ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

τι κρίμα που πρέπει νάποχωρηστείς τα αγαπημένα σου γυαλάκια οταν ο καλός σου θέλει να δεί απο κοντά τις ματάρες σουμα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που σας ενοχλει στα γυαλια; και εγω 14 ειμαι και εχω 1.50 και στα 2 ματια. εχω και φακους, αλλα ζητημα να τους εχω βαλει 3-4 φορες! δεν μου πολυαρεσουν ασε που τα ματια σου μετα "βαρενουν" και πονανε -.-
προσωπικα τα γυαλακια μου τα λατρευω!!
παρε εναν ωραιο σκελετο που να σου ταιριαζει, ντυσου μοδατα και να δεις οτι θα τραβηξεις τα βλεμματα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Φοραω φακους αλλα οχι καθε μερα,γενικα μαρεσει η αισθηση χωρις τα γυαλια.
Θα εκανα λειζερ αλλα εκτος απο το οτι κοστιζει,φοβαμαι κ ολας.
το πιο σπαστικο ειναι το καλοκαιρι στη θαλασσα,μπαινω χωρις γυαλια,και μετα δεν ξερω που ειναι η ομπρελα μου
nPb
Επιφανές μέλος

το πιο σπαστικο ειναι το καλοκαιρι στη θαλασσα,μπαινω χωρις γυαλια,και μετα δεν ξερω που ειναι η ομπρελα μου
εγώ μπορεί να μην βλέπω την ομπρέλα μου, αλλά ένα ωραίο μπικίνι και χωρίς γυαλί το βλέπω...

θα ήθελα να σε δω να βγαίνεις βρεγμένη στάζοντας νερά και ψάχνεις να βρεις την ομπρέλα...

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

θα ήθελα να σε δω να βγαίνεις βρεγμένη στάζοντας νερά και ψάχνεις να βρεις την ομπρέλα...![]()
![]()
![]()
Θα ήθελες

PavloS
Νεοφερμένο μέλος

sokratis123
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σας.Είμαι 14 χρονών και έχω μυωπία.Τα γυαλιά τα απεχθάνομαι,ακόμα και ας μην βλέπω δεν βγαίνω έξω με γυαλιά.Όλοι ξέρουν πως ποτέ δεν πρόκειται να βάλω ακόμα και ας έχω 2.00 και 1.75 ().Λοιπόν θέλω να σας ρωτήσω εαν μπορώ να βάλω φακούς επαφής και πως μπορώ να σταματήσω την άυξηση της μυωπίας μου.Ευχαριστώ προκαταβολικά!:no1:
έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....φοράω γυαλιά από 3η δημοτικού.........βέβαια, έχει και εδώ και ένα χρόνο περίπου που έβαλα φακούς και ησύχασα!

νομίζω ότι από τα 15 μπορείς να βάλεις φακούς, αλλά ρώτα καλύτερα έναν οφθαλμίατρο
FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι ποιο πολλοι ενοειτε οτι προτιμουν να μην φορανε γυαλια .Ομως ειναι σιγουρα ποιο βολικα απο τους φακους επαφης.Δεν τα αισθανεσαι καθολου μερικες φορες.Εξαλου σε πολλους ανθρωπους πανε τα γυαλια. Υπαρχουν και ανθρωποι που θα ηθελαν να φορανε γυαλια.Λιγοι αλλα υπαρχουν!Γεια σας.Είμαι 14 χρονών και έχω μυωπία.Τα γυαλιά τα απεχθάνομαι,ακόμα και ας μην βλέπω δεν βγαίνω έξω με γυαλιά.Όλοι ξέρουν πως ποτέ δεν πρόκειται να βάλω ακόμα και ας έχω 2.00 και 1.75 ().Λοιπόν θέλω να σας ρωτήσω εαν μπορώ να βάλω φακούς επαφής και πως μπορώ να σταματήσω την άυξηση της μυωπίας μου.Ευχαριστώ προκαταβολικά!:no1:
Libertus
Συντονιστής

Ομως ειναι σιγουρα ποιο βολικα απο τους φακους επαφης.Δεν τα αισθανεσαι καθολου μερικες φορες.
Εγώ βρίσκω τους φακούς επαφής πιο βολικούς !

xrusa!
Νεοφερμένο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Libertus
Συντονιστής

Εγώ παιδιά έχω 1.75 βαθμούς κ στα δύο μάτια, τώρα μπορεί να έχει αναίβει κιόλας αλλά δε μπορώ καθόλου τα γυαλιά. Δεν τα φοράω σχεδόν ποτέ κι ας μη βλέπω τι λεει ο πίνακας. Σκέφτομαι να δοκιμάσω φακους επαφής αλλά μήπως είναι πολύ μικρή η μυωπία μου για φακούς?
Όχι , μπορείς να βάλεις άνετα

xrusa!
Νεοφερμένο μέλος

Xaroulitaaaaa
Νεοφερμένο μέλος

Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Libertus
Συντονιστής

Eγώ έχω 0,75 και 1 και είμαι 20 χρονων πρεπει να φοράω γυαλια?
άμα δε βλέπεις καθαρά , why not?
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Libertus
Συντονιστής

τωρα καλα βλεπω...
ό,τι θες τότε.Στην ηλικία που είσαι πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί λογικά..αλλιώς συμβουλέψου και τον οφθαλμίατρό σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.