Χμ, ξέρεις τι με χάλασε στο ecpe, παρ'ολο που το θεωρώ πολύ αξιόλογο πιστοποιητικο, άσχετα αν εχω μια εκδηλη προτίμηση για Cambridge;
Πε σύ, δεν μου έφτασε καν ο χρόνος να γράψω την εκθεση. Όταν μου πήραν το χαρτί, εγώ αυτό που είχα προλάβει να κάνωειναι να κάνω ενα βασικο σχεδιαγραμμα του τι ήθελα να πω και να γράψω τον πρόλογο μαζί με μια παραγραφο απο το κυρίως σωμα της εκθεσης. Και στο gcvr χρονικά δεν πρόλαβα καν να ολοκληρώσω κανένα από τα κέιμενα του reading..τα συμπλήρωσα δηλαδη για να μην λεω και μαλακίες αλλά κυρίως στην τύχη..για καθε κείμενο εγώ θελω ενα 10λεπτο τουλαχιστον για να το διαβασω, να το ευχαριστηθω και να το καταλάβω..βεβαια και το reading στο cpe δεν το καταφερα καλά,-το ειχα στο weak-, το 4 μερος το βαλα στην τυχη. Ακομη, στο Listening Του ecpe, δεν μου αφηνε χρόνο καθόλου να σκεφθώ η να διαβάσω τις ερωτήσεις/απαντήσεις και πηδούσε απο το ενα στο αλλο..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ λοιπον!!!Στα προφορικά του μισιγκαν, ενταξει πέρασα..αν και περίμενα καλύτερο βαθμό... :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.