Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Στους βαθμους εννοεις?
Μάλλον αυτό ενοεί..........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος

christina.maria
Δραστήριο μέλος

Κι εγω το ιδιο εβγαλα!!!Eγώ στην Α' Γυμνασίου στο Α' τρίμηνο είχα βγάλει 18 10/13![]()
εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο
Μην ανησυχεις γιατι εφοσον καταφερες και τους εβγαλες τωρα χωρις υπερανθρωπες προσπαθειες ποια θα ειναι η διαφορα αν διαβαζεις το ιδιο καλα;
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν διαβάζεις όλα θα πάνε καλά!εγω ρε παιδια χωρις να θελω να ψωνιστω επειδη τα πηγα τελοια στο 1τριμηνο εχω ανγωθει για το 2 και σκεφτομαι συννεχεια οτι τωρα πρεπει να διαβαζω συννεχεια για να κρατησω τους βαθμους δεν αντεχω αλλο
dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου!

dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από violitzou;768741[COLOR=red:]εσεις ευκολο να το λετε! ενταξει δεν ξεσκιστηκα στο 1 στο διαβασμα ...σιγα..[/color].αλλα τωρα
τι ηθελαν και μου εβαζαν τετοιους βαθμους ....να παρει μου χαλασαν ολες τις διακοπες μου!![]()
Δεν ξεσκίστηκες στο διάβασμα;Και σου έβαλαν τόσο καλούς βαθμούς; Είπαμε ότι το σύσστημα είναι λάθος αλλά όχι και έτσι.Εξάλου πολλοί λένε ότι δεν ξεσκίζονται αλλά στην πραγματικότητα...Εγώ πιστεύω ότι για να πήρες τόσο καλούς τόσο τέλειους βαθμούς πρέπει να διάβασες αρκετά και μπράβο σου και μαγκιά σου.
για θυμησε μου λιγο τι εβγαλες,γιατι ξεχασα
Έβγαλε 19,12/13 α τρίμηνο νομίζω.Έτσι δεν είναι Ειρήνη(δεν θυμαμαι έτσι σε λένε);
dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

popular
Νεοφερμένο μέλος

πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις!

marilyn
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα στο πρώτο τρίμηνο μήν περιμένεις και πολλά.Είναι πιό
πολύ αναγνωριστικό.Εσύ να δωσεις περισσότερο βάση στό δεύτερο και θα δείς οτι θα ανέβεις!![]()
μην κουράζεστε πολύ τωρα κρατήστε δυνάμεις για αργότερα!!!!!

violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!!
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι ειρηνη με λενε και εβγαλα 20 παρα 1.Αλλα ενταξει διαβαζα τοσο ωστε την αλλη μερα να αισθανομαι ενταξει με τον εαυτο μου και οτιδηποτε γιναι οπως τεστ εγω να μην νιωθω αβολα επειδη δεν εχω διαβασει....καθε μερα διαβαζω απο τις 3 εως τις 9.30 με10 αλλα δεν διαβαζω μονο για το σχολειο αυτες τις ωρες αλλα καιγια τα αγγλικα (φετος δινω lower)και γερμανικα του χρονου επιπλεον παιζω καθε μερα μιση ωρα βιολι......!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------
ακομα αναμεσα σε αυτες τις ωρες παω και φροντιστηριο!!!!!!!!!!!!
Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις?
Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα...

violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος

ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!!Στο λύκειο δηλαδή πόσο θα διαβάζεις?
Εγώ διαβάζω από τις 5 μέχρι τις 9.30-10.... Πριν από τις 5 δεν μπορώ να αρχίσω διάβασμα...![]()

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

ηρεμισε λιγο δεν ειναι καθαρο διαβασμα αυτες οι ωρες..........εχω το βιολι .......τα αγγλικα.τα γερμανικα......την θεωρια στην μουσικη....το πιανο.....!!!σκεψου ποση ωρα μου μενει για διαβασμα καθε μερα!!!!![]()
Και δεν κουράζεσε με όλα αυτά;;;Πρέπει να έχεις και λίγο χρόνο για 'σένα.Τέσπ.Εμένα τι με νοιάζει....Μπράβο που τα καταφαίρνεις....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.