PolGR1509 Τιμώμενο Μέλος Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 18:58 Ο PolGR1509: #381 24-01-16 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: όταν έγραφα ''γνωστή'' εννοούσα απλώς ότι το όνομα της εμφανίζεται σταθερά στις αγγελίες εργασίας τέτοιου τύπου. δε το διατύπωσα καλά. -προσανατολίζομαι στο να πάω. αλλά μιας και το ανέφερες , αν δηλαδή που δώσουν να υπογράψω κάτι χωρίς ή με εξήγηση, εγώ να φύγω τρέχοντας? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια..θα τους πεις ότι θες να το σκεφτείς λίγο και να μελετήσεις το χαρτί και αφού βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάποια παγίδα..μπορείς να το υπογράψεις. Συνήθως σε κάτι τέτοια συμβόλαια σε δεσμεύουν να δουλεύεις εκεί για ένα χρονικό διάστημα..και μετά αν όπως ειπώθηκε και παραπάνω οι συνθήκες είναι άθλιες να μην μπορείς να φύγεις. Γι'αυτό πρόσεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 19:00 Ο Efi1994 έγραψε: #382 24-01-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από PolGR1509: Όχι βέβαια..θα τους πεις ότι θες να το σκεφτείς λίγο και να μελετήσεις το χαρτί και αφού βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάποια παγίδα..μπορείς να το υπογράψεις. Συνήθως σε κάτι τέτοια συμβόλαια σε δεσμεύουν να δουλεύεις εκεί για ένα χρονικό διάστημα..και μετά αν όπως ειπώθηκε και παραπάνω οι συνθήκες είναι άθλιες να μην μπορείς να φύγεις. Γι'αυτό πρόσεχε. Click για ανάπτυξη... απλή λογική χρειάζεται τελικά...ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariscons Νεοφερμένο μέλος Ο ariscons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 13:06 Ο ariscons έγραψε: #383 04-09-16 13:06 Καλημέρα σας. το επόμενο διάστημα , από Οκτώβρη ετοιμάζομαι να πιάσω δουλειά ως σερβιτόρος. Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς. Φοράω σιδεράκια. Τι γνώμη έχετε? ειδικά όσοι έχετε δουλέψει ή δουλεύετε σε τέτοιες εργασίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.901 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 14:06 Ο ultraviolence: #384 04-09-16 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Καλημέρα σας. το επόμενο διάστημα , από Οκτώβρη ετοιμάζομαι να πιάσω δουλειά ως σερβιτόρος. Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς. Φοράω σιδεράκια. Τι γνώμη έχετε? ειδικά όσοι έχετε δουλέψει ή δουλεύετε σε τέτοιες εργασίες? Click για ανάπτυξη... Δουλεύω τα καλοκαίρια εδω και χρόνια ως σερβιτόρος οποτε εχω αποψη. Εμενα να φανταστείς μου'χαν πει να βαζω οπωσδήποτε φακούς επαφής και οχι γυαλια, την εποχή που φορουσα. Αν σε πάρουν δοκιμαστικά και δουν οτι "το'χεις" δεν θα δώσουν σημασια για τα σιδερακια, πίστεψε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:05 Ο cha0s έγραψε: #385 04-09-16 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς: Click για ανάπτυξη... Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariscons Νεοφερμένο μέλος Ο ariscons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:19 Ο ariscons έγραψε: #386 04-09-16 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Click για ανάπτυξη... δοκιμαστικά υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο nPb έγραψε: #387 07-09-16 21:49 Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:05 Ο DarthFederer: #388 07-09-16 22:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Click για ανάπτυξη... Γιατι πρακτικη; Μονιμα δεν σου αρεσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:09 Ο Johnman97: #389 09-12-16 21:09 Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:24 Ο Vold έγραψε: #390 10-12-16 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: όταν έγραφα ''γνωστή'' εννοούσα απλώς ότι το όνομα της εμφανίζεται σταθερά στις αγγελίες εργασίας τέτοιου τύπου. δε το διατύπωσα καλά. -προσανατολίζομαι στο να πάω. αλλά μιας και το ανέφερες , αν δηλαδή που δώσουν να υπογράψω κάτι χωρίς ή με εξήγηση, εγώ να φύγω τρέχοντας? Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια..θα τους πεις ότι θες να το σκεφτείς λίγο και να μελετήσεις το χαρτί και αφού βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάποια παγίδα..μπορείς να το υπογράψεις. Συνήθως σε κάτι τέτοια συμβόλαια σε δεσμεύουν να δουλεύεις εκεί για ένα χρονικό διάστημα..και μετά αν όπως ειπώθηκε και παραπάνω οι συνθήκες είναι άθλιες να μην μπορείς να φύγεις. Γι'αυτό πρόσεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 19:00 Ο Efi1994 έγραψε: #382 24-01-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από PolGR1509: Όχι βέβαια..θα τους πεις ότι θες να το σκεφτείς λίγο και να μελετήσεις το χαρτί και αφού βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάποια παγίδα..μπορείς να το υπογράψεις. Συνήθως σε κάτι τέτοια συμβόλαια σε δεσμεύουν να δουλεύεις εκεί για ένα χρονικό διάστημα..και μετά αν όπως ειπώθηκε και παραπάνω οι συνθήκες είναι άθλιες να μην μπορείς να φύγεις. Γι'αυτό πρόσεχε. Click για ανάπτυξη... απλή λογική χρειάζεται τελικά...ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariscons Νεοφερμένο μέλος Ο ariscons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 13:06 Ο ariscons έγραψε: #383 04-09-16 13:06 Καλημέρα σας. το επόμενο διάστημα , από Οκτώβρη ετοιμάζομαι να πιάσω δουλειά ως σερβιτόρος. Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς. Φοράω σιδεράκια. Τι γνώμη έχετε? ειδικά όσοι έχετε δουλέψει ή δουλεύετε σε τέτοιες εργασίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.901 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 14:06 Ο ultraviolence: #384 04-09-16 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Καλημέρα σας. το επόμενο διάστημα , από Οκτώβρη ετοιμάζομαι να πιάσω δουλειά ως σερβιτόρος. Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς. Φοράω σιδεράκια. Τι γνώμη έχετε? ειδικά όσοι έχετε δουλέψει ή δουλεύετε σε τέτοιες εργασίες? Click για ανάπτυξη... Δουλεύω τα καλοκαίρια εδω και χρόνια ως σερβιτόρος οποτε εχω αποψη. Εμενα να φανταστείς μου'χαν πει να βαζω οπωσδήποτε φακούς επαφής και οχι γυαλια, την εποχή που φορουσα. Αν σε πάρουν δοκιμαστικά και δουν οτι "το'χεις" δεν θα δώσουν σημασια για τα σιδερακια, πίστεψε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:05 Ο cha0s έγραψε: #385 04-09-16 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς: Click για ανάπτυξη... Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariscons Νεοφερμένο μέλος Ο ariscons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:19 Ο ariscons έγραψε: #386 04-09-16 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Click για ανάπτυξη... δοκιμαστικά υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο nPb έγραψε: #387 07-09-16 21:49 Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:05 Ο DarthFederer: #388 07-09-16 22:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Click για ανάπτυξη... Γιατι πρακτικη; Μονιμα δεν σου αρεσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:09 Ο Johnman97: #389 09-12-16 21:09 Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:24 Ο Vold έγραψε: #390 10-12-16 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PolGR1509: Όχι βέβαια..θα τους πεις ότι θες να το σκεφτείς λίγο και να μελετήσεις το χαρτί και αφού βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει κάποια παγίδα..μπορείς να το υπογράψεις. Συνήθως σε κάτι τέτοια συμβόλαια σε δεσμεύουν να δουλεύεις εκεί για ένα χρονικό διάστημα..και μετά αν όπως ειπώθηκε και παραπάνω οι συνθήκες είναι άθλιες να μην μπορείς να φύγεις. Γι'αυτό πρόσεχε. Click για ανάπτυξη... απλή λογική χρειάζεται τελικά...ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ariscons Νεοφερμένο μέλος Ο ariscons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 13:06 Ο ariscons έγραψε: #383 04-09-16 13:06 Καλημέρα σας. το επόμενο διάστημα , από Οκτώβρη ετοιμάζομαι να πιάσω δουλειά ως σερβιτόρος. Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς. Φοράω σιδεράκια. Τι γνώμη έχετε? ειδικά όσοι έχετε δουλέψει ή δουλεύετε σε τέτοιες εργασίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.901 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 14:06 Ο ultraviolence: #384 04-09-16 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Καλημέρα σας. το επόμενο διάστημα , από Οκτώβρη ετοιμάζομαι να πιάσω δουλειά ως σερβιτόρος. Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς. Φοράω σιδεράκια. Τι γνώμη έχετε? ειδικά όσοι έχετε δουλέψει ή δουλεύετε σε τέτοιες εργασίες? Click για ανάπτυξη... Δουλεύω τα καλοκαίρια εδω και χρόνια ως σερβιτόρος οποτε εχω αποψη. Εμενα να φανταστείς μου'χαν πει να βαζω οπωσδήποτε φακούς επαφής και οχι γυαλια, την εποχή που φορουσα. Αν σε πάρουν δοκιμαστικά και δουν οτι "το'χεις" δεν θα δώσουν σημασια για τα σιδερακια, πίστεψε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:05 Ο cha0s έγραψε: #385 04-09-16 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς: Click για ανάπτυξη... Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariscons Νεοφερμένο μέλος Ο ariscons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:19 Ο ariscons έγραψε: #386 04-09-16 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Click για ανάπτυξη... δοκιμαστικά υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο nPb έγραψε: #387 07-09-16 21:49 Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:05 Ο DarthFederer: #388 07-09-16 22:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Click για ανάπτυξη... Γιατι πρακτικη; Μονιμα δεν σου αρεσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:09 Ο Johnman97: #389 09-12-16 21:09 Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:24 Ο Vold έγραψε: #390 10-12-16 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας. το επόμενο διάστημα , από Οκτώβρη ετοιμάζομαι να πιάσω δουλειά ως σερβιτόρος. Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς. Φοράω σιδεράκια. Τι γνώμη έχετε? ειδικά όσοι έχετε δουλέψει ή δουλεύετε σε τέτοιες εργασίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.901 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 14:06 Ο ultraviolence: #384 04-09-16 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Καλημέρα σας. το επόμενο διάστημα , από Οκτώβρη ετοιμάζομαι να πιάσω δουλειά ως σερβιτόρος. Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς. Φοράω σιδεράκια. Τι γνώμη έχετε? ειδικά όσοι έχετε δουλέψει ή δουλεύετε σε τέτοιες εργασίες? Click για ανάπτυξη... Δουλεύω τα καλοκαίρια εδω και χρόνια ως σερβιτόρος οποτε εχω αποψη. Εμενα να φανταστείς μου'χαν πει να βαζω οπωσδήποτε φακούς επαφής και οχι γυαλια, την εποχή που φορουσα. Αν σε πάρουν δοκιμαστικά και δουν οτι "το'χεις" δεν θα δώσουν σημασια για τα σιδερακια, πίστεψε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:05 Ο cha0s έγραψε: #385 04-09-16 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς: Click για ανάπτυξη... Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariscons Νεοφερμένο μέλος Ο ariscons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:19 Ο ariscons έγραψε: #386 04-09-16 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Click για ανάπτυξη... δοκιμαστικά υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο nPb έγραψε: #387 07-09-16 21:49 Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:05 Ο DarthFederer: #388 07-09-16 22:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Click για ανάπτυξη... Γιατι πρακτικη; Μονιμα δεν σου αρεσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:09 Ο Johnman97: #389 09-12-16 21:09 Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:24 Ο Vold έγραψε: #390 10-12-16 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Καλημέρα σας. το επόμενο διάστημα , από Οκτώβρη ετοιμάζομαι να πιάσω δουλειά ως σερβιτόρος. Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς. Φοράω σιδεράκια. Τι γνώμη έχετε? ειδικά όσοι έχετε δουλέψει ή δουλεύετε σε τέτοιες εργασίες? Click για ανάπτυξη... Δουλεύω τα καλοκαίρια εδω και χρόνια ως σερβιτόρος οποτε εχω αποψη. Εμενα να φανταστείς μου'χαν πει να βαζω οπωσδήποτε φακούς επαφής και οχι γυαλια, την εποχή που φορουσα. Αν σε πάρουν δοκιμαστικά και δουν οτι "το'χεις" δεν θα δώσουν σημασια για τα σιδερακια, πίστεψε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:05 Ο cha0s έγραψε: #385 04-09-16 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς: Click για ανάπτυξη... Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ariscons Νεοφερμένο μέλος Ο ariscons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:19 Ο ariscons έγραψε: #386 04-09-16 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Click για ανάπτυξη... δοκιμαστικά υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο nPb έγραψε: #387 07-09-16 21:49 Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:05 Ο DarthFederer: #388 07-09-16 22:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Click για ανάπτυξη... Γιατι πρακτικη; Μονιμα δεν σου αρεσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:09 Ο Johnman97: #389 09-12-16 21:09 Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:24 Ο Vold έγραψε: #390 10-12-16 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ariscons: Πέρα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο έχω ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα με εμποδίσει ή όχι, βασικά αν θα με προσλάβει καν κανείς: Click για ανάπτυξη... Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ariscons Νεοφερμένο μέλος Ο ariscons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:19 Ο ariscons έγραψε: #386 04-09-16 18:19 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Click για ανάπτυξη... δοκιμαστικά υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο nPb έγραψε: #387 07-09-16 21:49 Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:05 Ο DarthFederer: #388 07-09-16 22:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Click για ανάπτυξη... Γιατι πρακτικη; Μονιμα δεν σου αρεσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:09 Ο Johnman97: #389 09-12-16 21:09 Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:24 Ο Vold έγραψε: #390 10-12-16 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Το κυριοτερο σου θεμα αυτο θα ειναι, δεν γινεται να σε προσλαβει ο αλλος αν δεν εχεις εμπειρια. Πως θα μπορεσεις να κρατησεις δισκο σε καφετερια (με το ένα χέρι προφανως) όταν θα έχει κόσμο ενα μαγαζί και θα πρέπει να πηγαινεις πανω-κατω όλη την ωρα; Click για ανάπτυξη... δοκιμαστικά υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:49 Ο nPb έγραψε: #387 07-09-16 21:49 Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:05 Ο DarthFederer: #388 07-09-16 22:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Click για ανάπτυξη... Γιατι πρακτικη; Μονιμα δεν σου αρεσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:09 Ο Johnman97: #389 09-12-16 21:09 Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:24 Ο Vold έγραψε: #390 10-12-16 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:05 Ο DarthFederer: #388 07-09-16 22:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Click για ανάπτυξη... Γιατι πρακτικη; Μονιμα δεν σου αρεσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:09 Ο Johnman97: #389 09-12-16 21:09 Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:24 Ο Vold έγραψε: #390 10-12-16 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Παίδες, πρακτική στη Βουλή ή στην ΕΡΤ είναι εύκολο να κάνει κάποιος φοιτητής; Click για ανάπτυξη... Γιατι πρακτικη; Μονιμα δεν σου αρεσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:09 Ο Johnman97: #389 09-12-16 21:09 Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:24 Ο Vold έγραψε: #390 10-12-16 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:24 Ο Vold έγραψε: #390 10-12-16 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Καλησπερα παιδια!! Κοιταγα αυτες τις μερες για καποια εργασια part time και βρηκα μια ως ταμιας-πωλητης σε ενα καταστημα με βιολογικα προϊοντα στο χαλανδρι.Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με ενα κυριο(δεν ξερω αν ηταν το αφεντικο ή υπαλληλος) για να μαθω περι τινος προκειται αλλα το θεμα μου ειναι οτι επρεπε να τον πρηξω στις ερωτησεις γιατι αυτος γενικα δεν ρωταγε (πχ αν εχω προυπηρεσια ή ποσο χρονων ειμαι κπλ) και ακουγοταν λιγο στο κοσμο του.Φανταστειτε τον ρωτησα ποσα θα παιρνω το μηνα και μου κανει" ε δε ξερω ποσο πρεπει με βαση το νομο " και τα παιξα.Φαινεται ομως οτι θα ειναι 300 το μηνα +ασφαλιση για 4 ωρες την ημερα και 5 φορες τη βδομαδα. Καλα δεν ειναι ή με πιανει κοροϊδο? Ευχαριστω πολυ!! Click για ανάπτυξη... Ούτε καν 4€/h...3.75/h βγαίνουν στην καλύτερη(εκτός αν περιμένεις τον Φεβρουάριο ) Εσένα πως σου φαίνονται; Αν νομίζεις ότι είναι καλά και φυσικά είσαι σε μεγάλη ανάγκη κάνε το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:26 Η Anonyme έγραψε: #391 10-12-16 22:26 3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
3.75€/ώρα για part-time ανειδίκευτου κάτω των 25 είναι πολλά, είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο το μηνιάτικο και οι ώρες; Μήπως σου είπαν 300€ μεικτά; Τα ένσημα θα είναι μισά ή μισά του μισού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:11 Ο Johnman97: #392 12-12-16 15:11 Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδη δεν εχω ξαναεργαστει μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν τα ενσημα ειναι μισα ή μισα του μισου?Επισης δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο.Σημερα θα παω να ρωτησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:36 Η Anonyme έγραψε: #393 12-12-16 18:36 Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:01 Ο damn έγραψε: #394 12-12-16 19:01 Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:28 Ο unπαικτable: #395 12-12-16 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τι παιζει με την διανομη των φυλλαδιων; Click για ανάπτυξη... Το ποσες φορες τη βδομαδα ποικιλει απο διανομη σε διανομη(μπορει 2 φορς τη βδομαδα για εντυπο προσφορων, μπορει και 6 φορες τη βδομαδα για καποια επιχειρηση που θελει πιο γρηγορη διαφημιση). Οι ωρες ανα μερα ειναι περιπου 4-5. Τα χρηματα κυμαινονται στα 2,5-4ε/h. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnman97 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Johnman97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 152 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:02 Ο Johnman97: #396 12-12-16 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Θα σου κολλάει ένσημα για τις ώρες που θα εργάζεσαι ή για τις μισές, όπως κάνει η πλειονότητα των εργοδοτών; Click για ανάπτυξη... Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:13 Ο Johnny15 έγραψε: #397 12-12-16 20:13 Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:36 Η Anonyme έγραψε: #398 12-12-16 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnman97: Για καθε ωρα θα μου κολλαει ενσημα Click για ανάπτυξη... Να τα ελέγχεις στο ΙΚΑ για να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Μεικτά. https://aftertax.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thatcherite Νεοφερμένο μέλος Ο Thatcherite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:38 Ο Thatcherite: #399 12-12-16 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Όταν σου λένε πόσο θα σε πληρώνουν συνήθως σου λένε μεικτά ή καθαρά; Από τα μεικτά τι χάνεις; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε αυτο, δεν ξερω αν ειναι πληρως ενημερωμενο βεβαια... https://aftertax.gr Νομιζω οι εργοδοτες αναφερουν μεικτες απολαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:44 Ο Johnny15 έγραψε: #400 12-12-16 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Anonyme: Μεικτά. https://aftertax.gr/ Click για ανάπτυξη... omg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.