Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούρια εδώ στο forum σας και η αλήθεια είναι ότι η εγγραφή μου σημάνει την τελευταία και τρομακτικά απελπιστική προσπάθειά καταστάλαξης στον επαγγελματικό τομέα. Έχω κουραστεί και εξαντληθεί!! Δεν μπορώ άλλο δεν αντέχω!!! Θα αιτολογήσω αυτήν την δυσανασχέτηση μου με μία αναδρόμη στα παρελθοντικά, μαθητικά μου χρόνια: θυμάμαι τον ευατό μου ως ένα παιδί που του άρεσε πολύ η γλώσσα και φοβόνταν τα μαθηματικά, τα αντιπαθούσε, θόλωνε το μυαλό του με τους αριθμούς και αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε μέχρι την α γυμνασίου. Από την β γυμνασίου κατέβαλα αρκετή προσπάθεια και κατάφερα να γράφω 19 και 20(η καθηγήτρια μας ήταν ΑΠΑΙΣΙΑ ΟΛΟΙ έχουν ενστερνιστεί αυτή την άποψη μα το βλέπω κι εγώ γιατί δεν θυμάμαι και τίποτα)..Μετά στην γ γυμνασίου αλλάζω καθηγητή και παραμένω με αυτόν στην α λυκείου (να σημειωθεί ότι συνέχισα να γράφω 20). Στις εξετάσεις έγραψα 20 άλγεβρα και γεωμετρία, 19,6 φυσική και χημεία 20.. Μου αρέσουν αυτά τα μαθήματα τελικά..Όποτε και να βρίσκομαι δίπλα από έναν γιατρό, επιστήμονα με πιάνουν τα κλάματα!! Ποτέ μου δεν έχω παθιαστεί με ένα πράγμα, έχω χτυπηθεί και κλάψει πολύ.. Εντούτοις όμως, ποτέ δεν φανταζόμουν τον ευατό μου στην θετική δηλαδή πάντα με ήθελα αλλά πίστευα ότι δεν είχα τις δυνατότητες(να σημειωθεί ότι τα πηγαίνω εξαιρετικά καλά και Αρχαία αλλά τα έχω βαρεθεί υπερβολικά..Έκανα ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και με έβγαλε ερευνητική και όντως μου ταιριάζει γιατί υπερ - υπεραναλύω τα πράγματα!! Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής: εάν αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στα θετικά μαθήματα θα βελτιωθώ; Όπως δηλαδή και στην έκθεση (που έγραφα απαίσια στην αρχή όμως μετά το κυνήγησα και το εξάσκησα και σύμφωνα με τα λεγόμενα της καθηγητριάς μου έφτασα σε ένα πολύ καλό επίπεδο

Y.Γ. Σας παρακαλώ μην μου απαντήσετε λέγοντας μου ότι πρέπει να διαλέξω ό τι μου αρέσει γιατί κ εγώ έχω μπερδευτεί τρομερά..Θα ήθελα έαν μπορείτε μέσα από τα γραφόμενα μου να μου πείτε εσείς ως άνθρωποι τι θα μου πήγαινε καλύτερα..