Έχω κάνει εκτίμηση και πιο πίσω για τους ΗΜΜΥ ΑΠΘ αλλά είσαι οριακά μέσα πιστεύω.
Δυστυχώς όχι. Δεν μπορώ να σου αποκλείσω όλες τις πιθανότητες γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται με την ζήτηση κάθε τμήματος αλλά λογικά όχι. Ελπίζω να περάσεις όπως και όλοι στις 1ες επιλογές σας.
Ευχαριστώ πολύ.
Έχουμε 100% αύξηση στους 18+ στην ΘΕΤΙΚΗ και ΤΕΧΝ (σε κλιμάκωση ΓΒΠ)
Αύξηση των βαθμολογιών και στη φυσική κατ και δη στα μαθηματικά κατ.
Όλα αυτά δείχνουν από μόνα τους πολύ μεγάλη αύξηση. Και να σταματήσουμε την αύξηση με τις και καλά επιπρόσθετες θέσεις γενικής σειράς και πάλι είναι μεγάλη η αύξηση και όχι οριακή της τάξεως των 200-300 μορίων.
Έλα μου ντε, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω.
Το κάνω όλο αυτό ανιδιοτελώς, μήπως και μπορέσω να ανακουφίσω-να βοηθήσω κάποια παιδιά.
Δεν είμαι αναγκασμένος και έχω κάνει εμπεριστατωμένη ανάλυση. Πυθεία δεν είμαι να μπορέσω να ποσοτικοποιήσω όλο αυτό το πολυπαραγοντικό σύστημα των βάσεων γι'αυτό λεω εκτίμηση και δίνω και περιθώρια σφάλματος.
Και στην τελική και να πέσω έξω, αυτοί που είναι να περάσουν και πάλι θα περάσουν.
Δεν θα πω ότι αποκλείεται, σε κανέναν δεν το λεω.
Αλλά, όχι δεν νομίζω. Με 3πλάσιους αριστούχους στα Αρχαία και μικρή αύξηση στους αριστούχους 18+ δεν νομίζω ότι η αύξηση θα είναι μόνο 79 μόρια αλλά 120-180.
Με ρωτάτε για τις ίδιες σχολές.
Εδώ πιστεύω ότι το ΗΜΜΥ ΕΜΠ θα ξεπεράσει τις 19.000

ΗΜΜΥ ΑΠΘ > 18.400
Ελαφριά άνοδος δείχνουν στο 1ο πεδίο οι βαθμολογίες και τα στατιστικά.
Περιμένουμε όμως τώρα και τα ειδικά μαθήματα

Με ξαναρωτάς τότε λοιπόν!
Σου το έδωσε ένα άλλο παιδί.
Υπάρχουν στο minedu.gov.gr
Η βάση της σχολής επηρεάζεται από τα μόριά στο 4ο πεδίο (που εκεί θα έχουμε μεγάλη άνοδο) και από τα ειδικά μαθήματα.
Πρέπει να περιμένουμε τα results και τα statistics των σχεδίων αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε μια σωστή εκτίμηση.
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγχώνεται. Είναι μέσα 100%.
Κάπου εκεί θα είναι η βάση του τμήματος αυτού.
Αλλά μην αγχώνεσαι. Δήλωσε μετά περιφερειακά τμήματα και έλα με μετεγγραφή αφού είσαι τρίτεκνος
Την βάση των Πολτικών Μηχανικών την κρίνω απρόβλεπτη γιατί τα τελευταία έτη έχει δείξει φθίνουσα ζήτηση.
Όχι, δεν θα ανέβει τόσο πολύ το τμήμα αυτό. Είμαι 200-300 κάτω στις εκτιμήσεις. Αλλά ζήτηση είναι και αλλάζει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις εκτός ούτε από το Φυσικό ούτε από το Μαθηματικό.
Καλή σταδιοδρομία.
Σας είπα ότι οι Πολιτικοί είναι δύσκολο τμήμα. Αλλά ήδη βλέπω πολλούς ενδιαφερόμενους οπότε το πράγμα μπορεί να αλλάξει!

Δεν θα έχεις πολύ μεγάλη διαφορά από την βάση πάντως. Αν και είναι ΕΜΠ επομένως νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να περάσεις.
Για Πάτρα είναι σίγουρο.
Καλή επιτυχία though
Είσαι στα όρια της εκτίμησής μου. Είσαι γενικά οριακά.
Αγαπητέ Ιάσονα, το ξέρω ότι θα σε ταλαιπωρήσω λίγο αλλά έχω γράψει εκτίμηση για το ΗΜΤΥ πιο πίσω.
Αλλά επειδή είμαι καλός, θα σου πω ότι λογικά θα είσαι μέσα.
Φαρμακευτική Πάτρας > 18.200
Βιολογικό Θεσσαλονίκης > 17.800
Ναι, στο είπα και εγώ.
Θα το χάσεις για λίγο αν το χάσεις.
Πάντως το 17.100 είναι υπερβολικό!