Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:18 Ο Selestian: #221 01-06-11 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Για να βρω τι μου αρέσει όμως πρέπει να έχω γνώση. Πως να απορίψω το Πολυτεχνείο αν δεν έχω ιδέα για το τι ακριβως είναι! Click για ανάπτυξη... Λιγο ψαξιμο στο Google δεν βλαπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Ο Τολμηρος έγραψε: #222 01-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Λιγο ψαξιμο στο Google δεν βλαπτει. Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω πάρει και το <ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ> μπας και με διαφωτήσει αλλα..... έχω ακόμη απορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να έχει κάποιος που τελειώνει τη σχολή. Πιο συγκεκριμένα για ηλεκρολόγος Μηχανικός σκέφτομαι γιατί όπως είδα έχει πολλές ειδικότητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:29 Ο venividivici43946: #223 01-06-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Τι ακριβώς εννοείς? Click για ανάπτυξη... Το μείον του ελληνικού πανεπιστημίου είναι ότι αν εισαχθείς σε σχολή, θα τη βγάλεις. Όμως το πολυτεχνείο απαιτεί λιώσιμο στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν εσύ μέχρι πρότινως δεν είχες μεράκι τις επιστήμες που σχετίζονται με αυτό και λόγω μιας πιθανής ατυχίας στρέφεσαι εκεί, δε νομίζω να το αγαπήσεις και ιδιαίτερα. Πιο λογικό ήταν να ψαχτείς για οδοντιατρική ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:32 Ο Civilara έγραψε: #224 01-06-11 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Κοίτα έχω πάρει και το <ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ> μπας και με διαφωτήσει αλλα..... έχω ακόμη απορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να έχει κάποιος που τελειώνει τη σχολή. Πιο συγκεκριμένα για ηλεκρολόγος Μηχανικός σκέφτομαι γιατί όπως είδα έχει πολλές ειδικότητες! Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα δεν έχει (ό,τι ειδικότητα μηχανικού και να έχει). Οι μηχανικοί βιώνουν την πλήρη απαξίωση και θα την βιώνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:26 Ο Τολμηρος έγραψε: #225 02-06-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το μείον του ελληνικού πανεπιστημίου είναι ότι αν εισαχθείς σε σχολή, θα τη βγάλεις. Όμως το πολυτεχνείο απαιτεί λιώσιμο στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν εσύ μέχρι πρότινως δεν είχες μεράκι τις επιστήμες που σχετίζονται με αυτό και λόγω μιας πιθανής ατυχίας στρέφεσαι εκεί, δε νομίζω να το αγαπήσεις και ιδιαίτερα. Πιο λογικό ήταν να ψαχτείς για οδοντιατρική ας πούμε. Click για ανάπτυξη... Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #226 02-06-11 00:28 τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:35 Ο Τολμηρος έγραψε: #227 02-06-11 00:35 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω ότι ο στόχος μου ήταν να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια, έτσι ώστε να έχω επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:55 Ο venividivici43946: #228 02-06-11 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Click για ανάπτυξη... Πολυτεχνείο είναι πολλά και διάφορα. Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Χημικοί Μηχανικοί και ούτω καθεξής. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις να σκεφτείς που είσαι καλός στα μαθήματα, τι σε ενδιαφέρει, τι πραγματεύεται η κάθε σχολή, τι επαγγελματικά δικαιώματα δίνει η κάθε μία και να βάλεις σε φθίνουσα σειρά τις σχετικές σχολές που κίνησαν το ενδιαφέρον σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Η Evi235 έγραψε: #229 18-06-11 17:17 ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? ας απαντησει καποιος γιατι τα διλημματα μεγαλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #230 18-06-11 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Για να βρω τι μου αρέσει όμως πρέπει να έχω γνώση. Πως να απορίψω το Πολυτεχνείο αν δεν έχω ιδέα για το τι ακριβως είναι! Click για ανάπτυξη... Λιγο ψαξιμο στο Google δεν βλαπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:22 Ο Τολμηρος έγραψε: #222 01-06-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Λιγο ψαξιμο στο Google δεν βλαπτει. Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω πάρει και το <ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ> μπας και με διαφωτήσει αλλα..... έχω ακόμη απορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να έχει κάποιος που τελειώνει τη σχολή. Πιο συγκεκριμένα για ηλεκρολόγος Μηχανικός σκέφτομαι γιατί όπως είδα έχει πολλές ειδικότητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:29 Ο venividivici43946: #223 01-06-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Τι ακριβώς εννοείς? Click για ανάπτυξη... Το μείον του ελληνικού πανεπιστημίου είναι ότι αν εισαχθείς σε σχολή, θα τη βγάλεις. Όμως το πολυτεχνείο απαιτεί λιώσιμο στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν εσύ μέχρι πρότινως δεν είχες μεράκι τις επιστήμες που σχετίζονται με αυτό και λόγω μιας πιθανής ατυχίας στρέφεσαι εκεί, δε νομίζω να το αγαπήσεις και ιδιαίτερα. Πιο λογικό ήταν να ψαχτείς για οδοντιατρική ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:32 Ο Civilara έγραψε: #224 01-06-11 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Κοίτα έχω πάρει και το <ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ> μπας και με διαφωτήσει αλλα..... έχω ακόμη απορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να έχει κάποιος που τελειώνει τη σχολή. Πιο συγκεκριμένα για ηλεκρολόγος Μηχανικός σκέφτομαι γιατί όπως είδα έχει πολλές ειδικότητες! Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα δεν έχει (ό,τι ειδικότητα μηχανικού και να έχει). Οι μηχανικοί βιώνουν την πλήρη απαξίωση και θα την βιώνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:26 Ο Τολμηρος έγραψε: #225 02-06-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το μείον του ελληνικού πανεπιστημίου είναι ότι αν εισαχθείς σε σχολή, θα τη βγάλεις. Όμως το πολυτεχνείο απαιτεί λιώσιμο στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν εσύ μέχρι πρότινως δεν είχες μεράκι τις επιστήμες που σχετίζονται με αυτό και λόγω μιας πιθανής ατυχίας στρέφεσαι εκεί, δε νομίζω να το αγαπήσεις και ιδιαίτερα. Πιο λογικό ήταν να ψαχτείς για οδοντιατρική ας πούμε. Click για ανάπτυξη... Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #226 02-06-11 00:28 τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:35 Ο Τολμηρος έγραψε: #227 02-06-11 00:35 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω ότι ο στόχος μου ήταν να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια, έτσι ώστε να έχω επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:55 Ο venividivici43946: #228 02-06-11 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Click για ανάπτυξη... Πολυτεχνείο είναι πολλά και διάφορα. Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Χημικοί Μηχανικοί και ούτω καθεξής. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις να σκεφτείς που είσαι καλός στα μαθήματα, τι σε ενδιαφέρει, τι πραγματεύεται η κάθε σχολή, τι επαγγελματικά δικαιώματα δίνει η κάθε μία και να βάλεις σε φθίνουσα σειρά τις σχετικές σχολές που κίνησαν το ενδιαφέρον σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Η Evi235 έγραψε: #229 18-06-11 17:17 ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? ας απαντησει καποιος γιατι τα διλημματα μεγαλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #230 18-06-11 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petropoulos43551: Λιγο ψαξιμο στο Google δεν βλαπτει. Click για ανάπτυξη... Κοίτα έχω πάρει και το <ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ> μπας και με διαφωτήσει αλλα..... έχω ακόμη απορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να έχει κάποιος που τελειώνει τη σχολή. Πιο συγκεκριμένα για ηλεκρολόγος Μηχανικός σκέφτομαι γιατί όπως είδα έχει πολλές ειδικότητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:29 Ο venividivici43946: #223 01-06-11 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Τι ακριβώς εννοείς? Click για ανάπτυξη... Το μείον του ελληνικού πανεπιστημίου είναι ότι αν εισαχθείς σε σχολή, θα τη βγάλεις. Όμως το πολυτεχνείο απαιτεί λιώσιμο στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν εσύ μέχρι πρότινως δεν είχες μεράκι τις επιστήμες που σχετίζονται με αυτό και λόγω μιας πιθανής ατυχίας στρέφεσαι εκεί, δε νομίζω να το αγαπήσεις και ιδιαίτερα. Πιο λογικό ήταν να ψαχτείς για οδοντιατρική ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:32 Ο Civilara έγραψε: #224 01-06-11 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Κοίτα έχω πάρει και το <ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ> μπας και με διαφωτήσει αλλα..... έχω ακόμη απορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να έχει κάποιος που τελειώνει τη σχολή. Πιο συγκεκριμένα για ηλεκρολόγος Μηχανικός σκέφτομαι γιατί όπως είδα έχει πολλές ειδικότητες! Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα δεν έχει (ό,τι ειδικότητα μηχανικού και να έχει). Οι μηχανικοί βιώνουν την πλήρη απαξίωση και θα την βιώνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:26 Ο Τολμηρος έγραψε: #225 02-06-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το μείον του ελληνικού πανεπιστημίου είναι ότι αν εισαχθείς σε σχολή, θα τη βγάλεις. Όμως το πολυτεχνείο απαιτεί λιώσιμο στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν εσύ μέχρι πρότινως δεν είχες μεράκι τις επιστήμες που σχετίζονται με αυτό και λόγω μιας πιθανής ατυχίας στρέφεσαι εκεί, δε νομίζω να το αγαπήσεις και ιδιαίτερα. Πιο λογικό ήταν να ψαχτείς για οδοντιατρική ας πούμε. Click για ανάπτυξη... Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #226 02-06-11 00:28 τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:35 Ο Τολμηρος έγραψε: #227 02-06-11 00:35 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω ότι ο στόχος μου ήταν να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια, έτσι ώστε να έχω επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:55 Ο venividivici43946: #228 02-06-11 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Click για ανάπτυξη... Πολυτεχνείο είναι πολλά και διάφορα. Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Χημικοί Μηχανικοί και ούτω καθεξής. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις να σκεφτείς που είσαι καλός στα μαθήματα, τι σε ενδιαφέρει, τι πραγματεύεται η κάθε σχολή, τι επαγγελματικά δικαιώματα δίνει η κάθε μία και να βάλεις σε φθίνουσα σειρά τις σχετικές σχολές που κίνησαν το ενδιαφέρον σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Η Evi235 έγραψε: #229 18-06-11 17:17 ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? ας απαντησει καποιος γιατι τα διλημματα μεγαλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #230 18-06-11 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Τι ακριβώς εννοείς? Click για ανάπτυξη... Το μείον του ελληνικού πανεπιστημίου είναι ότι αν εισαχθείς σε σχολή, θα τη βγάλεις. Όμως το πολυτεχνείο απαιτεί λιώσιμο στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν εσύ μέχρι πρότινως δεν είχες μεράκι τις επιστήμες που σχετίζονται με αυτό και λόγω μιας πιθανής ατυχίας στρέφεσαι εκεί, δε νομίζω να το αγαπήσεις και ιδιαίτερα. Πιο λογικό ήταν να ψαχτείς για οδοντιατρική ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:32 Ο Civilara έγραψε: #224 01-06-11 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Κοίτα έχω πάρει και το <ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ> μπας και με διαφωτήσει αλλα..... έχω ακόμη απορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να έχει κάποιος που τελειώνει τη σχολή. Πιο συγκεκριμένα για ηλεκρολόγος Μηχανικός σκέφτομαι γιατί όπως είδα έχει πολλές ειδικότητες! Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα δεν έχει (ό,τι ειδικότητα μηχανικού και να έχει). Οι μηχανικοί βιώνουν την πλήρη απαξίωση και θα την βιώνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:26 Ο Τολμηρος έγραψε: #225 02-06-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το μείον του ελληνικού πανεπιστημίου είναι ότι αν εισαχθείς σε σχολή, θα τη βγάλεις. Όμως το πολυτεχνείο απαιτεί λιώσιμο στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν εσύ μέχρι πρότινως δεν είχες μεράκι τις επιστήμες που σχετίζονται με αυτό και λόγω μιας πιθανής ατυχίας στρέφεσαι εκεί, δε νομίζω να το αγαπήσεις και ιδιαίτερα. Πιο λογικό ήταν να ψαχτείς για οδοντιατρική ας πούμε. Click για ανάπτυξη... Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #226 02-06-11 00:28 τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:35 Ο Τολμηρος έγραψε: #227 02-06-11 00:35 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω ότι ο στόχος μου ήταν να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια, έτσι ώστε να έχω επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:55 Ο venividivici43946: #228 02-06-11 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Click για ανάπτυξη... Πολυτεχνείο είναι πολλά και διάφορα. Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Χημικοί Μηχανικοί και ούτω καθεξής. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις να σκεφτείς που είσαι καλός στα μαθήματα, τι σε ενδιαφέρει, τι πραγματεύεται η κάθε σχολή, τι επαγγελματικά δικαιώματα δίνει η κάθε μία και να βάλεις σε φθίνουσα σειρά τις σχετικές σχολές που κίνησαν το ενδιαφέρον σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Η Evi235 έγραψε: #229 18-06-11 17:17 ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? ας απαντησει καποιος γιατι τα διλημματα μεγαλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #230 18-06-11 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Κοίτα έχω πάρει και το <ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ> μπας και με διαφωτήσει αλλα..... έχω ακόμη απορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να έχει κάποιος που τελειώνει τη σχολή. Πιο συγκεκριμένα για ηλεκρολόγος Μηχανικός σκέφτομαι γιατί όπως είδα έχει πολλές ειδικότητες! Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα δεν έχει (ό,τι ειδικότητα μηχανικού και να έχει). Οι μηχανικοί βιώνουν την πλήρη απαξίωση και θα την βιώνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:26 Ο Τολμηρος έγραψε: #225 02-06-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το μείον του ελληνικού πανεπιστημίου είναι ότι αν εισαχθείς σε σχολή, θα τη βγάλεις. Όμως το πολυτεχνείο απαιτεί λιώσιμο στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν εσύ μέχρι πρότινως δεν είχες μεράκι τις επιστήμες που σχετίζονται με αυτό και λόγω μιας πιθανής ατυχίας στρέφεσαι εκεί, δε νομίζω να το αγαπήσεις και ιδιαίτερα. Πιο λογικό ήταν να ψαχτείς για οδοντιατρική ας πούμε. Click για ανάπτυξη... Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #226 02-06-11 00:28 τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:35 Ο Τολμηρος έγραψε: #227 02-06-11 00:35 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω ότι ο στόχος μου ήταν να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια, έτσι ώστε να έχω επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:55 Ο venividivici43946: #228 02-06-11 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Click για ανάπτυξη... Πολυτεχνείο είναι πολλά και διάφορα. Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Χημικοί Μηχανικοί και ούτω καθεξής. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις να σκεφτείς που είσαι καλός στα μαθήματα, τι σε ενδιαφέρει, τι πραγματεύεται η κάθε σχολή, τι επαγγελματικά δικαιώματα δίνει η κάθε μία και να βάλεις σε φθίνουσα σειρά τις σχετικές σχολές που κίνησαν το ενδιαφέρον σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Η Evi235 έγραψε: #229 18-06-11 17:17 ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? ας απαντησει καποιος γιατι τα διλημματα μεγαλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #230 18-06-11 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Το μείον του ελληνικού πανεπιστημίου είναι ότι αν εισαχθείς σε σχολή, θα τη βγάλεις. Όμως το πολυτεχνείο απαιτεί λιώσιμο στα μαθηματικά και τη φυσική. Αν εσύ μέχρι πρότινως δεν είχες μεράκι τις επιστήμες που σχετίζονται με αυτό και λόγω μιας πιθανής ατυχίας στρέφεσαι εκεί, δε νομίζω να το αγαπήσεις και ιδιαίτερα. Πιο λογικό ήταν να ψαχτείς για οδοντιατρική ας πούμε. Click για ανάπτυξη... Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:28 Ο nPb έγραψε: #226 02-06-11 00:28 τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:35 Ο Τολμηρος έγραψε: #227 02-06-11 00:35 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω ότι ο στόχος μου ήταν να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια, έτσι ώστε να έχω επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:55 Ο venividivici43946: #228 02-06-11 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Click για ανάπτυξη... Πολυτεχνείο είναι πολλά και διάφορα. Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Χημικοί Μηχανικοί και ούτω καθεξής. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις να σκεφτείς που είσαι καλός στα μαθήματα, τι σε ενδιαφέρει, τι πραγματεύεται η κάθε σχολή, τι επαγγελματικά δικαιώματα δίνει η κάθε μία και να βάλεις σε φθίνουσα σειρά τις σχετικές σχολές που κίνησαν το ενδιαφέρον σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Η Evi235 έγραψε: #229 18-06-11 17:17 ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? ας απαντησει καποιος γιατι τα διλημματα μεγαλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #230 18-06-11 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:35 Ο Τολμηρος έγραψε: #227 02-06-11 00:35 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω ότι ο στόχος μου ήταν να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια, έτσι ώστε να έχω επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:55 Ο venividivici43946: #228 02-06-11 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Click για ανάπτυξη... Πολυτεχνείο είναι πολλά και διάφορα. Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Χημικοί Μηχανικοί και ούτω καθεξής. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις να σκεφτείς που είσαι καλός στα μαθήματα, τι σε ενδιαφέρει, τι πραγματεύεται η κάθε σχολή, τι επαγγελματικά δικαιώματα δίνει η κάθε μία και να βάλεις σε φθίνουσα σειρά τις σχετικές σχολές που κίνησαν το ενδιαφέρον σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Η Evi235 έγραψε: #229 18-06-11 17:17 ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? ας απαντησει καποιος γιατι τα διλημματα μεγαλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #230 18-06-11 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: τολμηρέ, σε ενδιαφέρει η Ιατρική λόγω υψηλών μορίων; κάπου σε χάνω τι θες να πεις ακριβώς... Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω ότι ο στόχος μου ήταν να βγάλω όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια, έτσι ώστε να έχω επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:55 Ο venividivici43946: #228 02-06-11 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Click για ανάπτυξη... Πολυτεχνείο είναι πολλά και διάφορα. Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Χημικοί Μηχανικοί και ούτω καθεξής. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις να σκεφτείς που είσαι καλός στα μαθήματα, τι σε ενδιαφέρει, τι πραγματεύεται η κάθε σχολή, τι επαγγελματικά δικαιώματα δίνει η κάθε μία και να βάλεις σε φθίνουσα σειρά τις σχετικές σχολές που κίνησαν το ενδιαφέρον σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Η Evi235 έγραψε: #229 18-06-11 17:17 ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? ας απαντησει καποιος γιατι τα διλημματα μεγαλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #230 18-06-11 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Αρχικά έβαλα στοχο την Ιατρική γιατι έχει τα περισσότερα μόρια και έτσι ακόμα και αν δεν την έφτανα, θα είχα πολλές επιλογές. Ακριβώς αυτό έγινε. Για το πολυτεχνείο δεν είχα ποτέ πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβως πραγματεύεται. Click για ανάπτυξη... Πολυτεχνείο είναι πολλά και διάφορα. Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Χημικοί Μηχανικοί και ούτω καθεξής. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις να σκεφτείς που είσαι καλός στα μαθήματα, τι σε ενδιαφέρει, τι πραγματεύεται η κάθε σχολή, τι επαγγελματικά δικαιώματα δίνει η κάθε μία και να βάλεις σε φθίνουσα σειρά τις σχετικές σχολές που κίνησαν το ενδιαφέρον σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Η Evi235 έγραψε: #229 18-06-11 17:17 ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? ας απαντησει καποιος γιατι τα διλημματα μεγαλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #230 18-06-11 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? ας απαντησει καποιος γιατι τα διλημματα μεγαλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #230 18-06-11 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evi235: ποια ειναι η γνωμη σας για τους μηχανικους περιβαλλοντος? Click για ανάπτυξη... σχολή με πολύ στενό ευρός επαγγελματικών προοπτικών. Μην την προτιμήσεις προτιμησε μια σχολή στην οποία θα μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Ο toi_toi έγραψε: #231 18-06-11 17:25 εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θα λεγα καλυτερα να μιλησουν οσοι ξερουν ΚΑΛΑ! δεν ειμαστε ολοι αρμόδιοι και επειδη πρόκειται για το μελλον κάποιων καλο θα ταν να προσέχουμε τα λογια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evi235 Νεοφερμένο μέλος Η Evi235 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:03 Η Evi235 έγραψε: #232 19-06-11 14:03 παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως τα μαθηαματα ειναι πολυ ενδιαφεροντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Ο Polkiu έγραψε: #233 21-06-11 15:36 Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miro2 Δραστήριο μέλος Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:44 Η miro2 έγραψε: #234 21-06-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Η σχολη αγρονομος και τοπογραφος μηχανικος ειναι καλη σχολη??? εννοω εχει ενδιαφερον και προτιστως εχει επαγγελματικη αποκατασταση?? χρειαζομαι αμεση απαντηση.. ευχαριστω Click για ανάπτυξη... οσο αφορα το ενδιαφερον φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι υποκειμενικο...δες προγραμμα σπουδων... (αν παντως πηγαινες για πολιτ.μηχανικος και δεν το πιανεις, να δηλωσεις δαγκωτο τοπογραφων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:17 Ο Polkiu έγραψε: #235 22-06-11 14:17 Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικα για χημικος μηχανικος πηγαινα αλλα για αθηνα που θελω δεν το πιανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #236 28-09-11 21:01 Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο Civilara έγραψε: #237 28-09-11 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τολμηρος: Στην Ελλάδα τα μόνα πολυτεχνεία που υπάρχουν είναι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο ΚΡΗΤΗΣ, όλα τα άλλα είναι τμήματα πανεπιστημίων, αυτό έχει κάποια διαφορά? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:01 Ο Τολμηρος έγραψε: #238 28-09-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Kafkinos dom22 afraim engineer? Lennie bak07 ggl Jesse_ NickTen pdmapth Mitlos kate45 Lydia555 EFAKIT Anton infection54 Unboxholics nastasia8 Eirinakiii8 Arvacon Elliot 01 Scandal Nick2325 angelaRet yoef Dionyshs1 nikosbanakas vetas clevercat Asure igeorgeoikonomo Reik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Όχι. Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί κάθε πολυτεχνική σχολή να μην είναι ανεξάρτητη? Τι ρόλο παίζει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:07 Ο Iliaso έγραψε: #239 28-09-11 23:07 Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Περισσότερες ανεξάρτητες σχολές περισσότερα χρήματα,περισσότεροι πρυτάνεις και πάει λέγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathis1214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stathis1214 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2011 στις 16:31 Ο stathis1214: #240 31-10-11 16:31 Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπον ειμαι σε διλλημα σχετικα με τις σχολες των ημμυ των μηχανολογων και των χημικων μηχανικων. Αν και προσανατολιζομαι πιο πολυ στις πρωτες 2 (ημμυ και μηχ μηχ)κυριως λογω μαθηματων. Το θεμα μου ειναι πως ενω σα σχολες εχουν καποιες ομοιοτητες και καποιες ξεκαθαρες διαφορες κυριαρχει μια αντιληψη υπερ των ημμυ. Ξερω πως η αντιληψη αυτη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο σε αγνοια κλπ και εχω ψαξει αρκετα σχετικα σαιτ ωστοσο μηπως εχει καποια βαση???? Ειναι σημαντικη αποφαση για μενα για αυτο με ανησυχει. Θεωρω οτι το ενδιαφερον μου ειναι πιο κοντα στο μηχανολογους αλλα μου κανει εντυπωση και προκαλει ανησυχια αυτο το ρευμα προς τους ημμυ..... Οποιαδηποτε απαντηση με σκοπο να με βοηθησει καλοδεχουμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.