Hyberbill
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 545651
Επισκέπτης

Εγώ δεν έχω αλλά φοβάμαι μην κάνω
και να κανεις δεν ειναι τοσο τραγικο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Λέω να μην αλλάξω γυαλιά ακόμη και να τα αφήσω κάποιους μήνες. Θα μου δημιουργεί πρόβλημα ο αστιγματισμός;Παίζει να αυξηθεί γρήγορα;
Hyberbill
Νεοφερμένο μέλος

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Αφηστε....η δικη μου μυωπια και ο αστιγματισμος δεν συγκρινονται![]()
7 στο ενα και 5μιση στο αλλο....και απο ενα βαθμο αστιγματισμο στο καθε ενα :p τραγικοτατο!!!!
7,5 στο ένα και 2,25 αστιγματισμό
7 στο άλλο και 1,50 αστιγματισμό
Πάντα υπάρχουν χειρότερα![]()
11,5 στο ενα 11,75 στο αλλο και 2,5 βαθμοι αστιγματισμο

και για να μη ξεφυγω τελειως...τα γυαλια με δυσκολευουν απιστευτα πολυ στο διαβασμα . Αυτο που εκανα ηταν συχνα 5λεπτα η 10λεπτα διαλειμματα . Εβγαζα τα γυαλια , ακουγα μουσικη και εκλεινα τα ματια..αυτο με ξεκουραζε αρκετα μπορω να πω
Gate4
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Όμως σκέφτομαι να αγοράσω ημερήσιους για να έχω να βάζω όταν βγαίνω κλπ. Τι λέτε, αξίζουν?
Γενικά πάντως προτιμάω να διαβάζω με γυαλιά, δεν μπορώ χωρίς.
Guest 186240
Επισκέπτης

Gate4
Επιφανές μέλος

Hyberbill
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Τι είναι οι ημερισιοι;
Φακοί μιας χρήσης, το κουτάκι έχει μέσα νομίζω 20? 30?
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικα, δοκιμασες ημερησιους; πες μας την εμπειρια σου γιατι δε μου πολυαρεσουν τα γυαλια αλλα ουτε σκοπευω να αλαξω σε φακους αποκλειστικα.Σταμάτησα να φοράω φακούς εδώ και 2 χρόνια, μου προκαλούν φοβερή ξηροφθαλμία και ερεθισμό.
Όμως σκέφτομαι να αγοράσω ημερήσιους για να έχω να βάζω όταν βγαίνω κλπ. Τι λέτε, αξίζουν?
Γενικά πάντως προτιμάω να διαβάζω με γυαλιά, δεν μπορώ χωρίς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Meow
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim60
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.