hale
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω αν αξιζετε να σας βοηθήσω. Θεός ξερει ποιος βρισκεται πισω απο εκείνη την οθονη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

downforcia23
Νεοφερμένο μέλος

GiannisED
Νεοφερμένο μέλος

Απο οτι ξερω στα 20-21 αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος!Παιδια απο ποια ηλικια μπορω να κανω επεμβαση με laser.Ειμαι 17.Γινεται απο τωρα?
Itach1
Διάσημο μέλος

Τι εχεις μυωπια; Αν ναι τοτε πρεπει πρωτα να σταθεροποιηθει δηλαδη γυρω στα 20..Παιδια απο ποια ηλικια μπορω να κανω επεμβαση με laser.Ειμαι 17.Γινεται απο τωρα?
Karkabilios
Νεοφερμένο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Βρε φορα γυαλια!!!Έχω και εγώ μυωπία αλλά την απόκτησα απο βλακία μου.Διάβαζα πιο μικρός στο δωμάτιό μου με το πορτατιφ μόνο αναμλενο μισοσκότεινα και αυτό απ'όσω ξέρω προκαλεί μυωπία.2.50 στο ένα 2.25 στο άλλο μάτι αλλά γυαλιά δεν τα μπορώ καθόλου.Μόνο αν κάθομαι στον υπολογιστή τα φοράω πουθενά αλλού.Σχολείο κάθομαι κάπου στη μέση της τάξης και βλέπω αρκετά καλά.Αν συγκεντρωθώ και λίγο δεν ξέρω πως τα καταφέρνω αλλά βλέπω σαν να έχω μόνο μισό βαθμό μυωπίας.Για λίγο όμως αυτό μετά πονάνε τα μάτια,

Και γω στα 16 μου ετσι ελεγα δεν μπορω να φοραω γυαλια(ειχα ενα κομπλεξ)αλλα επειδη εβλεπα πως δεν μπορουσα να παρακολουθησω πια καλα στον πινακα, πηρα την αποφαση και τελικα εβαλα..
Ειχα και λιγους βαθμους μυωπιας 0,75 και 0,50 να φανταστεις!
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

όσο δεν φορας γυαλιά και ζαρώνεις τα μάτια για να δεις καλύτερα η μυωπία αυξάνεται γιατί τεντώνεται ο μυς του ματιού (μου το έχει πει η οφθαλμίατρος αυτό)... 2.5 και 2.25 δεν ειναι μικροι βαθμοί...φόρα γυαλιά τουλάχιστον στον πίνακα...και όχι όταν είχαι έξω...και αν θες συζήτα με τον οφθαλμίατρο σου για φακούς επαφής...εμένα με βόλεψαν πολύΈχω και εγώ μυωπία αλλά την απόκτησα απο βλακία μου.Διάβαζα πιο μικρός στο δωμάτιό μου με το πορτατιφ μόνο αναμλενο μισοσκότεινα και αυτό απ'όσω ξέρω προκαλεί μυωπία.2.50 στο ένα 2.25 στο άλλο μάτι αλλά γυαλιά δεν τα μπορώ καθόλου.Μόνο αν κάθομαι στον υπολογιστή τα φοράω πουθενά αλλού.Σχολείο κάθομαι κάπου στη μέση της τάξης και βλέπω αρκετά καλά.Αν συγκεντρωθώ και λίγο δεν ξέρω πως τα καταφέρνω αλλά βλέπω σαν να έχω μόνο μισό βαθμό μυωπίας.Για λίγο όμως αυτό μετά πονάνε τα μάτια,

vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν καποιος φορα γυαλια τοτε η μειωπια σταθεροποιηται , μειωνεται;
Eμένα ο οφθαλμίατρός μου μού είχε πεί ότι δεν μειώνεται με τα γυαλιά.Μπορεί και να μείνει ίδια,μπορεί και να αυξηθεί.
ἅλς
Διάσημο μέλος

.......................... Εμένα μονίμως ανεβαίνει και δε σταθεροποιείται ποτέ.
Τώρα που τελειώνει η εφηβεία

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος τροπος να σταθεροποιησεις την μυωπια η να την μειωσεις!!Ουτε με γυαλια ουτε με φακους ουτε με τιποτα δυστυχως(εκτος απο laiser που δεν γινεται ομως σε ολες τις περιπτωσεις)....Μακαρι να υπηρχε, γιατι στη μυωπια μου αρεσει η ανοδος και οχι η καθοδος!!Οταν καποιος φορα γυαλια τοτε η μειωπια σταθεροποιηται , μειωνεται;

*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

γιατι στη μυωπια μου αρεσει η ανοδος και οχι η καθοδος!!
ΠΑΡΔΟΝ? Το αντίθετο εννοείς

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

ΠΑΡΔΟΝ? Το αντίθετο εννοείς![]()
Οχι..εννοω οτι αντι να κατεβαινει συνεχως ανεβαινει!!!

koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

Και γιατι λες 'μου αρεσει η ανοδος';Οχι..εννοω οτι αντι να κατεβαινει συνεχως ανεβαινει!!!![]()

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Και γιατι λες 'μου αρεσει η ανοδος';![]()

joann
Νεοφερμένο μέλος

Karkabilios
Νεοφερμένο μέλος

όσο δεν φορας γυαλιά και ζαρώνεις τα μάτια για να δεις καλύτερα η μυωπία αυξάνεται γιατί τεντώνεται ο μυς του ματιού (μου το έχει πει η οφθαλμίατρος αυτό)... 2.5 και 2.25 δεν ειναι μικροι βαθμοί...φόρα γυαλιά τουλάχιστον στον πίνακα...και όχι όταν είχαι έξω...και αν θες συζήτα με τον οφθαλμίατρο σου για φακούς επαφής...εμένα με βόλεψαν πολύ![]()
Όχι χωρίς να τα ζαρώνώ.Αν εστιάσω σε κάτι σε λίγο το βλέπω καθαρά.Για λίγο όμως.Φακούς επαφής ίσως αργότερα δεν ξέρω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.