Alessandra
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω γιατί, αλλά προσωπικά, δε θα με τιμούσε ιδιαίτερα να πιστεύω ότι προήλθα από την εξέλιξη μιας αμοιβάδας (βέβαια, σε μερικά είδη ανθρώπων που είχα την τύχη (?) να συναναστραφώ, αυτή η θεωρία ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητά τους, βλ. μυαλό και συναισθήματα μονοκύτταρου οργανισμού).
Who, σου έχω πει ότι είσαι από τα οξυδερκή άτομα που έχω συναντήσει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gialouris
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι λογική ρε αδερφέ
Ωστόσο έχω την ίδια άποψη με τον αποπάνω οπότε ''αλλο''
napstor
Δραστήριο μέλος
Daisy
Δραστήριο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη..σίγουρα προήρθαμε από δημιουργία θεού . . .:iagree:
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Tι σε κάνει να είσαι τόσο σίγουρη;σίγουρα προήρθαμε από δημιουργία θεού . . .:iagree:
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
κάτι ήξερε ο άνθρωπος και διατύπωσε ολόκληρη θεωρία.... Πως είσαι σε θέση να την απορρίπτεις με τόση βεβαιότητα?και εγω πιστευω ατρανταχτα οτι ο θεος μας δημιουργησε και απορριπτω τη θεωρια του δαρβινου
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=b0lxbzgwW7I[/ame]
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δείτε πόσο μεγάλο είναι το σύμπαν, μπροστά στη γη. Αφού το δείτε, πείτε μου πως αν ακόμα πιστεύετε ότι είμαστε δημιουργημα θεού. Μπροστά σε αυτό το τιτανοτεράστιο σύμπλεγμα δισεκαττομυρίων γαλαξιών με εκατομμύρια ηλιακά συστήματα!
https://www.youtube.com/watch?v=b0lxbzgwW7I
Εμμ, γιατί έχω την αμυδρή υποψία ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο???
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
πως εισαι εσυ σιγουρη πως δεν αποτελει απλα αποτοκο των φαντασιωσεων ενος επιστημονα?
Τον έχω μελετήσει και όλες οι θεωρίες του έχουν βάση και εξηγούνται με τη λογική
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Γιατί υποτίθεται ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο ως μοναδικό ον,που δεν προήλθε από προηγούμενο.Εμμ, γιατί έχω την αμυδρή υποψία ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο???
Πάντως δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς στο παραμυθάκι του Αδάμ και της Εύας,αυτό είναι μια αλληγορική ιστοριούλα,το λένε και οι θεολόγοι.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμμ, γιατί έχω την αμυδρή υποψία ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο???
Γιατί και να υπήρχε Θεός, μπροστά στην έκταση του σύμπαντος θα ήταν ένα τίποτα. Απλά ότι δε μπορούμε να δικαιολογίσουμε και να ερμηνεύσουμε, λέμε ότι προέρχεται από τον Θεό. Και στα αρχαία χρόνια που δε μπορούσαν να ερμηνεύσουν τον κεραυνό, λέγανε ότι τον στέλνει ο Θεός.
Είναι η αδυναμία μας να ερμηνεύσουμε τον κόσμο...
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί υποτίθεται ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο ως μοναδικό ον,που δεν προήλθε από προηγούμενο.
Πάντως δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς στο παραμυθάκι του Αδάμ και της εύας,αυτό είναι μια αλληγορική ιστοριούλα,το λένε και οι θεολόγοι.΄
σιγά... τόσο ξεχωριστοί ειμαστε πια? Είναι μια απολύτως εγωκεντρική άποψη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- nicks1999
- Nikoleta_Giann
- johnsala
- kiyoshi
- Nala
- xakounaamatata
- Αναστασία197
- Scandal
- Theodora03
- tsiobieman
- chester20080
- Demlogic
- Drglitterstar
- charmander
- harry akritas
- Νομικάριος13
- igeorgeoikonomo
- azula
- KingOfPop
- Georgekk
- SlimShady
- cel123
- Mukumbura
- Ggpg
- the purge
- Ststst02
- ΘανάσοςG4
- uni77
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- fmarulezkd
- J.Cameron
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.