτευση είναι συνήθως λίγο πιο κάτω από το πίσω όσο οστό του κρανίου γιατί εκεί οι τρίχες ξαναβγαινουν πιο γρήγορα και σπανίως το σημείο αυτό το πιάνει η ανδρική αλωπεκία... Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ο ασθενής θέλει να εμφυτευσει πολλά τριχοθυλακια κάποιοι γιατροί παίρνουν τρίχες και από άλλα σημεία το σώματος, συνήθως από το στήθος nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:04 Ο nPb έγραψε: #130 27-07-22 15:04 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα είχα απορία για ποιο λόγο δεν κάνουν εμφύτευση μαλλιών από το μούσι που δεν πέφτει ειδικά πλαγιομετωπικά του στόματος που είναι πιο έντονη τρίχα ή από από τα γεννητικά όργανα που δεν μαδάνε ποτέ. Click για ανάπτυξη... Η δοτρια περιοχή σε μετεμφυτευση είναι συνήθως λίγο πιο κάτω από το πίσω όσο οστό του κρανίου γιατί εκεί οι τρίχες ξαναβγαινουν πιο γρήγορα και σπανίως το σημείο αυτό το πιάνει η ανδρική αλωπεκία... Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ο ασθενής θέλει να εμφυτευσει πολλά τριχοθυλακια κάποιοι γιατροί παίρνουν τρίχες και από άλλα σημεία το σώματος, συνήθως από το στήθος
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:04 Ο nPb έγραψε: #130 27-07-22 15:04 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Δε νομιζω οτι θα ηθελα να χαιδευω τριχες απο γεννητικα οργανα καποιου. Click για ανάπτυξη... ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι;
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:05 Η monaxiko brizolaki: #131 27-07-22 15:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: ενώ για τις άλλες ξέρεις από πού είναι; Click για ανάπτυξη... Αρκετο ιντερνετ για σημερα
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:14 Ο hl_amhxanos: #132 27-07-22 15:14 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:16 Η Pak έγραψε: #133 27-07-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Click για ανάπτυξη... Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο hl_amhxanos: #134 27-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εχω πιάσει συζήτηση για τη θανατική ποινή και την κλωνοποίηση με αγόρι που δεν ήξερα ούτε μία ώρα Υ. Γ Παίζει να το έχω ξαναπεί στο στέκι Click για ανάπτυξη... Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Ο Πάνθηρας!: #135 27-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της. JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: @Devil για πες μας φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν οι γυναίκες; Click για ανάπτυξη... Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή και γενικα αμα δω την άλλη απομακρη δεν ασχολουμαι ποτέ ξανά μαζί της.
JasonPap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο JasonPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:22 Ο JasonPap έγραψε: #136 27-07-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω? Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φλερτάρουν με το δικό τους τρόπο δίνοντας το πράσινο φώς για να προχωρήσει ο άντρας και να τις διεκδικήσει. Σε εκεινους που θέλουν πάντα. Αμα κάποια δεν σε γουστάρει θα ειναι ψυχρή κ απόμακρη μαζί σου. Αλλα πλέον εγω δεν πολυ ασχολουμαι με φλέρτ περναμε απευθειας στο ψητο χα χα χα μεγάλωσα και παραξένεψα δεν έχω πολλή υπομονή Click για ανάπτυξη... Τι πάει να πει πράσινο φως? Και γω πχ μπορεί να κοιτάω όποιον άνθρωπο περπατάει στο δρόμο. Τι σημαίνει ότι τον γουστάρω?
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 28.600 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:24 Ο Πάνθηρας!: #137 27-07-22 15:24 αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αΥΤΑ ΕΙΝΑΙ συζητήσεις που δεν γινονται μέσω φόρουμ. Να σου πω εγω πως θα καταλαβεις το πρασινο φως απο κάποια;;; θέλει εμπειρια χρόνων.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:26 Η Pak έγραψε: #138 27-07-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala nicole12 Searching panosalex7 MarcoReus antonis97 eukleidhs1821 ioanna2007 rseven Unboxholics Pablo99 jYanniss Kate1914 iew Corfu kitty Debugging_Daemon panosT436 Scandal bibliofagos Gen_Zita Paragontas7000 ismember sanjubaba mirara thepigod762 Eirinakiii8 giannhs2001 angel27_ the.m024 George_dr Meow Philologist Arvacon χημεια4λαιφ Magigi F1L1PAS mikriarchitectonissa sophiaa ggl Lathy JasonPap Stelios725 bruh_234 parrot/παπαγάλος charmander ougka pougka argy theodoraooo Ismhnhpapa Νομάρχης ΘανάσοςG4 Nikoletaant Dimitris2001 oups Marple PanosBat Johanna Mark Than003 kost28 Evelynne Mammy Nun constansn Ameliak Makisd Dr. Gl. Luminous augustine Annou1 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Βαρύ θέμα συζήτησης για icebreaker Click για ανάπτυξη... Καλά για την κλωνοποίηση δε μιλήσαμε εις βάθος, απλά είμασταν της ίδιας κατεύθυνσης και κάπως ήρθε στη συζήτηση (φυτά ξερωγώ ). Η θανατική ποινή ναι μεν είναι βαρύ σα θέμα, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου. Δίνω μεγάλη προσοχή στο τι θα πει ο άλλος, γιατί καταλαβαίνω πολλά γι'αυτόν.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:41 Ο Guest 030894: #139 27-07-22 15:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ναι είναι αλήθεια είμαι μέλλων φαλακρός Click για ανάπτυξη... 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει...
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2022 στις 15:42 Ο hl_amhxanos: #140 27-07-22 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ;
Αρχική Δημοσίευση από Zukov: 1 mg proscar και προσευχησου να μην σου ψοφησει... Click για ανάπτυξη... Να μην ψοφήσει η επίδραση του φαρμάκου ;