djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:37 Ο djimmakos: #121 20-06-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από papas: [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Click για ανάπτυξη... φυτό^2: x E C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η RafAspa94: #122 20-06-09 16:38 Στο φροντιστήριο πως μου βγήκε το αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο Evris7 έγραψε: #123 20-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/Άλυτα_προβλήματα_της_θεωρίας_αριθμών Click για ανάπτυξη... Ώραία και; Αυτό σημαίνει ότι μαθηματικά, φυσική, χημεία είναι άχρηστα; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Στο φροντιστήριο πως μου βγήκε το αποτέλεσμα; Click για ανάπτυξη... Για πες μας λοιπόν πώς την έλυσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Ο papas έγραψε: #124 20-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: φυτό^2: x E C Click για ανάπτυξη... Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Ο djimmakos: #125 20-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/Άλυτα_προβλήματα_της_θεωρίας_αριθμών Click για ανάπτυξη... Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο djimmakos: #126 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από papas: Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Click για ανάπτυξη... Πάλι το ίδιο με τους πραγματικούς λες, δεν ισχύει η διάταξη στο C γιατί πολύ απλά μιλάμε για σημεία του επιπέδου. Αυτό δεν είναι μαγεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Evris7 έγραψε: #127 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Click για ανάπτυξη... Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Απλά μας βάζουν στον τρόπο μελέτης της επιστήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο djimmakos: #128 20-06-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Click για ανάπτυξη... Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο Evris7 έγραψε: #129 20-06-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Click για ανάπτυξη... Απλά μας μαθαίνουν τρόπο μελέτης, τρόπο σκέψης, δε διαφωνώ μαζί σου. Όμως, δε σημαίνει ότι δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την παρατήρηση ήθελα να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 17:43 Η Kotatsuneko: #130 20-06-09 17:43 Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: [Geek]x ανηκει στους πραγματικους, (xER):p[/Geek] ----------------------------------------- Παιδι μου,για να ειναι εξισωση πρεπει να εχει ενα ισον (=). Εδω δεν εχει τπτ,αρα ειναι ενα βοτσαλο στην λιμνη. Click για ανάπτυξη... φυτό^2: x E C Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:38 Η RafAspa94: #122 20-06-09 16:38 Στο φροντιστήριο πως μου βγήκε το αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο Evris7 έγραψε: #123 20-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/Άλυτα_προβλήματα_της_θεωρίας_αριθμών Click για ανάπτυξη... Ώραία και; Αυτό σημαίνει ότι μαθηματικά, φυσική, χημεία είναι άχρηστα; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Στο φροντιστήριο πως μου βγήκε το αποτέλεσμα; Click για ανάπτυξη... Για πες μας λοιπόν πώς την έλυσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Ο papas έγραψε: #124 20-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: φυτό^2: x E C Click για ανάπτυξη... Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Ο djimmakos: #125 20-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/Άλυτα_προβλήματα_της_θεωρίας_αριθμών Click για ανάπτυξη... Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο djimmakos: #126 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από papas: Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Click για ανάπτυξη... Πάλι το ίδιο με τους πραγματικούς λες, δεν ισχύει η διάταξη στο C γιατί πολύ απλά μιλάμε για σημεία του επιπέδου. Αυτό δεν είναι μαγεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Evris7 έγραψε: #127 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Click για ανάπτυξη... Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Απλά μας βάζουν στον τρόπο μελέτης της επιστήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο djimmakos: #128 20-06-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Click για ανάπτυξη... Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο Evris7 έγραψε: #129 20-06-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Click για ανάπτυξη... Απλά μας μαθαίνουν τρόπο μελέτης, τρόπο σκέψης, δε διαφωνώ μαζί σου. Όμως, δε σημαίνει ότι δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την παρατήρηση ήθελα να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 17:43 Η Kotatsuneko: #130 20-06-09 17:43 Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο φροντιστήριο πως μου βγήκε το αποτέλεσμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:39 Ο Evris7 έγραψε: #123 20-06-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/Άλυτα_προβλήματα_της_θεωρίας_αριθμών Click για ανάπτυξη... Ώραία και; Αυτό σημαίνει ότι μαθηματικά, φυσική, χημεία είναι άχρηστα; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Στο φροντιστήριο πως μου βγήκε το αποτέλεσμα; Click για ανάπτυξη... Για πες μας λοιπόν πώς την έλυσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Ο papas έγραψε: #124 20-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: φυτό^2: x E C Click για ανάπτυξη... Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Ο djimmakos: #125 20-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/Άλυτα_προβλήματα_της_θεωρίας_αριθμών Click για ανάπτυξη... Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο djimmakos: #126 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από papas: Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Click για ανάπτυξη... Πάλι το ίδιο με τους πραγματικούς λες, δεν ισχύει η διάταξη στο C γιατί πολύ απλά μιλάμε για σημεία του επιπέδου. Αυτό δεν είναι μαγεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Evris7 έγραψε: #127 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Click για ανάπτυξη... Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Απλά μας βάζουν στον τρόπο μελέτης της επιστήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο djimmakos: #128 20-06-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Click για ανάπτυξη... Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο Evris7 έγραψε: #129 20-06-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Click για ανάπτυξη... Απλά μας μαθαίνουν τρόπο μελέτης, τρόπο σκέψης, δε διαφωνώ μαζί σου. Όμως, δε σημαίνει ότι δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την παρατήρηση ήθελα να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 17:43 Η Kotatsuneko: #130 20-06-09 17:43 Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/Άλυτα_προβλήματα_της_θεωρίας_αριθμών Click για ανάπτυξη... Ώραία και; Αυτό σημαίνει ότι μαθηματικά, φυσική, χημεία είναι άχρηστα; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Στο φροντιστήριο πως μου βγήκε το αποτέλεσμα; Click για ανάπτυξη... Για πες μας λοιπόν πώς την έλυσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Ο papas έγραψε: #124 20-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: φυτό^2: x E C Click για ανάπτυξη... Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Ο djimmakos: #125 20-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/Άλυτα_προβλήματα_της_θεωρίας_αριθμών Click για ανάπτυξη... Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο djimmakos: #126 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από papas: Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Click για ανάπτυξη... Πάλι το ίδιο με τους πραγματικούς λες, δεν ισχύει η διάταξη στο C γιατί πολύ απλά μιλάμε για σημεία του επιπέδου. Αυτό δεν είναι μαγεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Evris7 έγραψε: #127 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Click για ανάπτυξη... Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Απλά μας βάζουν στον τρόπο μελέτης της επιστήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο djimmakos: #128 20-06-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Click για ανάπτυξη... Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο Evris7 έγραψε: #129 20-06-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Click για ανάπτυξη... Απλά μας μαθαίνουν τρόπο μελέτης, τρόπο σκέψης, δε διαφωνώ μαζί σου. Όμως, δε σημαίνει ότι δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την παρατήρηση ήθελα να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 17:43 Η Kotatsuneko: #130 20-06-09 17:43 Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: φυτό^2: x E C Click για ανάπτυξη... Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Ο djimmakos: #125 20-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/Άλυτα_προβλήματα_της_θεωρίας_αριθμών Click για ανάπτυξη... Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο djimmakos: #126 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από papas: Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Click για ανάπτυξη... Πάλι το ίδιο με τους πραγματικούς λες, δεν ισχύει η διάταξη στο C γιατί πολύ απλά μιλάμε για σημεία του επιπέδου. Αυτό δεν είναι μαγεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Evris7 έγραψε: #127 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Click για ανάπτυξη... Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Απλά μας βάζουν στον τρόπο μελέτης της επιστήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο djimmakos: #128 20-06-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Click για ανάπτυξη... Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο Evris7 έγραψε: #129 20-06-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Click για ανάπτυξη... Απλά μας μαθαίνουν τρόπο μελέτης, τρόπο σκέψης, δε διαφωνώ μαζί σου. Όμως, δε σημαίνει ότι δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την παρατήρηση ήθελα να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 17:43 Η Kotatsuneko: #130 20-06-09 17:43 Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Δείτε λίγο αυτά Η λύση αυτών των προβλμάτων δεν θα χρησιμεύσει πουθενά Ούτε στη φυσική ούτε στη χημεία πουθενά. https://el.wikipedia.org/wiki/Άλυτα_προβλήματα_της_θεωρίας_αριθμών Click για ανάπτυξη... Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο djimmakos: #126 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από papas: Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Click για ανάπτυξη... Πάλι το ίδιο με τους πραγματικούς λες, δεν ισχύει η διάταξη στο C γιατί πολύ απλά μιλάμε για σημεία του επιπέδου. Αυτό δεν είναι μαγεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Evris7 έγραψε: #127 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Click για ανάπτυξη... Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Απλά μας βάζουν στον τρόπο μελέτης της επιστήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο djimmakos: #128 20-06-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Click για ανάπτυξη... Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο Evris7 έγραψε: #129 20-06-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Click για ανάπτυξη... Απλά μας μαθαίνουν τρόπο μελέτης, τρόπο σκέψης, δε διαφωνώ μαζί σου. Όμως, δε σημαίνει ότι δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την παρατήρηση ήθελα να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 17:43 Η Kotatsuneko: #130 20-06-09 17:43 Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Θα το γραφα διπλα απο τους πραγματικους,απλα δεν ηθελα να σου κλεψω την δοξα Φυτο^2*ν+1:x E (-oo,+oo) Click για ανάπτυξη... Πάλι το ίδιο με τους πραγματικούς λες, δεν ισχύει η διάταξη στο C γιατί πολύ απλά μιλάμε για σημεία του επιπέδου. Αυτό δεν είναι μαγεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Evris7 έγραψε: #127 20-06-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Click για ανάπτυξη... Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Απλά μας βάζουν στον τρόπο μελέτης της επιστήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο djimmakos: #128 20-06-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Click για ανάπτυξη... Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο Evris7 έγραψε: #129 20-06-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Click για ανάπτυξη... Απλά μας μαθαίνουν τρόπο μελέτης, τρόπο σκέψης, δε διαφωνώ μαζί σου. Όμως, δε σημαίνει ότι δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την παρατήρηση ήθελα να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 17:43 Η Kotatsuneko: #130 20-06-09 17:43 Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Σωστά. Μην νομίζεις όμως ότι η Φυσική και η Χημεία έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Πχ, στη χημεία μελετάμε την καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων. Δεν υπάρχουν όμως ιδανικά αέρια Τι μπορεί να προσφέρουν αυτά τα προβλήματα; Σκέψη. Αυτό τα λέει όλα Click για ανάπτυξη... Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Απλά μας βάζουν στον τρόπο μελέτης της επιστήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο djimmakos: #128 20-06-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Click για ανάπτυξη... Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο Evris7 έγραψε: #129 20-06-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Click για ανάπτυξη... Απλά μας μαθαίνουν τρόπο μελέτης, τρόπο σκέψης, δε διαφωνώ μαζί σου. Όμως, δε σημαίνει ότι δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την παρατήρηση ήθελα να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 17:43 Η Kotatsuneko: #130 20-06-09 17:43 Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Το ότι εμείς στο σχολείο μελετάμε τα ιδανικά αέρια, δε σημαίνει ότι η φυσική και η χημεία δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν και παραέχουν. Click για ανάπτυξη... Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο Evris7 έγραψε: #129 20-06-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Click για ανάπτυξη... Απλά μας μαθαίνουν τρόπο μελέτης, τρόπο σκέψης, δε διαφωνώ μαζί σου. Όμως, δε σημαίνει ότι δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την παρατήρηση ήθελα να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 17:43 Η Kotatsuneko: #130 20-06-09 17:43 Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έχουν, κάποια πράγματα όμως που μελετάνε δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαθηματικά, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω Click για ανάπτυξη... Απλά μας μαθαίνουν τρόπο μελέτης, τρόπο σκέψης, δε διαφωνώ μαζί σου. Όμως, δε σημαίνει ότι δεν έχουν 100% σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή την παρατήρηση ήθελα να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 17:43 Η Kotatsuneko: #130 20-06-09 17:43 Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμένα μου αρέσει η Ιστορία. Δεν είμαι όμως παπαγαλάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Ο p@g έγραψε: #131 20-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Πχ η θεωρία των αριθμών που ακριβώς έχει εφαρμογή στη φυσική ζωή; Click για ανάπτυξη... η ακολουθια fibonacci για παραδειγμα οπως και αλλες εμφανιζεται στη φυση χωρις υπερβολες ΠΑΝΤΟΥ!!!!see that https://www.e-telescope.gr/gr/cat04/art04_040616.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:57 Ο Civilara έγραψε: #132 21-06-09 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Γιατί και ποιος γράφει καλά. Είναι το χειρότερο μάθημα από όλα.Να λέγατε για την μαγεία της Ιστορίας να το καταλάβω.Είναι υπέροχο μάθημα(Ιστορία).Όποιος δεν του αρέσει είναι χαζός:s Click για ανάπτυξη... Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 08:44 Η RafAspa94: #133 21-06-09 08:44 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2011 Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Τι φασιστικές αντιλήψεις είναι αυτές; Το ξέρεις ότι προσβάλλεις μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αυτή σου την άποψη; Αν κάποιος είναι καλός στα μαθηματικά και δεν του αρέσει η ιστορία είναι χαζός; Εκτός του ότι ψεύδεσαι ασύστολα δείχνεις πόσο απόλυτος άνθρωπος είσαι και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου ακόμα και όταν έχεις άδικο. Απαράδεκτο. Click για ανάπτυξη... Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:26 Ο Civilara έγραψε: #134 21-06-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Έτσι είμαι και σε όποιον αρέσει.Και να σου πώ κατι,όλες οι φίλες μου την ίδια άποψη με εμένα έχουν σε σχέση με τα Μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η RafAspa94: #135 21-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εμ βέβαια. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Πρέπει να μάθεις λοιπόν πως ο έξυπνος άνθρωπος ξεχωρίζει από τα μαθηματικά και όχι από την ιστορία. Ποιος είναι λοιπόν ο χαζός; Τα συμπεράσματα δικά σου. Click για ανάπτυξη... Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:03 Ο Civilara έγραψε: #136 21-06-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τι θες να πείς ότι όσοι είναι καλή στην Ιστορία(πχ:Εγώ που έχω 20) είναι χαζοί και όσοι είναι καλή στα Μαθηματικά είναι έξυπνοι; Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η RafAspa94: #137 21-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα να κρίνω τους ανθρώπους από ένα μάθημα. Ένας που είναι καλός στα μαθηματικά είναι εξακριβωμένα έξυπνος. Ένας που είναι καλός στην ιστορία δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. Μπορεί να είναι παπαγάλος. Μπορεί βέβαια και όχι. Click για ανάπτυξη... Τους κρίνες όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:15 Ο Civilara έγραψε: #138 21-06-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Leah Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: Τους κρίνες όμως Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η RafAspa94: #139 21-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Ποτέ δεν το έκανα αυτό και ούτε θα το κάνω. Η προηγούμενη ερώτηση είναι ρητορική υπονοώντας ότι κανένας δεν είναι χαζός, τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι χαζός. Το θέμα είναι ότι έχεις λάθος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως εσύ δεν θα σου επιβάλλω την άποψη μου. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά και όχι στην ιστορία είναι χαζός, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Και πολύ το κουράσαμε το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ρε,μην προσπαθήσετε να μου αλάξετε γνώμη δεν τα καταφέρατε καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Ο Civilara έγραψε: #140 21-06-09 11:21 Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ποιος προσπαθεί ρε κοπέλα μου να σου αλλαξει γνώμη; Εγώ πάντως όχι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.