Indiana Jones
Δραστήριο μέλος

Μια χαρά... και για ΑΕΠΠ διαβάζω αν χρειαστεί... Δεν έχω θέμα...![]()
Ωραία.Εάν θελεις καμια βοήθεια εδώ είμαστε όλοι να σε βοηθήσουμε.Μπορείς να διαβάσεις και τα threads για τις σχολές που σε ενδιαφέρουν.Πηγαίνεις στο φόρουμ Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και επιλέγεις το Βιολογικό και την Πληροφορική ή πολύ απλά κάνεις αναζήτηση.Καλή επιτυχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια και σε εσένα...![]()
Ευχαριστώ.Όλοι θα βρούμε το δρόμο μας.

Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι ενδοιασμοί μου είναι σχετικοί με την επιλογή κατεύθυνσης, όχι σπουδώνΗ προσωπική μου άποψη είναι οτι οι περιπτώσεις που ανέφερες ότι δηλαδή θα σου άρεσε κάποιο τμήμα Μηχανολόγων μηχανικών αλλα δεν θες την φυσική ή οτι θα σου άρεσε κάποιο τμήμα πληροφορικής αλλα δεν θες να εισαι πολλές ώρες μπροστά σε μια οθονη το ένα αναιρεί το άλλο. Για μένα δηλαδή σίγουρα τίποτα απο τα δυο δεν είναι αυτό που πραγματικά θα θες να κάνεις. Εγώ θα σε συμβούλευα να ψάξεις και αλλο με τι θες να ασχοληθείς και έπειτα να μπει ως στόχος. Νιώθω πως δεν το έχει βρει ακόμα. Επίσης όπως προαναφέρθηκε Ναι μεν η βιολογία είναι μια επιστήμη που εξελίσσεται αλλα ακριβώς επειδή ο τομέας που έχει εξέλιξη είναι στην έρευνα αυτό σημαίνει ότι υπάρχει δουλειά για τους καλούς και όχι για όλους. Αν για παράδειγμα νιώθεις πως αυτό που θες να κάνεις στην ζωή σου είναι να ασχοληθείς με την βιολογία τοτε επέλεξε το αν πάλι Όχι ψάξε και άλλο

Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Be_Yourself
Νεοφερμένο μέλος

Καλημέρα παιδιά...
Είμαι καινούριος εδώ, οπότε συγχωρέστε τα τεχνικά λαθάκια... Αρχικά να σας πω, ότι πάω Α' λυκείου και δυσκολεύομαι πολύ να αποφασίσω με τι θα ασχοληθώ στο μέλλον και στο λύκειο, αλλά κυρίως αργότερα... Πηγαίνω πολύ καλά σε όλα τα μαθήματα και γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος. Όμως, υπάρχουν κάποια μαθήματα τα οποία μου αρέσουν περισσότερο αλλά είναι δύσκολο να συνδιαστούν. Ας πούμε, ότι από την θεωρητική μ'αρέσει αρκετά η ιστορία και η έκθεση (κυρίως οι ασκήσεις της) ενω δεν μπορω, τις ατέλειωτες ώρες ανάλυσης κειμένων , γραμματικης και συντακτικού στα αρχαία... Από την θετική τώρα, τρέφω μία μεγάλη αγάπη για την βιολογία αλλά ενω πάω πολύ καλά σε κάποιο βαθμό και με φυσικη-χημεια, και γενικά μου αρέσουν ως μαθηματα, δεν ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με δύσκολους τύπους ή ατέλειωτες ασκήσεις... Όσον αφορα τα μαθηματικά, Μου αρέσουν αρκετά (κυρίως η Γεωμετρία) αλλά ισχύει ότι και με την φυσική... Δεν είμαι ο τύπος που θα κάθεται να λύνει ατέλειωτες ασκήσεις και θα του άρεσε να εμβαθύνει πολύ σε αυτά τα μαθήματα.. Επίσης να σας πω έχω μια πολύ καλη σχέση και με την πληροφορική, την οποία θεωρώ πιο ενδιαφέρουσα απο κάποια μαθήματα και θα μπορούσα να ασχοληθώ αρκετή ώρα μ'αυτήν... Αυτό που θέλω είναι αν θα μπορούσατε να μου προτεινετε εναλλακτικές σχετικα με την πορεία μου στο λύκειο ή να μου πείτε τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου...![]()
Λοιποοοοοον, και εγω καινουρια, εχθες ειδα πρωη φορα το φορουυμ! Πραγματικτα πολυ ενδιαφερον να υπαρχει ενα φορουμ οπου μπορυν φοιτητες και μαθητες να συζητανε διαφορα θεματα που τους αφορουν για σχολες και μη.
Μου θυμισες τον προβληματισμο που ειχα περσυ και εγω

Η γνωμη μου ειναι να μην επιλεξεις κατευθυνση με βαση τα μαθηματα που σου αρεσουν και εισαι καλος, αλλα με βαση το τι θες να σπουδασεις μετεπειτα, αν θες πληροφορικη ή Μηχανικος οπως ειδα απο τις απαντησεις σου, εεε τοτε η θετικη ειναι μονοδρομος για β και θα πρεπει να σκεφτεις που θα πας στη γ. Παντως απο παιδια που αποφοιτησαν και ειναι τωρα στην Οικονομια στη γ, το μονο ζορικο μαθημα περα απο τα μαθηματικα λενε οτι ειναι το ΑΕΠΠ ( αν το γραφω σωστα

Καλη επιτυχια οτι και να διαλεξειιιιις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.