σωστος!!!!
πολυ σωστος!!!!και λυπαμαι για την απωλεια σου.
οι πανελληνιεσ δεν καθοριζουν την ζωη μασ οπωσ νομιζα μεχρι πριν λιγο καιρο!χανουμε στιγμεσ απο την εφηβικη ζωη μασ για μια δοκιμασια που στην τελικη μπορει και να μην αξιζει απολυτωσ τπτ!σημερα δεν πηγα σχολειο για να διαβασω.....εχασα τοση ωρα απο τη ζωη μου για να ασχοληθω με μαθηματικα και χημεια!!!!προσωπικα απο την εφηβικη μου ζωη εχω να θυμαμαι μονο διαβασμα και αγχοσ!εχετε νιωσει ανεμελα χωρισ αγχοσ χωρσ εννοιεσ?!?ειναι αδικοοοοο
γιατι ενα παιδι που διαβαζει και εχει γνωσεις να μην παρασει μονο και μονο απο μια ενδεχομενως αποτυχημενη 3ωρη δοκιμασια?ελεοσσσσ.......
ειναι τοσο ψυχοφθορο και αναξιοκρατικο ολο αυτο και στην ουσια δεν προσφερει τπτ....ουτε ευκαιριεσ ουτε διεξοδουσ!ουσιαστικα μασ εγκλωβιζει μεσα σε κατεστραμενα πανεπιστημια και μασ μαθαινουν να σκεφτομαστε μικροαστικα με μια ψευδαισθηση "βολεματοσ".......
ειναι τραγικο να σου περιοριζουν τα ονειρα σου μονο και μονο επειδη δεν μπορουν να σου προσφερουν τπτ καλυτερο ενω παραλληλα δεν σου δινουν την δυνατοτητα να παρεισ το μελλον στα χερια σου.....
ολη αυτη η ιδεα που εχει δημιουργηθει γυρω απο τισ παν. ειναι ρατσιστικη.....δηλαδη οποιο παιδι δεν τα καταφερει με την πρωτη ή αν ακομα και δεν τα καταφερει καθολου θεωρειται......τουλαχιστον ανικανο!!!!!δε ειναι ετσι ρε γαμωτοοοοο....δεν ειναι ετσι!!!!!γτ πρεπει να ειναι η τριτοβαθμια εκπαιδευση ο μονοσ τροποσ να αποκτησεισ κυροσ?!?!
ουφ τα ειπα και ξεθυμανα......συγγνωμη για το ξεσπασμα αλλα λιγο το πολυ διαβασμα απο το πρωι λιγο το ολο κλιμα....εεε δεν θελει πολυ ο ανθρωπος.....