Hurr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ως εσχατη λυση το λεω.. ουτε μενα μου αρεσει σαν ιδεα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Αν ποτε εκανα κατι τετοιο εν βρασμω ψυχης δεν νομιζω οτι θα αντεχα να ζησω μετα.
single
Νεοφερμένο μέλος

Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως, γενικά, θα σκότωνα ευχαρίστως κάποιον που θέλει να κάνει μεγάλο κακό σε εμένα και σ αυτούς που αγαπάω. Δηλαδή άνετα,και όλοι μας νομίζω. Για αυτοάμυνα ας πούμε.
Jimmy13
Νεοφερμένο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικά μετά θα πήγαινα να παραδωθώ στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα μετά... το ότι αφαίρεσα την ζωή κάποιου ανθρώπου, θα με γέμιζε τύψεις, ανασφάλεια, και γενικά πλέον δεν θα ήμουν εγώ. δεν θα ήθελα να ζω με αυτό το βαρος στη συνειδησή μου!
chris_90
Διάσημο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ είναι η αλήθεια... Δεν θα το έκανα ποτέ όμως.έτσι πιστεύω!
Θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα μετά... το ότι αφαίρεσα την ζωή κάποιου ανθρώπου, θα με γέμιζε τύψεις, ανασφάλεια, και γενικά πλέον δεν θα ήμουν εγώ. δεν θα ήθελα να ζω με αυτό το βαρος στη συνειδησή μου!
Κάποιος βίαζε την αδερφή σου.. (Δεν ξέρω αν έχεις αδερφή, μια μαλακία είπα, μην το πάρεις προσωπικά). Θα ανεχόσουν αυτό το άτομο να ζει και να αναπνέει και να αποφυλακιστεί μετά από 15 χρόνια?
Εγώ πάντως πρώτα θα του έκοβα τα @@@@ και θα του τα έδινα να τα φάει και μετά θα τον σκότωνα.
Και μετά θα παραδινόμουν στην αστυνομία (ή θα αυτοκτονούσα)
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Συχνά όμως όταν ακούω για κτήνη που σκοτώνουν μικρά παιδάκια για να τους πάρουν τα όργανα ή να βιάζουν, ειλικρινά νιώθω μια αηδία για αυτούς και πάντα μου περνάει από το μυαλό ότι θα τους χρειαζόταν σκληρή τιμωρία.....
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Κάποιος βίαζε την αδερφή σου.. (Δεν ξέρω αν έχεις αδερφή, μια μαλακία είπα, μην το πάρεις προσωπικά). Θα ανεχόσουν αυτό το άτομο να ζει και να αναπνέει και να αποφυλακιστεί μετά από 15 χρόνια?
Εγώ πάντως πρώτα θα του έκοβα τα @@@@ και θα του τα έδινα να τα φάει και μετά θα τον σκότωνα.
Δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος...σίγουρα θα ήθελα να το κακό του..γιατί αυτό που θα έκανε στην οικογένεια μας (και όχι μόνο στην δική μου,αλλά σε οποιαδήποτε) θα ήταν τραγικό... σίγουρα θα τον μισούσα...σίγουρα θα ήθελα να τον δω να σαπίζει στην φυλακή..και θα έκανα τα πάντα για να ''φάει'' όχι μόνο 15 χρόνια, αλλα 115!
Όμως ποτέ μα ποτέ δεν θα έφτανα στο σημείο του φόνου!
miv
Επιφανές μέλος

Maria17
Δραστήριο μέλος

Γι αυτο ειμαι υπερ της θανατικης ποινης..Κάποιος βίαζε την αδερφή σου.. (Δεν ξέρω αν έχεις αδερφή, μια μαλακία είπα, μην το πάρεις προσωπικά). Θα ανεχόσουν αυτό το άτομο να ζει και να αναπνέει και να αποφυλακιστεί μετά από 15 χρόνια?

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως το να λέμε "αν κάποιος απειλούσε τη ζωή μου ή τη ζωή αγαπημένου μου προσώπου, θα τον σκότωνα" είναι εγωιστικό. Είναι σα να λες ότι αφού πρόκειται κάποιος να πεθάνει, ας μην είμαι εγώ. Δεν το κατηγορώ αυτό. Αλίμονο αν προστάτευες κάποιον άλλον περισσότερο από τον εαυτό του. Άλλωστε το ένστικτο της επιβίωσης δείχνει τη ζωώδη φύση μας. Απλά κάνω μία διαπίστωση...
Παρεπιπτόντως αν το σχόλιο αναφερόταν σε εμένα δεν είπα αν κάποιος "απειλούσε"...
@Maria17
Τώρα ανοιγεις μεγάλο θέμα...
miv
Επιφανές μέλος

Παρεπιπτόντως αν το σχόλιο αναφερόταν σε εμένα δεν είπα αν κάποιος "απειλούσε"...
@Maria17
Τώρα ανοιγεις μεγάλο θέμα...
Παρεμπιπτόντως το σχόλιο αναφερόταν στους πάντες και δεν είναι ανάγκη να σ'ενοχλεί. Δεν είπα πουθενά ότι δεν δικαιολογείται ο ανθρώπινος, ζωώδης εγωισμός...
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Παρεμπιπτόντως το σχόλιο αναφερόταν στους πάντες και δεν είναι ανάγκη να σ'ενοχλεί. Δεν είπα πουθενά ότι δεν δικαιολογείται ο ανθρώπινος, ζωώδης εγωισμός...
Δεν μ ενοχλεί το σχόλιο σου, απλά νόμισα ότι αναφερόσουν σε εμένα έχοντας ερμηνεύσει λάθος το σχόλιο μου.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

όχι
Νομίζω ο λόγος είναι προφανής.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.