Πανελλήνιες 2023 - Κουβεντούλα

Εν τω μεταξύ επειδή δε θυμόμουν είδα στο ίντερνετ που λέει ότι η εξέταση "ξεκινάει" 08:30 και πρέπει να γίνεται η προσέλευση μέχρι 8. Καλό είναι να πάω και κάνα τέταρτο νωρίτερα λέτε? Δηλαδή 7.45? Εσάς τι σας έχουν πει στα σχολεία?
Θα είναι πιο καθησυχαστικό να πας και λίγο πιο νωρίς από αυτό που προτείνεται, όπως είπες. Οπότε ναι. :yes:

Άντε παιδιά καλή τελική ευθεία !!11!

Πλάκα κάνω.

Πώς είστε ψυχολογικά;

Πλάκα κάνω.

Πώς είστε ψυχολογικά;
Χάλια :-* Δεν λέω να αποδεχτώ ακόμα τος ημέρες που μένουν και έχω πάψει να μετράω. Λέω στον εαυτό μου «Επιτέλους να τελειώνουμε» και ταυτόχρονα δεν θέλω. Γενικά νιώθω τα πάντα μαζί. Στο μάθημα δύσκολα συγκεντρώνομαι και το έχουν παρατηρήσει και οι καθηγητές μου γιατί κάνω μόνιμα space out.

Χάλια :-* Δεν λέω να αποδεχτώ ακόμα τος ημέρες που μένουν και έχω πάψει να μετράω. Λέω στον εαυτό μου «Επιτέλους να τελειώνουμε» και ταυτόχρονα δεν θέλω. Γενικά νιώθω τα πάντα μαζί. Στο μάθημα δύσκολα συγκεντρώνομαι και το έχουν παρατηρήσει και οι καθηγητές μου γιατί κάνω μόνιμα space out.
Θα τα καταφέρεις, μην ανησυχείς
Καλή επιτυχία
🤗🤗🤗

Είναι λίγες μέρες ακόμα και λογικό είναι το άγχος να χτυπάει κόκκινο.

Όλα θα πάνε καλά, οι γνώσεις υπάρχουν μέσα σου και θα τις γράψεις όταν έρθει η ώρα.

Θα περιμένω σε ένα μήνα να μάθω για την επιτυχία σου!

Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο, αυτές τις μερες δεν είμαι συγκεντρωμένη και δύσκολα μπορώ να διαβάσω με την αμέριστη προσοχή μου. Δοκίμασα να αλλάξω περιβάλλον διαβάσματος και βοήθησε πολύ. Αλλά πάλι στα μαθήματα δεν είμαι focused

Πλάκα κάνω.

Πώς είστε ψυχολογικά;
Καταρρέω και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πως σε μια εβδομάδα δίνουμε :wacko:

Από τη μια πιστεύω ότι δεν θα θυμάμαι τίποτα, απο την άλλη όμως λέω ότι απλώς θέλω να τελειώνω, ο,τι κι αν γράψω.

Κάπου όμως -στο πολύ πίσω μέρος του μυαλού μου- υπάρχει και μια νότα αισιοδοξίας 😅

Στο τέλος όλα πάνε καλά, αν δεν πάνε καλά σημαίνει ότι δεν είναι το τέλος.
-Coelho

Καλή τύχη αγάπες!

Νιώθω ότι θα πέσει παράδοση-μνημεία.

(Καλά εννοείται ότι δε μιλάω για σοσ και τέτοια, απλά στο άσχετο μου ήρθε στο μυαλό και είπα να το μοιραστώ :laugh: )

Πωπω έριξα μια ματιά στα περσινά θέματα να τα θυμηθώ και με έπιασε ταχυκαρδία :lol:

Εντωμεταξύ αν τα έγραφα τώρα ζήτημα να έγραφα το 1/2 της περσινής βαθμολογίας, νιώθω ότι δεν θυμάμαι τίποτα...

Έδωσα πέρσι δε γίνεται να θυμάμαι τόσο λάθος:redface:

Υ.Γ Δε θέλω να δω τα θέματα, γιατί θα ντραπώ αν έχω κάνει τέτοιο λάθος :laugh:
Η αξία της ιστορικής γνώσης έπεσε πέρυσι φίλτατη, όχι ακριβώς παράδοση αλλά ανήκουν στην ίδια ευρύτερη κατηγορία μάλλον

Η αξία της ιστορικής γνώσης έπεσε πέρυσι φίλτατη, όχι ακριβώς παράδοση αλλά ανήκουν στην ίδια ευρύτερη κατηγορία μάλλον
Ναι μόλις κοίταξα, γιατί έλεγα δε γίνεται να θυμάμαι τόσο λάθος. Καλά ναι είναι συγγενείς θεματικές ενότητες, αλλά αυτό δε λέει κάτι.

Το θέμα γ με το ταγαρι ήταν παράδοση , εμένα παράδοση ιστορία το ίδιο πράγμα μου φαίνεται :p

Το θέμα γ με το ταγαρι ήταν παράδοση , εμένα παράδοση ιστορία το ίδιο πράγμα μου φαίνεται :p
Το ίδιο δεν είναι, απλά είναι συγγενείς θεματικές ενότητες και αυτό σημαίνει ότι κατα 99% δε θα πέσει παράδοση φέτος (μένει το 1% kiddos οπότε θα διαβάζετε όλες τις θεματικές ενότητες, δεν υπάρχουν σοσ και αντι-σοσ :xtipao:).

Νιώθω ότι θα πέσει παράδοση-μνημεία.

(Καλά εννοείται ότι δε μιλάω για σοσ και τέτοια, απλά στο άσχετο μου ήρθε στο μυαλό και είπα να το μοιραστώ :laugh: )

Αν δεν κάνω λάθος, Τα μνημεία έπεσαν την τελευταία χρονία κατευθύνσεων το 2015.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back