Αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ απ'όλα είναι όταν κάθονται κ μετράνε τις μέρες που μένουν...Πέρα απο το ότι με αγχώνει απίστευτα,είναι και πολύ κουραστικό.Εδώ εγώ μετρούσα τις μέρες για την 5ήμερη,ένα μήνα πριν,κ στο τελος βαρέθηκα να μετράω

επιπλέον μου τη δίνει πάρα πολύ που ,επειδή κάθομαι όλη μέρα σπίτι,κάθε 3 κ λίγο επισκέπτομαι την κουζίνα κ δεν σταματάω να τρώω

επίσης,μου τη δινει το γεγονός ότι τώρα έχω να κάνω επανάληψη στη φυσική κατεύθυνσης,και επί μια ώρα προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου να κάτσει στο γραφείο και να διαβασει.
Τώρα τελευταία,βλέπω ακόμα και σειρές στην τηλεόραση,κάτι που έχω κόψει εδώ κ 2-3 χρονια...και γενικά, κάνω ότι μπορώ για να αποφύγω το διαβασμα,χασομεράω,πηγαινω στην κουζινα...
δεν έχω όρεξη αυτό τον καιρό ρε γαμώτο.Νυστάζω κιόλας όλη μέρα γιατι αναγκαζομαι να διαβαζω μεχρι αργα
κ γενικα η κατάσταση ειναι λίγο σκατα
πραγματικα,δεν περιμενα όταν μου έλεγαν ότι η 3η λυκείου θέλει απειρο διαβασμα,ότι το εννοουσαν..
είναι εντυπωσιακό το πόσο πρεπει να διαβασεις!
ελπιζω στις σχολές που θα πάμε τουλάχιστον,να μη χρειάζεται τέτοιο κάψιμο.Εδώ έχω αρχίσει να βλέπω παντού ταλαντώσεις,μόλις δω ένα βιβλίο του weber αρχίζω να λέω από μέσα μου όλα τα κομματια της διοίκησης που μιλάνε γι'αυτον,βλέπω ανθρώπους να τρέχουν και σκέφτομαι ρυθμούς μεταβολής,μιλούσαμε σήμερα για μαυραγοριτες στην Ιστορία κ σήκωσα το χέρι μου να πω τον ορισμό της μαύρης αγοράς...
γκρ.
πανελλήνιες