Fousekis
Δραστήριο μέλος

Όσων αφορά τις φιλίες...χμ, έχω περάσει ατελείωτες ώρες στο msn μιλόντας με παιδιά που ποτέ δεν γνώρισα, κι όμως τα εμπιστεύομαι, ενώ μπορούν άνετα να αποκαλύψουν πολλά μυστικά μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Hi
Ti kaneis?
Kala u?
mia xara!
Age?
τότε προφανέστατα όχι, αν πάλι αναπτύξεις μεγαλύτερη επαφή μιλάς και για προσωπικά θέματα και για αρκετό καιρό τότε πιστεύω ότι είναι σημαντικές..
miv
Επιφανές μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Άμα δεν τον γνωρίσεις τον/την άλλον/άλλην από κοντά, δεν κάνεις δουλειά. Αυτό πάνω στους δήθεν "έρωτες".
Όσων αφορά τις φιλίες...χμ, έχω περάσει ατελείωτες ώρες στο msn μιλόντας με παιδιά που ποτέ δεν γνώρισα, κι όμως τα εμπιστεύομαι, ενώ μπορούν άνετα να αποκαλύψουν πολλά μυστικά μου.
Επειδη ομως δεν εχουν ΠΟΥ να τα αποκαλυψουν (δηλαδη καποιον κοινο γνωστο), ετσι και εσυ νιωθεις περισσοτερη ασφαλεια :no1:
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι ιστοσελίδες τύπου myspace είναι μέρη ατομικού marketing, δεν έχουν κάποια σχέση με δικτύωση. Δικτύωση κάνουμε στα forums κι όταν μιλάμε συστηματικά και φιλικά ας πούμε με άτομα που βρήκαμε σε ιστοσελίδες με penpals.
Και όμως, θα διαφωνήσω εδώ. Social Networks σαν το facebook (το myspace είναι τελείως άλλο κουσούρι) βοηθάνε αρκετά. Πέρα του ότι έχω βρει τους παλιούς συμμαθητές μου με τους οποίους είχα χάσει κάθε επαφή (τα Χριστούγεννα κάναμε και συνάντηση συμμαθητών απο το δημοτικό, μέσω facebook) προσφέρει δυνατότητες νέων -χρήσιμων- γνωριμιών (για επαγγελματικές γνωριμίες πχ, όπως είχα δει ένα group ελλήνων developer ).
Τώρα για καινούργιες φιλίες, έχω γνωστούς μου που έχουν γνωρίσει και κάνουν παρέα (και σχέση) με άτομα με ίδια ενδιαφέροντα μέσω facebook/myspace, αν και προσωπικά δεν έχω γνωρίσει καινούργια άτομα απο κοντά, είναι ένας πιο άμεσος τρόπος να κρατάς επαφή με άτομα τα οποία γνωρίζεις (δεν λέω για φίλους σου αναγκαστικά).
Προσωπικά, για τους μισούς και βάλε φίλους μου, τους έχω γνωρίσει, άμεσα ή έμεσα, διαδικτυακά και είναι πολύ καλύτερα απο άτομα που γνώριζα περιστασιακά "έξω".
Οπότε, σαν συμπέρασμα θα πω, οι διαδικτυακές, όπως και οι face-to-face, μπορούν να γίνουν ουσιαστικές.
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Orestes
Δραστήριο μέλος

Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

συχνα ισως θα επιδιωξω να τους συναντισω κιολας
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποτέ δεν ξέρεις όμως ποιον θα γνωρίσεις και τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα ή ψευδώνυμο. Ειδικά όταν μιλάμε για το facebook έρχεσαι αντιμέτωπος με άτομα από όλον τον κόσμο. Άρα δεν μπορεί να γίνει έλεγχος. Για ιστοσελίδες περιορισμένου ενδιαφέροντος (όπως οι ελληνικές) τα πράγματα είναι λίγο πιο ανθρώπινα.
Εκεί είναι που γίνεται στην κυριολεξία της Πόρνης. Ο κάθε λιγούρης, ανώμαλος, ψυχασθενής και παιδεραστής-κούκλα-δώσε-μου-το-τηλέφωνο-σου. Τουλάχιστον στο facebook έχεις ένα όνομα και (ακόμα και στα myspace-hi5) ελέγχονται τουλάχιστον οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν. Και ο άλλος ξέρει οτι αν είναι απο μακρυα δεν έχει και πολλές πιθανότητες να σε κρεβατώσει, σε αντίθεση με κάποια ελληνικά social networking.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι φιλίες μέασα από το internet είναι πιο "εύκολες" καθώς η ανωνυμία "λύνει τη γλώσσα" και μπορείς να πεις πολλά πράγματα και να συνδεθείς με τον άλλο. Nα μη ξεχνάμε όμως και τους κινδύνους που έχει αυτή η απροσωπία του Internet...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά και γιατί δεν της λες να ειδωθείται?(οκ, ξέρω ωρθωγραφήα
)
Ε, θα δούμε του χρόνου. Μην την τρομάξω κιόλας την κοπέλα.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι καλα ολα αυτα αλλα δεν υπαρχει και μεγαλος κινδυνος???
αν ο αλλος ειναι ανωμαλος,δολοφωνος,ψυχοπαθης???
ποτε δεν μπορεις να ξερεις....![]()
Καλά, πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος... Στα chatrooms, παραμονεύουν εκατομμύυυυυυυυυυυυυυυυρια ανώμαλοι παιδεραστές για να ψαρέψουν το επόμενο 12χρονο αγοράκι ή κοριτσάκι και να το αποπλανήσουν... Αλλά εντάξει, μέσα από τη συζήτηση νομίζω κλπ όλα ξεκαθαρίζουν. Οι ανώμαλοι δείχνουν πολύ γρήγορα τις διαθέσεις τους. Είχα διαβάσει στην εφημερίδα για ένα τέτοιο και η αστυνομία είχε μπει σε τέτοιο chatroom και παρίστανε 12χρονα, και όλες οι συνομιλίες με τους παιδεραστές, κατέληγαν στο στυλ "Τι φοράς τώρα?" και "Θα μου δείξεις το ποδαράκι σου?" Άρρωστα ανωμαλιάρικα ζώα...:mad2:
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Το χε δείξει και στην τηλεόρασηΚαλά, πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος... Στα chatrooms, παραμονεύουν εκατομμύυυυυυυυυυυυυυυυρια ανώμαλοι παιδεραστές για να ψαρέψουν το επόμενο 12χρονο αγοράκι ή κοριτσάκι και να το αποπλανήσουν... Αλλά εντάξει, μέσα από τη συζήτηση νομίζω κλπ όλα ξεκαθαρίζουν. Οι ανώμαλοι δείχνουν πολύ γρήγορα τις διαθέσεις τους. Είχα διαβάσει στην εφημερίδα για ένα τέτοιο και η αστυνομία είχε μπει σε τέτοιο chatroom και παρίστανε 12χρονα, και όλες οι συνομιλίες με τους παιδεραστές, κατέληγαν στο στυλ "Τι φοράς τώρα?" και "Θα μου δείξεις το ποδαράκι σου?" Άρρωστα ανωμαλιάρικα ζώα...:mad2:
Ο τυπάς (με μπλουζάκι Ubuntu

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος όταν μιλάμε με κάποιον αγνωστο μέσω διαδικτύου, έτσι δεν ειναι? Κυρίως όταν αναφερόμαστε σε γνωριμίες και φιλίες.Λίγο off topic
Το χε δείξει και στην τηλεόραση
Ο τυπάς (με μπλουζάκι Ubuntu), έμπαινε ως Elenitsa12 και ψάρευε παιδεραστές.
Σημασία έχει να προσέχουμε λίγο.
Τώρα όσον αφορά τις φιλίες, πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα, που όπως θα τα γνωρίσεις έξω θα τα γνωρίσεις και στο διαδίκτυο. Δεν τίθεται θεμα... Μέσα από τη συζήτηση, καταλαβαίνεις το ποιον το άλλου και από 'κει και πέρα κρίνεις...
makisr91
Νεοφερμένο μέλος

Ένα μικρό αγόρι γνώρισε ένα φίλο στο ίντερνετ. Μιλούσαν πολύ συχνά μαζί και κανόνισαν να βρεθούνε σε λίγες μέρες όταν θα έρχονταν στη πόλη του. Ο μικρός ένιωσε ανήσυχος και τελικά μίλησε στους γονείς του για τη νέα του γνωριμία. Ο πατέρας του τηλεφώνησε στις αρχές και εντοπίσανε οτι ο άγνωστος βρίσκονταν στις τοπικές φυλακές. Ο φυλακισμένος που χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή θα αφήνονταν ελεύθερος σε δυο εβδομάδες.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ιστορία που ακολουθεί είναι πραγματική και συνέβη πριν περίπου 5 χρόνια:
Ένα μικρό αγόρι γνώρισε ένα φίλο στο ίντερνετ. Μιλούσαν πολύ συχνά μαζί και κανόνισαν να βρεθούνε σε λίγες μέρες όταν θα έρχονταν στη πόλη του. Ο μικρός ένιωσε ανήσυχος και τελικά μίλησε στους γονείς του για τη νέα του γνωριμία. Ο πατέρας του τηλεφώνησε στις αρχές και εντοπίσανε οτι ο άγνωστος βρίσκονταν στις τοπικές φυλακές. Ο φυλακισμένος που χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή θα αφήνονταν ελεύθερος σε δυο εβδομάδες.
Εμένα προφανώς για hoax μου ακούγεται...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.