novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Η novemberrain: #5.981 06-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι θα το δυσκολέψουν φέτος. Πέρσυ επειδή φροντιστήρια και μαθητές το χαν λιώσει σε ασκησεις που ήταν εκτός σχολικής πραγματικότητας ακόμα, "απογοητεύτηκαν" που έπεσαν εκείνα τα θέματα κι ήθελαν πιο δύσκολα. Τι να πω, ελπίζω να διαψευστώ Click για ανάπτυξη... Πω, να πάρει... Ελπίζω να μη συμβεί αυτό, άμα ξεφτιλίσουν και το ΑΟΘ δηλαδή έλεος! Δεν πιστεύετε κι εσείς ότι τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα φέτος? Αμέτρητοι μαθητές να ισχυρίζονται ότι αρίστευσαν, βαθμολογητές να λένε ότι ο μ.ο. των βαθμών είναι κοντά στο 13, οι περσυνοί να λένε ότι είναι πανεύκολα, και εμείς σήμερα σχεδόν όλοι ήρθαμε με τα μούτρα ως το πάτωμα... Η ψυχολογία μου είναι ΧΑΛΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.982 06-06-14 22:09 για τα μαθηματικα ο μο 13 που καποιος ανεφερε δεν νομιζω να θεωρειται λιγος.αν θυμαμαι καλα περσι ηταν πολυ πιο κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Η novemberrain: #5.983 06-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: για τα μαθηματικα ο μο 13 που καποιος ανεφερε δεν νομιζω να θεωρειται λιγος.αν θυμαμαι καλα περσι ηταν πολυ πιο κατω. Click για ανάπτυξη... Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο timonierhs: #5.984 06-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Πω, να πάρει... Ελπίζω να μη συμβεί αυτό, άμα ξεφτιλίσουν και το ΑΟΘ δηλαδή έλεος! Δεν πιστεύετε κι εσείς ότι τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα φέτος? Αμέτρητοι μαθητές να ισχυρίζονται ότι αρίστευσαν, βαθμολογητές να λένε ότι ο μ.ο. των βαθμών είναι κοντά στο 13, οι περσυνοί να λένε ότι είναι πανεύκολα, και εμείς σήμερα σχεδόν όλοι ήρθαμε με τα μούτρα ως το πάτωμα... Η ψυχολογία μου είναι ΧΑΛΙΑ! Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η novemberrain: #5.985 06-06-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Click για ανάπτυξη... Καλά πιστεύω το ΑΕΠΠ ήταν σκέτη απογοήτευση... Spoiler Πήγαινα και για 20 τρομάρα μου /αυτομουτζώνεται Θα γελάσουμε πολύ φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #5.986 06-06-14 22:22 Αχαχαχ και εγω πήγαινα για 18 τουλάχιστον χαχα τρομάρα μου, και μετα σου λένε ότι γράφεις σίγουρα 20 στο ΑΕΠΠ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:25 Ο notis_19 έγραψε: #5.987 06-06-14 22:25 Πως μπορεί ένα μάθημα όμως να φέρει τούμπα τη διάθεση σου..ήμουν χαρούμενος με το 100 στο Α.Ο.Δ.Ε και σήμερα με το γαμωΑ.Ε.Π.Π έχω απελπιστεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arzen13 Νεοφερμένο μέλος Ο arzen13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:58 Ο arzen13 έγραψε: #5.988 06-06-14 22:58 ρε παιδιά πιστεύω κανεις στο φροντιστήριο του δεν έλυνε ΑΟΘ ασκήσεις σε επίπεδο πανελλαδικών , δηλαδή τι να βάλουν το τόσο τρομερό..Μην απελπίζεστε. Θεωρία να ξέρουμε και όλα τα άλλα βγαίνουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:06 Ο gersi έγραψε: #5.989 06-06-14 23:06 - Σημερα θα βγαλεις "Στερεο μηχανικου σωματος" και μετα θα κοιμηθεις. - ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:17 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.990 06-06-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι θα το δυσκολέψουν φέτος. Πέρσυ επειδή φροντιστήρια και μαθητές το χαν λιώσει σε ασκησεις που ήταν εκτός σχολικής πραγματικότητας ακόμα, "απογοητεύτηκαν" που έπεσαν εκείνα τα θέματα κι ήθελαν πιο δύσκολα. Τι να πω, ελπίζω να διαψευστώ Click για ανάπτυξη... Πω, να πάρει... Ελπίζω να μη συμβεί αυτό, άμα ξεφτιλίσουν και το ΑΟΘ δηλαδή έλεος! Δεν πιστεύετε κι εσείς ότι τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα φέτος? Αμέτρητοι μαθητές να ισχυρίζονται ότι αρίστευσαν, βαθμολογητές να λένε ότι ο μ.ο. των βαθμών είναι κοντά στο 13, οι περσυνοί να λένε ότι είναι πανεύκολα, και εμείς σήμερα σχεδόν όλοι ήρθαμε με τα μούτρα ως το πάτωμα... Η ψυχολογία μου είναι ΧΑΛΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.982 06-06-14 22:09 για τα μαθηματικα ο μο 13 που καποιος ανεφερε δεν νομιζω να θεωρειται λιγος.αν θυμαμαι καλα περσι ηταν πολυ πιο κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Η novemberrain: #5.983 06-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: για τα μαθηματικα ο μο 13 που καποιος ανεφερε δεν νομιζω να θεωρειται λιγος.αν θυμαμαι καλα περσι ηταν πολυ πιο κατω. Click για ανάπτυξη... Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο timonierhs: #5.984 06-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Πω, να πάρει... Ελπίζω να μη συμβεί αυτό, άμα ξεφτιλίσουν και το ΑΟΘ δηλαδή έλεος! Δεν πιστεύετε κι εσείς ότι τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα φέτος? Αμέτρητοι μαθητές να ισχυρίζονται ότι αρίστευσαν, βαθμολογητές να λένε ότι ο μ.ο. των βαθμών είναι κοντά στο 13, οι περσυνοί να λένε ότι είναι πανεύκολα, και εμείς σήμερα σχεδόν όλοι ήρθαμε με τα μούτρα ως το πάτωμα... Η ψυχολογία μου είναι ΧΑΛΙΑ! Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η novemberrain: #5.985 06-06-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Click για ανάπτυξη... Καλά πιστεύω το ΑΕΠΠ ήταν σκέτη απογοήτευση... Spoiler Πήγαινα και για 20 τρομάρα μου /αυτομουτζώνεται Θα γελάσουμε πολύ φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #5.986 06-06-14 22:22 Αχαχαχ και εγω πήγαινα για 18 τουλάχιστον χαχα τρομάρα μου, και μετα σου λένε ότι γράφεις σίγουρα 20 στο ΑΕΠΠ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:25 Ο notis_19 έγραψε: #5.987 06-06-14 22:25 Πως μπορεί ένα μάθημα όμως να φέρει τούμπα τη διάθεση σου..ήμουν χαρούμενος με το 100 στο Α.Ο.Δ.Ε και σήμερα με το γαμωΑ.Ε.Π.Π έχω απελπιστεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arzen13 Νεοφερμένο μέλος Ο arzen13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:58 Ο arzen13 έγραψε: #5.988 06-06-14 22:58 ρε παιδιά πιστεύω κανεις στο φροντιστήριο του δεν έλυνε ΑΟΘ ασκήσεις σε επίπεδο πανελλαδικών , δηλαδή τι να βάλουν το τόσο τρομερό..Μην απελπίζεστε. Θεωρία να ξέρουμε και όλα τα άλλα βγαίνουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:06 Ο gersi έγραψε: #5.989 06-06-14 23:06 - Σημερα θα βγαλεις "Στερεο μηχανικου σωματος" και μετα θα κοιμηθεις. - ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:17 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.990 06-06-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για τα μαθηματικα ο μο 13 που καποιος ανεφερε δεν νομιζω να θεωρειται λιγος.αν θυμαμαι καλα περσι ηταν πολυ πιο κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Η novemberrain: #5.983 06-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: για τα μαθηματικα ο μο 13 που καποιος ανεφερε δεν νομιζω να θεωρειται λιγος.αν θυμαμαι καλα περσι ηταν πολυ πιο κατω. Click για ανάπτυξη... Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο timonierhs: #5.984 06-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Πω, να πάρει... Ελπίζω να μη συμβεί αυτό, άμα ξεφτιλίσουν και το ΑΟΘ δηλαδή έλεος! Δεν πιστεύετε κι εσείς ότι τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα φέτος? Αμέτρητοι μαθητές να ισχυρίζονται ότι αρίστευσαν, βαθμολογητές να λένε ότι ο μ.ο. των βαθμών είναι κοντά στο 13, οι περσυνοί να λένε ότι είναι πανεύκολα, και εμείς σήμερα σχεδόν όλοι ήρθαμε με τα μούτρα ως το πάτωμα... Η ψυχολογία μου είναι ΧΑΛΙΑ! Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η novemberrain: #5.985 06-06-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Click για ανάπτυξη... Καλά πιστεύω το ΑΕΠΠ ήταν σκέτη απογοήτευση... Spoiler Πήγαινα και για 20 τρομάρα μου /αυτομουτζώνεται Θα γελάσουμε πολύ φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #5.986 06-06-14 22:22 Αχαχαχ και εγω πήγαινα για 18 τουλάχιστον χαχα τρομάρα μου, και μετα σου λένε ότι γράφεις σίγουρα 20 στο ΑΕΠΠ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:25 Ο notis_19 έγραψε: #5.987 06-06-14 22:25 Πως μπορεί ένα μάθημα όμως να φέρει τούμπα τη διάθεση σου..ήμουν χαρούμενος με το 100 στο Α.Ο.Δ.Ε και σήμερα με το γαμωΑ.Ε.Π.Π έχω απελπιστεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arzen13 Νεοφερμένο μέλος Ο arzen13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:58 Ο arzen13 έγραψε: #5.988 06-06-14 22:58 ρε παιδιά πιστεύω κανεις στο φροντιστήριο του δεν έλυνε ΑΟΘ ασκήσεις σε επίπεδο πανελλαδικών , δηλαδή τι να βάλουν το τόσο τρομερό..Μην απελπίζεστε. Θεωρία να ξέρουμε και όλα τα άλλα βγαίνουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:06 Ο gersi έγραψε: #5.989 06-06-14 23:06 - Σημερα θα βγαλεις "Στερεο μηχανικου σωματος" και μετα θα κοιμηθεις. - ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:17 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.990 06-06-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: για τα μαθηματικα ο μο 13 που καποιος ανεφερε δεν νομιζω να θεωρειται λιγος.αν θυμαμαι καλα περσι ηταν πολυ πιο κατω. Click για ανάπτυξη... Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο timonierhs: #5.984 06-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Πω, να πάρει... Ελπίζω να μη συμβεί αυτό, άμα ξεφτιλίσουν και το ΑΟΘ δηλαδή έλεος! Δεν πιστεύετε κι εσείς ότι τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα φέτος? Αμέτρητοι μαθητές να ισχυρίζονται ότι αρίστευσαν, βαθμολογητές να λένε ότι ο μ.ο. των βαθμών είναι κοντά στο 13, οι περσυνοί να λένε ότι είναι πανεύκολα, και εμείς σήμερα σχεδόν όλοι ήρθαμε με τα μούτρα ως το πάτωμα... Η ψυχολογία μου είναι ΧΑΛΙΑ! Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η novemberrain: #5.985 06-06-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Click για ανάπτυξη... Καλά πιστεύω το ΑΕΠΠ ήταν σκέτη απογοήτευση... Spoiler Πήγαινα και για 20 τρομάρα μου /αυτομουτζώνεται Θα γελάσουμε πολύ φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #5.986 06-06-14 22:22 Αχαχαχ και εγω πήγαινα για 18 τουλάχιστον χαχα τρομάρα μου, και μετα σου λένε ότι γράφεις σίγουρα 20 στο ΑΕΠΠ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:25 Ο notis_19 έγραψε: #5.987 06-06-14 22:25 Πως μπορεί ένα μάθημα όμως να φέρει τούμπα τη διάθεση σου..ήμουν χαρούμενος με το 100 στο Α.Ο.Δ.Ε και σήμερα με το γαμωΑ.Ε.Π.Π έχω απελπιστεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arzen13 Νεοφερμένο μέλος Ο arzen13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:58 Ο arzen13 έγραψε: #5.988 06-06-14 22:58 ρε παιδιά πιστεύω κανεις στο φροντιστήριο του δεν έλυνε ΑΟΘ ασκήσεις σε επίπεδο πανελλαδικών , δηλαδή τι να βάλουν το τόσο τρομερό..Μην απελπίζεστε. Θεωρία να ξέρουμε και όλα τα άλλα βγαίνουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:06 Ο gersi έγραψε: #5.989 06-06-14 23:06 - Σημερα θα βγαλεις "Στερεο μηχανικου σωματος" και μετα θα κοιμηθεις. - ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:17 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.990 06-06-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Πω, να πάρει... Ελπίζω να μη συμβεί αυτό, άμα ξεφτιλίσουν και το ΑΟΘ δηλαδή έλεος! Δεν πιστεύετε κι εσείς ότι τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα φέτος? Αμέτρητοι μαθητές να ισχυρίζονται ότι αρίστευσαν, βαθμολογητές να λένε ότι ο μ.ο. των βαθμών είναι κοντά στο 13, οι περσυνοί να λένε ότι είναι πανεύκολα, και εμείς σήμερα σχεδόν όλοι ήρθαμε με τα μούτρα ως το πάτωμα... Η ψυχολογία μου είναι ΧΑΛΙΑ! Click για ανάπτυξη... Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η novemberrain: #5.985 06-06-14 22:17 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Click για ανάπτυξη... Καλά πιστεύω το ΑΕΠΠ ήταν σκέτη απογοήτευση... Spoiler Πήγαινα και για 20 τρομάρα μου /αυτομουτζώνεται Θα γελάσουμε πολύ φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #5.986 06-06-14 22:22 Αχαχαχ και εγω πήγαινα για 18 τουλάχιστον χαχα τρομάρα μου, και μετα σου λένε ότι γράφεις σίγουρα 20 στο ΑΕΠΠ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:25 Ο notis_19 έγραψε: #5.987 06-06-14 22:25 Πως μπορεί ένα μάθημα όμως να φέρει τούμπα τη διάθεση σου..ήμουν χαρούμενος με το 100 στο Α.Ο.Δ.Ε και σήμερα με το γαμωΑ.Ε.Π.Π έχω απελπιστεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arzen13 Νεοφερμένο μέλος Ο arzen13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:58 Ο arzen13 έγραψε: #5.988 06-06-14 22:58 ρε παιδιά πιστεύω κανεις στο φροντιστήριο του δεν έλυνε ΑΟΘ ασκήσεις σε επίπεδο πανελλαδικών , δηλαδή τι να βάλουν το τόσο τρομερό..Μην απελπίζεστε. Θεωρία να ξέρουμε και όλα τα άλλα βγαίνουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:06 Ο gersi έγραψε: #5.989 06-06-14 23:06 - Σημερα θα βγαλεις "Στερεο μηχανικου σωματος" και μετα θα κοιμηθεις. - ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:17 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.990 06-06-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν Click για ανάπτυξη... Καλά πιστεύω το ΑΕΠΠ ήταν σκέτη απογοήτευση... Spoiler Πήγαινα και για 20 τρομάρα μου /αυτομουτζώνεται Θα γελάσουμε πολύ φέτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:22 Η methexys έγραψε: #5.986 06-06-14 22:22 Αχαχαχ και εγω πήγαινα για 18 τουλάχιστον χαχα τρομάρα μου, και μετα σου λένε ότι γράφεις σίγουρα 20 στο ΑΕΠΠ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:25 Ο notis_19 έγραψε: #5.987 06-06-14 22:25 Πως μπορεί ένα μάθημα όμως να φέρει τούμπα τη διάθεση σου..ήμουν χαρούμενος με το 100 στο Α.Ο.Δ.Ε και σήμερα με το γαμωΑ.Ε.Π.Π έχω απελπιστεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arzen13 Νεοφερμένο μέλος Ο arzen13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:58 Ο arzen13 έγραψε: #5.988 06-06-14 22:58 ρε παιδιά πιστεύω κανεις στο φροντιστήριο του δεν έλυνε ΑΟΘ ασκήσεις σε επίπεδο πανελλαδικών , δηλαδή τι να βάλουν το τόσο τρομερό..Μην απελπίζεστε. Θεωρία να ξέρουμε και όλα τα άλλα βγαίνουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:06 Ο gersi έγραψε: #5.989 06-06-14 23:06 - Σημερα θα βγαλεις "Στερεο μηχανικου σωματος" και μετα θα κοιμηθεις. - ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:17 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.990 06-06-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχαχαχ και εγω πήγαινα για 18 τουλάχιστον χαχα τρομάρα μου, και μετα σου λένε ότι γράφεις σίγουρα 20 στο ΑΕΠΠ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:25 Ο notis_19 έγραψε: #5.987 06-06-14 22:25 Πως μπορεί ένα μάθημα όμως να φέρει τούμπα τη διάθεση σου..ήμουν χαρούμενος με το 100 στο Α.Ο.Δ.Ε και σήμερα με το γαμωΑ.Ε.Π.Π έχω απελπιστεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arzen13 Νεοφερμένο μέλος Ο arzen13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:58 Ο arzen13 έγραψε: #5.988 06-06-14 22:58 ρε παιδιά πιστεύω κανεις στο φροντιστήριο του δεν έλυνε ΑΟΘ ασκήσεις σε επίπεδο πανελλαδικών , δηλαδή τι να βάλουν το τόσο τρομερό..Μην απελπίζεστε. Θεωρία να ξέρουμε και όλα τα άλλα βγαίνουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:06 Ο gersi έγραψε: #5.989 06-06-14 23:06 - Σημερα θα βγαλεις "Στερεο μηχανικου σωματος" και μετα θα κοιμηθεις. - ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:17 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.990 06-06-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως μπορεί ένα μάθημα όμως να φέρει τούμπα τη διάθεση σου..ήμουν χαρούμενος με το 100 στο Α.Ο.Δ.Ε και σήμερα με το γαμωΑ.Ε.Π.Π έχω απελπιστεί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arzen13 Νεοφερμένο μέλος Ο arzen13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 22:58 Ο arzen13 έγραψε: #5.988 06-06-14 22:58 ρε παιδιά πιστεύω κανεις στο φροντιστήριο του δεν έλυνε ΑΟΘ ασκήσεις σε επίπεδο πανελλαδικών , δηλαδή τι να βάλουν το τόσο τρομερό..Μην απελπίζεστε. Θεωρία να ξέρουμε και όλα τα άλλα βγαίνουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:06 Ο gersi έγραψε: #5.989 06-06-14 23:06 - Σημερα θα βγαλεις "Στερεο μηχανικου σωματος" και μετα θα κοιμηθεις. - ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:17 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.990 06-06-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδιά πιστεύω κανεις στο φροντιστήριο του δεν έλυνε ΑΟΘ ασκήσεις σε επίπεδο πανελλαδικών , δηλαδή τι να βάλουν το τόσο τρομερό..Μην απελπίζεστε. Θεωρία να ξέρουμε και όλα τα άλλα βγαίνουν :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:06 Ο gersi έγραψε: #5.989 06-06-14 23:06 - Σημερα θα βγαλεις "Στερεο μηχανικου σωματος" και μετα θα κοιμηθεις. - ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:17 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.990 06-06-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
- Σημερα θα βγαλεις "Στερεο μηχανικου σωματος" και μετα θα κοιμηθεις. - ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:17 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.990 06-06-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από novemberrain: Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο. Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:25 Η novemberrain: #5.991 06-06-14 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!! Click για ανάπτυξη... Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:29 Ο Guest 018946: #5.992 06-06-14 23:29 παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:30 Η Peace_ έγραψε: #5.993 06-06-14 23:30 Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aν διάβαζα θα τρελαινόμουν. Δεν πήγα τόσο καλά στη χημεία και χρειαζόμουν μια ανάπαυλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thodwrhs13Ban Νεοφερμένο μέλος Ο Thodwrhs13Ban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Thodwrhs13Ban: #5.994 06-06-14 23:31 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:31 Ο Guest 018946: #5.995 06-06-14 23:31 α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α , εγω ειχα φοβερη υπερενταση και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:32 Η novemberrain: #5.996 06-06-14 23:32 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ; Click για ανάπτυξη... με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:35 Ο Guest 018946: #5.997 06-06-14 23:35 αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυριο θα γινει μακελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:37 Ο transient: #5.998 06-06-14 23:37 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μαθητές δίνουν τεράστιο βάρος Φυσικη/Μαθηματικα και παραμελούν τα άλλα μαθήματα (Βιολογία/Χημεία, ΑΟΔΕ/ΑΕΠΠ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαράλαμπος μβ Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος μβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:38 Ο Χαράλαμπος μβ: #5.999 06-06-14 23:38 σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain Εκκολαπτόμενο μέλος Η μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 23:43 Η novemberrain: #6.000 06-06-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2014
Αρχική Δημοσίευση από Χαράλαμπος μβ: σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.