Μα με το να παραπονιεσαι δεν καταφερνεις κατι. Οκ, εχεις μια αποψη αλλα ως εκει, αν πραγματικα δεν σου αρεσει αυτο κανε κατι στη πραξη (χλωμο βεβαια.) Εισαι κατα ολου αυτου, τοτε γιατι σκοτωνεσαι στο διαβασμα? Μηπως επειδη δεν υπαρχει κατι καλυτερο?
Αν διαβασεις τα ποστ μου απο την αρχη θα καταλαβεις οτι η ολη αντιθεση μου εχει να κανει με την υπερεκτιμηση των Πανελληνιων.
Οσο για την ερωτηση σου,θα σου πω πως ναι θεωρω πως μπορει να υπαρξει κατι καλυτερο.
Δεν θεωρω μονοδρομο τις Πανελληνιες.
Τωρα για τα "παραπονα" που λες,εγω δεν θα το ονομαζα ετσι.
Ειναι μια "αντιδραση" σε ολα τα δακρυβεχτα και αγχωμενα μηνυματα που εχει τυχει να διαβασω σε αυτο το forum κατα καιρους.
Δεν μου αρεσει που παιδια στην ηλικια μου φτανουν στο σημειο να πηγαινουν στα νοσοκομεια απο το αγχος,δεν μου αρεσει που περιοριζεται τοσο πολυ η καθημερινη ανθρωπινη επαφη.
Τεσπα, αν διαβασεις καλα τι ειπα δεν ειπα οτι ακολουθουν καλυτερες μερες, ειπα απλα να μην σας απασχολουν αυτη τη στιγμη ολα αυτα, εχετε μια ζωη να αμφιβαλετε και να "φωναζετε" και γω μαζι σας, απλα φιλικη συμβουλη ηταν να μην πιεζεστε κι αλλο με αυτα τα θεματα και να κοιταξετε να κανετε ο,τι καλυτερο μπορειτε, απο κει περα it's your life.
Οσο για αυτο που αναφερεις,ναι ξερω πολυ καλα πως δεν το εγραψες και εκει ειναι το ολο προβλημα.
Οτι δεν εγραψες οτι θα ερθουν καλυτερες μερες.
Αρα ουτε εσυ θεωρεις πως με την λογικη της αποδοχης θα ερθει κατι καλυτερο στο μελλον.
Εγω θεωρω λοιπον οτι πρεπει να εχουμε ως στοχο το να γινουμε καλυτεροι.
Το να αφησουμε κατι καλυτερο στις επομενες γενιες.
Το να μην φτασουν και τα εγγονια μου και δισεγγονα μου να δινουν Πανελληνιες,με καταλαβαινεις?
Εκει θελω να καταληξω.
Οσο για την κοπελα που ανεφερε οτι "ξεφυγαμε".
Πες μου πραγματικα εσενα σου αρεσει ολο αυτο που ζεις?
Εγω ενα πραγμα ξερω,οτι αν φτασαμε ολοι μας στο σημειο να λεγομαστε σημερα ελευθεροι πολιτες,να εχουμε δικαιωματα,να υποστηριζουμε τις αποψεις μας,ειναι γιατι υπηρξαν ΚΑΠΟΙΟΙ που εκαναν κατι αγωνες στο παρελθον.Ελπιζω να καταλαβαινετε ολοι τι εννοω.
Υποστηριζω οτι για να αλλαξει ολο αυτο το πανηγυρακι πρεπει να αντιδρασουμε ολοι.
Αυτα απο μενα.
Ας μην αποσυντονιζω αλλο την συζητηση.

Καλη σας συνεχεια.