Εγω προσωπικα φιλαρακι, ουτε φανατισμενος ειμαι ουτε τιποτα. Ειμαι και "αριστερος" στα περισσοτερα θεματα και ασπαζομαι την πλειονοτητα των αποψεων τους (αν και μικρος ακομα για να εχω μια ξεκαθαρη πολιτικη αποψη.....)
Αλλα οταν θιγονται τα εθνικα συμφεροντα της χωρας μου και ειδικοτερα της περιοχης που ζω ( και οχι, οι παππουδες μου δεν ειναι προσφυγες), ε, εκει τρελαινομαι..... Απλα δεν γουσταρω να λεγονται αυτοι Μακεδονια, δεν εχουν καμμια μα καμμια σχεση με την ελλαδα και γενικως τα βαλκανια, καμμια ομως...............
Δηλαδη για κατσε λιγο, επειδη δεν γουσταρω να εχουν βλεψεις επεκτατικης πολιτικης για την χωρα μου, ποσο μαλλον τον τοπο μου, θεωρουμαι εθνικιστης και φασιστας??? Πλακα με κανεις?
Και πες ενταξει, στα @@@ σου για την Μακεδονια, δεν εισαι απο 'κει, το να δειχνουν την σημαια της Ελλαδας με τον καγκελωτο σταυρο του φασισμου σου αρεσει? Που οι προγονοι μας πολεμησαν και σκοτωθηκαν για να διωξουν το μισητο αυτο συμβολο και οτι αντιπροσωπευει ( ναι, αυτοι ηταν οντως πραγματικοι προγονοι μας, γιατι λεγεται εδω μεσα οτι δεν ειμαστε καν Ελληνες)
Στην τελικη να στησουμε και κ@#ο και να τους πουμε οριστε: γ@$#%ε μας.....