elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb:τι εννοεις οτι οποιοι ετυχε να παρουν απουσιολογιο δεν εζησαν ωραια ως παιδια-εφηβοι? δεν συμφωνω !! αποτελουσα μελος μια ταξης του λυκειου-γυμνασιου που δεν στερηθηκαμε τιποτα ας περναμε απουσιολογιο καθε χρονια με βαθμαρες απλως οταν επρεπε να διαβασουμε καθομασταν και διαβαζαμε.Καθε περιοδο της ζωης ειναι δυσκολη γι αυτο επιδιωκεις να κανεις οτι καλυτερο μπορεις.Συμφωνω παντως οτι οι βαθμοι ειναι εικονικοι αλλα πιστευω οτι ειναι ενας τροπος για να μαθουμε απο μικρη ηλικια τι σημαινει αξιοκρατια στο χωρο της δουλειας.
nPb
Επιφανές μέλος

fly
Δραστήριο μέλος

Ελλάδα + αξιοκρατία = όνειρο θερινής νυκτός![]()

Παρολα αυτα θεωρω οτι πολλες φορες ουτε το απουσιολογιο δινεται αξιοκρατικα. γιατι και εγω αν και ειμαι απουσιολογος (με 18,5 βεβαια αλλα οκ) υπαρχουν παιδια στην ταξη μου που σε καποια μαθηματα ειναι πιο καλα απο εμενα.ολοι μας καπου ειμαστε καλυτεροι. Γ λυκειου βεβαια φετος και ολοι γραμμενο το εχουμε το απουσιολογιο.εμεις ως ταξη το μονο που σκεφτομαστε ειναι πως θα σβησω καποιες απουσιες χωρις να με παρουν ειδηση.

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

δευτερο τριμηνο!!!???????ΟΜG!διαμαρτυρομαι!!!εμας στα φιλολογικα εκτος ιστοριας δευτερο τριμηνο βαζουν μεχρι 19!!τι ειναι αυτα?ααα...υπάρχουν και παιδιά που έβγαλαν καθαρό 20..
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελλάδα + αξιοκρατία = όνειρο θερινής νυκτός![]()
ονειρο θερινης νυχτος...ωραια ταινια!

ας επανελθουμε λοιπον..οντως ισχυει αλλα οπως ειπα την μαθαινουμε ,εφοσον βεβαια εφαρμοζεται σωστα, τωρα το ποσο ισχυει στην κοινωνια που ζουμε ειναι μεγαλο θεμα και θα βγουμε off topic

Χαρούλα!!!
Νεοφερμένο μέλος

Alloc
Νεοφερμένο μέλος

απογοητεύομαι όταν ακούω αυτή την επιθημία ειλικρινά !!!!
Κοριτσι μου απάντησέμου ειλικρινα ποιο νομίζεις ότι θα είναι το όφελος από ένα απουσιολόγιο 'εκτος από τη γκρίνια των καθηγητών τα παρακάλεια των μαθητών και το άγχος των ευθηνών για έναν ηλίθιο τιτλο,πες μου σε παρακαλώ!!!
από τη 3η γυμνασίου έχω μπλεξήματα με το απουσιολόγιο και να ξέρης ότι πέρσι όταν το ανέλαβα μετά από δύο περίπου μήνες παρετήθηκα!!!
Και να ξέρης ότι τη καλή φήμη δεν τη διαμορφώνει με απουσιολόγια και άλλες τέτοιες μπούρδες...Και αυτό στο λέω από προσωπική μου εμπειρία !!!
Για να έχει απουσιολόγιο κάποιος με αυτή την ορθογραφία, καταλαβαίνεις Ελίνα ότι δεν έχει αξία να κάθεσαι να σκοτώνεσαι για το απουσιολόγιο. Θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος παράγοντας που θα μπορούσε να σε παρακινήσει να διαβάζεις. Υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί λόγοι να είσαι τακτική και να μελετάς, το απουσιολόγιο δεν είναι ένας απο αυτούς.
Αλλά εάν εσένα το απουσιολόγιο μπορεί να αποτελέσει ένα κίνητρο για να επιμείνεις στο διάβασμα τότε συνέχισε έτσι!
staventoula
Νεοφερμένο μέλος

Εβγαλα 19 και 10/13, ενω η κοπελα που ειναι απουσιολογος 19 και 11/13 (Θεωρω οτι ηταν λιγο αδικοι οι βαθμοι της στο δευτερο αλλα τελος παντων)
Μου τη σπαει πολυ γιατι το παιζει κατι επειδη με περναει για λιγο και συνεχως πεταγεται στη ταξη σαν μην υπαρχουν αλλοι... Θελω πολυ να παρω απουσιολογιο...ετσι για να μαθει...κι οχι μονο γι' αυτο, επειδη θελω, μ'αρεσει, αν και ειναι ευθύνη πολυ μεγαλη.
elenaki92
Δραστήριο μέλος

VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

Για να έχει απουσιολόγιο κάποιος με αυτή την ορθογραφία, καταλαβαίνεις Ελίνα ότι δεν έχει αξία να κάθεσαι να σκοτώνεσαι για το απουσιολόγιο. Θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος παράγοντας που θα μπορούσε να σε παρακινήσει να διαβάζεις. Υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί λόγοι να είσαι τακτική και να μελετάς, το απουσιολόγιο δεν είναι ένας απο αυτούς.
Αλλά εάν εσένα το απουσιολόγιο μπορεί να αποτελέσει ένα κίνητρο για να επιμείνεις στο διάβασμα τότε συνέχισε έτσι!

τι να κανουμε η δυσλεξεια δεν κρυβεται και ο υπολογιστης δεν υπογραμμιζει τα λαθη μου!!!
αν και μεχρι και τις περυσινες ενδοσχολικες δεν ειχα εξετασει το θεμα...
Froufrouris
Νεοφερμένο μέλος

Για αυτό να ξες οτι ίσως η συμμαθήτριά σου δεν αξίζει τον τίτλο του απουσιολόγου. Βέβαια υπάρχουν και πολλά αρνητικά.
1)η καθημερινή μου επανάληψη πριν μπει ο καθηγητής στην τάξη πήγε κατα διαόλου
2)όταν όλα τα παιδιά παίζουν στις ασκήσεις σεισμού εγώ πρέπει να τρέχω να τους βρω έναν,έναν...-.-
3) πολύ μεγάλη ευθύνη
4) και κυριώτερο...πλέον διαβάζω τόσο πολύ που έχω γίνει φυτό φοβώντας μην μου πάρει το απουσιολόγιο πάλι ο άλλος και γίνω ρεζίλι. Βέβαια όταν περνάς τον άλλο για πολύ στο Μ.Ο δεν υπάρχει αυτο το πρόβλημα αλλά τώρα που έχουμε διαφορά 2 μορίων δεν έχω χρόνο για τίποτα και έχω μετατραπεί σε φυτό...Θα ήθελα να απαλαχτώ να τελειώνουμε αλλά το έχουμε πάρει πολύ ανταγωνιστικά... : (
Για αυτό σκέψου το λίγο πριν προσπαθήσεις να το πάρεις...

(συγγνώμη για τα ορθογραφικά μου αλλα δεν το κατέω και πολύ το πληκτρολόγιο...)
Magusta
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_ballet
Νεοφερμένο μέλος

ειναι πραγματικά απαίσιο!!! τεράστια ευθυνη!! όλοι σε παρακαλανε να μη βαλεις απουσία και από πάνω σε φωναζουν και φυτο! χαλια χαλια σ λέω!!! εγω το εχω από την 1η γυμνασιου και φετος (Β λυκειου) το εδωσα!! βεβαια κι εγω στην αρχη το είχα πάρει πατριωτικά το θεμα!!! το είχα βάλει στοχο ζωης!!!

Τωρα αν το θελεις παρα πολύ καλά θα κάνεις να παλεψεις για αυτο και ειμαι σίγουρη ότι θα τα καταφερεις!!!!!

καλή επιτυχια και καλό διάβασμα!!!
ο απουσιολογος πόσ σε περνάει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

love_ballet
Νεοφερμένο μέλος

αλλά μην απογοητευεσαι! άλλωστε μια γυναικα όλα τα μπορεί!!!!!

athena141
Νεοφερμένο μέλος

sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος

Esperius
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- Μήτσος10
- Vera
- goti
- Hased Babis
- ioanna2007
- Gen_Zita
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Dr. Gl. Luminous
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.