efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:26 Η efoula18 έγραψε: #101 20-06-09 16:26 και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Ο djimmakos: #102 20-06-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η efoula18 έγραψε: #103 20-06-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχει οριστεί ποτέ η έννοια της επιστήμης; Δεν υπάρχει κλάδος των μαθηματικών που να μην έχει έστω και την ελάχιστη πρακτική εφαρμογή στη φυσική ζωή. Πληροφοριακά, σε κάποιες εξετάσεις είχανε βάλει ένα θέμα μαθηματικών στο οποίο ζητούσαν να υπολογιστεί ο ρυθμός απορρόφησης μιας ουσίας από τον οργανισμό και λυνόταν καθαρά με μαθηματικές γνώσεις Click για ανάπτυξη... να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Ο papas έγραψε: #104 20-06-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση;Αν,τοτε εχεις γραψει πατατα,γτ δεν λυνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η RafAspa94: #105 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Πέρυσι δεν ήθελα ΟΥΤΕ να τα βλέπω, και γενικά είχα αποφασίσει ότι είναι τελείως άχρηστα. Μετά όμως από μια σοβαρή συζήτηση με έναν καθηγητή, κατάλαβα ότι αξίζουν και πλέον προσπαθώ πάρα πολύ, έχω πάει σε διαγωνισμούς της ΕΜΕ και ξέρω ότι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου είναι να ασχοληθώ με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι σου είπε είσαι καλός και τέτοια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Ο djimmakos: #106 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η efoula18 έγραψε: #107 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Click για ανάπτυξη... χαιρω πολυ ολοι γιατροι θα γινουμε?? ρε σοβαρευτειτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #108 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από papas: Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση; Click για ανάπτυξη... Όπως την βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #109 20-06-09 16:29 Παραιτούμαι δεν θα την πείσουμε ότι το μαύρο είναι άσπρο.Αλλά και λίγο σεβασμός στα μαθηματικά που χάρη σε αυτά ζεις και υπάρχεις και μιλάς μαζί μας δεν βλάπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο djimmakos: #110 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Ο djimmakos: #102 20-06-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η efoula18 έγραψε: #103 20-06-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχει οριστεί ποτέ η έννοια της επιστήμης; Δεν υπάρχει κλάδος των μαθηματικών που να μην έχει έστω και την ελάχιστη πρακτική εφαρμογή στη φυσική ζωή. Πληροφοριακά, σε κάποιες εξετάσεις είχανε βάλει ένα θέμα μαθηματικών στο οποίο ζητούσαν να υπολογιστεί ο ρυθμός απορρόφησης μιας ουσίας από τον οργανισμό και λυνόταν καθαρά με μαθηματικές γνώσεις Click για ανάπτυξη... να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Ο papas έγραψε: #104 20-06-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση;Αν,τοτε εχεις γραψει πατατα,γτ δεν λυνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η RafAspa94: #105 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Πέρυσι δεν ήθελα ΟΥΤΕ να τα βλέπω, και γενικά είχα αποφασίσει ότι είναι τελείως άχρηστα. Μετά όμως από μια σοβαρή συζήτηση με έναν καθηγητή, κατάλαβα ότι αξίζουν και πλέον προσπαθώ πάρα πολύ, έχω πάει σε διαγωνισμούς της ΕΜΕ και ξέρω ότι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου είναι να ασχοληθώ με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι σου είπε είσαι καλός και τέτοια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Ο djimmakos: #106 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η efoula18 έγραψε: #107 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Click για ανάπτυξη... χαιρω πολυ ολοι γιατροι θα γινουμε?? ρε σοβαρευτειτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #108 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από papas: Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση; Click για ανάπτυξη... Όπως την βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #109 20-06-09 16:29 Παραιτούμαι δεν θα την πείσουμε ότι το μαύρο είναι άσπρο.Αλλά και λίγο σεβασμός στα μαθηματικά που χάρη σε αυτά ζεις και υπάρχεις και μιλάς μαζί μας δεν βλάπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο djimmakos: #110 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η efoula18 έγραψε: #103 20-06-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχει οριστεί ποτέ η έννοια της επιστήμης; Δεν υπάρχει κλάδος των μαθηματικών που να μην έχει έστω και την ελάχιστη πρακτική εφαρμογή στη φυσική ζωή. Πληροφοριακά, σε κάποιες εξετάσεις είχανε βάλει ένα θέμα μαθηματικών στο οποίο ζητούσαν να υπολογιστεί ο ρυθμός απορρόφησης μιας ουσίας από τον οργανισμό και λυνόταν καθαρά με μαθηματικές γνώσεις Click για ανάπτυξη... να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Ο papas έγραψε: #104 20-06-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση;Αν,τοτε εχεις γραψει πατατα,γτ δεν λυνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η RafAspa94: #105 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Πέρυσι δεν ήθελα ΟΥΤΕ να τα βλέπω, και γενικά είχα αποφασίσει ότι είναι τελείως άχρηστα. Μετά όμως από μια σοβαρή συζήτηση με έναν καθηγητή, κατάλαβα ότι αξίζουν και πλέον προσπαθώ πάρα πολύ, έχω πάει σε διαγωνισμούς της ΕΜΕ και ξέρω ότι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου είναι να ασχοληθώ με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι σου είπε είσαι καλός και τέτοια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Ο djimmakos: #106 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η efoula18 έγραψε: #107 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Click για ανάπτυξη... χαιρω πολυ ολοι γιατροι θα γινουμε?? ρε σοβαρευτειτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #108 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από papas: Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση; Click για ανάπτυξη... Όπως την βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #109 20-06-09 16:29 Παραιτούμαι δεν θα την πείσουμε ότι το μαύρο είναι άσπρο.Αλλά και λίγο σεβασμός στα μαθηματικά που χάρη σε αυτά ζεις και υπάρχεις και μιλάς μαζί μας δεν βλάπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο djimmakos: #110 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχει οριστεί ποτέ η έννοια της επιστήμης; Δεν υπάρχει κλάδος των μαθηματικών που να μην έχει έστω και την ελάχιστη πρακτική εφαρμογή στη φυσική ζωή. Πληροφοριακά, σε κάποιες εξετάσεις είχανε βάλει ένα θέμα μαθηματικών στο οποίο ζητούσαν να υπολογιστεί ο ρυθμός απορρόφησης μιας ουσίας από τον οργανισμό και λυνόταν καθαρά με μαθηματικές γνώσεις Click για ανάπτυξη... να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Ο papas έγραψε: #104 20-06-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση;Αν,τοτε εχεις γραψει πατατα,γτ δεν λυνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η RafAspa94: #105 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Πέρυσι δεν ήθελα ΟΥΤΕ να τα βλέπω, και γενικά είχα αποφασίσει ότι είναι τελείως άχρηστα. Μετά όμως από μια σοβαρή συζήτηση με έναν καθηγητή, κατάλαβα ότι αξίζουν και πλέον προσπαθώ πάρα πολύ, έχω πάει σε διαγωνισμούς της ΕΜΕ και ξέρω ότι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου είναι να ασχοληθώ με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι σου είπε είσαι καλός και τέτοια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Ο djimmakos: #106 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η efoula18 έγραψε: #107 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Click για ανάπτυξη... χαιρω πολυ ολοι γιατροι θα γινουμε?? ρε σοβαρευτειτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #108 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από papas: Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση; Click για ανάπτυξη... Όπως την βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #109 20-06-09 16:29 Παραιτούμαι δεν θα την πείσουμε ότι το μαύρο είναι άσπρο.Αλλά και λίγο σεβασμός στα μαθηματικά που χάρη σε αυτά ζεις και υπάρχεις και μιλάς μαζί μας δεν βλάπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο djimmakos: #110 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση;Αν,τοτε εχεις γραψει πατατα,γτ δεν λυνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η RafAspa94: #105 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Πέρυσι δεν ήθελα ΟΥΤΕ να τα βλέπω, και γενικά είχα αποφασίσει ότι είναι τελείως άχρηστα. Μετά όμως από μια σοβαρή συζήτηση με έναν καθηγητή, κατάλαβα ότι αξίζουν και πλέον προσπαθώ πάρα πολύ, έχω πάει σε διαγωνισμούς της ΕΜΕ και ξέρω ότι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου είναι να ασχοληθώ με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι σου είπε είσαι καλός και τέτοια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Ο djimmakos: #106 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η efoula18 έγραψε: #107 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Click για ανάπτυξη... χαιρω πολυ ολοι γιατροι θα γινουμε?? ρε σοβαρευτειτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #108 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από papas: Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση; Click για ανάπτυξη... Όπως την βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #109 20-06-09 16:29 Παραιτούμαι δεν θα την πείσουμε ότι το μαύρο είναι άσπρο.Αλλά και λίγο σεβασμός στα μαθηματικά που χάρη σε αυτά ζεις και υπάρχεις και μιλάς μαζί μας δεν βλάπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο djimmakos: #110 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Πέρυσι δεν ήθελα ΟΥΤΕ να τα βλέπω, και γενικά είχα αποφασίσει ότι είναι τελείως άχρηστα. Μετά όμως από μια σοβαρή συζήτηση με έναν καθηγητή, κατάλαβα ότι αξίζουν και πλέον προσπαθώ πάρα πολύ, έχω πάει σε διαγωνισμούς της ΕΜΕ και ξέρω ότι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου είναι να ασχοληθώ με τα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω ότι σου είπε είσαι καλός και τέτοια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Ο djimmakos: #106 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η efoula18 έγραψε: #107 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Click για ανάπτυξη... χαιρω πολυ ολοι γιατροι θα γινουμε?? ρε σοβαρευτειτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #108 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από papas: Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση; Click για ανάπτυξη... Όπως την βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #109 20-06-09 16:29 Παραιτούμαι δεν θα την πείσουμε ότι το μαύρο είναι άσπρο.Αλλά και λίγο σεβασμός στα μαθηματικά που χάρη σε αυτά ζεις και υπάρχεις και μιλάς μαζί μας δεν βλάπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο djimmakos: #110 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: -5χ(2χ-3)-3χ(2-3χ). Όποιος είναι μάγκας ας την λύση! Click για ανάπτυξη... λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:28 Η efoula18 έγραψε: #107 20-06-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Click για ανάπτυξη... χαιρω πολυ ολοι γιατροι θα γινουμε?? ρε σοβαρευτειτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #108 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από papas: Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση; Click για ανάπτυξη... Όπως την βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #109 20-06-09 16:29 Παραιτούμαι δεν θα την πείσουμε ότι το μαύρο είναι άσπρο.Αλλά και λίγο σεβασμός στα μαθηματικά που χάρη σε αυτά ζεις και υπάρχεις και μιλάς μαζί μας δεν βλάπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο djimmakos: #110 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ο τύπος Δ=δπ+υ χρησιμεύει στην τριγωνομετρία και η τριγωνομετρία έχει σχέση με την Ιατρική. Click για ανάπτυξη... χαιρω πολυ ολοι γιατροι θα γινουμε?? ρε σοβαρευτειτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #108 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από papas: Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση; Click για ανάπτυξη... Όπως την βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #109 20-06-09 16:29 Παραιτούμαι δεν θα την πείσουμε ότι το μαύρο είναι άσπρο.Αλλά και λίγο σεβασμός στα μαθηματικά που χάρη σε αυτά ζεις και υπάρχεις και μιλάς μαζί μας δεν βλάπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο djimmakos: #110 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Μονο ετσι στην δινει;Δεν λεει αν ειναι ισο του μηδενος ή συναρτηση; Click για ανάπτυξη... Όπως την βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #109 20-06-09 16:29 Παραιτούμαι δεν θα την πείσουμε ότι το μαύρο είναι άσπρο.Αλλά και λίγο σεβασμός στα μαθηματικά που χάρη σε αυτά ζεις και υπάρχεις και μιλάς μαζί μας δεν βλάπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο djimmakos: #110 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παραιτούμαι δεν θα την πείσουμε ότι το μαύρο είναι άσπρο.Αλλά και λίγο σεβασμός στα μαθηματικά που χάρη σε αυτά ζεις και υπάρχεις και μιλάς μαζί μας δεν βλάπτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Ο djimmakos: #110 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από efoula18: να σου πω χρυσο μου που θα σου χρειαστει εσενα η θεωρια των φανταστικων αριθμων και η συναρτηση ψ=αχ+β???? θα τρελαθουμε τελειως??? Click για ανάπτυξη... Πουθενά ίσως. Έχω μάθει όμως να σκέφτομαι με έναν λογικό τρόπο ο οποίος μου χρησιμεύει παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:29 Η RafAspa94: #111 20-06-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: λύσει* (μην ξανακοροιδέψεις μαθηματικό) Δεν είναι εξίσωση, δε λύνεται Click για ανάπτυξη... Λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο Purple sunrise: #112 20-06-09 16:31 Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η θεωρια αριθμων χρησιμοποιειται για την πιο γρηγορη επιλυση μαθηματικων παραστασεων Click για ανάπτυξη... Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Ο djimmakos: #113 20-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από efoula18: και μην ξαναπει κανεις τα μαθηματικα τεχνη! ελεος!! αν δεν το εχτε παρει χαμπαρι να σας ενημερωσω και εγω και ολοι οι αντιπαθουντες τα μαθηματικα οτι τη θεση των 'εξυπνων' εχουν παρει οι Η/Υ οποτε πλεον δε χρειαζονται και πολυ στην πραξη( εκτος βεβαια απο τα μαθ/κα δημοτικου) η τεχνη ομως θα υπαρχει παντα, χωρις κιολας να εγειρει αμφιβολιες για την προσφορα της!! Click για ανάπτυξη... Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Λάθος Click για ανάπτυξη... Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Ο papas έγραψε: #114 20-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Όχι Ένα άλλο παράδειγμα -κάθε ζυγός αριθµός µεγαλύτερος του 2 µπορεί να γραφεί ως άθροισµα δύο πρώτων(εικασία του Γκόλντμπαχ) Μπορείς να μου πεις αν αυτή η πρόταση έχει εφαρμογή στο φυσικό κόσμο; Click για ανάπτυξη... Αμα πας ΕΜΕ και σου πεσει θεμα με ανισοτητες ή τεραστιες αριθμητικες παραστασεις,τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικη ειναι η θεωρια αριθμων. Φυσικη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η RafAspa94: #115 20-06-09 16:33 Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο djimmakos: #116 20-06-09 16:34 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ, δεν έχει ίσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:34 Ο papas έγραψε: #117 20-06-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Χα, εδώ έχεις κάνει λάθος. Τη θέση των έξυπνων δεν την έχουν πάρει πάρει οι Η/Υ Αν δεν υπήρχαν μαθηματικά, δε θα υπήρχαν Η/Υ. Πάντως συμφωνούμε σε κάτι, η τέχνη προσφέρει πολλά. Πολλά περισσότερα προσφέρουν τα μαθηματικά ----------------------------------------- Θες να σου πω τι λύσεις έχει; 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17............................ Ό,τι και να βάλεις στη θέση του x θα πάρεις έναν αριθμό, δεν έχεις ίσον, δεν έχεις περιορισμούς. Click για ανάπτυξη... [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Κανείς που έλεισε την εξίσωη; Click για ανάπτυξη... Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η RafAspa94: #118 20-06-09 16:36 Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Ο Purple sunrise: #119 20-06-09 16:36 Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B1_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο Evris7 έγραψε: #120 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Όποιος την έκανε ας μου εξηγήσει πως βγήκε το αποτελεσμα Click για ανάπτυξη... Θα δουλευόμαστε πολύ ακόμα εδώ μέσα; Δεν είναι εξίσωση! Δε λύνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.