Καλημέρα παιδιά...
Είμαι καινούριος εδώ, οπότε συγχωρέστε τα τεχνικά λαθάκια... Αρχικά να σας πω, ότι πάω Α' λυκείου και δυσκολεύομαι πολύ να αποφασίσω με τι θα ασχοληθώ στο μέλλον και στο λύκειο, αλλά κυρίως αργότερα... Πηγαίνω πολύ καλά σε όλα τα μαθήματα και γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος. Όμως, υπάρχουν κάποια μαθήματα τα οποία μου αρέσουν περισσότερο αλλά είναι δύσκολο να συνδιαστούν. Ας πούμε, ότι από την θεωρητική μ'αρέσει αρκετά η ιστορία και η έκθεση (κυρίως οι ασκήσεις της) ενω δεν μπορω, τις ατέλειωτες ώρες ανάλυσης κειμένων , γραμματικης και συντακτικού στα αρχαία... Από την θετική τώρα, τρέφω μία μεγάλη αγάπη για την βιολογία αλλά ενω πάω πολύ καλά σε κάποιο βαθμό και με φυσικη-χημεια, και γενικά μου αρέσουν ως μαθηματα, δεν ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με δύσκολους τύπους ή ατέλειωτες ασκήσεις... Όσον αφορα τα μαθηματικά, Μου αρέσουν αρκετά (κυρίως η Γεωμετρία) αλλά ισχύει ότι και με την φυσική... Δεν είμαι ο τύπος που θα κάθεται να λύνει ατέλειωτες ασκήσεις και θα του άρεσε να εμβαθύνει πολύ σε αυτά τα μαθήματα.. Επίσης να σας πω έχω μια πολύ καλη σχέση και με την πληροφορική, την οποία θεωρώ πιο ενδιαφέρουσα απο κάποια μαθήματα και θα μπορούσα να ασχοληθώ αρκετή ώρα μ'αυτήν... Αυτό που θέλω είναι αν θα μπορούσατε να μου προτεινετε εναλλακτικές σχετικα με την πορεία μου στο λύκειο ή να μου πείτε τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου...