DoKi
Νεοφερμένο μέλος

Μετά γνωριστήκαμε και πιστεύω πως είναι μακράν το άτομο που με νιώθει περισσότερο από όλους.
Για σχέσεις δε νομίζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Εννοειται πως δεν σημαινει πως ισχυει αυτο με τον οποιοδηποτε. Θελει πολυ προσοχη και πανω απο ολα να περασει αρκετος χρονος για να δημιουργηθει φιλια μεσω νετ. Αμα συναντησεις τον αλλον απο κοντα, τοτε μπορεις να εισαι σχεδον σιγουρος, αλλα παντα με προσοχη!

kapoulismosxo
Νεοφερμένο μέλος

Οι άνθρωποι που φοβούνται να μιλήσουν με κάποιον πιστεύω έχουν κόμπλεξ. Και εγώ κάποτε δεν μιλούσα σε άνθρωπο και όμως το ξεπέρασα. Φοβόμουν ότι δεν είμαι καλός, εγώ δεν είμαι πλακατζής, εγώ δεν έχω τα λεφτά να τους κάνω τον μάγκα, δεν είμαι καλός στα αθλήματα. Τώρα δεν πιστεύω ότι είναι ανάγκη να είμαι κάπου καλός αλλά να είμαι ο εαυτός μου και πάντα να λέω την αλήθεια για εμένα! Δεν αγχώνομαι και έχω φτιάξει παρέες και γνωρίζω συνέχεια κόσμο. Δεν πιστεύω ότι πρέπει οι φίλοι μου να ακούνε την ίδια μουσική με εμένα, να έχουν την ίδια ηλικία με εμένα κ.τ.λ. απλά τους δέχομαι όπως είναι και σέβομαι αυτό που είναι. Και το ίδιο περιμένω να κάνουν και αυτοι για εμένα. Όποιος δεν με θέλει σκασίλα μου. Σίγουρα υπάρχει κάποιος εκει έξω που θα με θέλει.
Αν ο κόσμος άρχιζε να σκέφτεται έτσι και σεβόταν την ιδιαιτερότητα του άλλου και ήταν αληθινός και δεν έλεγε ψέματα για τον εαυτό του (έχω πει και εγώ για εμένα ψέματα για αυτό το λέω απο πείρα δεν οδηγεί σε καλό) δεν θα φοβόταν κανένας να μιλήσει σε κανέναν και δεν θα είμασταν τόσο κλειστοί. Απλά υποκύπτουμε σε διάφορα πρότυπα. Το πρότυπο του μπρατσωμένου άντρα που τον θέλουν τα κορίτσια, του πλακατζή που τον θέλουν όλοι οι φίλοι, του λεφτά κτλ. Όλα αυτά σε μπλοκάρουν και σε φοβίζουν. Για αυτό ευδοκιμούν οι σχέσει μέσω internet. γιατί εκεί μπορείς να είσαι εσύ. Ή άμα είσαι τόσο κομπλεξαρισμένος με τον εαυτό σου μπορείς να γίνεις κάποιος άλλος. Κανείς δεν σε ελέγχει ούτε σε κρίνει.
(τελικά έγραψα ολόκληρη έκθεση lol)
chris_90
Διάσημο μέλος

Εγω αυτα τα εχω ακομα! :p Και γενικα ντρεπομαι να μιλησω πολυ σε ανθρωπους ακομα και μεσω internet με τον φοβο οτι δεν θα ειμαι αρεστος, οτι θα γινω κουραστικος, βαρετος, κλπ, κλπ... Ακομα και για να γραψω εδω διστασα παρα πολυ, αλλα κατα εναν περιεργο τροπο αισθανθηκα ανετα μετα απο καποιο διαστημα!Οι άνθρωποι που φοβούνται να μιλήσουν με κάποιον πιστεύω έχουν κόμπλεξ. Και εγώ κάποτε δεν μιλούσα σε άνθρωπο και όμως το ξεπέρασα. Φοβόμουν ότι δεν είμαι καλός, εγώ δεν είμαι πλακατζής, δεν είμαι καλός στα αθλήματα
Συμφωνω παντως οτι ειναι καπως πιο ευκολο να μιλησεις σε καποιον μεσω internet αν εισαι "φοβισμενος" και κομπλεξαρισμενος γενικα με τους ανθρωπους (εχω ως παραδειγμα εμενα).
Sed
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πραγματικές φιλίες μέσω net έχω το πολύ 10 άτομα
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

καμια φορα κι εγω νιωθω οτι περναω πιο καλα μιλωντας στο ιντερνετ παρα με φιλους απο κοντα...δεν ξερω,νιωθω οτι με καταλαβαινουν καλυτερα ορισμενες φορες...αλλα οχι παντα!
Demand
Νεοφερμένο μέλος

Αυτά είναι πράγματα του σατανάααααααααα 666 Μακριά από εμάς

nellufo
Νεοφερμένο μέλος

Μέσω internet αυτός που έχεις απέναντί σου βλέπει πρώτα τον χαρακτήρα σου, και μετά (αν συναντηθείτε κάποια στιγμή) και την εμφάνισή σου. Όταν μιλάς με άτομο του αντίθετου φίλου και έχεις γένικα κακή ιδέα για την εξωτερική σου εμφάνιση, αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ.
Εγώ την Krou απο ένα forum τη γνώρισα. Βέβαια το όλο νταραβέρι έγινε αφού συναντηθήκαμε, όχι πριν.
Έχω και αρκετούς φίλους που τους γνώρισα αρχικά μέσω net.
Δεν το βλέπω σαν κάτι το περίεργο, είναι απλά ένας άλλος τρόπος γνωριμίας. Είναι πιο εύκολο βέβαια να ειπωθούν ψέματα, αλλά με μια κάποια εμπειρία απο συνομιλίες μέσω internet μπορείς να καταλάβεις σχετικά εύκολα τι φρούτο είναι ο άλλος.
ναι καλα ολα αυτα αλλα δεν υπαρχει και μεγαλος κινδυνος???
αν ο αλλος ειναι ανωμαλος,δολοφωνος,ψυχοπαθης???
ποτε δεν μπορεις να ξερεις....

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα τα καταλάβαινες αυτά από την εμφάνιση του;ναι καλα ολα αυτα αλλα δεν υπαρχει και μεγαλος κινδυνος???
αν ο αλλος ειναι ανωμαλος,δολοφωνος,ψυχοπαθης???
ποτε δεν μπορεις να ξερεις....![]()
Αν όχι, τότε θα έπρεπε να φοβάσαι οποιονδήποτε γνωρίζεις, με οποιονδήποτε τρόπο.
*Deatheater*
Νεοφερμένο μέλος

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα τα καταλάβαινες αυτά από την εμφάνιση του;
Αν όχι, τότε θα έπρεπε να φοβάσαι οποιονδήποτε γνωρίζεις, με οποιονδήποτε τρόπο.
έχει δίκαιο..εγώ έχω γνωρίσει πάρα πολλά ατομα μέσω internet....
giot@ki..!!
Νεοφερμένο μέλος

Η όλη ιστορία με εμένα ξεκίνησε όταν μου μπήκε η ιδέα να αλληλογραφήσω με ανθρώπους από άλλες χώρες και όταν συνειδητοποίησα πόσο πιο εύκολο και γρήγορο είναι το ίντερνετ από το ταχυδρομείο!
Ε, γνώρισα πολλά άτομα έτσι αλλά με λίγους μιλάω ακόμα. Σιγά σιγά γνώρισα και παιδιά απο την Ελλάδα, με τα οποία είχα άλλου είδους επαφή. εννοώ ότι οι συζητήσεις μας ήταν σε φιλικό επίπεδο, δεν είχαμε να συζητήσουμε π.χ. για τν πολιτισμό της χώρας και τέτοια..
Ε, με μία κοπέλα ακόμα μιλάμε, και ας μένει στν άλλη άκρη της Ελλάδας, είμαστε πλ καλές φίλες, λέμε τα πάντα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη πολύ καλά! Αφού φωνάζουμε η μία την άλλη e-κολλητή!

Όσο για τον ερωτικό τομέα, είχα βγει κάποτε με ένα παιδί, απογοητεύτηκα και δεν νομίζω να το ξανακάνω ποτέ!
prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

maria_st8
Νεοφερμένο μέλος

Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.