orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gogokostaki
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα τελευταία ακούω τους συμμαθητές μου να μιλάνε για τις εξόδους που είχαν στις καφετεριες και τα bar και φοβάμαι να ρωτήσω τι πίνουν γιατί θα με περάσουν για κάνα Ufo που ήρθε από τον πλανήτη Zargan. Μήπως θα μπορούσατε εσείς να με διαφωτίσετε σε αυτό τον τομέα και να βγάλετε από την δύσκολη μου θέση??
Υ.Γ. Μιλάω πάντα για ποτά ΑΝΗΛΙΚΩΝ. Όχι ουίσκι, ρούμι, τσιπουρα και λοιπά ποτά που είναι για μεγαλύτερους (18+)
Καταρχήν βαριέμαι να διαβάσω τα προηγούμενα και δεν ξέρω τι σου έχουν πει. Κατά δεύτερον όπως φαίνεται από αυτά που λες( ότι δηλαδή φοβάσαι μήπως σε περάσουν για ουφο) φαίνεται ότι θες να πιείς ποτό για να φανείς μοντέρνος και να συμβαδίζεις με την παρέα. λάθος. μέγα λάθος. μην κοιτάς τι πίνουν οι άλλοι, σκέψου τι πραγματικά εσύ θες να πίείς. δεν σε υποχρεώνει κανείς να πιείς ποτό αν εσύ δεν θές ή αν δεν έχεις ξαναπιεί και δεν είσαι σίγουρος. Και τρίτον για να απαντήσω εν πάσει περιπτώσει κανα breezer, gordons space και τέτοια!!!
miv
Επιφανές μέλος

Τεκίλα μόνο με μυτιές μην λέμε τα ίδια.
Προτιμώ τα ποτά να τα πίνω...
Και ναι, ηρέμησε...
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Προτιμώ τα ποτά να τα πίνω...
Και ναι, ηρέμησε...
Λεκτικό είναι το πρόβλημα αγόρι μου?
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pemptousia
Διάσημο μέλος

Για ένα βράδυ να χαλαρώσεις καλό είναι...αλλά κι εγώ έξω δεν το πίνω. Κατα τ'αλλα σφηνάκι, πάμε κίτρινη τεκίλα χαλαρά.![]()
:iagree:
συμφωνω!
Anthony
Δραστήριο μέλος

το καλυτερο ποτο για τα παιδια ειναι ενας χυμος μπανανα-βυσσινο.....
δεν βαραει και πολυ....πινεις και 2ο αμα λαχει...

Pemptousia
Διάσημο μέλος

ε...σου λεει τι απο τη μυτη τι απο το στομα...παλι απτο λαριγγι περναει..
δεν βαραει και πολυ....πινεις και 2ο αμα λαχει...![]()
χεχε!!!
αλλά θα διαφωνίσω... χυμός ροδάκινο!!!
the best!

love 2 b hated
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Λεκτικό είναι το πρόβλημα αγόρι μου?
Εντελώς όμως...φιλαράκο...
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Aμα εισπνευσεις οινοπνευμα απο την μυτη (η κατι αλλο με υψηλη περιεκτικοτητα σε οινοπνευμα ) δεν σε ζαλιζει λιγο κτλ ?ε...σου λεει τι απο τη μυτη τι απο το στομα...παλι απτο λαριγγι περναει..
δεν βαραει και πολυ....πινεις και 2ο αμα λαχει...![]()
Δεν ειναι το ιδιο , κατι αλλο ειναι

:Oχεχε!!!
αλλά θα διαφωνίσω... χυμός ροδάκινο!!!
the best!![]()
Ρε , οχι χυμο ροδακινο εσυ , σε χαλαει ειπαμε..

----
Εκκληση προς ολους τους κοζανητες .
Που θα βρω γ@μωlucifer επιτελους ?

internet_robber
Νεοφερμένο μέλος

Pemptousia
Διάσημο μέλος

:O
Ρε , οχι χυμο ροδακινο εσυ , σε χαλαει ειπαμε..Θυμασαι ?
όχι που δεν θα το σχολίαζες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Καταρχάς θέλω να πω πως πάω τρίτη γυμνασίου και σε λίγο καιρό θα πάμε τριήμερη. Τυχαία σήμερα έπεσε στην συζήτηση το θέμα του ποτού. Επειδή δεν ξέρω την τύφλα μου σχετικά με τα ποτά θα ήθελα να μου προτείνετε κανένα ωραιο ποτό που να μην έχει πολύ αλκοόλ![]()
Για καλοκαίρι κοκτέιλ
Για χειμώνα σφηνάκια
αυτά για ελαφριά...
Dalian
Περιβόητο μέλος

Γιατί,φυσικά,η κατανάλωση αλκοόλ είναι υποχρεωτική, και πρέπει να πουλήσουμε και μούρη στους συμμαθητές μας πως είμαστε και καλά "cool" και "in"...Καταρχάς θέλω να πω πως πάω τρίτη γυμνασίου και σε λίγο καιρό θα πάμε τριήμερη. Τυχαία σήμερα έπεσε στην συζήτηση το θέμα του ποτού. Επειδή δεν ξέρω την τύφλα μου σχετικά με τα ποτά θα ήθελα να μου προτείνετε κανένα ωραιο ποτό που να μην έχει πολύ αλκοόλ![]()
Itach1
Διάσημο μέλος

Βότκα πορτοκάλι χωρίς βότκαΚαταρχάς θέλω να πω πως πάω τρίτη γυμνασίου και σε λίγο καιρό θα πάμε τριήμερη. Τυχαία σήμερα έπεσε στην συζήτηση το θέμα του ποτού. Επειδή δεν ξέρω την τύφλα μου σχετικά με τα ποτά θα ήθελα να μου προτείνετε κανένα ωραιο ποτό που να μην έχει πολύ αλκοόλ![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.