Γενικό -  Ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε;

Ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 177)
  • Θεωρητική

Ψήφοι: 58 32,8%
  • Θετική

Ψήφοι: 81 45,8%
  • Τεχνολογή

Ψήφοι: 38 21,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    177
Πώ πω τι μας είπε τώρα το άτομο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σκεφτομαι ειμαι μεταξυ θετικης και τεχνολογικης ,βασικα ενδιαφερομαι για ιατρικες σχολες αλλα φοβαμαι την βιολογια της Γ γιατι ολοι μου λενε οτι εχει τρομερη αποστηθηση και δεν ειμαι πολυ καλος σε αυτο ,εσεις τι λετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακούστε τι φλασιά μου ήρθε τώρα.Αφού τα μαθηματικά/φυσική κατεύθυνσης της 'Β δεν είναι σημαντικά για τη 'Γ γιατί δεν παίρνω θεωρητική στη 'Β και τεχνολογική στη 'Γ; :P

Ποιος το πε αυτό;Και να μην χρειάζονται 100% σε βάζουν λίγο στο κλίμα διαβάσματος για τη Γ:bye:

Ντα Ντα Ντα...
Θα σε κάνω Ντα Ντα..Σαν τα μικρά παιδιά:D

μην εισαι τοσο κακια:P:P:P.....φοβαμαι:no1::no1:!!!!!θα φωναξω την μαμα μου:jumpy::jumpy::jumpy:!!!!!!!!!!!!μαμαααααααααααααααααααααααααααααααα:up::up:...................
-----------------------------------------
Το σκεφτομαι ειμαι μεταξυ θετικης και τεχνολογικης ,βασικα ενδιαφερομαι για ιατρικες σχολες αλλα φοβαμαι την βιολογια της Γ γιατι ολοι μου λενε οτι εχει τρομερη αποστηθηση και δεν ειμαι πολυ καλος σε αυτο ,εσεις τι λετε?[/quot

αφου ενδιαφερεσαι για ιατρικη θα κατσεις κ θα τα μαθεις!απλο
:jumpy:

μην εισαι τοσο κακια:P:P:P.....φοβαμαι:no1::no1:!!!!!θα φωναξω την μαμα μου:jumpy::jumpy::jumpy:!!!!!!!!!!!!μαμαααααααααααααααααααααααααααααααα:up::up:...................
-----------------------------------------
Το σκεφτομαι ειμαι μεταξυ θετικης και τεχνολογικης ,βασικα ενδιαφερομαι για ιατρικες σχολες αλλα φοβαμαι την βιολογια της Γ γιατι ολοι μου λενε οτι εχει τρομερη αποστηθηση και δεν ειμαι πολυ καλος σε αυτο ,εσεις τι λετε?[/quot

αφου ενδιαφερεσαι για ιατρικη θα κατσεις κ θα τα μαθεις!απλο
:jumpy:
Καλό.Καλό:no1::lol:

Το σκεφτομαι ειμαι μεταξυ θετικης και τεχνολογικης ,βασικα ενδιαφερομαι για ιατρικες σχολες αλλα φοβαμαι την βιολογια της Γ γιατι ολοι μου λενε οτι εχει τρομερη αποστηθηση και δεν ειμαι πολυ καλος σε αυτο ,εσεις τι λετε?
Δεν είναι σκέτη αποστήθιση,πρέπει να καταλάβεις το νόημα και να αναφέρεις όσα γράφει μέσα μέσα στο βιβλίο όχι όμως αναγκαστικά με τα ίδια λόγια.Και αν σου αρέσει η βιολογία δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Εγώ έχοντας καταλάβει το μάθημα κάνω 2 φορές ανάγνωση κάθε παράγραφο και μετά την έχω μάθει απέξω.

Τελικά το αποφάσισα, θετική στη Β'!! Και παίζει να το κρατήσω και στη Γ'!! Και ας μείνει και φέτος ο ίδιος χημικός, δεν με νοιάζει, άλλωστε τι ρόλο παίζει το φροντιστήριο? :P

Άσχετο, πότε μας ξαναδίνουν το χαρτί για να ξαναδηλώσουμε κατεύθυνση?

Σημ:Οχι δεν ενδιαφέρομαι για ιατρικές σχολές, ίσως μπορεί να με μαγνητίσει η βιολογία και η χημεία (η οποια είναι άκρως ενδιαφέρουσα) και να ασχοληθώ με κάτι απο αυτά

Στις 11/9 θα πας στο Λυκειάρχη να κάνεις αίτηση αλλαγής κατεύθυνσης:)

Ok!! :thanks: Κατι αλλο... Στη Β' πόσες ώρες την εβδομάδα έχουμε κατεύθυνση?

Ok!! :thanks: Κατι αλλο... Στη Β' πόσες ώρες την εβδομάδα έχουμε κατεύθυνση?
και η τεχνολογικη αλλα και η θετικη εχουν 7 ωρες την εβδομαδα μαθηματα κατευθυνσης.

Η θεωρητική έχει μια ώρα παραπάνω αν και στο δικό μου σχολείο όλες 8 έχουν;)

Η θεωρητική έχει μια ώρα παραπάνω αν και στο δικό μου σχολείο όλες 8 έχουν;)
και για ποιο λογο γινεται αυτο?

Εμείς είμεθα ιδιωτικό οπότε δεν βγάζεις άκρη:P

θεωρητική:xixi:

κι εγώ θεωρητική ρε παιδιά...ούτε λόγος!!!!:P

Πάντως το αντικείμενο που διάλεξες είναι φοβερό:no1:

τεχνολογικη χαλλλλλλλλαρα:P

και εγώ θεωρητική.Ασχετο:παιδια μηπως ξερετε πώς μπορω να δημιουργήσω το δικό μου θέμα συζήτησης?ευχαριστώ προκαταβολικά:thanks:

Προς τον απο πάνω:
Πάνω πάνω αριστερά έχει ένα κόκκινο κουτάκι που λέει "Νέο Θέμα"με μια φλογίτσα!Θα πατήσεις πάνω και τα υπόλοιπα ..ξέρεις;)

Προς τον απο πάνω:
Πάνω πάνω αριστερά έχει ένα κόκκινο κουτάκι που λέει "Νέο Θέμα"με μια φλογίτσα!Θα πατήσεις πάνω και τα υπόλοιπα ..ξέρεις;)

ευχαριστώ πολύ!!!!!!!το βρήκα!εφτιαξα ένα θέμα στη β λυκείου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back