danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Φοραει η μητερα μου φακοθς πανω απο 20 χρονια,τους φοραει ολη μερα,ποτε δεν επαθε το παραμικρο. Βεβαια ειναι πολυ σχολαστικη με την καθαριοτητα κ δεν κοιμηθηκε ποτε με τους φακουςγιατι,σε περιπτωση που το υπερβουμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Aμα δεν φορας γυαλια εξω οταν βγαινεις δεν βλεπεις τιποτα? ειναι τοσο χαλια η οχι?
η αλήθεια είναι πως αν δεν τα φοράω είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω π.χ. τι λέει κάποια πινακίδα. Για το σχολείο δεν το συζητάω, αν δεν τα φοράω δεν βλέπω τίποτα στον πίνακα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

βάλε γυαλιά ρε... γ@μα τις ανασφάλειες σου... Μου θυμίζεις έναν καθυστερημένο φίλο μου που δεν πάει σχολείο με γυαλιά γιατί έχει το ίδιο coblex... Τώρα το να φοράς γυαλιά είναι μειονέκτημα και ασχήμια ενώ το piercing ομορφιά? πω πω.... Τόσα coblexικά παιδιά, μην γίνεις και εσύ έτσι...Γεια σας.Είμαι 14 χρονών και έχω μυωπία.Τα γυαλιά τα απεχθάνομαι,ακόμα και ας μην βλέπω δεν βγαίνω έξω με γυαλιά.Όλοι ξέρουν πως ποτέ δεν πρόκειται να βάλω ακόμα και ας έχω 2.00 και 1.75 ().Λοιπόν θέλω να σας ρωτήσω εαν μπορώ να βάλω φακούς επαφής και πως μπορώ να σταματήσω την άυξηση της μυωπίας μου.Ευχαριστώ προκαταβολικά!:no1:

3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγώ 7.30 έχω..όλοι οι γκαβοί εδώ μαζευτήκαμεεγω που εχω 7.30 ποσο ακομα μπορει να ανεβει???? :/

Loreley
Περιβόητο μέλος

όλοι οι γκαβοί εδώ μαζευτήκαμε![]()
ΓΚΑΒΟΜΑΡΑ FUN CLUB!!!!!!!!

Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολλοί μου λένε ότι μου δίνουν σοφιστικέ λούκ και ότι μοιάζω με πρωθυπουργό φορώντας τα

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως μου ταιριάζουν γάντι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε λέω πόσο, πολύ πάντως.
Έχω συνηθίσει τα γυαλιά και μου αρέσουν (ειδικά ο καινούργιος μου σκελετός), δε σκέφτομαι να κάνω laser προς το παρόν αν και έχω ένα θεματάκι όταν είμαι στη θάλασσα (πηγαίνω σε άσχετες ομπρέλες, πλησιάζω άσχετους κλπ).
Guest 515609
Επισκέπτης

θελω και εγωωωωωωωωωωωω

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Περισσοτερο απο την αδελφη μου κ τη μανα μου δεν παιζει ναχειςΕγώ σας περνάω όλους με τη μυωπία που έχω
Δε λέω πόσο, πολύ πάντως.
Έχω συνηθίσει τα γυαλιά και μου αρέσουν (ειδικά ο καινούργιος μου σκελετός), δε σκέφτομαι να κάνω laser προς το παρόν αν και έχω ένα θεματάκι όταν είμαι στη θάλασσα (πηγαίνω σε άσχετες ομπρέλες, πλησιάζω άσχετους κλπ).

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε μπορώ να φορέσω φακούς, είναι αδύνατον να τους βάλω στο μάτι μου, το κλείνω συνέχειαΠερισσοτερο απο την αδελφη μου κ τη μανα μου δεν παιζει ναχειςΦακους δεν φορας?Οσο για την θαλασσα ολοι οι μυωπες εχουν το θεματακι τους
![]()

Αλλά έτσι κι αλλιώς μου πάνε τα γυαλιά 8)
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Το να βαλεις φακους ειναι απλα θεμα συνηθειας, με τον ηλιο τι κανεις?Δε μπορώ να φορέσω φακούς, είναι αδύνατον να τους βάλω στο μάτι μου, το κλείνω συνέχεια
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπομονή.Το να βαλεις φακους ειναι απλα θεμα συνηθειας, με τον ηλιο τι κανεις?
Μπορώ να αγοράσω βέβαια γυαλιά ηλίου που θα είναι ταυτόχρονα και μυωπίας, αλλά είναι πανάκριβα, εδώ τα κανονικά έχουν 700+

Υπάρχει και η λύση με τους φακούς και γυαλιά από πάνω, αλλά μου είναι απλά αδύνατον..
akis95
Δραστήριο μέλος

Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εμένα μου έκλειναν στην αρχή. Έκανα ώρα να τα βάλω, αλλά ύστερα το συνήθισα. Θέμα συνήθειας είναι...Δε μπορώ να φορέσω φακούς, είναι αδύνατον να τους βάλω στο μάτι μου, το κλείνω συνέχεια
Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...Θα ηθελα να ρωτησω κατι...ειναι αληθεια πως ο βαθμος μυωπιας σου μεγαλωνει περισσοτερο οταν φορας τα γυαλια σου συνεχεια ή συμβαινει ακριβως το αντιθετο?(δηλαδη οταν δεν τα φορας μεγαλωνει ο βαθμος σου?)
Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποιο απ' τα δυο?(οταν τα φορας συνεχεια ή οταν δεν τα φορας μεγαλωνει ο βαθμος?)Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...
akis95
Δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Θα ηθελα να ρωτησω κατι...ειναι αληθεια πως ο βαθμος μυωπιας σου μεγαλωνει περισσοτερο οταν φορας τα γυαλια σου συνεχεια ή συμβαινει ακριβως το αντιθετο?(δηλαδη οταν δεν τα φορας μεγαλωνει ο βαθμος σου?)
Η μυωπία προκαλείται κατά κύριο λόγο + αυξάνεται όταν το μάτι, "τεμπελιάζει". Δηλαδή όταν το οπτικό σου πεδίο είναι μειωμένο. Πχ όταν είσαι κολλημένος στο pc και το μάτι δεν "πάει" μακριά. Βέβαια και η κληρονομικότητα παίζει ρόλο.
Τώρα αν δε φοράς τα γυαλιά σου, κακό του κεφαλιού σου, εσύ δε θα βλέπεις.

Απλά καλό είναι να αποφεύγεται όσο γίνεται να φοράς γυαλιά αν δεν υπάρχει πρόβλημα, δηλαδή αν έχεις 0.50 και 0.75, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις σώνει και καλά γυαλιά. (γιατί στο δημοτικό τα μικρά λυσσάνε για γυαλιά!).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.