Mikelanna5
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πιστεύω πως πρέπει να προσέχουμε με τις διαδικτυακές "φιλίες" γιατί δεν ξέρεις ποιος και τι είναι πίσω απο τον υπολογιστή.Μπορεί να είναι κανένας τρελός,ανώμαλος,παιδόφιλος κτλ,υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.Και θεωρώ προφανές πως δεν πρέπει να δίνουμε προσωπικά δεδομένα ιδίως ,τόπο κατοικίας,πραγματικό όνομα και κινητό ή σταθερό τηλέφωνο,γιατί είναι πολύ εύκολο οποιοσδήποτε να μας βρει.Επίσης πιστεύω πως πρέπει να επικοινωνείς καιρό με ένα άτομο μέσω διαδικτύου για να γνωρίσεις,τουλάχιστον μερικώς, την ταυτότητα του.Και φυσικά μην εμπιπστεύεσται κανέναν για οτιδήποτε γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ψέμα,ακόμα και η αναφορά φύλου και ηλικίας μπορεί έυκολα να είναι ψεύτικη για να ελκύσει άτομα.
Όντως ρε παιδιά που ξέρεις τι ψυχοπάθιες κουβαλάει ο καθένας και πως θα το καταλάβεις μέσα απο τον υπολογιστή...
Πέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στουσ ανθρώπους πουτ μιλάμε απο κοντά θα έχουμε απο το net????
μην τρελαθούμε!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Προσωπικά θεωρώ τις επαφές μέσω διαδικτύου πολύ λειψές.Μου φαίνεται πολύ αλλόκοτο που πολλοί κάθονται και αναλώνονται με τις ώρες σε τέτοιου είδους γνωριμίες και ''παραμελούν'' τις διαπροσωπικές σχέσεις τους.Δε μου φαίνεται και πολύ υγιής κοινωνικοποίηση.:/
Είναι όμορφο ,συμφωνώ,να συζητάς για διάφορα θέματα,να γνωρίζεις ανθρώπους από διάφορα μέρη μέσω νετ αλλά μετά από κάποιο σημείο χάνεις το νόημα της επικοινωνίας,ζείς με ψευδαισθήσεις.
Γι'αυτό και δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιου είδους γνωριμίες.Δηλαδή στο μσν ελάχιστα άσχετα (που δε γνωριζω στη πραγματική ζωή )άτομα κάνω αντ.Κι αν τα κάνω πρέπει να είναι πολύ τυχερά ή ιδιαίτερα άτομα για να γλυτώσουν το μπλοκ και το ντιλιτ.(κάτι θα ξέρει ο fasdag
).
Αν και τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αυτοαναιρούμαι μου φαίνεται..χμ.Τελος πάντων.:Ρ
Όλοι το παθαίνουν....και γω μέχρι....
Οι περισσότεροι άνρθωποι που δημιουργούν σχέσεις μέσω ίντερνετ κλπ κλπ είναι άτομα που δεν μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα σχέσεις με άλλους ανθρώπους ή βαριούνται και καταφεύγουν στην εύκολη λυ΄ση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agahnim
Εκκολαπτόμενο μέλος

με λιγη εμπειρια (η μαλλον αρκετη) στις συνομιλιες μεσο ιντερνετ, μπορεις να φτασεις σε σημειο να αντιλαμβανεσε τι κουμασι ειναι ο καθενας! παντος τοσα χρονια καψιματος, ποτε δεν συναντισα καποιον πιο ψυχοπαθη απο μενα στο ιντερνετ που να ειχε σκοπο να μου παρει το πνευμονι πχΌντως ρε παιδιά που ξέρεις τι ψυχοπάθιες κουβαλάει ο καθένας και πως θα το καταλάβεις μέσα απο τον υπολογιστή...
Πέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στουσ ανθρώπους πουτ μιλάμε απο κοντά θα έχουμε απο το net????
μην τρελαθούμε!!!!!![]()

πριν λιγο καιρο ημουν με τον κολλιτο μου (τον οπιο γνωρισα μεσο νετ πριν 8 χρονια περιπου) στο σπιτι του και ξαφνικα τον εκανε αντ μια τιπισα στο μσν και αρχισε να λεει κατι για σαιμπερ κτλ. ειχε και ωραια φωτο στο αβαταρ..μας εστειλε χωρις καν να ζητησουμε και φωτο απ το αποκρυφο σημειο τις...για 1-2 λεπτα ψαρωσαμε. ομως δεν υπαρχουν τετοιες κοπελες στο νετ;p και να ψαχναμε δεν θα βρησκαμε.οπωτε καναμε το mail της search sto google και βρηκαμε ενα φορουμ για gay που ειχε γραφτει με το συγκεκριμενο μαιλ...μολις του το ειπαμε μας εκανε μπλοκ...μας ειχε δωσει και το τηλ του.επι μια βδομαδα τον περναμε τηλ με αποκρυψη σε ακυρες στιγμες να δουμε αν θα το σικοσει γυναικα η αντρας...να δουμε αν πεσαμε τοσο μεσα με το σιρτς στο γκουγκλ..δεν το σικοσε ποτε.
αν δεν ειχαμε φαει και οι 2 τα νιατα μας μπενοντας σε τσατρουμς με γυναικια νειμς για να γελαμε κοροιδεβοντας κοσμο, δεν θα φταναμε ποτε σε τετοιο σημειο ωστε να ανακαληψουμε οτι η τυπισα ηταν ενας lowlife gay.εμεις στη θεση του θα το χειριζομασταν πολυ καλυτερα και δε θα μας επερνε κανεις χαμπαρι (το χουμε κανει πολλες φορες αλλοστε οπως ειπα και πριν.χωρις αυτο να συμαινει οτι ειμαστε γκεη ε)
galotsa
Νεοφερμένο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Αυτό με το σέρτς στο γούγλη μου άρεσε. Θα το έχω υπόψην μου.με λιγη εμπειρια (η μαλλον αρκετη) στις συνομιλιες μεσο ιντερνετ, μπορεις να φτασεις σε σημειο να αντιλαμβανεσε τι κουμασι ειναι ο καθενας! παντος τοσα χρονια καψιματος, ποτε δεν συναντισα καποιον πιο ψυχοπαθη απο μενα στο ιντερνετ που να ειχε σκοπο να μου παρει το πνευμονι πχη πλοιοψιφια ειναι ατομα με μικρη εμπειρια στις συνομιλιες μεσο νετ που απλα ψαχνουν συντροφο... με εξερεση μερικα ψεματακια που ισος πουν για να σχιματισεις ωραια εικονα για το ατομο τους, ειναι ανικανοι να κανουν οτιδιποτε κακο.συμβουλη μου ειναι εαν φοβασε τοσο, μαθε πρωτα καλα τα κατατοπια του διαδικτιου ωστε να φτασεις σε ενα επιπεδο να εισαι εσυ αυτη που κανει κουμαντο/να εισαι εσυ αυτη που πρεπει να φοβουντε οι υπολοιποι μην τους παρεις τα πνευμονια/να μην μπορει να σε δουλεψει κανενας και μετα να προχορισεις σε συναντιση στην αλιθινη ζωη.
πριν λιγο καιρο ημουν με τον κολλιτο μου (τον οπιο γνωρισα μεσο νετ πριν 8 χρονια περιπου) στο σπιτι του και ξαφνικα τον εκανε αντ μια τιπισα στο μσν και αρχισε να λεει κατι για σαιμπερ κτλ. ειχε και ωραια φωτο στο αβαταρ..μας εστειλε χωρις καν να ζητησουμε και φωτο απ το αποκρυφο σημειο τις...για 1-2 λεπτα ψαρωσαμε. ομως δεν υπαρχουν τετοιες κοπελες στο νετ;p και να ψαχναμε δεν θα βρησκαμε.οπωτε καναμε το mail της search sto google και βρηκαμε ενα φορουμ για gay που ειχε γραφτει με το συγκεκριμενο μαιλ...μολις του το ειπαμε μας εκανε μπλοκ...μας ειχε δωσει και το τηλ του.επι μια βδομαδα τον περναμε τηλ με αποκρυψη σε ακυρες στιγμες να δουμε αν θα το σικοσει γυναικα η αντρας...να δουμε αν πεσαμε τοσο μεσα με το σιρτς στο γκουγκλ..δεν το σικοσε ποτε.
αν δεν ειχαμε φαει και οι 2 τα νιατα μας μπενοντας σε τσατρουμς με γυναικια νειμς για να γελαμε κοροιδεβοντας κοσμο, δεν θα φταναμε ποτε σε τετοιο σημειο ωστε να ανακαληψουμε οτι η τυπισα ηταν ενας lowlife gay.εμεις στη θεση του θα το χειριζομασταν πολυ καλυτερα και δε θα μας επερνε κανεις χαμπαρι (το χουμε κανει πολλες φορες αλλοστε οπως ειπα και πριν.χωρις αυτο να συμαινει οτι ειμαστε γκεη ε)
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

αν μου το ζητήσει ευγενικά μπορεί και να του το δώσω το πνευμόνι, αλλά όχι και να με εξαπατήσει μέσα από το ίντερνετ.

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Η συνάντηση να γίνει, εφόσον το θέλουν και τα δυο άτομα. Αλλά -για μένα τουλάχιστον- πρέπει να έχει περάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Να έχω γνώρίσει το χαρακτήρα του ατόμου με το οποίο συνομιλώ.
Δεν μπορείς με τίποτα να ξέρεις αν όλο τον καιρό που μιλάτε σου λέει ψέματα..Εκτός και αν είναι γνωστός γνωστής κλπ..
-----------------------------------------
Όντως ρε παιδιά που ξέρεις τι ψυχοπάθιες κουβαλάει ο καθένας και πως θα το καταλάβεις μέσα απο τον υπολογιστή...
μην τρελαθούμε!!!!!![]()
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κυκλοφορούν πολλοί ανώμαλοι..
-----------------------------------------
Καλό είναι να γνωρίζεις άτομα μέσω διαδικτύου και να αναπτύσσεις φιλίες μαζί τους, αρκεί να μην αφήνεις αυτές τις σχέσεις να επηρεάζουν την πραγματική σου ζωή, γιατί ας μην ξεχνάμε τα πάντα στο internet παραμένουν απρόσωπα, ακόμη κι αν ανεβάσουμε φωτογραφία μας. Οι ιντερνετικές σχέσεις δεν μπορούν με τίποτα να αντικαταστήσουν τις πραγματικές.
Ναι αυτό εννοούσα...
Anarki
Διάσημο μέλος

Μια χαρά μπορείς, αν έχει συγκεκριμένους σκοπούς ο άλλος το πρώτο που θα διακρίνεις είναι ανυπομονησία και πίεση απο την πλευρά του. Δύσκολα θα κάτσει να λέει ψέματα για πολύ καιρό, απλά κάποια στιγμή θα ψάξει άλλο στόχο, είναι πολύ πιο εύκολο.Δεν μπορείς με τίποτα να ξέρεις αν όλο τον καιρό που μιλάτε σου λέει ψέματα..Εκτός και αν είναι γνωστός γνωστής κλπ..
Ο γνωστός γνωστής κλπ δε λέει ψέματα δηλαδή;

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Καμιά φορά είναι πιο δύσκολο όμωςΜια χαρά μπορείς, αν έχει συγκεκριμένους σκοπούς ο άλλος το πρώτο που θα διακρίνεις είναι ανυπομονησία και πίεση απο την πλευρά του. Δύσκολα θα κάτσει να λέει ψέματα για πολύ καιρό, απλά κάποια στιγμή θα ψάξει άλλο στόχο, είναι πολύ πιο εύκολο.
Ο γνωστός γνωστής κλπ δε λέει ψέματα δηλαδή;![]()

Σίγουρα λέει ψέματα αλλά τουλάχιστον ξέρεις τα βασικά από αληθινή πηγή..Έτσι νομίζω:xixi:
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Νταξει εχω κανει πολλες γνωριμιες απο το νετ 20-30 ατομα απο meetings τα πιο πολλα, υπιρχαν μερικα ενδιαφερον ατομα, αλλα ολοι οι αλλοι κενα κουφαρια ηταν.
JimCoun
Νεοφερμένο μέλος

tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδεραστη/ανωαλο/ψυχασθενη κλπ , απο τοτε δεν ξαναμπηκα (μηπως πρεπει να κανω και μια δευτερη προσπαθεια

kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

φυσικά και μπορείς να μιλάς να ανταλάσεις απόψεις ακόμα και να διαφωνείς με πολλούς μέσω τσατ-φορουμ αλλά αν δεν τον κοιτάς στα ματιά όταν σου μιλάει,άντε να βγάλεις συμπέρασμα για το τι άνθρωπος είναι.
βλέπω κάτι με 1000-1500 φίλους στο φατσοβιβλίο και λέω ήμαρτον,έτσι είναι η φιλία????
"ρητορική ερώτηση...."
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

Εχω κανει 2 πολυ καλες φιλες ετσι.
Γνωριστηκαμε απο φορουμ, μιλαγαμε για μηνες καθημερινα μεσω μσν (και συνεχιζουμε) και πλεον εχουμε βρεθει και απο κοντα

Βεβαια θελει πολλη προσοχη γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να κρυβεται πισω απο μια οθονη
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.