efoula18
Νεοφερμένος
ελεος!!
αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή;
Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula18
Νεοφερμένος
να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β????Έχει οριστεί ποτέ η έννοια της επιστήμης;
Δεν υπάρχει κλάδος των μαθηματικών που να μην έχει έστω και την ελάχιστη πρακτική εφαρμογή στη φυσική ζωή.
Πληροφοριακά, σε κάποιες εξετάσεις είχανε βάλει ένα θέμα μαθηματικών στο οποίο ζητούσαν να υπολογιστεί ο ρυθμός απορρόφησης μιας ουσίας από τον οργανισμό και λυνόταν καθαρά με μαθηματικές γνώσεις
θα τρελαθουμε τελειως???
papas
Διάσημο μέλος
Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή;
Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων
-5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ).
Όποιος είναι μάγκας ας την λύση!
Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση;Αν,τοτε εχεις γραψει πατατα,γτ δεν λυνεται
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Να υποθέσω ότι σου είπε είσαι καλός και τέτοια;Πέρυσι δεν ήθελα ΟΥΤΕ να τα βλέπω, και γενικά είχα αποφασίσει ότι είναι τελείως άχρηστα.
Μετά όμως από μια σοβαρή συζήτηση με έναν καθηγητή, κατάλαβα ότι αξίζουν και πλέον προσπαθώ πάρα πολύ, έχω πάει σε διαγωνισμούς της ΕΜΕ και ξέρω ότι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου είναι να ασχοληθώ με τα μαθηματικά
djimmakos
Διάσημο μέλος
-5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ).
Όποιος είναι μάγκας ας την λύση!
λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό)
Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται
efoula18
Νεοφερμένος
χαιρω πολυ ολοι γιατροι θα γινουμε?? ρε σοβαρευτειτε!!Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Όπως την βλέπειςΗ θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων
Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β????
θα τρελαθουμε τελειως???
Πουθενά ίσως.
Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Λάθοςλύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό)
Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
ΌχιΗ θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων
Ένα άλλο παράδειγμα
-κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ)
Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο;
djimmakos
Διάσημο μέλος
και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη!
ελεος!!
αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!!
Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος.
Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ
Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ.
Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά.
Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά
-----------------------------------------
Λάθος
Θες να σου πω τι λύσεις έχει;
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17............................
Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς.
papas
Διάσημο μέλος
Όχι
Ένα άλλο παράδειγμα
-κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ)
Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο;
Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων.
Φυσικη;
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος.
Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ
Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ.
Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά.
Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά
Θες να σου πω τι λύσεις έχει;
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17............................
Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς.
[Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek]
Κανείς που έλεισε την εξίσωη;
Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=).
Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά
Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα
Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.