ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος

ωχ θε μου θε μου :p
ναι τεκνο μου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλύτερα να συμβουλευτείς ''Happy tree friends''εσυ πως τους βασανιζεις?.. εγω προτιμω τα επεισοδια του LASLO.. αν και παντα βοηθαει ενα μαχαιρι και ενα καραοκε σετ..

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=RZjTQ87MoEo&feature=user[/ame]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλύτερα να συμβουλευτείς ''Happy tree friends''![]()
το ειχα δοκιμασει αλλα δεν πολυδουλευει.. humans are very fragile you see... βασικα με καμια μεταγγιση αιματος και λιγο ραψιματακι κρατανε παραπανω αλλα και παλι δεν αντεχουν htf style

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος

χεχε το ειδα πολυ πλακα!!ειδικα εκει με τα εντερα-τουβλακια![]()
αμα σου ανοιξω την κοιλια, σου βγαλω τα εντερα και τα δεσω απ την μυτη σου, σε κουρδισω και αρχισω να παιζω κιθαρα πας στοιχημα οτι δεν θα γελας?..
AlexanderV
Νεοφερμένο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

η μονη περιπτωση που μπορει να σκοτωνα,τωρα το σκεφτομαι,ειναι αν μπει κανεις στο σπιτι το βραδυ κ παει να μας κανει κακο..δλδ εν βρασμω ψυχης για να αμυνθω...βεβαια μετα θα τρελαινομουνα δν υπαρχει πειπτωση
κ να σας πω κ κατι αλλο: κανεις δν εχει το δικαιωμα ν'αφαιρεσει τη ζωη του αλλου,ο,τι κ να του'χει κανει.ουτε εμεις οι ιδιοι στον ιδιο μας τον εαυτο.
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλοι το παίζετε αθώοι και αγαθοί γιατί είστε άβγαλτοι στην κοινωνία, όμως άμα μπει στη μέση δύναμη/εξουσία/χρήμα/εκδίκηση δεν νομίζω όλοι να καταφέρουν να διστάσουν, ο κόσμος δυστηχώς δεν είναι αγγελικά πλασμένος...
συμφωνώ (και συν-φονο) απόλυτα...
αλλα δεν ηταν αναγκη να μας αποδειξεις οτι εισαι ικανος για φονο..
εκεινο το δύστυχο δυστυχώς εφυγε για αλλο forum

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Καλύτερα να συμβουλευτείς ''Happy tree friends''
https://www.youtube.com/watch?v=RZjTQ87MoEo&feature=user
Ωχ, με έπιασε νευρικό γέλιο με αυτό το πράμα!
αμα σου ανοιξω την κοιλια, σου βγαλω τα εντερα και τα δεσω απ την μυτη σου, σε κουρδισω και αρχισω να παιζω κιθαρα πας στοιχημα οτι δεν θα γελας?..
ΠΟλύ φοβάμαι ότι δε θα είμαι σε θέση να κάνω το οτιδήποτε σε αυτή την περίπτωση

Όλοι το παίζετε αθώοι και αγαθοί γιατί είστε άβγαλτοι στην κοινωνία, όμως άμα μπει στη μέση δύναμη/εξουσία/χρήμα/εκδίκηση δεν νομίζω όλοι να καταφέρουν να διστάσουν, ο κόσμος δυστηχώς δεν είναι αγγελικά πλασμένος...
Εγώ, όπως είπε και η Grabeel, θα το έκανα μόνο σε στιγμή κατάληψης από έντονα συναισθήματα αυτοάμυνας.
Αν ήθελα να προκαλέσω κακό σε κάποιον θα τον έκλεινα σε ένα δωμάτιο μαζί με κάποιους από τους συμμαθητές μου...
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ή με κάποιον από τους καθηγητές σου...Αν ήθελα να προκαλέσω κακό σε κάποιον θα τον έκλεινα σε ένα δωμάτιο μαζί με κάποιους από τους συμμαθητές μου...

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Ή με κάποιον από τους καθηγητές σου...![]()
Μπα, οι περισσότεροι είναι μια χαρά... Και όσοι στραβώσανε στραβώσανε εξαιτίας των κοπρογαϊδουριών συμμαθητών μου (όχι όλων, αλλά μεγάλης μερίδας).
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Dodos-7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

George SK
Νεοφερμένο μέλος

Ωνάσης. Για να επιτύχεις το στόχο σου, απαιτούνται θυσίες. Το είδος αυτών εξαρτάται από εσένα. Ας πούμε ότι ο Ωνάσης είχε...μεγάλα σχέδια.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Έναν άνθρωπο ξέρω ο οποίος χρησιμοποιήσε το συγκεκριμένο μέσο για τον εαυτό του.
Ωνάσης. Για να επιτύχεις το στόχο σου, απαιτούνται θυσίες. Το είδος αυτών εξαρτάται από εσένα. Ας πούμε ότι ο Ωνάσης είχε...μεγάλα σχέδια.
Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ένας μεγάλος Έλληνας κι άνθρωπος, εξαιρετικό μυαλό, μεγάλη ψυχή και παγκόσμια ανυπέρβλητος επιχειρηματίας και καπετάνιος, αλλά δεν υπολόγισε ότι ο Θεός πάντα επιστρέφει αυτά που αξίζουμε. Κι αν δεν το ένιωσε αυτός ο ίδιος, το νιώσαν τα παιδιά του...
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ένας μεγάλος Έλληνας κι άνθρωπος, εξαιρετικό μυαλό, μεγάλη ψυχή και παγκόσμια ανυπέρβλητος επιχειρηματίας και καπετάνιος, αλλά δεν υπολόγισε ότι ο Θεός πάντα επιστρέφει αυτά που αξίζουμε. Κι αν δεν το ένιωσε αυτός ο ίδιος, το νιώσαν τα παιδιά του...
Τα παιδιά του δε φταίνε σε τίποτα.
miv
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.