RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 11:21 Η RafAspa94: #1.361 21-01-13 11:21 Καλή επιτυχία και απο εμένα Εμείς στη φιλοσοφική ξεκινάμε στις 28/1 αλλά το τμήμα μου ξεκινάει 5/2 Έχω μέλλον μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 12:39 Η kit-kat έγραψε: #1.362 21-01-13 12:39 εγω αύριο γράφω!!! ειναι 1000 σελ και δεν βγαίνει με τιποτα!!!μια ανάγνωση και πολυ του ειναι..... αλλα και παλι το άγχος !!!!!εχω φαει τα παντα + το τρεμουλο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:14 Η Ερινύς έγραψε: #1.363 21-01-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Mα δεν αγχωνομαι, απλα βλεπω τους αλλους που ξεσκιζονται και απορω... Εχεις δικιο! Εξαλλου ειναι ενα μαθημα που το διαβαζα ολη τη χρονια οποτε εφυγα για ταινια! Click για ανάπτυξη... Καλά απαντάω λίγο καθυστερημένα... απλά το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα. Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις. Γιάννη, καλή επιτυχία ρε! Α, και τα καλά νέα της ημέρας: Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από 8.5-9 στην Βιοχημεία. Τα έγραψα όλα! Και έχω και +1 μονάδα απο το εργαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:16 Ο nikosxdxd: #1.364 21-01-13 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα. Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις. Click για ανάπτυξη... Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Θεμιστοπόλος: #1.365 21-01-13 13:23 HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:27 Η Νηρηίς έγραψε: #1.366 21-01-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Ο Guest 278211: #1.367 21-01-13 13:28 Μπράβο ρε σεις!!! Είστε απίθανοι! Ουφ, να δω τι θα κάνω αύριο κι εγώ με τη φυσική... Ευτυχώς δεν είναι άπειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:35 Η Ερινύς έγραψε: #1.368 21-01-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Click για ανάπτυξη... Μου πήρε ένα χρόνο να διαπιστώσω ότι οι "διαβαστεροί" συμφοιτητές μου έπαιρναν τους ίδιους βαθμούς με μένα. ή εγώ είμαι παιδί-θαύμα και μπορώ να μάθω επαρκώς την ύλη με μια βδομάδα-5 μέρες ξέσκισμα, ή αυτοί όλο το εξάμηνο "διάβαζαν". Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Και τα καλά νέα συνεχίζονται! 8 στην πρόοδο Φυσιολογίας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:38 Ο Θεμιστοπόλος: #1.369 21-01-13 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Click για ανάπτυξη... Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν. Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:41 Η Νηρηίς έγραψε: #1.370 21-01-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή επιτυχία και απο εμένα Εμείς στη φιλοσοφική ξεκινάμε στις 28/1 αλλά το τμήμα μου ξεκινάει 5/2 Έχω μέλλον μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 12:39 Η kit-kat έγραψε: #1.362 21-01-13 12:39 εγω αύριο γράφω!!! ειναι 1000 σελ και δεν βγαίνει με τιποτα!!!μια ανάγνωση και πολυ του ειναι..... αλλα και παλι το άγχος !!!!!εχω φαει τα παντα + το τρεμουλο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:14 Η Ερινύς έγραψε: #1.363 21-01-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Mα δεν αγχωνομαι, απλα βλεπω τους αλλους που ξεσκιζονται και απορω... Εχεις δικιο! Εξαλλου ειναι ενα μαθημα που το διαβαζα ολη τη χρονια οποτε εφυγα για ταινια! Click για ανάπτυξη... Καλά απαντάω λίγο καθυστερημένα... απλά το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα. Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις. Γιάννη, καλή επιτυχία ρε! Α, και τα καλά νέα της ημέρας: Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από 8.5-9 στην Βιοχημεία. Τα έγραψα όλα! Και έχω και +1 μονάδα απο το εργαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:16 Ο nikosxdxd: #1.364 21-01-13 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα. Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις. Click για ανάπτυξη... Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Θεμιστοπόλος: #1.365 21-01-13 13:23 HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:27 Η Νηρηίς έγραψε: #1.366 21-01-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Ο Guest 278211: #1.367 21-01-13 13:28 Μπράβο ρε σεις!!! Είστε απίθανοι! Ουφ, να δω τι θα κάνω αύριο κι εγώ με τη φυσική... Ευτυχώς δεν είναι άπειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:35 Η Ερινύς έγραψε: #1.368 21-01-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Click για ανάπτυξη... Μου πήρε ένα χρόνο να διαπιστώσω ότι οι "διαβαστεροί" συμφοιτητές μου έπαιρναν τους ίδιους βαθμούς με μένα. ή εγώ είμαι παιδί-θαύμα και μπορώ να μάθω επαρκώς την ύλη με μια βδομάδα-5 μέρες ξέσκισμα, ή αυτοί όλο το εξάμηνο "διάβαζαν". Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Και τα καλά νέα συνεχίζονται! 8 στην πρόοδο Φυσιολογίας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:38 Ο Θεμιστοπόλος: #1.369 21-01-13 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Click για ανάπτυξη... Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν. Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:41 Η Νηρηίς έγραψε: #1.370 21-01-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω αύριο γράφω!!! ειναι 1000 σελ και δεν βγαίνει με τιποτα!!!μια ανάγνωση και πολυ του ειναι..... αλλα και παλι το άγχος !!!!!εχω φαει τα παντα + το τρεμουλο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:14 Η Ερινύς έγραψε: #1.363 21-01-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Mα δεν αγχωνομαι, απλα βλεπω τους αλλους που ξεσκιζονται και απορω... Εχεις δικιο! Εξαλλου ειναι ενα μαθημα που το διαβαζα ολη τη χρονια οποτε εφυγα για ταινια! Click για ανάπτυξη... Καλά απαντάω λίγο καθυστερημένα... απλά το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα. Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις. Γιάννη, καλή επιτυχία ρε! Α, και τα καλά νέα της ημέρας: Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από 8.5-9 στην Βιοχημεία. Τα έγραψα όλα! Και έχω και +1 μονάδα απο το εργαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:16 Ο nikosxdxd: #1.364 21-01-13 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα. Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις. Click για ανάπτυξη... Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Θεμιστοπόλος: #1.365 21-01-13 13:23 HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:27 Η Νηρηίς έγραψε: #1.366 21-01-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Ο Guest 278211: #1.367 21-01-13 13:28 Μπράβο ρε σεις!!! Είστε απίθανοι! Ουφ, να δω τι θα κάνω αύριο κι εγώ με τη φυσική... Ευτυχώς δεν είναι άπειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:35 Η Ερινύς έγραψε: #1.368 21-01-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Click για ανάπτυξη... Μου πήρε ένα χρόνο να διαπιστώσω ότι οι "διαβαστεροί" συμφοιτητές μου έπαιρναν τους ίδιους βαθμούς με μένα. ή εγώ είμαι παιδί-θαύμα και μπορώ να μάθω επαρκώς την ύλη με μια βδομάδα-5 μέρες ξέσκισμα, ή αυτοί όλο το εξάμηνο "διάβαζαν". Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Και τα καλά νέα συνεχίζονται! 8 στην πρόοδο Φυσιολογίας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:38 Ο Θεμιστοπόλος: #1.369 21-01-13 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Click για ανάπτυξη... Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν. Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:41 Η Νηρηίς έγραψε: #1.370 21-01-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Mα δεν αγχωνομαι, απλα βλεπω τους αλλους που ξεσκιζονται και απορω... Εχεις δικιο! Εξαλλου ειναι ενα μαθημα που το διαβαζα ολη τη χρονια οποτε εφυγα για ταινια! Click για ανάπτυξη... Καλά απαντάω λίγο καθυστερημένα... απλά το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα. Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις. Γιάννη, καλή επιτυχία ρε! Α, και τα καλά νέα της ημέρας: Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από 8.5-9 στην Βιοχημεία. Τα έγραψα όλα! Και έχω και +1 μονάδα απο το εργαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:16 Ο nikosxdxd: #1.364 21-01-13 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα. Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις. Click για ανάπτυξη... Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Θεμιστοπόλος: #1.365 21-01-13 13:23 HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:27 Η Νηρηίς έγραψε: #1.366 21-01-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Ο Guest 278211: #1.367 21-01-13 13:28 Μπράβο ρε σεις!!! Είστε απίθανοι! Ουφ, να δω τι θα κάνω αύριο κι εγώ με τη φυσική... Ευτυχώς δεν είναι άπειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:35 Η Ερινύς έγραψε: #1.368 21-01-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Click για ανάπτυξη... Μου πήρε ένα χρόνο να διαπιστώσω ότι οι "διαβαστεροί" συμφοιτητές μου έπαιρναν τους ίδιους βαθμούς με μένα. ή εγώ είμαι παιδί-θαύμα και μπορώ να μάθω επαρκώς την ύλη με μια βδομάδα-5 μέρες ξέσκισμα, ή αυτοί όλο το εξάμηνο "διάβαζαν". Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Και τα καλά νέα συνεχίζονται! 8 στην πρόοδο Φυσιολογίας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:38 Ο Θεμιστοπόλος: #1.369 21-01-13 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Click για ανάπτυξη... Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν. Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:41 Η Νηρηίς έγραψε: #1.370 21-01-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα. Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις. Click για ανάπτυξη... Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:23 Ο Θεμιστοπόλος: #1.365 21-01-13 13:23 HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:27 Η Νηρηίς έγραψε: #1.366 21-01-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Ο Guest 278211: #1.367 21-01-13 13:28 Μπράβο ρε σεις!!! Είστε απίθανοι! Ουφ, να δω τι θα κάνω αύριο κι εγώ με τη φυσική... Ευτυχώς δεν είναι άπειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:35 Η Ερινύς έγραψε: #1.368 21-01-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Click για ανάπτυξη... Μου πήρε ένα χρόνο να διαπιστώσω ότι οι "διαβαστεροί" συμφοιτητές μου έπαιρναν τους ίδιους βαθμούς με μένα. ή εγώ είμαι παιδί-θαύμα και μπορώ να μάθω επαρκώς την ύλη με μια βδομάδα-5 μέρες ξέσκισμα, ή αυτοί όλο το εξάμηνο "διάβαζαν". Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Και τα καλά νέα συνεχίζονται! 8 στην πρόοδο Φυσιολογίας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:38 Ο Θεμιστοπόλος: #1.369 21-01-13 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Click για ανάπτυξη... Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν. Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:41 Η Νηρηίς έγραψε: #1.370 21-01-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:27 Η Νηρηίς έγραψε: #1.366 21-01-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Ο Guest 278211: #1.367 21-01-13 13:28 Μπράβο ρε σεις!!! Είστε απίθανοι! Ουφ, να δω τι θα κάνω αύριο κι εγώ με τη φυσική... Ευτυχώς δεν είναι άπειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:35 Η Ερινύς έγραψε: #1.368 21-01-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Click για ανάπτυξη... Μου πήρε ένα χρόνο να διαπιστώσω ότι οι "διαβαστεροί" συμφοιτητές μου έπαιρναν τους ίδιους βαθμούς με μένα. ή εγώ είμαι παιδί-θαύμα και μπορώ να μάθω επαρκώς την ύλη με μια βδομάδα-5 μέρες ξέσκισμα, ή αυτοί όλο το εξάμηνο "διάβαζαν". Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Και τα καλά νέα συνεχίζονται! 8 στην πρόοδο Φυσιολογίας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:38 Ο Θεμιστοπόλος: #1.369 21-01-13 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Click για ανάπτυξη... Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν. Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:41 Η Νηρηίς έγραψε: #1.370 21-01-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Ο Guest 278211: #1.367 21-01-13 13:28 Μπράβο ρε σεις!!! Είστε απίθανοι! Ουφ, να δω τι θα κάνω αύριο κι εγώ με τη φυσική... Ευτυχώς δεν είναι άπειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:35 Η Ερινύς έγραψε: #1.368 21-01-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Click για ανάπτυξη... Μου πήρε ένα χρόνο να διαπιστώσω ότι οι "διαβαστεροί" συμφοιτητές μου έπαιρναν τους ίδιους βαθμούς με μένα. ή εγώ είμαι παιδί-θαύμα και μπορώ να μάθω επαρκώς την ύλη με μια βδομάδα-5 μέρες ξέσκισμα, ή αυτοί όλο το εξάμηνο "διάβαζαν". Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Και τα καλά νέα συνεχίζονται! 8 στην πρόοδο Φυσιολογίας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:38 Ο Θεμιστοπόλος: #1.369 21-01-13 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Click για ανάπτυξη... Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν. Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:41 Η Νηρηίς έγραψε: #1.370 21-01-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο ρε σεις!!! Είστε απίθανοι! Ουφ, να δω τι θα κάνω αύριο κι εγώ με τη φυσική... Ευτυχώς δεν είναι άπειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:35 Η Ερινύς έγραψε: #1.368 21-01-13 13:35 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Click για ανάπτυξη... Μου πήρε ένα χρόνο να διαπιστώσω ότι οι "διαβαστεροί" συμφοιτητές μου έπαιρναν τους ίδιους βαθμούς με μένα. ή εγώ είμαι παιδί-θαύμα και μπορώ να μάθω επαρκώς την ύλη με μια βδομάδα-5 μέρες ξέσκισμα, ή αυτοί όλο το εξάμηνο "διάβαζαν". Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Και τα καλά νέα συνεχίζονται! 8 στην πρόοδο Φυσιολογίας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:38 Ο Θεμιστοπόλος: #1.369 21-01-13 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Click για ανάπτυξη... Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν. Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:41 Η Νηρηίς έγραψε: #1.370 21-01-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Kαλα αυτο ισχυει απειρα. Click για ανάπτυξη... Μου πήρε ένα χρόνο να διαπιστώσω ότι οι "διαβαστεροί" συμφοιτητές μου έπαιρναν τους ίδιους βαθμούς με μένα. ή εγώ είμαι παιδί-θαύμα και μπορώ να μάθω επαρκώς την ύλη με μια βδομάδα-5 μέρες ξέσκισμα, ή αυτοί όλο το εξάμηνο "διάβαζαν". Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)! I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!! Και τα καλά νέα συνεχίζονται! 8 στην πρόοδο Φυσιολογίας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:38 Ο Θεμιστοπόλος: #1.369 21-01-13 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Click για ανάπτυξη... Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν. Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:41 Η Νηρηίς έγραψε: #1.370 21-01-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπράβο. Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα; Click για ανάπτυξη... Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν. Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 13:41 Η Νηρηίς έγραψε: #1.370 21-01-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο! Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα! Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος. Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 14:13 Ο Guest 292010: #1.371 21-01-13 14:13 Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γουυυυυυυσφραμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:01 Ο papas έγραψε: #1.372 21-01-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Γουυυυυυυσφραμπα Click για ανάπτυξη... Αλεκα,εγω ειμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:26 Ο Superhuman: #1.373 21-01-13 15:26 Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 15:44 Ο Johnnaousa: #1.374 21-01-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω! (ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! ) Click για ανάπτυξη... Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 16:08 Η natasoula...: #1.375 21-01-13 16:08 Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να βγω μια φορά απ' το αμφιθέατρο και να πω "Πέρασα!" Έτσι για να δω πώς είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:45 Ο Superhuman: #1.376 21-01-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως.. άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο.. Click για ανάπτυξη... Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο Johnnaousa: #1.377 21-01-13 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα. Click για ανάπτυξη... καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:17 Ο νικος ρεθυμνο: #1.378 21-01-13 19:17 Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παμε για Διδακτικη της Φυσικης την Τεταρτη!Αμα το περασω,θα ειναι ενα λιγοτερο για Σεπτεμβρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Η aLe3ouLa έγραψε: #1.379 21-01-13 19:31 Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Άντι να διαβάζω, κάθομαι και χαζεύω στο facebook. Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2013 στις 20:03 Ο Chris1993: #1.380 21-01-13 20:03 Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάει το πρώτο μάθημα. Υπολογίζω γύρω στο 9 ! Μπράβο μου! Δεν το περίμενα ! (μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.