Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:52 Η Ερινύς έγραψε: #161 06-02-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από oMKCe: Καταρχάς θέλω να πω πως πάω τρίτη γυμνασίου και σε λίγο καιρό θα πάμε τριήμερη. Τυχαία σήμερα έπεσε στην συζήτηση το θέμα του ποτού. Επειδή δεν ξέρω την τύφλα μου σχετικά με τα ποτά θα ήθελα να μου προτείνετε κανένα ωραιο ποτό που να μην έχει πολύ αλκοόλ Click για ανάπτυξη... Εμείς πάντως όταν πηγαίναμε εκδρομές στο γυμνάσιο, δεν μας άφηναν να πιούμε ό,τι θέλουμε, συνεννοούνταν με το μαγαζί ώστε το πρώτο ποτό να είναι μπύρα, και από εκεί και πέρα αν θέλαμε 2ο δεν μπορούσαμε να πιούμε ό,τι θέλουμε. Οπότε μην το δένεις κόμπο ότι στο μαγαζί θα μπορείς να πας με άνεση και να πεις "πιάσε μια βότκα". Τώρα αν φέρουν τίποτα φίλοι σου/συμμαθητές σου καμιά βότκα ή κανένα κουτί μπύρες κρυμμένα στην βαλίτσα, είναι άλλο θέμα. Ωραίο ποτό με λίγο αλκοόλ είναι η μπύρα πάντως. Άμα δεν την πιεις σαν να είναι το γάλα σου, δεν μεθάς και έχεις περιθώριο και για άλλο ποτό μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 01:09 Ο Itach1 έγραψε: #162 06-02-13 01:09 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Θα συμφωνήσω, όταν λες "αλκοόλ για ανηλίκους" είναι σαν να λες θέλω να πιω κάτι οτιδήποτε, αρκεί να έχει αλκοόλ γιατί είμαι και πολύ βαρύς να 'ουμ. Τέλος πάντων οι μπύρες νομίζω ταιριάζουν στην περίσταση. Όσο θυμάμαι πάντως κάτι συμμαθητές μου στο γυμνάσιο που έφερναν κρυφά στις εκδρομές breezers και gordons και έκαναν ότι μεθάνε μου ρχεται ένα χαμόγελο. Click για ανάπτυξη... 3η γυμνασίου και 3μερη ήταν μαστ ένα ή δύο μπουκάλια gordons και τσιγαριλίκι...αχ ωραίες αθώες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 07:20 Ο nikosxdxd: #163 06-02-13 07:20 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εγώ πάντως θυμάμαι όταν πρωτοπήγα σε μαγαζί τότε,έπαιρνα ή ουίσκι κόλα ή βότκα πορτοκάλι γιατί δεν ήξερα άλλα ποτά Click για ανάπτυξη... Kλασικα Haig με κολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 07:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #164 06-02-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 3η γυμνασίου και 3μερη ήταν μαστ ένα ή δύο μπουκάλια gordons και τσιγαριλίκι...αχ ωραίες αθώες εποχές. Click για ανάπτυξη... Αὐτὸ τὸ ὁποῖο περιγράφεις δὲ μοῦ φαίνεται καὶ πολὺ ἀθῷο... Δηλαδή, γιὰ νὰ μὴν ἦταν ἀθῷο, τί θὰ ἔπρεπε νὰ κάνετε, νὰ βαρᾶτε κόκες...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:16 Ο Mr. Crowley: #165 06-02-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kλασικα Haig με κολα.. Click για ανάπτυξη... Τι Haig ρε?Σιγά μην ήξερα και τις μάρκες τότε...μόνο το Johnnie ήξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Guest 781029: #166 06-02-13 15:38 Κάποιος σε προηγούμενη σελίδα έγραψε ότι στην Ελλάδα σου ζητάνε ταυτότητα στα κλαμπ κλπ από άλλο πλανήτη προφανώς... Εγώ σε ηλικία γυμνασίου, και οι περισσότεροι δηλαδή πίναμε το κλασικό gordons ή καμιά μπύρα. Μετά βότκα ουίσκι κλπ τα επόμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:00 Η MariaLoveItaly: #167 05-07-15 18:00 Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 475 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:02 Ο Dmzk έγραψε: #168 05-07-15 18:02 Σου προτείνω fantastic boyfriend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:05 Η Drama Prinzessin: #169 05-07-15 18:05 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:24 Η LiViNGtheLiFE: #170 05-07-15 18:24 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από oMKCe: Καταρχάς θέλω να πω πως πάω τρίτη γυμνασίου και σε λίγο καιρό θα πάμε τριήμερη. Τυχαία σήμερα έπεσε στην συζήτηση το θέμα του ποτού. Επειδή δεν ξέρω την τύφλα μου σχετικά με τα ποτά θα ήθελα να μου προτείνετε κανένα ωραιο ποτό που να μην έχει πολύ αλκοόλ Click για ανάπτυξη... Εμείς πάντως όταν πηγαίναμε εκδρομές στο γυμνάσιο, δεν μας άφηναν να πιούμε ό,τι θέλουμε, συνεννοούνταν με το μαγαζί ώστε το πρώτο ποτό να είναι μπύρα, και από εκεί και πέρα αν θέλαμε 2ο δεν μπορούσαμε να πιούμε ό,τι θέλουμε. Οπότε μην το δένεις κόμπο ότι στο μαγαζί θα μπορείς να πας με άνεση και να πεις "πιάσε μια βότκα". Τώρα αν φέρουν τίποτα φίλοι σου/συμμαθητές σου καμιά βότκα ή κανένα κουτί μπύρες κρυμμένα στην βαλίτσα, είναι άλλο θέμα. Ωραίο ποτό με λίγο αλκοόλ είναι η μπύρα πάντως. Άμα δεν την πιεις σαν να είναι το γάλα σου, δεν μεθάς και έχεις περιθώριο και για άλλο ποτό μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 01:09 Ο Itach1 έγραψε: #162 06-02-13 01:09 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Θα συμφωνήσω, όταν λες "αλκοόλ για ανηλίκους" είναι σαν να λες θέλω να πιω κάτι οτιδήποτε, αρκεί να έχει αλκοόλ γιατί είμαι και πολύ βαρύς να 'ουμ. Τέλος πάντων οι μπύρες νομίζω ταιριάζουν στην περίσταση. Όσο θυμάμαι πάντως κάτι συμμαθητές μου στο γυμνάσιο που έφερναν κρυφά στις εκδρομές breezers και gordons και έκαναν ότι μεθάνε μου ρχεται ένα χαμόγελο. Click για ανάπτυξη... 3η γυμνασίου και 3μερη ήταν μαστ ένα ή δύο μπουκάλια gordons και τσιγαριλίκι...αχ ωραίες αθώες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 07:20 Ο nikosxdxd: #163 06-02-13 07:20 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εγώ πάντως θυμάμαι όταν πρωτοπήγα σε μαγαζί τότε,έπαιρνα ή ουίσκι κόλα ή βότκα πορτοκάλι γιατί δεν ήξερα άλλα ποτά Click για ανάπτυξη... Kλασικα Haig με κολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 07:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #164 06-02-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 3η γυμνασίου και 3μερη ήταν μαστ ένα ή δύο μπουκάλια gordons και τσιγαριλίκι...αχ ωραίες αθώες εποχές. Click για ανάπτυξη... Αὐτὸ τὸ ὁποῖο περιγράφεις δὲ μοῦ φαίνεται καὶ πολὺ ἀθῷο... Δηλαδή, γιὰ νὰ μὴν ἦταν ἀθῷο, τί θὰ ἔπρεπε νὰ κάνετε, νὰ βαρᾶτε κόκες...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:16 Ο Mr. Crowley: #165 06-02-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kλασικα Haig με κολα.. Click για ανάπτυξη... Τι Haig ρε?Σιγά μην ήξερα και τις μάρκες τότε...μόνο το Johnnie ήξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Guest 781029: #166 06-02-13 15:38 Κάποιος σε προηγούμενη σελίδα έγραψε ότι στην Ελλάδα σου ζητάνε ταυτότητα στα κλαμπ κλπ από άλλο πλανήτη προφανώς... Εγώ σε ηλικία γυμνασίου, και οι περισσότεροι δηλαδή πίναμε το κλασικό gordons ή καμιά μπύρα. Μετά βότκα ουίσκι κλπ τα επόμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:00 Η MariaLoveItaly: #167 05-07-15 18:00 Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 475 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:02 Ο Dmzk έγραψε: #168 05-07-15 18:02 Σου προτείνω fantastic boyfriend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:05 Η Drama Prinzessin: #169 05-07-15 18:05 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:24 Η LiViNGtheLiFE: #170 05-07-15 18:24 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Θα συμφωνήσω, όταν λες "αλκοόλ για ανηλίκους" είναι σαν να λες θέλω να πιω κάτι οτιδήποτε, αρκεί να έχει αλκοόλ γιατί είμαι και πολύ βαρύς να 'ουμ. Τέλος πάντων οι μπύρες νομίζω ταιριάζουν στην περίσταση. Όσο θυμάμαι πάντως κάτι συμμαθητές μου στο γυμνάσιο που έφερναν κρυφά στις εκδρομές breezers και gordons και έκαναν ότι μεθάνε μου ρχεται ένα χαμόγελο. Click για ανάπτυξη... 3η γυμνασίου και 3μερη ήταν μαστ ένα ή δύο μπουκάλια gordons και τσιγαριλίκι...αχ ωραίες αθώες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 07:20 Ο nikosxdxd: #163 06-02-13 07:20 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εγώ πάντως θυμάμαι όταν πρωτοπήγα σε μαγαζί τότε,έπαιρνα ή ουίσκι κόλα ή βότκα πορτοκάλι γιατί δεν ήξερα άλλα ποτά Click για ανάπτυξη... Kλασικα Haig με κολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 07:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #164 06-02-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 3η γυμνασίου και 3μερη ήταν μαστ ένα ή δύο μπουκάλια gordons και τσιγαριλίκι...αχ ωραίες αθώες εποχές. Click για ανάπτυξη... Αὐτὸ τὸ ὁποῖο περιγράφεις δὲ μοῦ φαίνεται καὶ πολὺ ἀθῷο... Δηλαδή, γιὰ νὰ μὴν ἦταν ἀθῷο, τί θὰ ἔπρεπε νὰ κάνετε, νὰ βαρᾶτε κόκες...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:16 Ο Mr. Crowley: #165 06-02-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kλασικα Haig με κολα.. Click για ανάπτυξη... Τι Haig ρε?Σιγά μην ήξερα και τις μάρκες τότε...μόνο το Johnnie ήξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Guest 781029: #166 06-02-13 15:38 Κάποιος σε προηγούμενη σελίδα έγραψε ότι στην Ελλάδα σου ζητάνε ταυτότητα στα κλαμπ κλπ από άλλο πλανήτη προφανώς... Εγώ σε ηλικία γυμνασίου, και οι περισσότεροι δηλαδή πίναμε το κλασικό gordons ή καμιά μπύρα. Μετά βότκα ουίσκι κλπ τα επόμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:00 Η MariaLoveItaly: #167 05-07-15 18:00 Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 475 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:02 Ο Dmzk έγραψε: #168 05-07-15 18:02 Σου προτείνω fantastic boyfriend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:05 Η Drama Prinzessin: #169 05-07-15 18:05 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:24 Η LiViNGtheLiFE: #170 05-07-15 18:24 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εγώ πάντως θυμάμαι όταν πρωτοπήγα σε μαγαζί τότε,έπαιρνα ή ουίσκι κόλα ή βότκα πορτοκάλι γιατί δεν ήξερα άλλα ποτά Click για ανάπτυξη... Kλασικα Haig με κολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 07:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #164 06-02-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 3η γυμνασίου και 3μερη ήταν μαστ ένα ή δύο μπουκάλια gordons και τσιγαριλίκι...αχ ωραίες αθώες εποχές. Click για ανάπτυξη... Αὐτὸ τὸ ὁποῖο περιγράφεις δὲ μοῦ φαίνεται καὶ πολὺ ἀθῷο... Δηλαδή, γιὰ νὰ μὴν ἦταν ἀθῷο, τί θὰ ἔπρεπε νὰ κάνετε, νὰ βαρᾶτε κόκες...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:16 Ο Mr. Crowley: #165 06-02-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kλασικα Haig με κολα.. Click για ανάπτυξη... Τι Haig ρε?Σιγά μην ήξερα και τις μάρκες τότε...μόνο το Johnnie ήξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Guest 781029: #166 06-02-13 15:38 Κάποιος σε προηγούμενη σελίδα έγραψε ότι στην Ελλάδα σου ζητάνε ταυτότητα στα κλαμπ κλπ από άλλο πλανήτη προφανώς... Εγώ σε ηλικία γυμνασίου, και οι περισσότεροι δηλαδή πίναμε το κλασικό gordons ή καμιά μπύρα. Μετά βότκα ουίσκι κλπ τα επόμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:00 Η MariaLoveItaly: #167 05-07-15 18:00 Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 475 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:02 Ο Dmzk έγραψε: #168 05-07-15 18:02 Σου προτείνω fantastic boyfriend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:05 Η Drama Prinzessin: #169 05-07-15 18:05 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:24 Η LiViNGtheLiFE: #170 05-07-15 18:24 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 3η γυμνασίου και 3μερη ήταν μαστ ένα ή δύο μπουκάλια gordons και τσιγαριλίκι...αχ ωραίες αθώες εποχές. Click για ανάπτυξη... Αὐτὸ τὸ ὁποῖο περιγράφεις δὲ μοῦ φαίνεται καὶ πολὺ ἀθῷο... Δηλαδή, γιὰ νὰ μὴν ἦταν ἀθῷο, τί θὰ ἔπρεπε νὰ κάνετε, νὰ βαρᾶτε κόκες...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:16 Ο Mr. Crowley: #165 06-02-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kλασικα Haig με κολα.. Click για ανάπτυξη... Τι Haig ρε?Σιγά μην ήξερα και τις μάρκες τότε...μόνο το Johnnie ήξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Guest 781029: #166 06-02-13 15:38 Κάποιος σε προηγούμενη σελίδα έγραψε ότι στην Ελλάδα σου ζητάνε ταυτότητα στα κλαμπ κλπ από άλλο πλανήτη προφανώς... Εγώ σε ηλικία γυμνασίου, και οι περισσότεροι δηλαδή πίναμε το κλασικό gordons ή καμιά μπύρα. Μετά βότκα ουίσκι κλπ τα επόμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:00 Η MariaLoveItaly: #167 05-07-15 18:00 Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 475 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:02 Ο Dmzk έγραψε: #168 05-07-15 18:02 Σου προτείνω fantastic boyfriend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:05 Η Drama Prinzessin: #169 05-07-15 18:05 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:24 Η LiViNGtheLiFE: #170 05-07-15 18:24 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kλασικα Haig με κολα.. Click για ανάπτυξη... Τι Haig ρε?Σιγά μην ήξερα και τις μάρκες τότε...μόνο το Johnnie ήξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:38 Ο Guest 781029: #166 06-02-13 15:38 Κάποιος σε προηγούμενη σελίδα έγραψε ότι στην Ελλάδα σου ζητάνε ταυτότητα στα κλαμπ κλπ από άλλο πλανήτη προφανώς... Εγώ σε ηλικία γυμνασίου, και οι περισσότεροι δηλαδή πίναμε το κλασικό gordons ή καμιά μπύρα. Μετά βότκα ουίσκι κλπ τα επόμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:00 Η MariaLoveItaly: #167 05-07-15 18:00 Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 475 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:02 Ο Dmzk έγραψε: #168 05-07-15 18:02 Σου προτείνω fantastic boyfriend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:05 Η Drama Prinzessin: #169 05-07-15 18:05 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:24 Η LiViNGtheLiFE: #170 05-07-15 18:24 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάποιος σε προηγούμενη σελίδα έγραψε ότι στην Ελλάδα σου ζητάνε ταυτότητα στα κλαμπ κλπ από άλλο πλανήτη προφανώς... Εγώ σε ηλικία γυμνασίου, και οι περισσότεροι δηλαδή πίναμε το κλασικό gordons ή καμιά μπύρα. Μετά βότκα ουίσκι κλπ τα επόμενα χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:00 Η MariaLoveItaly: #167 05-07-15 18:00 Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 475 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:02 Ο Dmzk έγραψε: #168 05-07-15 18:02 Σου προτείνω fantastic boyfriend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:05 Η Drama Prinzessin: #169 05-07-15 18:05 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:24 Η LiViNGtheLiFE: #170 05-07-15 18:24 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 475 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:02 Ο Dmzk έγραψε: #168 05-07-15 18:02 Σου προτείνω fantastic boyfriend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:05 Η Drama Prinzessin: #169 05-07-15 18:05 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:24 Η LiViNGtheLiFE: #170 05-07-15 18:24 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σου προτείνω fantastic boyfriend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:05 Η Drama Prinzessin: #169 05-07-15 18:05 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:24 Η LiViNGtheLiFE: #170 05-07-15 18:24 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:24 Η LiViNGtheLiFE: #170 05-07-15 18:24 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Εγω οποτε βγαινω για ποτο με την οικογενεια, παιρνω Κοκτειλ φρουτων με λιγο βοτκα Click για ανάπτυξη... Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:31 Ο PeterTheGreat: #171 05-07-15 18:31 Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anastasis06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε τι για ανηλίκους, εγώ και τώρα στα 19+ παίρνω λεμονάδα συνήθως όταν βγαίνω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 18:50 Η MariaLoveItaly: #172 05-07-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Τα εγκρίνει αυτά το πρότυπό σου, ο Πάπας Φραγκίσκος; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει τωρα αυτο? ΕΛΕΟΣ, τι σχεση το οτι εχω εναν ανθρωπο σαν προτυπο για αυτα που κανει με το ποτο που θα πιω? Αρχική Δημοσίευση από Dmzk: Σου προτείνω fantastic boyfriend. Click για ανάπτυξη... Φενεται πολυ ωραιο, θα το παρω σιγουρα την επομενη φορα! Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Το fruitpunch εννοεις; Ναι είναι ωραίο και δεν σε χτυπάει κιόλας. Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως, κοιτα να δεις, και στην ενηλικη ζωη μου, δε νομιζω να θελω βαρια ποτα που να χτυπανε, αντίθετως μαλιστα! Παντως θελω παρα πολυ να πιω σκετη Βοτκα, οταν με το καλο θα παω 18, αυτο θα ειναι το πρωτο που θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2015 στις 19:26 Ο eyb0ss έγραψε: #173 05-07-15 19:26 Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είμαι 14 και είμαι σκληρός και θέλω κανά ποτό και τσιγαράκι να 'ουμ' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.