ivilinia_new
Νεοφερμένο μέλος

Σε μερικες ωρες ολοκληρωνεται ενας μεγαλος και αρκετα σημαντικος κυκλος/κεφαλαιο στη ζωη των 96' αριδων. Ευχομαι ειλικρινα (ανεξαρτητως των αποτελεσματων) να μεινει σε ολους ως μια επιπονη μεν γλυκια δε αναμνηση! Αυριο ειναι ουσιαστικα η πρωτη μερα της καινουριας μας ζωης, της φοιτητικης! Να ειστε ολοι υπερηφανοι για την προσπαθεια που κανατε και να ειστε σιγουροι οτι τα καλυτερα ερχονται!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!
Γλυκια δεν τη λες αλλα και παλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgesil
Νεοφερμένο μέλος

Μιας που φτάσαμε στην τελική ευθεία, γνωρίζει κανείς τίποτα για πολιτικών μηχανικών Ξάνθης; Με 15240 μόρια υπάρχουν ελπίδες; Επίσης, για αγρονόμων και τοπογράφων ΑΠΘ με τα ίδια μόρια;
Παραυπαρχουν θα ελεγα

( Τα γραφω κιολας και συνχρονος ανεβαζω και την δικη μου ψυχολογια

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανένας ιστορικό απθ; έχω πεθάνει από το άγχος
Εγω..το εχω παρει αποφαση οτι δεν θα μπω...
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Στενοχωριέμαι για τα παιδιά που δεν θα περάσουν σε κάποιο Τμήμα ή θα βρεθούν προ εκπλήξεων και θα νιώθουν μειονεκτικά από τους συνομήλικούς τους που θα έχουν περάσει στο Τμήμα που ήθελαν (από το προνήπιο).![]()
Ότι δίνεις παίρνεις, συνήθως...
Georgesil
Νεοφερμένο μέλος

gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

jucticeee
Νεοφερμένο μέλος

gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

Απορώ ποιος θα μπορέσει να κοιμηθεί απόψε νωρίς!!![]()
εγω.
πλακα κανω

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Το θέμα κλειδώνεται οριστικά.

Η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει αύριο οπότε ο χρόνος για εκτιμήσεις τελείωσε.
Καλά αποτελέσματα σε όλους!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.