[Παλιό Σύστημα] Μάθημα επιλογής

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Επειδή μάλλον (κατα 85%) θα πάρω ΑΟΘ του χρόνου :D
Γι'αυτό επέλεξα Η/Υ !
α οκκ τωρα καταλαβα!. . . .:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D Εσύ τι θα πάρεις ? :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον περιβαλλοντικηηη!!!!:)
ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΗΘΕΛΑ ΓΜΤ:mad: Αλλά τα παιδιά στο σχολείο μου είναι τόσο βλαμμένα και δεν το δήλωσε σε όλη τη φουρνιά κανείς άλλος εκτός από μένα (!) κι ας είναι η μισή ύλη της Βιολογίας Γενικής της Γ' Λυκείου. Κι έτσι προέκυψε η Βιολογία...

μαλλον περιβαλλοντικηηη!!!!:)

Πολύ ενδιαφέρον μάθημα!
Και βασικά φέτος (έγινε και πέρσυ) με τη βοήθεια της περιβαλλοντικής θα μπορούμε να πάμε όλα τα παιδιά της Β'Λυκείου - 7ήμερη στην Ιταλία :no1:

Πολύ ενδιαφέρον μάθημα!
Και βασικά φέτος (έγινε και πέρσυ) με τη βοήθεια της περιβαλλοντικής θα μπορούμε να πάμε όλα τα παιδιά της Β'Λυκείου - 7ήμερη στην Ιταλία :no1:
θα πας:::????

αστρονομια...

αχ κ ειμαι σε ενα κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο τμημα,με ολες τις φιλες μου :P

ουτε μεσον να ειχα :lol:

Eγώ τελικά άλλαξα γιατί κανείς άλλος δεν πήρε αστρονομία (:p) και πήρα πληροφορική. Θα προσπαθήσω να πείσω τον καθηγητή να φτιάξουμε τo site του σχολείου :lol:

Στη Γ θα δούμε τι θα πάρω, μάλλον Πολυμέσα :p

Eγώ τελικά άλλαξα γιατί κανείς άλλος δεν πήρε αστρονομία (:p) και πήρα πληροφορική. Θα προσπαθήσω να πείσω τον καθηγητή να φτιάξουμε τo site του σχολείου :lol:

Στη Γ θα δούμε τι θα πάρω, μάλλον Πολυμέσα :p

Εμένα Δημήτρη έγινε ακριβώς το αντίθετο απο σένα !
Μόνο άλλα 3 παιδιά πήραν Πληροφορική και έτσι ... Αστρονομία :iagree:

εμασ δεν εγινε τμημα αστρονομιασ που ηθελα δυστηχωσ:( αλλα ουτε και κανενα αλλο....μονο τμημα πληροφορικησ εχουμε....και περσι ειχαμε μονο τμημα καλλιτεχνικων...:P

Γεια σας! Στην α λυκειου ειχα ως πρωτη ξενη γλωσσα αγγλικα και ως μαθημα επιλογης τα γαλλικα! τωρα στη β δεν ξερω αν γινεται να αλλαξω την α ξενη γλωσσα σε γαλλικα και να παρω πληροφορικη...γινεται? γτ εχω ακουσει οτι δεν υφισταται....

δεν νομιζω να γινετε να αλλαξεις την α' ξενη γλωσσα. ειναι αναγκαστικα αγγλικα νομιζω.
στ β ξενη γλωσσα επιλεγεις τετοια:P

δεν γινεται αυτο που λες.

Όταν πήγαινα εγώ Λύκειο το 2002 γινόταν.Αν θες μπορώ να ρωτήσω και να σου πω σίγουρα.

Εγω διάλεξα σχέδιο,αλλά ειμαστε μόνο 6 παιδιά και δεν θα δημιουργηθεί τμήμα :(
Ολοι πήγανε πληροφορική για να μην γραψουν εξετάσεις :/

Εγω διάλεξα σχέδιο,αλλά ειμαστε μόνο 6 παιδιά και δεν θα δημιουργηθεί τμήμα :(
Ολοι πήγανε πληροφορική για να μην γραψουν εξετάσεις :/

Mπα, μην νομίζεις... το σχέδιο είναι Πανελληνίως Εξεταζόμενο και δεν μπορούν να το αρνηθούν.
Στο δικό μας έγινε τμήμα με 5 παιδιά!

Mπα, μην νομίζεις... το σχέδιο είναι Πανελληνίως Εξεταζόμενο και δεν μπορούν να το αρνηθούν.
Στο δικό μας έγινε τμήμα με 5 παιδιά!
εμας παλι εγινε τμημα με μολις 3 παιδια!:)

εμας παλι εγινε τμημα με μολις 3 παιδια!:)
και στο δικό μου σχολείο το τμήμα για σχέδιο που δημιουργήθηκε,αποτελείται μόνο από 5 παιδιά...:iagree:

Εμεις πάλι δεν έχουμε καθηγητή/τρια σχεδίου οπότε... :) Μηπως ξέρει κάποιος μέχρι πότε μπορώ να αλλάξω μάθημα επιλογής? Βασικά έχω σχέδιο αλλα επειδή ο καθηγητής των γαλλικών σχεδιάζει να πάει το τμήμα εκδρομή στη Γαλλία ή στη Τσεχία σκέφτομαι να αλλάξω μαθημα μιας και ξέρω πολύ καλά γαλλικα...

Εμεις πάλι δεν έχουμε καθηγητή/τρια σχεδίου οπότε... :) Μηπως ξέρει κάποιος μέχρι πότε μπορώ να αλλάξω μάθημα επιλογής? Βασικά έχω σχέδιο αλλα επειδή ο καθηγητής των γαλλικών σχεδιάζει να πάει το τμήμα εκδρομή στη Γαλλία ή στη Τσεχία σκέφτομαι να αλλάξω μαθημα μιας και ξέρω πολύ καλά γαλλικα...
νομιζω μεχρι και ενα μηνα μετα.....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back