Death_Angel
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

/\/@t@|1@...!!!
Νεοφερμένο μέλος

Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί έχουμε ιδέες οι οποίες κατά, κάποιον τρόπο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (όλοι μας εννοώ, δε μιλάω συγκεκριμένα).
Αν πάρεις 50 παιδιά απ' όλο τον κόσμο και τα βάλεις να γράψουν ένα τεστ μαθηματικών, δε θα γράψουν όλοι άριστα. Έτσι δεν είναι; Κάποια παιδιά, στη διάρκεια της σχολικής τους πορείας, αναπτύσσουν άλλες ικανότητες και όχι την καθαρότητα του μυαλού που χρειάζονται τα μαθηματικά. Δεν είπα ότι κάποιος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα μαθηματικά, είπα ότι τα μαθηματικά, σαν μάθημα, δεν ταιριάζουν σε όλους.
Αν ήταν έτσι, γιατί να μη γινόμασταν όλοι σαν τον Picasso ή σαν τον Μπετόβεν;
Δεν είμαστε robot, δεν μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Κάπου είμαστε δυνατοί, κάπου αδύναμοι
Συμφωνώ απολύτως...!!!! αλλά γενικά τα μαθηματικά είναι πιο ''διασκεδαστικά'' (λέμε τώρα) από τα αρχαία...!!!! τα μαθηματικά έτσι κι αλλιως θα σου χρειαστούν πολύ περισσότερο αργότερα στην κοινωνία...!!!!
Death_Angel
Δραστήριο μέλος

Βασικά και τα 2 εύκολα είναι!!!
:mpam:
aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιο ειναι πιο ευκολο ρωταει το παιδι....Φυσικά τα Μαθηματικά.1)Αρχαία έχω 18ενω Μαθηματικά 11
. 2) Δεν σε κουράζουνν καθόλου σε μία ωρα έχεις μάθει και μετάφραση,:no1:Μαθηματικά έχω κάνει και ένα 6ωρο να τα μάθω.
![]()
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Απάντησα Αρχαία.Δεν το κατάλαβες με τόσα πλεονεκτήματα στα Αρχαία.Ποιο ειναι πιο ευκολο ρωταει το παιδι....
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ερωτηση ειναι: Ποιό μαθήμα είναι πιο εύκολο τα Αρχαία ή τα Μαθηματικά;Φυσικά τα Μαθηματικά.1)Αρχαία έχω 18ενω Μαθηματικά 11
. 2) Δεν σε κουράζουνν καθόλου σε μία ωρα έχεις μάθει και μετάφραση,:no1:Μαθηματικά έχω κάνει και ένα 6ωρο να τα μάθω.
![]()
και εσυ απαντας: Φυσικά τα Μαθηματικά

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Πωωω ρε κοριτσακι μου τι εχεις μεσα στο κεφαλι σου?Ακριβως για αυτο σε διορθωσα...Εννούσα τα Μαθηματικά σαν ποιο δύσκολο.Είναι δυνατο να πώ τα Αρχαία που έχω 18 ότι είναι ποιο δύσκολο.Και τα Μαθηματικά με 11 εύκολο.:ee::stop::emm:
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

ΜπετόΠωωω ρε κοριτσακι μου τι εχεις μεσα στο κεφαλι σου?Ακριβως για αυτο σε διορθωσα...

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπετό![]()

Και για να μην είμαι off-topic εμένα και τα 2 εύκολα μου φαίνονται, αρκεί όμως να διαβάζεις συστηματικά!:no1:
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Μπράβο που και τα δύο σου φαίνονται εύκολα
Και για να μην είμαι off-topic εμένα και τα 2 εύκολα μου φαίνονται, αρκεί όμως να διαβάζεις συστηματικά!:no1:

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο που και τα δύο σου φαίνονται εύκολα![]()
Απλά να διευκρινήσω ότι όταν λέω εύκολα δεν εννοώ και παιχνιδάκι απλά με το σωστό διάβασμα όλα ξεκαθαρίζονται και έτσι γίνονται ευκολότερα στην καταννόηση!!

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

:iagree:Απλά να διευκρινήσω ότι όταν λέω εύκολα δεν εννοώ και παιχνιδάκι απλά με το σωστό διάβασμα όλα ξεκαθαρίζονται και έτσι γίνονται ευκολότερα στην καταννόηση!!![]()
geoprelo
Νεοφερμένο μέλος

ούτε καν που διαβάζω στο σπίτι, απλά προσέχω στο μάθημα και τα μαθαίνω όλα εκεί...
Κ έχω και 20 στον έλεγχο στα μαθηματικά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gibi
- giorgos5002
- Corfu kitty
- Jim_05
- Magissoni
- Startx0
- elenitren
- iiTzArismaltor_
- artoula
- Lider
- SlimShady
- Alexandra Chatzin
- jYanniss
- Arvacon
- Kitana
- tsiobieman
- Lia 2006
- margik
- spring day
- Meow
- GeorgePap2003
- Nikoletaant
- Giii
- ggl
- Than003
- Unboxholics
- Scandal
- Maynard
- vasilis123321
- Mammy Nun
- eukleidhs1821
- Steliosgkougkou
- Kostakis45
- Pharmacist01
- Appolon
- Fanimaid123
- Dimitris9
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.