the purge Νεοφερμένο μέλος Ο the purge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2018 στις 18:55 Ο the purge: #281 08-08-18 18:55 εχω μερικες αποριες για τα τμηματα μηχανικων...τα μαθηματα γινονται σε αμφιθεατρα? αν ναι ποσα ατομα ειναι μεσα? η γινονται σε τμηματα με συγκεκριμενο αριθμο ατομων?? μετα στα εργαστηρια ποσα ατομα ειναι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 15:06 Ο Thoba19 έγραψε: #282 16-08-18 15:06 Αρχική Δημοσίευση από the purge: εχω μερικες αποριες για τα τμηματα μηχανικων...τα μαθηματα γινονται σε αμφιθεατρα? αν ναι ποσα ατομα ειναι μεσα? η γινονται σε τμηματα με συγκεκριμενο αριθμο ατομων?? μετα στα εργαστηρια ποσα ατομα ειναι ? Click για ανάπτυξη... σε αμφιθεατρα και αιθουσες διδασκαλιας . Τωρα ο αριθμος των ατομων δεν εχει σιγουρη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εχω μερικες αποριες για τα τμηματα μηχανικων...τα μαθηματα γινονται σε αμφιθεατρα? αν ναι ποσα ατομα ειναι μεσα? η γινονται σε τμηματα με συγκεκριμενο αριθμο ατομων?? μετα στα εργαστηρια ποσα ατομα ειναι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 15:06 Ο Thoba19 έγραψε: #282 16-08-18 15:06 Αρχική Δημοσίευση από the purge: εχω μερικες αποριες για τα τμηματα μηχανικων...τα μαθηματα γινονται σε αμφιθεατρα? αν ναι ποσα ατομα ειναι μεσα? η γινονται σε τμηματα με συγκεκριμενο αριθμο ατομων?? μετα στα εργαστηρια ποσα ατομα ειναι ? Click για ανάπτυξη... σε αμφιθεατρα και αιθουσες διδασκαλιας . Τωρα ο αριθμος των ατομων δεν εχει σιγουρη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από the purge: εχω μερικες αποριες για τα τμηματα μηχανικων...τα μαθηματα γινονται σε αμφιθεατρα? αν ναι ποσα ατομα ειναι μεσα? η γινονται σε τμηματα με συγκεκριμενο αριθμο ατομων?? μετα στα εργαστηρια ποσα ατομα ειναι ? Click για ανάπτυξη... σε αμφιθεατρα και αιθουσες διδασκαλιας . Τωρα ο αριθμος των ατομων δεν εχει σιγουρη απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.