Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Ναι ρε παιδια! Χαλαρωστε και απολαυστε το καλοκαιρι σας γιατι το επομενο θα εχει τις δυσκολιες του!
Όχι αναγκαία, για όσους δεν κάνουν καλοκαιρινά είναι ένα κανονικό καλοκαίρι λίγο μικρότερο λόγω των φροντιστηρίων που αρχίζουν τέλη αυγούστου
panoskor
Νεοφερμένο μέλος

θα παω β λυκειου φετος και δεν ξερω ποιο μαθημα επιλογης να διαλέξω.Ειμαι αναμεσα σε αρχες οικονομιας και εφαρμογες υπολογιστων. Να πω επισης οτι δεν με ενδιαφερει το 5ο πεδιο αλλα μονο το 4ο. Για πειτε την γνωμη σας!
sydney96
Δραστήριο μέλος

γεια σας παιδια,
θα παω β λυκειου φετος και δεν ξερω ποιο μαθημα επιλογης να διαλέξω.Ειμαι αναμεσα σε αρχες οικονομιας και εφαρμογες υπολογιστων. Να πω επισης οτι δεν με ενδιαφερει το 5ο πεδιο αλλα μονο το 4ο. Για πειτε την γνωμη σας!
Όποιο σου αρέσει εσένα περισσότερο.Αν σου αρέσουν και τα δύο ή αν γενικά δεν έχεις πρόβλημα με κανένα από τα δύο διάλεξε την πληροφορική που δεν τη δίνεις και στο τέλος.
Αυτό θα σου πρότεινα εγώ.Από κει και πέρα εσύ αποφασίζεις

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Στην θέση μου τι θα επιλέγατε;
nafs
Διάσημο μέλος

Εγώ σχέδιο θα έβαζα γιατί η αστρονομία έχει πολύ φυσικήΕίμαι ανάμεσα σε Σχέδιο και "Αστρονομία και Διαστημική".

Αλλά ρε παιδιά στα σχολεία σας τα κάνετε όλα αυτά;
Εμάς πέρσι στο τέλος μας έδωσαν όλες τις επιλογές αλλά χθες μας έβαλαν να ξαναδηλώσουμε ανάμεσα σε τρία: πληροφορική, γερμανικά και διαχείριση φυσικών πόρων και σήμερα μας χώρισαν σε τμήματα.

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι ανάμεσα σε Σχέδιο και "Αστρονομία και Διαστημική".
1ον) Οταν λες σχέδιο τι εννοεές; Ελεύθερο ή γραμμικό;
2ον) Το "Αστρονομία και Διαστημική" είναι ναι μεν ενδιαφέρον μάθημα αλλά όπως είπε και κάποιος παραπάνω είναι πιο θεωρητικό από ότι φαίνεται.
Εγω πάντως επέλεξα εφαρμογές υπολογστών ως πρώτη επιλογή και γερμανικά ως δευτερη.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

αστρονομία είναι σίγουρα αρκετά ενδιαφέρον μάθημα, αλλά θα δώσεις και εξετάσεις σε αυτό αν θυμάμαι καλά!Είμαι ανάμεσα σε Σχέδιο και "Αστρονομία και Διαστημική".
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

αστρονομία είναι σίγουρα αρκετά ενδιαφέρον μάθημα, αλλά θα δώσεις και εξετάσεις σε αυτό αν θυμάμαι καλά!
Ναι έχεις δίκιο. Είναι εξεταζόμενο...
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Δεν έχω ιδέα, δεν μας το διευκρίνησαν.1ον) Οταν λες σχέδιο τι εννοεές; Ελεύθερο ή γραμμικό;
Ό,τι μάθημα επιλογής κι αν πάρεις (εκτός από την Πληροφορική) το δίνεις στο τέλος.αστρονομία είναι σίγουρα αρκετά ενδιαφέρον μάθημα, αλλά θα δώσεις και εξετάσεις σε αυτό αν θυμάμαι καλά!
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέρω με σιγουριά ότι "Εφαρμογές" και "Β΄ ξένη γλώσσα" δν εξετάζονται. Πάντως νομίζω πως και η διαχείριση φυσικών πόρων δν εξετάζεται...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

αρκεί βέβαια να είναι καλός και ο καθηγητής και να έχει γνώσεις..ο δικός μας ήταν πορωμένος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Όχι, όχι. Μόνο οι Εφαρμογές δεν εξετάζονται, όλα τα υπόλοιπα τα δίνεις κανονικά.Έμεις πάντως παιδιά είχαμε αρκετά μαθήματα. Γύρω στα επτά μαθήματα...
Ξέρω με σιγουριά ότι "Εφαρμογές" και "Β΄ ξένη γλώσσα" δν εξετάζονται. Πάντως νομίζω πως και η διαχείριση φυσικών πόρων δν εξετάζεται...
Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να επιλέξω, μιας που το χέρι μου δεν πιάνει για Σχέδιο.ε τότε εγώ λέω να πάρεις αστρονομία, αφού και στα 2 θα εξεταστείς
αρκεί βέβαια να είναι καλός και ο καθηγητής και να έχει γνώσεις..ο δικός μας ήταν πορωμένος

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι, όχι. Μόνο οι Εφαρμογές δεν εξετάζονται, όλα τα υπόλοιπα τα δίνεις κανονικά.
Έτσι νομίζω αλλά ίσως να έχεις και δίκιο.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Kορνηλια
Νεοφερμένο μέλος

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.