Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Alexl1996: #101 27-11-09 22:59 Στους βαθμους εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 07:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #102 28-11-09 07:31 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στους βαθμους εννοεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον αυτό ενοεί.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:43 Η dreamy girl: #103 29-12-09 21:43 εγω στο πρωτο τριμηνο μεσο ορο εβγαλα 18,7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:46 Ο ~LoVeR BoY~: #104 29-12-09 21:46 Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η violitzou: #105 29-12-09 23:36 εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:12 Η christina.maria: #106 30-12-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο εβγαλα!!! Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις γιατι εφοσον καταφερες και τους εβγαλες τωρα χωρις υπερανθρωπες προσπαθειες ποια θα ειναι η διαφορα αν διαβαζεις το ιδιο καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:22 Ο Silent_Killer: #107 30-12-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Αν διαβάζεις όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:59 Η dreamy girl: #108 30-12-09 10:59 +φωνω με τους προλαλησαντες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η violitzou: #109 30-12-09 12:04 εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα...αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:46 Η dreamy girl: #110 31-12-09 23:46 για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στους βαθμους εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2009 στις 07:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #102 28-11-09 07:31 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στους βαθμους εννοεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον αυτό ενοεί.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:43 Η dreamy girl: #103 29-12-09 21:43 εγω στο πρωτο τριμηνο μεσο ορο εβγαλα 18,7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:46 Ο ~LoVeR BoY~: #104 29-12-09 21:46 Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η violitzou: #105 29-12-09 23:36 εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:12 Η christina.maria: #106 30-12-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο εβγαλα!!! Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις γιατι εφοσον καταφερες και τους εβγαλες τωρα χωρις υπερανθρωπες προσπαθειες ποια θα ειναι η διαφορα αν διαβαζεις το ιδιο καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:22 Ο Silent_Killer: #107 30-12-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Αν διαβάζεις όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:59 Η dreamy girl: #108 30-12-09 10:59 +φωνω με τους προλαλησαντες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η violitzou: #109 30-12-09 12:04 εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα...αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:46 Η dreamy girl: #110 31-12-09 23:46 για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στους βαθμους εννοεις? Click για ανάπτυξη... Μάλλον αυτό ενοεί.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:43 Η dreamy girl: #103 29-12-09 21:43 εγω στο πρωτο τριμηνο μεσο ορο εβγαλα 18,7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:46 Ο ~LoVeR BoY~: #104 29-12-09 21:46 Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η violitzou: #105 29-12-09 23:36 εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:12 Η christina.maria: #106 30-12-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο εβγαλα!!! Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις γιατι εφοσον καταφερες και τους εβγαλες τωρα χωρις υπερανθρωπες προσπαθειες ποια θα ειναι η διαφορα αν διαβαζεις το ιδιο καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:22 Ο Silent_Killer: #107 30-12-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Αν διαβάζεις όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:59 Η dreamy girl: #108 30-12-09 10:59 +φωνω με τους προλαλησαντες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η violitzou: #109 30-12-09 12:04 εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα...αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:46 Η dreamy girl: #110 31-12-09 23:46 για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω στο πρωτο τριμηνο μεσο ορο εβγαλα 18,7/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:46 Ο ~LoVeR BoY~: #104 29-12-09 21:46 Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η violitzou: #105 29-12-09 23:36 εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:12 Η christina.maria: #106 30-12-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο εβγαλα!!! Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις γιατι εφοσον καταφερες και τους εβγαλες τωρα χωρις υπερανθρωπες προσπαθειες ποια θα ειναι η διαφορα αν διαβαζεις το ιδιο καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:22 Ο Silent_Killer: #107 30-12-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Αν διαβάζεις όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:59 Η dreamy girl: #108 30-12-09 10:59 +φωνω με τους προλαλησαντες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η violitzou: #109 30-12-09 12:04 εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα...αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:46 Η dreamy girl: #110 31-12-09 23:46 για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:36 Η violitzou: #105 29-12-09 23:36 εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:12 Η christina.maria: #106 30-12-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο εβγαλα!!! Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις γιατι εφοσον καταφερες και τους εβγαλες τωρα χωρις υπερανθρωπες προσπαθειες ποια θα ειναι η διαφορα αν διαβαζεις το ιδιο καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:22 Ο Silent_Killer: #107 30-12-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Αν διαβάζεις όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:59 Η dreamy girl: #108 30-12-09 10:59 +φωνω με τους προλαλησαντες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η violitzou: #109 30-12-09 12:04 εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα...αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:46 Η dreamy girl: #110 31-12-09 23:46 για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:12 Η christina.maria: #106 30-12-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο εβγαλα!!! Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις γιατι εφοσον καταφερες και τους εβγαλες τωρα χωρις υπερανθρωπες προσπαθειες ποια θα ειναι η διαφορα αν διαβαζεις το ιδιο καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:22 Ο Silent_Killer: #107 30-12-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Αν διαβάζεις όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:59 Η dreamy girl: #108 30-12-09 10:59 +φωνω με τους προλαλησαντες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η violitzou: #109 30-12-09 12:04 εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα...αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:46 Η dreamy girl: #110 31-12-09 23:46 για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13 Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο εβγαλα!!! Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις γιατι εφοσον καταφερες και τους εβγαλες τωρα χωρις υπερανθρωπες προσπαθειες ποια θα ειναι η διαφορα αν διαβαζεις το ιδιο καλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:22 Ο Silent_Killer: #107 30-12-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Αν διαβάζεις όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:59 Η dreamy girl: #108 30-12-09 10:59 +φωνω με τους προλαλησαντες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η violitzou: #109 30-12-09 12:04 εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα...αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:46 Η dreamy girl: #110 31-12-09 23:46 για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από violitzou: εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο Click για ανάπτυξη... Αν διαβάζεις όλα θα πάνε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:59 Η dreamy girl: #108 30-12-09 10:59 +φωνω με τους προλαλησαντες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η violitzou: #109 30-12-09 12:04 εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα...αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:46 Η dreamy girl: #110 31-12-09 23:46 για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
+φωνω με τους προλαλησαντες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η violitzou: #109 30-12-09 12:04 εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα...αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:46 Η dreamy girl: #110 31-12-09 23:46 για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα...αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:46 Η dreamy girl: #110 31-12-09 23:46 για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 10:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #111 01-01-10 10:06 Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red: ]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου! Click για ανάπτυξη... Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου. Αρχική Δημοσίευση από ε.ε.φ.!!!...: για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα Click για ανάπτυξη... Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η dreamy girl: #112 01-01-10 14:01 παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παρα πολυ καλος βαθμος violitzou μπραβο σου:bravo:σχεδον 20!μην αγχωνεσαι,αν συνεχισεις ετσι μια χαρα θα τα πας κ στο επομενα τριμηνα κ πιστευω κ στις εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popular Νεοφερμένο μέλος Ο popular αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Ο popular έγραψε: #113 03-01-10 16:43 Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marilyn Νεοφερμένο μέλος Η έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 01:18 Η marilyn έγραψε: #114 04-01-10 01:18 Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από popular: Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις! Click για ανάπτυξη... μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 19:58 Η violitzou: #115 04-01-10 19:58 ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 23:23 Ο Alexl1996: #116 04-01-10 23:23 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:26 Η violitzou: #117 05-01-10 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις? Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα... Click για ανάπτυξη... ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Ο Alexl1996: #118 05-01-10 13:03 A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar xrisamikol Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
A ναι σωστά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Η violitzou: #119 05-01-10 13:07 ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ειδες βρε ..............!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:44 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #120 05-01-10 13:44 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από violitzou: ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.