britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 18:49 Ο britguy έγραψε: #6.801 19-06-14 18:49 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική ορισμένων ανθρώπων (ιδιαίτερα των καθηγητών). Μα πώς μπορούν να σας επιβάλλουν κωδικούς που γνωρίζει το μισό σχολείο. Είναι πολύ ανεύθυνο και επικίνδυνο. Στο σχολείο μου καθόταν ο καθένας μόνος του στο γραφείο του διευθυντή ή του υποδιευθυντή, έβαζε τον κωδικό της αρεσκείας του και μετά αυτός απλώς έλεγχε αν είχε καταχωρηθεί. Θα σας συνιστούσα να απευθυνθείτε στο σύλλογο γονέων ώστε να μην επιτραπεί κάτι τέτοιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 18:49 Ο BILL4 έγραψε: #6.802 19-06-14 18:49 Εμάς πέρσι τη διαδικασία την έκανε ο καθηγητής πληροφορικής. Εγώ ζήτησα να βάλω δικό μου κωδικό χωρίς να τον δει ούτε αυτός και νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.803 19-06-14 19:16 ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ενδέχεται να μη βγει προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές! Όσοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν τα τηλέφωνα! (συγγνώμη για το κάπως άκυρο του μηνύματος αλλά μας έχουν τρελάνει φέτος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2014 notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο notis_19 έγραψε: #6.804 19-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Πενθεύς: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ενδέχεται να μη βγει προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές! Όσοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν τα τηλέφωνα! (συγγνώμη για το κάπως άκυρο του μηνύματος αλλά μας έχουν τρελάνει φέτος) Click για ανάπτυξη... Πως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:31 Ο youhou έγραψε: #6.805 19-06-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Πως? Click για ανάπτυξη... https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:43 Ο notis_19 έγραψε: #6.806 19-06-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από youhou: https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, θα περιμένουμε. Φτάνει το να πάρουν σπουδαστές στην αστυφυλάκων και αξιωματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:57 Η Alireza έγραψε: #6.807 19-06-14 19:57 Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:27 Ο notis_19 έγραψε: #6.808 19-06-14 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στις απολυτήριες γράφω κάτω από 10 μέχρι στιγμής γιατί πανελλήνιες νομίζω τα πήγα καλά.Πανελλήνιες αν νομίζεις ότι θα πετύχεις στη σχολή που θέλεις τότε είσαι κομπλέ.Μην αγχώνεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:43 Ο Vilas έγραψε: #6.809 19-06-14 20:43 Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η SuperSquirrel: #6.810 19-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική ορισμένων ανθρώπων (ιδιαίτερα των καθηγητών). Μα πώς μπορούν να σας επιβάλλουν κωδικούς που γνωρίζει το μισό σχολείο. Είναι πολύ ανεύθυνο και επικίνδυνο. Στο σχολείο μου καθόταν ο καθένας μόνος του στο γραφείο του διευθυντή ή του υποδιευθυντή, έβαζε τον κωδικό της αρεσκείας του και μετά αυτός απλώς έλεγχε αν είχε καταχωρηθεί. Θα σας συνιστούσα να απευθυνθείτε στο σύλλογο γονέων ώστε να μην επιτραπεί κάτι τέτοιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BILL4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BILL4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 309 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 18:49 Ο BILL4 έγραψε: #6.802 19-06-14 18:49 Εμάς πέρσι τη διαδικασία την έκανε ο καθηγητής πληροφορικής. Εγώ ζήτησα να βάλω δικό μου κωδικό χωρίς να τον δει ούτε αυτός και νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.803 19-06-14 19:16 ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ενδέχεται να μη βγει προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές! Όσοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν τα τηλέφωνα! (συγγνώμη για το κάπως άκυρο του μηνύματος αλλά μας έχουν τρελάνει φέτος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2014 notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο notis_19 έγραψε: #6.804 19-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Πενθεύς: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ενδέχεται να μη βγει προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές! Όσοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν τα τηλέφωνα! (συγγνώμη για το κάπως άκυρο του μηνύματος αλλά μας έχουν τρελάνει φέτος) Click για ανάπτυξη... Πως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:31 Ο youhou έγραψε: #6.805 19-06-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Πως? Click για ανάπτυξη... https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:43 Ο notis_19 έγραψε: #6.806 19-06-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από youhou: https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, θα περιμένουμε. Φτάνει το να πάρουν σπουδαστές στην αστυφυλάκων και αξιωματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:57 Η Alireza έγραψε: #6.807 19-06-14 19:57 Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:27 Ο notis_19 έγραψε: #6.808 19-06-14 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στις απολυτήριες γράφω κάτω από 10 μέχρι στιγμής γιατί πανελλήνιες νομίζω τα πήγα καλά.Πανελλήνιες αν νομίζεις ότι θα πετύχεις στη σχολή που θέλεις τότε είσαι κομπλέ.Μην αγχώνεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:43 Ο Vilas έγραψε: #6.809 19-06-14 20:43 Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η SuperSquirrel: #6.810 19-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμάς πέρσι τη διαδικασία την έκανε ο καθηγητής πληροφορικής. Εγώ ζήτησα να βάλω δικό μου κωδικό χωρίς να τον δει ούτε αυτός και νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πενθεύς Νεοφερμένο μέλος Ο Πενθεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:16 Ο Πενθεύς έγραψε: #6.803 19-06-14 19:16 ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ενδέχεται να μη βγει προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές! Όσοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν τα τηλέφωνα! (συγγνώμη για το κάπως άκυρο του μηνύματος αλλά μας έχουν τρελάνει φέτος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2014 notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο notis_19 έγραψε: #6.804 19-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Πενθεύς: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ενδέχεται να μη βγει προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές! Όσοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν τα τηλέφωνα! (συγγνώμη για το κάπως άκυρο του μηνύματος αλλά μας έχουν τρελάνει φέτος) Click για ανάπτυξη... Πως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:31 Ο youhou έγραψε: #6.805 19-06-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Πως? Click για ανάπτυξη... https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:43 Ο notis_19 έγραψε: #6.806 19-06-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από youhou: https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, θα περιμένουμε. Φτάνει το να πάρουν σπουδαστές στην αστυφυλάκων και αξιωματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:57 Η Alireza έγραψε: #6.807 19-06-14 19:57 Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:27 Ο notis_19 έγραψε: #6.808 19-06-14 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στις απολυτήριες γράφω κάτω από 10 μέχρι στιγμής γιατί πανελλήνιες νομίζω τα πήγα καλά.Πανελλήνιες αν νομίζεις ότι θα πετύχεις στη σχολή που θέλεις τότε είσαι κομπλέ.Μην αγχώνεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:43 Ο Vilas έγραψε: #6.809 19-06-14 20:43 Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η SuperSquirrel: #6.810 19-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ενδέχεται να μη βγει προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές! Όσοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν τα τηλέφωνα! (συγγνώμη για το κάπως άκυρο του μηνύματος αλλά μας έχουν τρελάνει φέτος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:25 Ο notis_19 έγραψε: #6.804 19-06-14 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Πενθεύς: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ενδέχεται να μη βγει προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές! Όσοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν τα τηλέφωνα! (συγγνώμη για το κάπως άκυρο του μηνύματος αλλά μας έχουν τρελάνει φέτος) Click για ανάπτυξη... Πως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:31 Ο youhou έγραψε: #6.805 19-06-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Πως? Click για ανάπτυξη... https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:43 Ο notis_19 έγραψε: #6.806 19-06-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από youhou: https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, θα περιμένουμε. Φτάνει το να πάρουν σπουδαστές στην αστυφυλάκων και αξιωματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:57 Η Alireza έγραψε: #6.807 19-06-14 19:57 Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:27 Ο notis_19 έγραψε: #6.808 19-06-14 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στις απολυτήριες γράφω κάτω από 10 μέχρι στιγμής γιατί πανελλήνιες νομίζω τα πήγα καλά.Πανελλήνιες αν νομίζεις ότι θα πετύχεις στη σχολή που θέλεις τότε είσαι κομπλέ.Μην αγχώνεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:43 Ο Vilas έγραψε: #6.809 19-06-14 20:43 Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η SuperSquirrel: #6.810 19-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πενθεύς: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ενδέχεται να μη βγει προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές! Όσοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν τα τηλέφωνα! (συγγνώμη για το κάπως άκυρο του μηνύματος αλλά μας έχουν τρελάνει φέτος) Click για ανάπτυξη... Πως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:31 Ο youhou έγραψε: #6.805 19-06-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Πως? Click για ανάπτυξη... https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:43 Ο notis_19 έγραψε: #6.806 19-06-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από youhou: https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, θα περιμένουμε. Φτάνει το να πάρουν σπουδαστές στην αστυφυλάκων και αξιωματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:57 Η Alireza έγραψε: #6.807 19-06-14 19:57 Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:27 Ο notis_19 έγραψε: #6.808 19-06-14 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στις απολυτήριες γράφω κάτω από 10 μέχρι στιγμής γιατί πανελλήνιες νομίζω τα πήγα καλά.Πανελλήνιες αν νομίζεις ότι θα πετύχεις στη σχολή που θέλεις τότε είσαι κομπλέ.Μην αγχώνεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:43 Ο Vilas έγραψε: #6.809 19-06-14 20:43 Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η SuperSquirrel: #6.810 19-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από notis_19: Πως? Click για ανάπτυξη... https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:43 Ο notis_19 έγραψε: #6.806 19-06-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από youhou: https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, θα περιμένουμε. Φτάνει το να πάρουν σπουδαστές στην αστυφυλάκων και αξιωματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:57 Η Alireza έγραψε: #6.807 19-06-14 19:57 Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:27 Ο notis_19 έγραψε: #6.808 19-06-14 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στις απολυτήριες γράφω κάτω από 10 μέχρι στιγμής γιατί πανελλήνιες νομίζω τα πήγα καλά.Πανελλήνιες αν νομίζεις ότι θα πετύχεις στη σχολή που θέλεις τότε είσαι κομπλέ.Μην αγχώνεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:43 Ο Vilas έγραψε: #6.809 19-06-14 20:43 Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η SuperSquirrel: #6.810 19-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από youhou: https://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikes-sxoles-sthn-anamonh-xiliades-ypopshfioi.html Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, θα περιμένουμε. Φτάνει το να πάρουν σπουδαστές στην αστυφυλάκων και αξιωματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 19:57 Η Alireza έγραψε: #6.807 19-06-14 19:57 Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:27 Ο notis_19 έγραψε: #6.808 19-06-14 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στις απολυτήριες γράφω κάτω από 10 μέχρι στιγμής γιατί πανελλήνιες νομίζω τα πήγα καλά.Πανελλήνιες αν νομίζεις ότι θα πετύχεις στη σχολή που θέλεις τότε είσαι κομπλέ.Μην αγχώνεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:43 Ο Vilas έγραψε: #6.809 19-06-14 20:43 Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η SuperSquirrel: #6.810 19-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:27 Ο notis_19 έγραψε: #6.808 19-06-14 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στις απολυτήριες γράφω κάτω από 10 μέχρι στιγμής γιατί πανελλήνιες νομίζω τα πήγα καλά.Πανελλήνιες αν νομίζεις ότι θα πετύχεις στη σχολή που θέλεις τότε είσαι κομπλέ.Μην αγχώνεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:43 Ο Vilas έγραψε: #6.809 19-06-14 20:43 Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η SuperSquirrel: #6.810 19-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ειναι το τελευταίο μου μαθημα ενδοσχολικές αυριο και δεν εχω στρώσει τον απαυτο μου να διαβασω. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Ειναι το τελευταίο μαθημα. Πρεπει να βγάλω απολυτήριο. Εδω άντεξα να διάβασω γνωστό 1 χρόνο. Εμψυχωστε με . . . Άντε να τελειώνουν κι αυτές γιατι πρεπει να αγχωθω και για τις πανελληνιες. Τις εχω παραμελησει λιγο. Click για ανάπτυξη... Εγώ στις απολυτήριες γράφω κάτω από 10 μέχρι στιγμής γιατί πανελλήνιες νομίζω τα πήγα καλά.Πανελλήνιες αν νομίζεις ότι θα πετύχεις στη σχολή που θέλεις τότε είσαι κομπλέ.Μην αγχώνεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:43 Ο Vilas έγραψε: #6.809 19-06-14 20:43 Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η SuperSquirrel: #6.810 19-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η SuperSquirrel: #6.810 19-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:51 Η Marianna.P: #6.811 19-06-14 20:51 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vilas Νεοφερμένο μέλος Ο Vilas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 20:52 Ο Vilas έγραψε: #6.812 19-06-14 20:52 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: τελευταιο? :O εμεις την τριτη τελειωνουμε !! Click για ανάπτυξη... Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:05 Η Alireza έγραψε: #6.813 19-06-14 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Ναι Εμεις δίναμε 2 μαθήματα καθε μερα. Και αυριο δυο δίνουμε(ιστορια/αγγλικα) και τελος για εμας. Click για ανάπτυξη... Και για μας Φανταστείτε κοινωνιολογία με βιολογια σε ενα απόγευμα έτυχε σε καποιους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η Emilouko έγραψε: #6.814 19-06-14 22:17 Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα σε ορισμένα μαθήματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:18 Η methexys έγραψε: #6.815 19-06-14 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ την Τρίτη τελειώνω.Ευτυχώς μας δίνουν και τα θέματα.Μετα από τις Πανελλήνιες δεν είναι κανένας σε mood για διάβασμα. Click για ανάπτυξη... Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η Emilouko έγραψε: #6.816 19-06-14 22:22 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ποια θέματα,εγώ έχω 200 κείμενα για αύριο στα αρχαία και αν δεν έχουμε καλό επιτηρητή για να ανοίξω βιβλίο,δεν θα γράψω τίποτα!! Τη Δευτέρα γράφουν οι άλλοι μαθηματικά γενικής,άρα εγώ δεν θα πάω, και Τρίτη Θρησκευτικά.Έλεος δηλαδή!!! Αντι να γράφαμε κανένα διπλό μάθημα,θα ξυπνήσουμε πρωί πρωί μόνο και μόνο για τα Θρησκευτικά. Click για ανάπτυξη... Αρχαία μη μου το θυμίζεις.Μπήκε σφήνα η καθηγήτρια του άλλου τμήματος και έχουμε 39-43. Και 10 σελίδες εισαγωγή. Το μηχανογραφικό σε site το φτιάχνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liverpoolguy Νεοφερμένο μέλος Ο Liverpoolguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Ο Liverpoolguy: #6.817 19-06-14 22:34 Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα παιδια, εδωσα δευτερη φορα πανελληνιες φετος και πληροφορηθηκα οτι η υποβολη του μηχανογραφικου γινεται με τον ιδιο κωδικο που ειχα περσυ, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος αυτος... Τι να κανω; Να παω στο σχολειο και να ζητησω καινουργιο κωδικο; Γινεται να αλλαξει; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:36 Ο SteliosIoa: #6.818 19-06-14 22:36 εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω πηγα σημερα και εκανα καινουριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο Guest 781029: #6.819 19-06-14 22:38 https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
https://panelladikes24.blogspot.gr/2014/06/2014-1-2.html?m=1 Τσεκάρετε το αν θέλετε λέει αναλυτικά για τα αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 00:45 Η ivilinia_new: #6.820 20-06-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Vilas: Παιδια το απολυτήριο βγαινει μια φορα.....καλο ειναι να κατσουμε 2-3 ώρες να διαβασουμε για τις ενδοσχολικες να παρουμε εναν αξιοπρεπή βαθμο. Τελευταίο μάθημα και για εμενα αύριο Αντε να τελειώνουμε.Βεβαια, είναι ιστορία και εκτος απο το εξώφυλλο δεν θυμάμαι και πολλα :p Click για ανάπτυξη... 2-3 ωρες? Νοοο ουτε μισαωρο :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.