Δεν το πολυέπιασα. Τα ποτά με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ θεωρούνται "για ανηλίκους"? Όλα τα ποτά είναι για ατομα άνω των 17 νομίζω. Έχει κάποια σχέση η περιεκτικότητα?
Έχει αλλάξει πρακτικά...Δεν ξέρω αν έχει περάσει νόμος, στα μαγαζιά που προσέχουν δεν σερβίρουν σε κανέναν κάτω από 18 ούτε μπύρα, νομικά νομίζω παραμένει 17 αλλά ή κάνω λάθος εγώ ή τα μαγαζιά έχουν κάνει παρανόηση.
Αν και γενικά συχνάζω σε αρκετά είδη μαγαζιών, ομολογουμένως έχω αναγκαστεί να δείξω δίπλωμα οδήγησης σε πολλούς σερβιτόρους. Σε τροχονόμο, πάλι, ούτε μία φορά.
Προφανώς αν θεωρούνταν για ανηλίκους θα έγραφαν στην ετικέτα "Κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 14, 16 ετών". Απλά από την στιγμή που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκόολ βαράνε πολύ λιγότερο. Και αφού θέλει να πιεί το παιδί, που δεν είναι άνω των 17 πιο πιθανό είναι να του σερβίρουν κανένα Smirnoff Ice ή Gordon Space που είναι σαν sprite παρά τεκίλα.
Ε δεν έχει σχέση με την τεκίλα το smirnoff ice...

Για αναψυκτικό, πάντως, σπίτι μου πίνω breezer λεμόνι, έξω, πάντως, δεν παραγγέλνω αναψυκτικό.

-----------------------------------------
Πάντως, μη γκρινιάζετε. Στην Αμερική αλκοόλ,είσοδος σε κλαμπ και τέτοια επιτρέπεται μόνο μετά τα 21 (βέβαια στραβά μάτια γίνονται παντού). Τουλάχιστον σ' αυτά που έχουν την ευθύνη του ό,τι σερβίρουν οι σερβιτόροι και δεν έχεις φέρει εσύ ποτό απ' το σπίτι. Εγώ κρασί θα έπινα αν ήταν ελαστικά τα πράγματα. Σε άλλη περίπτωση αναψυκτικό.
Εχεις ακουστα τα fake id που κυκλοφορουν στην αμερικη πιο ευκολα και απο καραμελες
Βασικά έχω μια συντηρητική φίλη στη συντηρητική Φλόριντα που είναι 17 χρονών κι έχει δυο-τρεις fake ID's, φαντάσου τι κάνουν οι χαίστες δηλαδή.

Κοίτα, ποτό γενικά μπορείς να αγοράσεις με fake ID, ακόμη και μικρότερος να είσαι, στην είσοδο σε club (που επιτρέπεται πιο νωρίς απ'τα 21) είναι λίγο πιο σφιχτά τα πράγματα. Αν και η διασκέδαση στην Αμερική δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ξέρουμε στην Ευρώπη, είναι αρκετά πιο βαρετή χώρα, εκτός κι αν είσαι στις 3-4 μεγάλες πόλεις που μπορείς να διασκεδάσεις με κάτι μη αμερικάνικο.
Όπως έχω πει και στη φίλη μου, πάντως, δεν καταλαβαίνω τι λογική υπάρχει σε μία χώρα να μη σ'αφήνουν να πιεις μέχρι τα 21 κι απ'την άλλη να μπορεί ένα δεκαπεντάχρονο να οδηγάει (έστω και με semi-license) ένα αυτόματο Jeep Compass των 3,5 χιλιάδων κυβικών...