Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο σχολείο δε πας για να μάθεις μόνο. Σκοπός του είναι και να σε κάνει άνθρωπο με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και γενικές γνώσεις.
Αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος του σχολείου αλλά στη πράξη .....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άμα σκευτείτε σε τι ηλικία τα παιδιά στις μέρες μας προχωράνε στο σεξ νομίζω πως είναι απαραίτητο να γίνεται αυτό το πρόγραμμα στα σχολεία.
To ότι πολλά παιδιά ξεκινάνε να έχουν σεξουαλικές επαφές νωρίς δε σημαίνει ότι είναι κ κανόνας πάντως...
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι μπορει να μην ειναι ο κανονας αλλα δειχνει μια κατα καποιο τροπο "αλλαγη" πλεον στην σεξουαλικη ζωη των ανθρωπων ..ετσι κι αλλιως ειναι αναγκαια η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση ποσο μαλλον οταν πλεον μπαινει στις ζωες των ανθρωπων πιο νωρις απ οτι παλαιοτερα...To ότι πολλά παιδιά ξεκινάνε να έχουν σεξουαλικές επαφές νωρίς δε σημαίνει ότι είναι κ κανόνας πάντως...

Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι μπορει να μην ειναι ο κανονας αλλα δειχνει μια κατα καποιο τροπο "αλλαγη" πλεον στην σεξουαλικη ζωη των ανθρωπων ..ετσι κι αλλιως ειναι αναγκαια η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση ποσο μαλλον οταν πλεον μπαινει στις ζωες των ανθρωπων πιο νωρις απ οτι παλαιοτερα...![]()
Δεν είπε κανείς τίποτα αντίθετο...Ίσα ίσα εγώ το ξέρω πολύ καλά αυτό ...
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι οκ μα δεν σε κατηγορησα για κατι απλα πηρα αφορμη απο τα λεγομενα σου..Δεν είπε κανείς τίποτα αντίθετο...Ίσα ίσα εγώ το ξέρω πολύ καλά αυτό ...

Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι οκ μα δεν σε κατηγορησα για κατι απλα πηρα αφορμη απο τα λεγομενα σου..![]()
Ναι φυσικά το ξέρω ούτε κ εγώ είπα κάτι κακό για αυτό...Απλά συμπληρώνω ότι το γνωρίζω το θέμα αφού συζητάω με πολλά παιδιά για τη σεξουαλική τους ζωή κ κατά γενική ομολογία το ξεκινάνε από νωρίς, αλλά κ από προσωπική ζωή δική μου αν κ εγώ ξεκίνησα σε λογικά πλαίσια...

alkmini
Εκκολαπτόμενο μέλος

reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Με ασκησεις και τετοια.

chris_90
Διάσημο μέλος

Θα εχει και πρακτικη εξασκηση;Μετα απο το ''οι γυναικες εχουν 4 τρυπες, αυτη του κωλου, μια για να κατουρανε, μια για να κανουν σεξ και μια για να βγαινει το μωρο'' απο συμμαθητη μου, πιστευω ακραδαντα οτι πρεπει να μπει ενα τετοιο μαθημα.
Με ασκησεις και τετοια.![]()

djimmakos
Διάσημο μέλος

Μετα απο το ''οι γυναικες εχουν 4 τρυπες, αυτη του κωλου, μια για να κατουρανε, μια για να κανουν σεξ και μια για να βγαινει το μωρο'' απο συμμαθητη μου, πιστευω ακραδαντα οτι πρεπει να μπει ενα τετοιο μαθημα.
Γιατί νομίζεις οι γυναίκες δεν άργησαν να ανακαλύψουν ότι έχουν λιγότερες;

Άσχετο, αλλά όταν λες ασκήσεις τι εννοείς;

piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μετα απο το ''οι γυναικες εχουν 4 τρυπες, αυτη του κωλου, μια για να κατουρανε, μια για να κανουν σεξ και μια για να βγαινει το μωρο'' απο συμμαθητη μου, πιστευω ακραδαντα οτι πρεπει να μπει ενα τετοιο μαθημα.
Εγω εχω καμια 20αρια. Και εφεδρικες για καθε περιπτωση.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί νομίζεις οι γυναίκες δεν άργησαν να ανακαλύψουν ότι έχουν λιγότερες;
Άσχετο, αλλά όταν λες ασκήσεις τι εννοείς;![]()
Θα εχει και πρακτικη εξασκηση;![]()
Αυτο.

Εγω εχω καμια 20αρια. Και εφεδρικες για καθε περιπτωση.
Γελαω.
panp27
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο θέμα: Οι γονείς είναι οι πιο κατάλληλοι για την σεξουαλική αγωγή του παιδιού καθώς μόνο αυτοί ξέρουν το παιδί τους καλύτερα (ή θα πρέπει να το ξέρουν...) και καθε παιδί έχει το δικό του χρόνο "ωρίμανσης"... Είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και θέλει πάρα πολύ προσοχή στην εφαρμογή του στο χώρο τις εκπαίδευσης διότι σε κάθε παιδί "εφαρμόζεται" διαφορετικά με βάση το χαρακτήρα και την προσωπικότητα.
miv
Επιφανές μέλος

(Γενική αναφορά κάνω, ψιλοάσχετη με το θέμα)
panp27
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η διαφορά μίας Δημοκρατίας από μία φασιστική απολυταρχία,... είναι τουλάχιστον βλακώδες ένας Έλληνας να θεωρεί ως υπαίτιο για όλα αυτά απλά και μόνο τη φερόμενη ως νοοτροπία του λαού της χώρας του.
Δεν έχω καταλάβει αν αυτό το post αφορά εμένα. Αν ναι τότε έχω την εντύπωση ότι είναι τελείως άκυρο σε σχέση με αυτά που είπα. Δεν ανέφερα κάτι σχετικό....
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

panp27
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ ωραίο θέμα. Νομίζω είναι απαραίτητο να καθιερωθεί η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία, ιδιαίτερα στο Λύκειο. Σίγουρα, με αυτό τον τρόπο θα εξαλειφθούν στερεότυπα και αντιλήψεις. Μάλλον, οι νέοι θα καταλάβουν την πραγματική αξία του έρωτα, και ότι έρωτας δεν είναι πάντα ταυτόσημο της ερωτικής πράξης....!!!!
Συμφωνώ Luis αλλά δεν ξέρεις τι θα περιλαμβάνει η "ύλη" του μαθήματος... Εκεί είναι το θέμα... Και επίσης βέβαια και οι καθηγητές που θα το αναλάβουν. Γιατι δεν θέλει πολύ να ξεφύγει το θέμα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.