Η δική μου εμπειρία ως φοιτητής Ιατρικής ΕΚΠΑ

ksnuwanda

Νεοφερμένος

Η ksnuwanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
...Έδωσα πανελλήνιες (...) οπότε και εισήχθη (...) Η βιολογία μου άρεζε (...) οι άνθρωποι μου άρεζαν γενικά (...) Τα μαθήματα ήταν γενικά και μου άρεζε (...) Ούτε μου άρεζε ούτε δεν μου άρεζε.Κάπου στο ενδιάμεσο (...) τα αγαθά κόπης κτώνται (...) δεν συχαίνομαι το αίμα...

Κι εγώ ανησυχώ για το τι θα κάνω αν γράψω 15 στην έκθεση :wall:
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,767 μηνύματα.
Κι εγώ ανησυχώ για το τι θα κάνω αν γράψω 15 στην έκθεση :wall:
με 15 εκθεση ουτε απεξω απο ιατρικη δεν περνας με 4 μαθηματα.στην κυριολεξια ουτε απεξω.ετοιμαζεσαι για β εθνικη και υποδεεστερες σχολες.αν θες πρωταθλημα πρεπει να πας απο 17 και ανω.
 

jimis2001

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 224 μηνύματα.
με 15 εκθεση ουτε απεξω απο ιατρικη δεν περνας με 4 μαθηματα.στην κυριολεξια ουτε απεξω.ετοιμαζεσαι για β εθνικη και υποδεεστερες σχολες.αν θες πρωταθλημα πρεπει να πας απο 17 και ανω.
Θεωρητικά γίνεται πρέπει απλά να γράψεις 19.5 και πάνω στα άλλα 3
 

Αλκης Κ.

Δραστήριο μέλος

Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.
Απο που βγηκε το συμπερασμα οτι ο ανθρωπος τρολλαρει? Δηλαδη μια αποψη η οποια ξεφευεγει απο τα τετριμμενα αυτου του υπερπροηγμενου νοητικα λαου η οποια αν μη τι αλλο ειναι και σωστη ειναι αυτοματως τρολλ? Και μετα θελετε να απομυθοποιησουμε την ιατρικη και να αλλαξουμε νοοτροπια σαν γενια...
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,402 μηνύματα.
Υ.Γ. Α παρεπιμπτόντως, αν αυτό που γούσταρες συνειδητά ήταν pc πάλι 'λάθος' σχολή ειναι η ΣΗΜΜΥ, καλύτερα να πήγαινες σε κάποια πληροφορική ή στο ceid στην Πάτρα.

Όπως είχε πει κάποτε και ο φίλτατος Michael Fellows :
Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes.

Επομένως εαν σε κάποιον αρέσουν τα pc,κυρίως χαρντγουερικα ,το ημμυ είναι πιο κοντά σε αυτό και βλέπει μπόλικα πράγματα :P .

Μολαταύτα ,όσον αφορά στο αρχικό κείμενο, πραγματική ή φανταστική ,τρολ ή όχι η ιστορία σου ,δεν έχει σημασία. Και οι μύθοι του Αισώπου είχαν κάτι να διδάξουν ακόμα και εαν δεν ήταν η πραγματικότητα(χωρίς να καταδικάζω μη αληθής την ιστορία σου) . Εξάλλου περιέχει πραγματικότητες που ισχύουν για αρκετούς ανθρώπους και αυτό αξίζει να κρατηθεί .

Φίλε Ιάσονα εαν όντως δεν τρολλάρεις προσωπικά θα σε συμβούλευα να μην αποχωρήσεις λόγω της αρνητικής κριτικής που δέχτηκες εδώ . Καλώς ή κακώς έτσι είναι το internet σήμερα . Γενικότερα όσο η τεχνολογία βελτιώνεται οι κακοπροαίρετοι αποκτούν και εκείνοι εργαλεία για να καμουφλάρουν τον εαυτό τους σε σημείο που είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσεις το αξιόπιστο απο το κακόβουλο . Γι'αυτό μην σου κάνει εντύπωση που οι άνθρωποι μπερδεύονται . Κάποιες φορές είναι για καλό , ενώ άλλες για κακό .Διαχρονική αξία ωστόσο αποτελούσε ανέκαθεν η αρχή " Αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου" και έτσι σε αντιμετωπίζω προσωπικά .
 
Τελευταία επεξεργασία:

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,767 μηνύματα.
Απο που βγηκε το συμπερασμα οτι ο ανθρωπος τρολλαρει? Δηλαδη μια αποψη η οποια ξεφευεγει απο τα τετριμμενα αυτου του υπερπροηγμενου νοητικα λαου η οποια αν μη τι αλλο ειναι και σωστη ειναι αυτοματως τρολλ? Και μετα θελετε να απομυθοποιησουμε την ιατρικη και να αλλαξουμε νοοτροπια σαν γενια...
φιλε μου αν δεν ημουνα 1 μηνα εδω μεσα και γω θα το πιστευα οτι δεν ειναι τρολ.αν δεις ομως περιεργως νεους λογαριασμους τις τελευταιες μερες και ειδικα ο τροπος εκφρασης που ναι παρομοιος ε ψιλοκαταλαβαινεις τι παιζει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θεωρητικά γίνεται πρέπει απλά να γράψεις 19.5 και πάνω στα άλλα 3
και παλι θα υπαρξουν χρονιες με 19.5 στα αλλα 3 που μενεις απεξω.
 

Στέφανος-Ιάσωνας

Νεοφερμένος

Ο Στέφανος-Ιάσωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Στέφανε-Ιάσονα, επειδή ξεκίνησες κάτι πολύ όμορφο και σοβαρό (φαινομενικά έστω), το οποίο πήρε μια πολύ διαφορετική τροπή (δίκαια ή άδικα; δυστυχώς δε το ξέρουμε), γιατί δεν προσπαθείς να αποκαταστήσεις την αλήθεια και να κλείσεις στόματα;
Ξέρω πως δεν έχεις καμια υποχρέωση να το κάνεις, αλλα προσωπικά στη θέση σου θα παρέθετα εν συντομία το βιογραφικό μου υπο μορφή:
Γεννήθηκα τότε.
Έδωσα πανελλήνιες τότε.
Ξεκίνησα να διαβαζω για ΗΜΜΥ τότε.
Πέρασα τότε.
Ξεκίνησα εξ αποστάσεως δουλειά τότε.
Δεν χρωστάς εξηγήσεις σε κάνεναν, απλά μπορείς να το κάνεις για να σώσεις την υπόληψη της ιστορίας σου, η οποία ακούγεται πράγματι εντυπωσιακή.
Αυτό βρε αγαπητέ δεν προσπαθώ να κάνω από χθές; Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια, γιατί ειλικρινά λυπάμαι τον χρόνο που σπατάλησα άδικα.

Πολύ προσωπικές πληροφορίες δεν θα αναφέρω, καθαρά λόγω απορρήτου, ελπίζω αυτό να γίνεται κατανοητό και να μην είναι αίτιο κιάλλων συνωμοσιών.

Γεννήθηκα το 1998.
Έδωσα Πανελλήνιες 1η φορά το 2016.
Ξεκίνησα το 1ο έτος το φθινόπωρο του 2016.
Ξεκίνησα το 2ο έτος το φθινόπωρο του 2017.
Ξεκίνησα το 3ο έτος το φθινόπωρο του 2018.
Ήδη είχα αρχίσει να φλερτάρω με την ιδέα να αλλάξω σχολή.Το είχα ψάξει πολύ το ζήτημα, διάβαζα στο διαδίκτυο, ρωτούσα φίλους που σπούδαζαν στην σχολή, ξεφυλλιζα συγγράμματα από την βιβλιοθήκη για να καταλάβω αν ήταν ιδέα μου ή αν πράγματι μου άρεσε. Και όλα έδειχναν ότι μου άρεσε.
Άρχισα ιδιαίτερα μαθήματα παράλληλα με την σχολή την οποία μετά από λίγο σταμάτησα τελείως γιατί δεν έβγαινε και σχολή και διάβασμα. Το ότι εγώ ήθελα να ξαναδώ το ήξεραν μόνο οι γονείς μου.

Έδωσα Πανελλήνιες 2η φορά το 2019.
Μετά το που έδωσα, έφυγα για πρακτική σε Ιδιώτη γιατρό στο εξωτερικό. Ήταν κάτι που είχε ήδη κανονιστεί απο το προηγούμενο έτος. Μετά από προτροπή και τον γονιών μου, το θεώρησα ως τελευταία επιβεβαίωση αυτού που πήγαινα να κάνω. (Δεν είναι εύκολο πράγματα να αφήνεις έτσι την Ιατρική!) Κάθισα και το σκέφτηκα για όλο το επόμενο διάστημα που βρισκόμουν εξωτερικό.

Οι βαθμοί είχαν εντομεταξύ βγεί από τον Ιούνιο, ήξερα ότι είχα γράψει καλά και θεωρούσα σχεδόν σίγουρο ότι θα έπαιρνα μια θέση.Η οποία επιβεβαιώθηκε και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα.

Έχοντας πλέον την εμπειρία από την πρακτική, και τα αποτελέσματα, όταν επέστρεψα Ελλάδα δεν έμενε παρά να διαγραφτώ από την σχολή και να γραφτώ στο ΗΜΜΥ της Ξάνθης.

Φθινόπωρο του 2019 λοιπόν αρχίζω ΗΜΜΥ.
Παράλληλα ψάχνω για δουλειά, γιατί θέλω να βγάλω κάποια χρήματα ανεξάρτητα από τους γονείς μου. Θα μπορούσα να γίνω σερβιτόρος, όπως κάνουν πολλοί που θα ήταν άσχετο με το αντικείμενο μου και δεν θα προσέφερε κάτι στο βιογραφικό μου. Αντί αυτού, επέλεξα να εργαστώ σε κάτι που έχει σχέση πάνω κάτω με το αντικείμενο σπουδών μου. Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα αγγελίες. Πήρα τηλέφωνα και τελικά μετά από συνεντεύξεις βρήκα μια θέση ως βοηθός. Τα χρήματα είναι καλά σε σχέση με το αν δούλευα ως σερβιτόρος όχι ότι μπορείς να ζήσεις από αυτά. Χαρτζιλίκι βγάζω. Και δουλεύω από το σπίτι.
Είμαι πολύ δραστήριος στην σχολή μου και όπως είπα συμμετέχω σε πολλές δραστηριότητες εκτός και εντός σχολής. Πρίν μερικούς μήνες μάθαμε ότι ένα Ολλανδικό πανεπιστήμιο του Tilburg χορηγεί υποτροφίες. Το βιογραφικό σου μαζί με τους βαθμούς και άλλες δεξιότητες που έχεις είναι πολύ σημαντικό. Δεν θα μπω σε βάθος, αλλά έχω μια από τις θέσεις προς το παρόν. Αν δηλαδή η ακαδημαϊκή μου πορεία συνεχίσει να είναι καλή, πιθανώς να την πάρω.Υποτροφία σημαίνει ότι θα έχω κάποια χαμηλότερα δίδακτρα το τονίζω όχι ότι θα μου χορηγηθεί δωρεάν. Γενικά το ζήτημα υποτροφίες στην Ελλάδα βλέπω ότι είναι πολύ παρεξηγημένο, ελάχιστοι γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει ή έχουν κάνει αίτηση για μια.

Κατά την διάρκεια της καραντίνας αποφασίσαμε με έναν φίλο μου να ξεκινήσουμε μια start-up, δική του ιδέα.Τώρα, ξεκινάμε και βρισκόμαστε ακόμη σε πολύ πειραματικό στάδιο. Δεν αποτελεί δική μου προτεραιότητα περισσότερο, εκείνος βάζει όλη τη δουλειά προς το παρόν.

Προς το παρόν αυτό που κάνω εγώ είμαι να επικεντρώνομαι στην σχολή μου.

Έγραψα αυτό το κείμενο ως καθαρά, δική μου εμπειρία γιατί διάβασα ένα ποστ ενός παιδιού που αισθάνονταν λέει πίεση από τους γονείς του. Δεν είπα ποτέ ότι αυτό ισχύει για όλους, είπα τι έζησα εγώ. Και πως κατέληξα. Το ίδιο λέω σε όποιον μαθαίνει ότι σπούδαζα Ιατρική πρίν τον ΗΜΜΥ. Όταν κάποιος λέει τα χειρότερα για την Ιατρική του λέω τα καλύτερα, και όταν κάποιος λέει μόνο τα καλά της Ιατρικής οφείλω να πω και την άλλη πλευρά της, όπως την βίωσα εγώ. Δεν είναι ούτε άσπρο ούτε μαύρο. Όπως λέω σε όσους με ρωτάνε, και το ίδιο είπα στον αδερφό μου όταν έμενε είναι μια απαιτητική σχολή που την βγάζεις μόνο αν το γουστάρεις πραγματικά. Ήρθε η ξαδέρφη μου και με ρώτησε θυμάμαι μια φορά, να δηλώσω Ιατρική; Και της λέω ξερά όχι. Και μου λέει γιατί όχι;! Και της λέω γιατί αν πράγματι το ήθελες δεν θα μου έκανες αυτήν την ερώτηση τώρα. Κάποιος που πράγματι το θέλει δεν αναρωτιέται.Δεν έχει αμφιβολίες. Συχνά ακούω και το άλλο, θέλει πολύ διάβασμα; Τι να απαντήσεις σε αυτό, κάθε φορά που σκουω τέτοιες ερωτήσεις απορώ..

Ας μιλήσουν και τα παιδιά που σπουδάζουν Ιατρική, ίσως τα πουν καλύτερα.


Νομίζω δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Ξανατονίζω ότι αυτή ήταν η δική μου εμπειρία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κι εγώ ανησυχώ για το τι θα κάνω αν γράψω 15 στην έκθεση :wall:
Με 15 στην έκθεση πολύ δύσκολα να μπει κάποιος Ιατρική. Οι περισσότεροι γράφουν 17+ και δεν εισάγονται κιόλας.. Μια φιλόλογος μου θυμάμαι την πρώτη χρονιά μου έλεγε ότι είχε μαθητές άριστους στα θετικά και κόπηκαν από την Έκθεση. Και δεν ήξερε τι να τους κάνει γιατί Έκθεση 20 δεν γράφεις..
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,767 μηνύματα.
δηλαδη σε ενα χρονο ημμυ και υποτροφιες και ανοιγμα start up επιχειρησης και υποψηφιος για υποτροφια απο το πιτλμπουργκ?γτ δεν αγοραζεις και τον παναθηναικο ρε φιλε??σε 1 χρονο αν τα κανες αυτα
 

Αλκης Κ.

Δραστήριο μέλος

Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.
Ρε παιδια σοβαρευτειτε ειναι δυνατον καποιος ανθρωπος να σκεφτει τετοια ιστορια η οποια στεκει κιολας για να αποδειξει κατι σε καποιο φορουμ σε καποια ατομα που δεν τα εχει δει ποτε στη ζωη του και ουτε προκειται? Και θα κερδισει τι απο αυτο? Πρεπει να βαριεσαι παρα πολυ για να το κανεις αυτο η να εχεις απλετο ελευθερο χρονο τον οποιο θες να πεταξεις στα σκουπιδια αντι να πας για κανα μπανιο τωρα με την αρση των μετρων. Δηλαδη μου ακουγεται αστειο ενας ανθρωπος να αφιερωνει τοσο χρονο στο να γραφει αναληθη γεγονοτα προκειμενου να καταφερει ουτε εγω δεν μπορω να καταλαβω τι.
 

Tommy_civil

Νεοφερμένος

Ο Tommy_civil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Στέφανε-Ιάσωνα, προσωπικά βρίσκω ακρως ενδιαφέρουσα την ιστορία σου και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να δεχθείς όλον αυτό τον καταιγισμό απο κατηγορώ σχετικά με την τρολλ ή όχι υπόστασή σου.
Πράγματι, δεν είναι καθημερινή ιστορία, αλλα γι'αυτό και τη μοιράζεσαι μαζί μας.
Θα επρεπε να είσαι τουλάχιστον σχιζοφρενής για να κάθεσαι να μας γράφεις με τόσες λεπτομέρειες τη πορεία σου, μη τρελαθούμε!
Απο μένα λοιπον έχεις ένα μεγάλο και ειλικρινές μπράβο, και σου εύχομαι πάντα να συνεχίζεις με επιτυχίες, ευελιξία και να αφουγκράζεσαι τα θέλω σου!
Εύγε!
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,767 μηνύματα.
Το αν ειναι τρολ ή οχι μπορουν να μας το πουν οι διαχειριστες.Αν αποδειχτει οτι δεν ειναι εγω ζηταω συγγνωμη
 

Στέφανος-Ιάσωνας

Νεοφερμένος

Ο Στέφανος-Ιάσωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
δηλαδη σε ενα χρονο ημμυ και υποτροφιες και ανοιγμα start up επιχειρησης και υποψηφιος για υποτροφια απο το πιτλμπουργκ?γτ δεν αγοραζεις και τον παναθηναικο ρε φιλε??σε 1 χρονο αν τα κανες αυτα
Φίλε, τελευταίο μήνυμα που γράφω έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό. Εσύ ξεκίνησες όλη αυτήν την περιπέτεια από το όνομα και τώρα συνεχίζεις με υπεραπλουστεύσεις.

Η νοοτροπία σου είναι λανθασμένη και δείχνει δυστυχώς έναν άνθρωπο που έχει παντελή άγνοια και όμως επιμένει για το αντίθετο.

Start-up δεν είναι η Microsoft και το glamour που έχεις στο μυαλό σου. Πολλοί φοιτητές και στο εξωτερικό, που ασχολούνται με το επιχειρηματικό τομέα ή τα οικονομικά όπως ο φίλος μου, αρχίζουν start-up.Στην ουσία δική του είναι όχι δική μου. Και μάλλον δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι.

Όσο για το τι μπορώ και δεν μπορώ να κάνω, δεν έχεις δυνατότητα να το κρίνεις εσύ. Η μέρα έχει 24 ώρες, αντί να κάθεσαι να χάνεις τον χρόνο σου με μένα κάτσε δεν πως θα τον αξιοποιήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου και το μέγιστων των δυνατοτήτων σου. Το να μειώνεις την δική μου δουλειά και τις δικές μου επιτυχίες δεν προσθέτει στις δικές σου.

Υπάρχουν νέοι που δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και υπάρχουν νέοι που έχουν βάλλει έναν στόχο και κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν. Άλλος χαλάει τις μέρες στους πίνοντας στα κλαμπ και καλά κάνει και άλλος θέλει να κάνει καριέρα στο μέλλον και βάζει από τώρα τις βάσεις, κυνηγώντας κάθε ευκαιρία. Αν βγεις στο εξωτερικό και δεις νέα παιδιά με στόχους και όραμα θα καταλάβεις τι εννοώ. Βλέπουν τις σπουδές σαν 8ωρη δουλειά και όχι σαν μέσω για να πάρουν απλά ένα κ*λοχαρτο.

Κάτσε και δες πως θα εξελιχθεί εσύ σαν άνθρωπος και επαγγελματίες. Εγώ έχω βάλει πρόγραμμα στην ζωή μου και κινούμαι προς μια κατεύθυνση οπότε ό,τι και αν πεις δεν πρόκειται να με επηρεάσεις ουσιαστικά.
 

Katerinaev

Δραστήριο μέλος

Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.
δηλαδη σε ενα χρονο ημμυ και υποτροφιες και ανοιγμα start up επιχειρησης και υποψηφιος για υποτροφια απο το πιτλμπουργκ?γτ δεν αγοραζεις και τον παναθηναικο ρε φιλε??σε 1 χρονο αν τα κανες αυτα
Καλα κι εσυ κοφτό κάποια στιγμή γιατί βλέπω εσενα να τρως μπάν
 

ksnuwanda

Νεοφερμένος

Η ksnuwanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
με 15 εκθεση ουτε απεξω απο ιατρικη δεν περνας με 4 μαθηματα.στην κυριολεξια ουτε απεξω.ετοιμαζεσαι για β εθνικη και υποδεεστερες σχολες.αν θες πρωταθλημα πρεπει να πας απο 17 και ανω.
Δηλαδη μου λες οτι οσα παιδια θα περασουν ιατρικη στο εκπα θα γραψουν 3 20αρια κι ενα 17αρι στην εκθεση; Ή μηπως νομιζεις οτι θα γραψουν 3*19.5 και στην εκθεση ενα 18.5;
Μην κρινεις τη φετινη χρονια με τα περσινα δεδομενα. Τωρα δεν υπαρχουν συντελεστες βαρυτητας, οποτε θα ειναι δυσκολο να επιτευχθουν τετοιες επιδοσεις
 

Katerinaev

Δραστήριο μέλος

Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.
Δηλαδη μου λες οτι οσα παιδια θα περασουν ιατρικη στο εκπα θα γραψουν 3 20αρια κι ενα 17αρι στην εκθεση; Ή μηπως νομιζεις οτι θα γραψουν 3*19.5 και στην εκθεση ενα 18.5;
Μην κρινεις τη φετινη χρονια με τα περσινα δεδομενα. Τωρα δεν υπαρχουν συντελεστες βαρυτητας, οποτε θα ειναι δυσκολο να επιτευχθουν τετοιες αποδοσεις.
Οι συντελεστές δεν έχουν καμία σχέση με το βαθμό που θα γράψεις αλλά με το ποσά μόρια θα γράψεις... άλλη σούμα έβγαζαν τα 3 20αρια και το 15αρι το ‘19 και άλλη το ‘20. Αυτή είναι η μόνη διαφορά. Από κει και ύστερα τις βάσεις πάλι εμείς τις καθορίζουμε όποτε αν δεν μειωνόταν η ύλη για μενα ήταν σίγουρο ότι θα υπήρχε πτώση
 

don_vito

Δραστήριο μέλος

Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα.
Ρε παιδιά δεν γίνεται να ναι τρολ και να γράφει τόσες εκθέσεις από χθες .......
Μου φαίνεται αδιανόητο ότι τα κατεβάζει από το κεφάλι του όλα αυτά για να την πει σε άγνωστα άτομα
 

ksnuwanda

Νεοφερμένος

Η ksnuwanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Οι συντελεστές δεν έχουν καμία σχέση με το βαθμό που θα γράψεις αλλά με το ποσά μόρια θα γράψεις... άλλη σούμα έβγαζαν τα 3 20αρια και το 15αρι το ‘19 και άλλη το ‘20. Αυτή είναι η μόνη διαφορά. Από κει και ύστερα τις βάσεις πάλι εμείς τις καθορίζουμε όποτε αν δεν μειωνόταν η ύλη για μενα ήταν σίγουρο ότι θα υπήρχε πτώση
Αυτο λεω. Ειναι ακυρο αυτο που ειπε, επειδη η εισαγωγη κρινεται απο τις βασεις και οχι απο τους βαθμους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

με 15 εκθεση ουτε απεξω απο ιατρικη δεν περνας με 4 μαθηματα.στην κυριολεξια ουτε απεξω.ετοιμαζεσαι για β εθνικη και υποδεεστερες σχολες.αν θες πρωταθλημα πρεπει να πας απο 17 και ανω.
Απο επαλ μπηκες;
 

Katerinaev

Δραστήριο μέλος

Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.
Αυτο λεω. Ειναι ακυρο αυτο που ειπε, επειδη η εισαγωγη κρινεται απο τις βασεις και οχι απο τους βαθμους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Απο επαλ μπηκες;
Ναι δεν ήταν καθόλου άκυρο αυτο που είπε. Μπορεί να μην είναι 100% εγγύηση ότι με τέτοιους βαθμούς δεν θα μπεις αλλά γενικά από τη στιγμή που έγιναν 4 τα μαθηματα τόσο πρέπει να γράψεις για να μπεις. Με μια δεδομένη λογική θεμάτων
 

Γατόπαρδος.

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1,040 μηνύματα.
Ρε παιδιά δεν γίνεται να ναι τρολ και να γράφει τόσες εκθέσεις από χθες .......
Μου φαίνεται αδιανόητο ότι τα κατεβάζει από το κεφάλι του όλα αυτά για να την πει σε άγνωστα άτομα
και ο fockos έγραφε εκθέσεις αλλά ήταν/είναι τρολ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ είχα γράψει 14,7 και πέρασα
περασες σε αλλη πολη κ πηρες μεταγραφη αθηνα
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top